Traiul la curte, vs. traiul la bloc
![]() ![]() ![]() |
Traiul la curte, vs. traiul la bloc
eurocristi |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
logan
ambition
2005 membru proaspat dar experimentat in auto
|
|||
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.105 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
E un pui de pirs cu coada stufoasa.
Grig |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
PÂRȘ. Adica tot un fel de soarice, numai ca-i mai viteaz.
Ultimul pui de sarpe n-am apucat sa-l filmez. Pana m-am dus dupa aparat o zbughise. ![]() Da am o soparla cu capul spart. De Banica, nu de mine. Io doar asistam neputincios, de pe tron, la reprezentatia de forta a motanului. 11 Jun 2011, 22:46: QUOTE(eurocristi @ 11 Jun 2011, 21:37) Pai asta m-a uimit si pe mine. Initial am zis ca-i o broasca. In loc sa fuga mancand pamantul, sarea ca toti dracii spre picioarele mele. Cand ma uit mai atent vad ca nu-i broscoi. Plus ca nici soarice de soarice nu era, ca avea coada mai ciudata si ochii "facuti". Sincer sa fiu am vrut sa pun mana pe el, da la cat tupeau avea mi-a fost teama sa nu ma muste. Apoi am descoperit ca sare in sus daca-l stresez si n-am putut sa ma abtin. ![]() Daca era Banica prin curte il nenorocea inainte sa aflu eu de existenta lui. Da Bono vad ca n-are treaba cu d-astia. Poate de cand s-a luat la tranta c-o albina ratacita. Sau poate ca era cu plinu facut. This post has been edited by Victoras2001: 11 Jun 2011, 21:46 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
Pe mine m-a impresionat micutul.Incerca sa intimideze o aratare de 1000 de ori mai mare ca el.
Sper sa-si traiasca viata atat cat este dat sa traiasca . |
--------------------
logan
ambition
2005 membru proaspat dar experimentat in auto
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pictorase, un pui de girafa n-ai pe-acolo?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Daca-l duce capu' sa nu se duca la vecinii care au vreo 7 matze nemancate (ca cica trebuie sa prinda soarici si le inchid in beci cu zilele), o sa traiasca mult si bine. Ca vad ca Bono e prietenul lui, iar eu, nici daca era sobolan n-as putea sa-l hacui.
Daca ar fi sa-mi pun banii la pariuri, as merge in primul rand pe pisicile nemancate, iar in al doilea pe serpi. La cat tupeu are micutul nu-i intrevad o viata lunga. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(DannyY @ 8 Jun 2011, 12:33) Deci luna asta sau cea viitoare trebuie sa-mi pun panourile. Iar sapaturi, iar tevi, iar gauri prin pereti... Of. Singura mangaiere e ca o sa ma coste in jur de 6000 lei De care panouri si de unde? Ca pentru un sistem complet cu boiler de interior sunt cam ieftine... Multam' frumos. This post has been edited by dacis: 12 Jun 2011, 07:55 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 11 Jun 2011, 16:44) Wolfman, io am bagat brichete. Sunt de 3-4 ori mai rentabile ca lemnele. Plus ca sunt si carbuni d-astia. Aia pe peleti e rentabila pentru ca umpli rezervorul azi si ai si maine in el. Dar e 120 mil. Astalalta e 35-40 mil. Asta cu rentabilitatea depinde de pretul cu care cumperi lemnele, eu am cumparat cu 120 RON/ms, taiate la 60 cm si crapate, uscate de 2-3 ani si aduse acasa. Autonomia nu ma intereseaza, ca intra aia pe gaz cand scade temperatura in casa, centralele sunt puse in paralel. Carbuni n-am gasit neam prin jurul Bacaului, ca as fi luat cateva tone iarna trecuta. |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(dacis @ 12 Jun 2011, 07:54) De care panouri si de unde? Ca pentru un sistem complet cu boiler de interior sunt cam ieftine... Multam' frumos. Imediat ce primesc oferta de la instalator, te anunt. Ca o paranteza, boilerul deja il am instalat si functional. 150 litri, electric, 1 serpentina pentru cuplare la panouri sau centrala. Ceea ce scade un pic valoarea facturii ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Victorase, ofera-le filmul alora de la Discaveri, fac o subserie cu supravietuirea omului in jungla din curte.
