Traiul la curte, vs. traiul la bloc
![]() ![]() ![]() |
Traiul la curte, vs. traiul la bloc
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Intai o vrut gard americanesc GARD_AMERICAN.jpg ( Size: 38.79k )
Number of downloads: 444
dar cu japonezota nu urca nici bordura asa ca s-a hoatart sa se izoleze de olteni si are din asta gard.lkvsjagdr2.jpg ( Size: 335.76k ) Number of downloads: 449 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Aveam de gând sa fac modelul asta, da' zice Garett ca-s filo-maghiar
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Incerci sa ne spui ca ai intrat in randul domnilor, adica iti curge apa potabila din perete?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Potabila nu, dar nu mai e dura. Spalam degeaba vasele, ramaneau numai pete.
|
--------------------
-
-
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Sanchi,zi mai bine ca ai intrat in biznisu' cu apa plata........
![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
sifonarie...
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
MuciX, ai apa de putz? Nu esti conectat la Apa Nova?
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
MuciX |
![]()
|
Puț, doar ce schimbai hidroforu-n vara.
![]() Chiar, oare cata apa plata cumparam de 800-900 de euro cat am dat pana acum? ![]() |
--------------------
-
-
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Nasol, bunica-miu sta pe langa Kauflandul de la Aparatori si apa lui din fântana e tot asa teribil de dura. Din fericire au fost conectati la retea dupa Revolutie. Foloseste fântana doar ca sa ude florile si sa spele prin curte.
This post has been edited by Diac: 11 Dec 2015, 11:39 |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(MuciX @ 11 Dec 2015, 11:28) QUOTE(Diac @ 11 Dec 2015, 11:32) Nasol, bunica-miu sta pe langa Kauflandul de la Aparatori si apa lui din fântana e tot asa teribil de dura. Sapati pana pe la 200m si dati in "stratele de Fratesti". ![]() ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Deja de la 3000 incepe China!
![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
MuciX |
![]()
|
Ce uameni, nu m-ar lasa si pe mine sa ma bucur ca nu-mi mai cresc solzi dupa ce ma spal.
![]() De acord, a fost investitia mare, dar nu se intrevede conectarea la retea prea curand, din motive de ordin tehnic. Oricum, din cate am inteles, cam pute treaba cu aia de la Vital, deci nu stiu care e aia mai buna dintre cele 2 rele. In stanga sirului de case se afla drumul principal, unde se afla si coloana de apa. Puturile, deci toate racordarile la apa, sunt in spatele caselor. De aici se nasc 2 optiuni, una mai absurda decat cealalta. - alimentarea adusa pe drumul de acces din fata caselor - exclus, ar insemna sa traversezi toata casa cu tevile, sau sa sapi pe sub ea. - alimentarea adusa prin spatele caselor, ceea ce ar insemna sa traversam toate curtile. Pentru ca s-au ingramadit aia din spatele nostru (toate construite dupa ale noastre) nici nu cred ca ar avea loc utilajele. This post has been edited by MuciX: 11 Dec 2015, 12:54 |
--------------------
-
-
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Tu in ce fund de tara locuiesti? Puteai sa te tragi la zona cu drum , cale ferata, curent, etc.Sau iti luai un wohn mobil . Ieseai mai ieftin.Cum mireasa e juma de buletin si tu galben de gras aveati si spatiu excedentar.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
MuciX |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Dilema serioasa si problema urgenta. Care grund si lac de lemn este mai bun, cel achidic ori cel acrilic? Apoi, care are sanse mai mari sa se usuce zilele astea, cand temperaturile maxime se duc spre 10C iar alea minime nu coboara mai jos de 1-2C? Multumesc!
This post has been edited by dacis: 11 Dec 2015, 13:10 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
bion |
![]()
|
Intreaba la Academie.
![]() Mucix ai domiciliu fortat acolo sau esti masochist. ![]() This post has been edited by bion: 11 Dec 2015, 13:10 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
MuciX |
![]()
|
La inceput am fost masochist. Acum nu am unde sa ma duc in alta parte si sunt fortat sa raman. Mai raman peste program la munca atunci cand nu e atenta consoarta, sa nu fie nevoie sa ma intorc in mocirla.
|
--------------------
-
-
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Eu am folosit de la kober impregnant pentru lemn urmat de kober ecolasure 3 in 1. Adica grund, colorant si lac impotriva UV si carii/mucegai. Toate pe baza de apa. Ei garanteaza ca aceasta formula ar rezista 8 ani.
Impregnantul poate fi acoperit dupa 4-5 ore, iar ecolasure dupa 2 ore e aproape uscat. Nu stiu cat va tine in timp, dar tot pe baza de recomandari l-am luat si eu si pentru timpii redusi de punere in practica. Alternativa ar fi fost de la sadolin, dar a fost mult peste ce eram dispus sa ofer ca si bani si timp investit. Edit: aspectul nu este lucios ci satinat. Am atasat o poza...nu e de aproape dar iti poti face o idee. Asa arata dupa 2 straturi de ecolasure cu nuanta wenge This post has been edited by psychoo: 11 Dec 2015, 13:24 Attached thumbnail(s) Capture.JPG ( Size: 120.74k ) Number of downloads: 250 |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
dacis |
![]()
|
Arata bine. Foarte bine.
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și aci e la fel.
Nu mai zic dacă plouă. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Depinde si daca ai casa mare!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Diac |
![]()
|
QUOTE(MuciX @ 11 Dec 2015, 13:13) La inceput am fost masochist. Acum nu am unde sa ma duc in alta parte si sunt fortat sa raman. Mai raman peste program la munca atunci cand nu e atenta consoarta, sa nu fie nevoie sa ma intorc in mocirla. Me love Berceni, cartierul nu comuna! Dar mai nou avem broblem. Vecinu din spate isi face cadastru. Toate bune si frumoase numai ca masuratorule lui nu se pupa cu ale noastre facute in 2007. Cica acuma cadastristul care ne-a facut noua e obligat sa ne refaca masuratorile. S-ar fi schimbat niste tolerante si nu mai merge. Ne suprapunem pe o bucata de 40 cm x 2,25m. La reuniunea de la oficiul de cadastru al nostru nu a venit. Acuma tre sa dam de el. Altfel angajam altul. Happy happy, joy joy. |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 07:52 |