Traiul la curte, vs. traiul la bloc
![]() ![]() ![]() |
Traiul la curte, vs. traiul la bloc
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.066 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Soala de la Ortisoara? Ai si carnet de rutierist? Te numesti mecanizator agricol
![]() https://frankfurt.apollo.olxcdn.com/v1/file...age;s=4608x3456 Obligator maieu si basca. Spor la munca. This post has been edited by bion: 3 May 2023, 09:26 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.066 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Multumesc, la fel si dumneavoastra.
|
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.511 Joined: 3 January 05 ![]() |
După ce copsei o pâine, cusui un nasture, cosii prin grădinâ cu Boschu’ eco:
|
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
Agrig |
![]()
|
Si eu am cosit gradina insa non eco, Diesel power, aia adevarata care conteaza!
![]() IMG_20230429_192839443.jpg ( Size: 1003.93k ) Number of downloads: 249 IMG_20230429_203208863.jpg ( Size: 737.17k ) Number of downloads: 242 |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Mă ofticați. Io am cosit-o cu coasa lu' tataie. E mai bătrână că mine.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Cu utilaje stie oricine. Cu coasa lui tataie... ai respectul meu
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
N-am pus mana pe o coasa in viata mea. citeam cu ani in urma, cica, cositul este cea mai grea munca fizica. Mai exact ca si consum de energie si efort fizic, pe primul loc este actul sexual, pe locul doi cositul s pe locul trei strungaria.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
toate trei prin folosirea maninilor?
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(radian @ 4 May 2023, 06:06) Vezi ca intre timp omenirea a pus motoare pe strung... image_2023_05_04_092252478.png ( Size: 776.37k ) Number of downloads: 201 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(radian @ 4 May 2023, 06:06) N-am pus mana pe o coasa in viata mea. citeam cu ani in urma, cica, cositul este cea mai grea munca fizica. Mai exact ca si consum de energie si efort fizic, pe primul loc este actul sexual, pe locul doi cositul s pe locul trei strungaria. strungaria???? da, e greu al naibii sa invarti rotita aia care avanseaza cutitul, te termina. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Agrig |
![]()
|
Nici macar nu prea invirti ca ai avans automat...
Nu-i greu cind faci un surub, doua, ca mine insa cind lucrezi la norma piese de 20-30Kg pe foc automat si operatiile sint putine doar a muta piesa si a o stringe in universal este un consum de energie suficient de mare incit manevrarea rotilor de avans sa fie egala cu 0. |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am vazut multi strungari la viata mea, nici unu nu era vreun atlet de performanta (afara poate de sticlism) cum sunt cosasii.
Peste 20 de kile nici macar nu ai voie sa o ridci singur de jos, ori in 2 ori cu macara (socramiu facea piese pt unitati de pompat titei). |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Agrig |
![]()
|
30Kg cfm NTSM, nu trebe muschi umflati, doar fibra.
Cind era socru tinar era de 40 sau 50Kg norma. Acuma si sacii de ciment sint de 40Kg si tineretul vrea macara... Asta e. |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.970 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(radian @ 4 May 2023, 06:06) N-am pus mana pe o coasa in viata mea. citeam cu ani in urma, cica, cositul este cea mai grea munca fizica. Mai exact ca si consum de energie si efort fizic, pe primul loc este actul sexual, pe locul doi cositul s pe locul trei strungaria. Badea Ion si badea Gheorghe erau la cosit. Dupa ce cosesc ei, se aseaza pe marginea drumului cu coasele pe umar sa se mai odihneasca. La un moment dat trece un motociclist in viteza. Vrrrrr... Gheorghe incepe sa urle: - Ba, Ioane, ai vazut??!! Ala n-avea cap, ma, n-avea cap!! Se uita Ion pe sosea: - No, ba, hai ca esti nebun... Cum sa n-aiba... Trece alt motociclist. Vrrrr... - Ba, Ioane, ba!! Nici ala n-avea cap, ma, nici ala, urla Gheorghe ingrozit. - No, esti nebun, ma.... cum sa umble fara cap? Trece alt motociclist. Vrrrrr.... -Ba, Ioane, ba!!! se holbeaza Gheorghe ingrozit. Iti jur ca nici ala n-avea cap, ma!!! Se uita Ion lung: - No, Gheorghe, ia da tu coasa aia jos de pe umar.... |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
De aia platesti la aeroport in plus cand ai un bagaj de epste 22 de kile
![]() Ai voie sa ridici si 30 daca nu e repetitiv, odata nu s epune. Daca asta faci toata ziua e alta problema. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Agrig |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Radian, de ce ai trecut actul sexual ca muncă fizică?
