Traiul la curte, vs. traiul la bloc
![]() ![]() ![]() |
Traiul la curte, vs. traiul la bloc
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Markos @ 18 Jan 2011, 15:43) Eram cu telefonu-n mana, sa-l sun pe AlexV pentru postul ala vacant de moderator, pentru tine. M-am razgandit. Problema e complexa si implica mai multe aspecte. Vezi ca s-ar putea gasi unii care sa puna botul la chestia asta. Io am descoperit deja cativa. Oamenii actioneaza-n consecinta. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pai eu am fost acuzat, de oameni cu greutate, ca nu ma intereseaza soarta forumului. Asa ca ce conteaza cine pe cine popeste? E unii, sfinti, asa, ei n-are vina. Animalul de victoras e cancerul forumului. Si asta pentru ca mi-am spus parerea. S-o mai zic?
This post has been edited by Victoras2001: 18 Jan 2011, 15:54 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 18 Jan 2011, 14:52) Moartea caprioarei ce era-n solaru' ala... "ma coc si pling... ma coc... pling"QUOTE(Victoras2001 @ 18 Jan 2011, 15:14) Pentru avorturi, dobitocule!!!! Daca le-ai dat, esti complice la pruncucid. Si macar de te-ai fi uitat si tu macar o data-n fleajca... |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
stropiti careva pomii?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
doar cand ma piș.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu am stropit semnu' ala de la Voineasa. O fi crescut?
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
QUOTE(tribunul @ 23 Mar 2011, 20:25) Stropirile la pomi in perioada vegetativa cam trebuiau deja sa fie facute. In citeva zile s-ar putea sa fie tirziu Se stropesc cu sulfat de cupru (piatra vinata) in concentratie de 200grame la 10l apa, si apoi cu ulei horticol. Aceste stropiri trebuie facute inainte de inmugurire. |
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(Markos @ 23 Mar 2011, 20:28) Tot e bine ca ierti rotile de la masini. 24 Mar 2011, 08:39: QUOTE(nik1965 @ 24 Mar 2011, 08:26) Stropirile la pomi in perioada vegetativa cam trebuiau deja sa fie facute. In citeva zile s-ar putea sa fie tirziu Se stropesc cu sulfat de cupru (piatra vinata) in concentratie de 200grame la 10l apa, si apoi cu ulei horticol. Aceste stropiri trebuie facute inainte de inmugurire. Asa este, prima stropire s-a cam dus. Dar mai sunt vreo 3. Eram doar curios care dintre cei care stau la curte, isi stropesc si pomii. This post has been edited by tribunul: 24 Mar 2011, 08:39 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
De ce, nu mai vine nici o ploaie?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Deci, PM la userul Victoras2001!
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Azi trec pe la Protectia Plantelor sa-i intreb cu ce sa stropesc pomii. Sper sa nu rada prea tare de mine... dar sunt pregatit si pentru asta.
Maine am program incarcat rau: cazma + sapa + grebla + pus gazon + plantat 10 trandafiri + pus 3 vitze + plantat bradutul de Craciun care inca sta in ghiveci. Plus stropit 9 pomisori (3 au forma de tufa), cu sau fara pompa. Noroc ca am bere si vischi pentru auto-energizare. O sa ma c.c in canalizarea lor, azi facui logon. Se pare ca zilele astea vin si gazele in zona, asa ca de la vara s-ar putea sa ma retrag definitiv din asociatia de locatari ![]() Am un singur mic regret, ca daca pun centrala pe gaz, nu prea mai am ce face cu boilerul electric, iar fara asta nu mai am nevoie de panourile solare deja aprobate dar nemontate, deci nu ma mai inscriu in UDMR. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
tribunul |
![]()
|
Stropeala o dai dupa ce-i tai.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Lasa bre panourile solare ca alea nu-ti cer de mancare, si te mai scad din factura la apa calda. Daca tot ai curte, poate iti vine vreo idee sa-ti faci piscina, panourile solare sunt solutia ideala pentru incalzirea unei piscine.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(DannyY @ 25 Mar 2011, 15:14) Azi trec pe la Protectia Plantelor sa-i intreb cu ce sa stropesc pomii. Sper sa nu rada prea tare de mine... dar sunt pregatit si pentru asta. eMERITE OIL 150ml/10l. Cu asta le faci baie, adica-i uzi leoarca. Urmeaza a doua stropire cand pica 30% din floare. Anul trecut i-am dat un amestec de Actara si Dithane M45. Cum mi-au mai ramas cateva plicuri si nu-s expirate, tot cu astea dau si anul asta. A treia stropire cand abia s-a format fructul si a patra cand sunt mai maricele. Si da, ar fi trebuit taiati inainte de stropeala. Apoi ii da o grindina si gata treaba. ![]() Daca tot ati dat-o-n pisari, sa ma pis pe el de vant care bate el de 3 zile fara incetare de m-am stropit mai mult pe mine decat pomii, care este. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
tribunul |
![]()
|
victoras cu ce fel de pompa ii stropesti?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.724 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
ca de ziua planetei am pus si eu 4 pomi si pe vecinu' l-am provocat sa puna dar doar 3.
mar, par, cires, piersic. am fost in piata Iosefin in TM si precupetii nu lasau din 12 lei firul. cica la 10 primesti 1. pe langa folclorul ca platesti ce vrei si iese ce se nimereste am tinut cont de marlania precupetilor de a nu lasa din pret si am mers la Agronomie pe Aradului si am luat cu 10 lei pomi controlati. la 2 cazmale cei 7 pomi au fost pusi cam in o ora si apoi am mai discutat cu alt parcelist din zona care doar ce finalizase de o zi saparea putzului si ieri tragea apa din putz. sper ca iepurii acum primavara sa aiba alte surse si sa nu atace pomisorii. |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(tribunul @ 26 Mar 2011, 08:17) st-spra-5l.png Numai ca are 8l. E perfecta. Cand mi-a laudat-o distrusu' ala am zis ca vrea sa faca vanzare. Nu tata, e usoara si-si face treaba bine de tot. Diluand solutia la 10l, ii bag doua pompe de 5. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
tribunul |
![]()
|
Si pe la varfuri cum ajungi? sau mergi cu scara dupa tine?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pai ar fi doua chestii. In primul rand sunt pomi, nu copaci. Asta inseamna ca-s taiati regulat, deci sunt tinuti jos. Ar trebui sa ajungi cu mana in varful lor. Apoi reglezi jetul din mustiuc. Daca ma nervozez il fac de scuipa peste casa.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Il legi intre faruri la frigider, ii adaptezi telecomanda si iti tragi un stergator de parbriz super. Cand mergi in coloana le speli parbrizele si celor din spatele tau. La semafor cobori repede si le incasezi tarfiul, ca doar n-o s-o faci moca...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
@ rue, vad ca scrii de sapat put, anul asta nu vreau sa ma mai prinda vara fara unul forat, asa ca daca ai o sursa sau o recomandare in Timisoara, ieftin si bun, doar pentru irigat, pana in 10 m adancime, iti raman recunoscator daca imi dai si mie un PM. Merci!
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Stai linistit ca si io scriu de Ilinca Vandici si nu m-am ales cu nimic.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 01:48 |