Traiul la curte, vs. traiul la bloc
![]() ![]() ![]() |
Traiul la curte, vs. traiul la bloc
sorin1983 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|||
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Iar s-a blocat. Nu prea-mi convine, mai bine se bloca saptamana viitoare, dar asta-i viata
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Adica iar furi curent...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DannyY |
![]()
|
Nu fur nimic, primesc ce mi se da cu forta.
Bine, nici nu ma agit sa rezist prea tare... This post has been edited by DannyY: 15 Dec 2020, 20:40 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Poate o ia invers si devii producator de energie, ii faci si datori.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
DannyY |
![]()
|
Observ ca l-au programat pentru inlocuire, vad o comanda de serviciu deschisa pe 14 decembrie. Sa vedem cata caldura pot sa acumulez pana-l schimba. Centrala e setata pe treapta de 15 KW, ca nu e ger afara.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
"Să nu furi".
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
"Ce"?
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Orice. Energie electrică, de exemplu.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
Daca Domnul a hotarat sa opreasca instrumentul de masura, cine sunt eu sa ma opun?
Sa-l repar eu? |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
sustin aceasta cauza gen robin hood
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
DragosP |
![]()
|
De unde știi că vreun domn a oprit aparatul? Poate Domnul a îngăduit asta, ca să vadă, printre altele, cum te raportezi la situație.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
Am contract cu CEZ. Ei se obliga sa furnizeze cat imi trebuie si sa-mi factureze ce au masurat. Eu ma oblig sa platesc cat imi factureaza si sa nu intervin in instalatia lor.
Pai... sa factureze, cine-i opreste? Ce anume incalc eu din contract? Dupa mintea unora, ar trebui sa decuplez siguranta si sa stau pe intuneric pana binevoiesc ei sa schimbe contorul. Si sa mor de frig. Comanda de inlocuire are data de 14 decembrie. Azi suntem in 16. O sa urmaresc cat de tare ii intereseaza masurarea curentului consumat de clientii onesti, CA MINE. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(DannyY @ 16 Dec 2020, 09:49) Dupa mintea unora, ar trebui sa decuplez siguranta si sa stau pe intuneric pana binevoiesc ei sa schimbe contorul. Si sa mor de frig. Sau să anunți defecțiunea. QUOTE(DannyY @ 16 Dec 2020, 09:49) ![]() This post has been edited by DragosP: 16 Dec 2020, 10:05 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
In primul rand, din punctul meu de vedere nu e nici o defectiune. Contorul este 100% al lor, poate s-au gandit sa-mi ofere un bonus de genul "all you can eat".
In al doilea rand, se pare ca oamenii stiu de problema de alaltaieri, dar inca nimeni nu s-a gandit sa ma anunte si pe mine ca urmeaza sa schimbe dracia de pe stalp, lucru care presupune oprire tensiune (disconfort, resetare diverse etc), prezenta mea pentru constatare si semnare proces-verbal. In concluzie, oamenii nu se grabesc prea tare, de ce m-as agita eu? Zic bogdaproste si primesc ce mi se ofera, cat mi se ofera. Cred ca si preacuviosii popi fac la fel cu donatiile enoriasilor, nu? Uite si comanda de schimbare contor: Cda.jpg ( Size: 56.23k ) Number of downloads: 205 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Cand mi-au schimbat contorul nici pe mine nu m-au anuntat. Au lasat o hartiuta in cutia postala
Le-am facut sesizare, am acuzat ca nu am fost prezent la inregistrarea indexului si conform legislatiei trebuia sa semnez. Mi-au trimis o poza cu cadranul contorului cropped, deci poate pe un birou, dat inainte-inapoi numa ei stiu. Asa ca nu le-as plange de mila prea repede |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(DannyY @ 16 Dec 2020, 10:42) Desigur, tu ai făcut sesizarea încă din noiembrie când ai constatat, nu? Și nu, punctul tău de vedere NU e că aparatul e ok, altfel nu întrebai pe aici. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
Azi ne predai online cursul de civism?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DannyY |
![]()
|
Zau? Uite punctul meu de vedere: Aparatul e foarte OK. As vrea sa-l lase acolo macar un an. Mi-ar placea ca si contorul de gaze sa faca la fel. Ba chiar si apometrul, de ce nu? Doar ca ele nu sunt in parohia mea, ci a furnizorilor. Daca nu-s in stare sa masoare, atunci sa se lase de furnizat utilitati.
Imi zici si mie ce clauza contractuala incalc eu cu CEZ? Iti spun eu ca nu scrie nicaieri ca as avea vreo obligatie sa-i anunt de nefunctionarea contorului. Nici nu trebuie sa stiu sa-l citesc. Iar pe ei nu-i intereseaza ce aparate si ce puteri folosesc eu in gospodarie, dincolo de contorul lor. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Daca eu intreb pe aici de ce preotii sunt pedofili, asta inseamna ca preotii sunt intr-adevar pedofili?
Omul a pus o intrebare. Nu are competenta necesara si nici obligatia contractuala de a interveni. In plus, a studiat indeaproape fenomenele, iar faptul ca cei responsabili contractual cu cele semnalate au deschis o comanda de serviciu ii confirma ca suspiciunile sale au avut temei. Asta ii aduce bucurie in suflet si speranta ca lucrurile se vor corecta, furnizorul de energie respectand clauzele contractuale fara a fi necesara interventia consumatorului pentru obligarea respectarii clauzelor. Asa ca, unde e problema? Poate domnul acela l-a testat pe dragosP, sa vada daca a scapat de obiceiul de a-i judeca pe altii, conform pildelor bisericesti. Oops, nu vine mosul anul acesta... |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
omul urmareste cu ingrijorare indexul contorului...Johanis style
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
Ma simt minunat. Probabil chiar mai bine decat popa de la biserica dupa ce a primit cu drag donatia de 10 lei de la baba Mitigoaia, fara sa o intrebe daca are cu ce-si mai cumpara de mancare.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DannyY |
![]()
|
Inca o chestie interesanta: in data de 11 decembrie mi-au inregistrat indexul 0...
indexcez.jpg ( Size: 35.75k ) Number of downloads: 123 Puteau sa lase un nene acolo sa numere clipirile ledului rosu. 1000 clipiri = 1 KWh. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(DannyY @ 16 Dec 2020, 12:29) Ma simt minunat. Asta e!QUOTE Probabil chiar mai bine decat popa de la biserica dupa ce a primit cu drag donatia de 10 lei de la baba Mitigoaia, fara sa o intrebe daca are cu ce-si mai cumpara de mancare. Totuși nu pare să te simți prea bine, observându-ți obsesiile legate de donații... ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
Te contrazic. N-am obsesii fata de donatii, ci mai degraba fata de o anumita categorie de popi.
IPS Teo e reprezentant de seama al respectivei categorii. This post has been edited by DannyY: 16 Dec 2020, 12:47 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
DragosP |
![]()
|
Tu știi cel mai bine cum stai cu obsesiile.
This post has been edited by DragosP: 16 Dec 2020, 13:09 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 14:35 |