![]() Nu e muncă decât pentru prostituate, pentru restul e plăcere. |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
E vorba de sex nu alea 120 de secunde conjugale
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
|
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 4 May 2023, 09:29) In primul rand strungarul sts in picioare tot sutul pfara sa faca prea multa miscare. Nu-i usor, apoi cum zicea Agrig mai sus, daca ai de ridicat, coborat, manipulat frecvent piese grele, iar presupune un stres asupra organismului. QUOTE(yoncv @ 4 May 2023, 13:20) Nu eu l-am trecut, vorbeam de un studiu pe care l-am citi acum vreo treizeci de ani. De fapt, mai degraba se vroia o analiza a activitatilor care presun efort fizic. O alta meserie “campioana” la imbolnaviri profesionale este cea de tractorist. Tractoarelr vechi, comuniste, nu stiu la cele moderne, aveau scaunul pilotului pe un suport arc metalic. De la mersul cu tractorul pr accidentat, dupa 40, 45 de ani cam toti aveau probleme serioase cu sira spinarii. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Asa toti operatorii din banda de montaj stau in picioare, unii mai trag si de cate o carcasa de diferential, etc. Strungaru modern inchide usa, apasa pe un buton si merge la alt strung.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]()
|
Ambprevizat, un studiu de acum vreo trei decenii.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Agrig |
![]()
|
Mai e si strinsul piesei in universal, nici ala nu-i usor ca daca nu tragi bine de cheie si pleaca bolovanul din strung...
Problema la strung este si viteza de lucru si numarul de piese executate in unitatea de timp ca asa si la frezor sint cam aceleasi operatii insa acolo totul dureaza mai mult decit la strung asa ca schimbatul de piese se face mai rar si nici nu este atit de stresant fizic, pui piesa pe masa n-o suspenzi un universal iar stringerile sint mai lejere. Nu se compara tractoarele moderne cu U650, la chinezul asta de-l birjaresc scaunul ala nenorocit are vreo 30 de Kg ca are susensie reglabila in functie de greutatea tractoristului si ceva amortizoare, daca avea si spatarul reglabil era perfect insa si asa e mult mai confortabil decit cel de Logan. Are o valva de reglaj fix sub el si a trebuit sa-l dau jos ca era strinsa in draci si numai asa am reusit sa pun cheia pe rozeta. Astea moderne mari nu se mai discuta dar mno, si preturile is peste S Klasse. This post has been edited by Agrig: 4 May 2023, 15:13 |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Si mie mi s-a parut greu sa ascult 1000 de minute diverse chestii despre cutitul de strung. Unghi de asezare, unghi de degajare, dracu-lacu. Deci da. Atunci era greu. Acu e simplu, nu mai stiu nici cum arata.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Agrig |
![]()
|
Cind pui mina pe el si-l ascuti de citeva ori automat iti dai seama cunm si ce trebuie chiar daca nu mai stii denumirile unghiurilor.
![]() La ora asta nici macar de ascutit nu mai trebuie, alta placuta si gata. |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
radian |
![]()
|
Cei care aveti experienta in cultivarea gogosarilor, este normal ca a doua zi dupa rasadire sa fie rasadurile asa pleostite? La rosii stiu ca da, dar cu rasaduri de gogsari este prima data cand ma joc. Ieri mi-am luat din piata cu 5 lei o legatura de 12 rasaduri de gogsari.
Attached thumbnail(s) gogosari.jpg ( Size: 137.8k ) Number of downloads: 60 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Isi revin.
Au fost tinute mai mult fara apa. Cele din plan secund sunt rosii? This post has been edited by wolfin: 19 May 2023, 07:41 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
radian |
![]()
|
Da, in planul indepartat din poza pe suporti din platbanda pusi pe parapetul balconului sunt rosii, care par foarte promitatoare. Acolo e sectorul rosii.
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.970 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Roșii cherry?
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:25 |