Traiul la curte, vs. traiul la bloc
![]() ![]() ![]() |
Traiul la curte, vs. traiul la bloc
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.976 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
BN64FLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 674 Joined: 23 April 12 From: Bistrita ![]() |
Te-ai uitat daca nu au depus oo pe dosul frunzelor? Mai bine da cu ceva insecticid, mai sigura metoda, asa procedeaza si ai mei parinti prin gradina
|
--------------------
Dacia
1310 TX/Li
1986/1999
- BN 02 PZA/BN 64 FLO
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Axabrt nu a aflat de celebrul DDT.
Intre timp e interzis in agricultura dar el poate folosi ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Poi nu cred ca-l mai gaseste in comert oricum..Dar poate gasi altceva.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(DannyY @ 6 Jul 2017, 08:16) Da mai multe detalii despre gard, cum vrei sa-l faci? Ce tevi ai, cat le bagi in pamant, cat ramane deasupra, care-i distanta intre ele si ce panouri bordurate pui? Vrei sa pui policarbonat sau altceva dupa aia pentru opacizare? L-am facut,mai am policarbonatul de pus,policarbonat de 6 lovitura de ciocan.Teava de 60x60x3,bagata in groapa de 40x40x60,panou bordurat de 2500x2000.Am de primit juma de tona de mozaic de marmura,l-am gasit ieftin ,de la sursa Ruschita,12 lei sacul de 50 kg,orice granulatie ,eu am luat de 5-7 mm,si fac un rondou cu flori de piatra pe langa gard QUOTE(DragosP @ 6 Jul 2017, 11:08) Da,e pietros ca dracu,am chemat un baiat si a forat manual |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.976 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Intrebare
Daca instalez clapeta de sens inainte de fosa septica mai are sens sa pun si sifon canalizare exterioara cu inchidere hidraulica ( are forma de V) intreb din considerente de spatiu fiindca clapeta are 300 mm iar sifonul are 500, deci ar trebui puse intr un camin de aproximativ 1 metru, apoi fosa are vreo 2 metri, si dupa fosa vin niste canale de percolare de vreo 3 metri si cred ca ajung cu ele in mijlocul strazii... |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Probabil niste canale protejate cu ceva structuri din plastic sau nu, prin care continutul "tratat" al fosei, mirosind a trandafiri se dreneaza in pamant conform marketingului. ( si ajunge in panza freatica)
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
axabrt |
![]()
|
Sugerezi cumva că ar trebui sa iau statie de epurare ?
Am un prieten care și a luat și nu funcționează conform reclamei... In plus eu stau cam prost cu spatiul.... |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Nu, credeam ca tu AI statie de epurare. Bine ca n-ai dat o gramada de bani pentru acelasi efect...
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Merci. Deci sifoane standard la prima vedere. Partea cu 'închidere hidraulică' e de fapt informație redundantă, sau are ceva în plus?
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Intrebai un instalator, cica poti sa stai linistit fara ambele.
Cica la bloc e utila, daca se infunda si refuleaza la parter, s-ar putea sa il doara in cur pe ala de la 4. La casa daca observi ca s-a infundat nu esti imbecil sa folosesti canalizarea pana nu se desfunda. This post has been edited by ady77: 30 Aug 2017, 07:27 |
--------------------
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Depinde. Daca tu esti racordat mai jos decat locul infundat, fara supapa de sens ai cam incurcat-o, ca vine rahatul altora peste tine. Inca n-am vazut sa se intample, dar m-a convins instalatorul ca investitia in supapa era mizilic pe langa ce mai bagasem in tura aia.
QUOTE(Bicicleta galbena @ 15 Jul 2017, 16:48) Stadiul actual. Agregatul e functional, am testat tirajul de cateva ori, e OK.Curatat cu peria de sarma, dat cu apa tare si apoi cu lac de piatra 20170829_172904.jpg ( Size: 5.68mb ) Number of downloads: 385 Mai trebuie facute: 1. racordul la apa (meseriasu' n-a reusit inca sa treaca teava prin canalul din fundatie lasat special, dar a promis ca reuseste) 2. De inaltat acoperisul cosului cu 5 cm (ma incurca la copertina). Simplu, se face azi. 3. De intarit scheletul de tevi cu inca una verticala, similara cu cea vizibila, dar in partea cealalta. Se face tot azi. 4. De facut copertina. Am toate materialele (scandura mi-a ramas de cand am facut gardul anti-imbecil), dar sunt conditionat de punctul 3. In weekend, daca nu intervine ceva neprevazut, ar trebui sa deschid o bere in cinstea finalizarii obiectivului. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
DannyY |
![]()
|
Corect. Ma gandeam la situatia mea, dar e diferita. Eu am avut si fosa, dar am abandonat-o cand m-am racordat la canal. N-am apucat sa vidanjez niciodata, cred ca mai mult de 3 cm de depuneri n-am avut. Ceea ce ii urez si lui axabrt, cat mai curand.
![]() PS. Tot azi se finalizeaza astuparea fosei cu pamant, ocazie cu care castig inca vreo 9 metri patrati de verdeata ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Uzual sunt 2 metri.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
axabrt |
![]()
|
Salutare.
Se spala instalația noua înainte să bagi apa la calorifere ? Ăștia de a montat centrala n au făcut o și apă este puțin uleioasa...[attachmentid=1628074109] |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
In mod normal da, se spală.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Victorine |
![]()
|
NU se spala! Radiatoarele sunt tratate la interior si spaland instalatia o sa le scurtezi viata. E normal sa para uleioasa apa. Eventual dupa cava timp de functionare cureti filtrul Y de resturile ramase de la sudarea tevilor, calti, banda de teflon, etc. Fara sa golesti toata instalatia. Izolezi doar filtrul Y, presupunand ca a fost instalat corect, cu robineti inainte si dupa.
This post has been edited by Victorine: 24 Oct 2017, 07:11 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ba uite că la Aristonul meu luat luna trecută zice că se spală.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
Cum de ai abandonat Vaillant in favoarea lu' Ariston?
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
DragosP |
![]()
|
Saunier Duval, pardon!
Și n-am abandonat total, dar citind și analizând, am ajuns la concluzia că un SD de 3k6 face cam tot aia ca un Ariston de 2k5. Asta nouă e pentru birou, doar pe încălzire. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
DragosP |
![]()
|
Din '99 monșer, din '99!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
La renovarea unei case vechi la peretele dintre bsie si o camera am gasit ca e de vaiuga si ud sper din cauza proastei exploatari a baii vecine in zona de dus.
Incerc sa las o perioada de uscare si apoi daca da semne bune sa tencuiesc cu plasa. Sper sa nu fie din fundatie umezeala. Am lasat geamuri deschise sa traga curent. Sa incalzesc cu soba? Ar ajura ori doar curentul de aer? E cam mare umezeala. 2. Sa plachez cu rigips peretii pt faianta sau musai tencuiala? 3. Cum se face o sapa cu scurgerea centeala in baie? Attached thumbnail(s) 20171024_150923.jpg ( Size: 3.45mb ) Number of downloads: 270 20171024_124518.jpg ( Size: 4.11mb ) Number of downloads: 256 |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Pentru umezeala e bun un dezumidificator. Se pot si inchiria. Eu am cumparat unul, nu e industrial, insa sunt multumit de rezultate.
2. Parere personala: tencuiala 3. Ma depaseste. Banuiesc ca e mai complicat, motiv pentru care la apartament mesterii au facut scurgerea undeva sub chiuveta. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
DragosP |
![]()
|
Că să usuci ori bagi un aer condiționat, ori încălzești și ventilezi.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 10:05 |