Animalul e pirs de padure, isi face cuibare si prin poduri de casa, grajduri, magazii, daca apuca, se poate si imprietenii cu tine. Ce sa-l mai duci la gradina zoologica, faci una acasa. Fericitule, la DannyY in curte nu mai cresc nici rime! This post has been edited by corbex: 14 Jun 2011, 08:02 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
in unele tari e animal protejat, fiind pe cale de disparitie. Am vazut si eu unul saptamanile trecute. Sunt destul de rare filmarile cu parsul de padure. Ai grija sa nu-l manance pe Bono
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 12 Jun 2011, 07:54) De care panouri si de unde? Ca pentru un sistem complet cu boiler de interior sunt cam ieftine... Multam' frumos. 7250 lei, cu TVA cu tot. ================================= PACHET SOLAR FARA BOILER Panou solar heatpipe SONNTECK cu 20 tuburi vidate Suport panou Glycol 10 l Grup hydraulic solar Vas expansiune solar Regulator electronic Sistem recirculare (cupru 15 + fitinguri) Manopera ================================= |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Banuiesc ca este sistemul de la EuroTherm. Scump, oricum, scump. Dincolo era mai ieftin.
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DannyY |
![]()
|
Cartitele (ca erau doo) au refuzat categoric sa paraseasca pasnic teritoriile ocupate abuziv, deci razboiul s-a sfarsit eroic, dar tragic pentru ele. S-au prins in capcanele amplasate cu maiestrie de subsemnatul, Sun Tzu, in galerii.
Le-am inmormantat cu onoruri militare la locul faptei. Urmeaza sa-mi refac gazonul distrus in batalie. 30062011934_1_.jpg ( Size: 369.92k ) Number of downloads: 363 Animalutele sunt chiar simpatice, daca n-ar strica gazonul n-ar avea nimeni nimic cu ele... |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
![]() un moment de reculegere pentru doua suflete nevinovate... ![]() Care le aveti cu agricultura? Din fasolea verde cum obtin fasole uscata? Pastaia se lasa pe vrej pana se usuca? Mi se anunta o productie bogata in gradinita din balcon! |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
QUOTE(radian @ 1 Jul 2011, 12:33) Da. Apoi se desface pastaia se fierbe continutul in apa cat sa le acopere bine, cu sare, un ciolan afumat, o ceapa si 2-3 foi de dafin. Cand e fiarta bubuitoarea leguma se adauga o ceapa mare prajita. In uleiul in care sa prajit ceapa se rumeneste o mana de faina, se stinge cu apa si bulion se arunca peste fasole impreuna cu ceva piper si se da un clocot. Se consuma cu "boratura de matza" si ceva salata de sezon. |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
nu sunt mare bucatar da stiam ca prima apa in care fierbe fasolea se arunca, pentru evitarea vitaminizarii aerului.....
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Asa e! Am aflat-o io pe pielea mea.
![]() In acea zi am fost la WC de vreo 25-30 de ori. Le-am zis la colegi ca am probleme la stomac. Mai nasol era cu zgomotul. ![]() This post has been edited by kum: 1 Jul 2011, 14:50 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ca sa miroasa parfumat?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
radian |
![]()
|
Bai, lasati-ma cu gatitul. E apanajul sotiei. In bucatarie cu cat intru mai rar cu atat mai bine, acoo sunt tot felul de chestii dusmanoase care ba ma frig, ba ma oparesc, taie sau inteapa. E un loc foarte periculos.
Pe mine ma interesa cand demontez pastaia de pe vrej. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cu o cheie de 14.
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Musai pe ninsoare.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() Voua n-o sa va fac nicio reducere la vanzare... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 09:35 |