Traiul la curte, vs. traiul la bloc
![]() ![]() ![]() |
Traiul la curte, vs. traiul la bloc
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Io nu-s comerciant bre, io-s producator. Cu Dragoselu o sa fac un parteneriat...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
tu-i dai vrejul, el vinde boabele.
fair for me ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Al treilea inamic neutralizat:
06072011938.jpg ( Size: 219.08k ) Number of downloads: 329 De vreo doua zile avem companie: 06072011941.jpg ( Size: 229.03k ) Number of downloads: 339 06072011942.jpg ( Size: 327.23k ) Number of downloads: 338 Nu stiu de unde au venit, dar consoarta a apucat sa le dea cate ceva de mancare, deci s-au hotarat sa devina parte integranta din peisaj ![]() Incerc sa le dresez sa nu treaca pragul, pe terasa sau in casa n-au ce cauta, prin decret emis de subsemnatul. Deja mi-au stricat o tufa de flori, dar asta e, inca sunt needucate si necivilizate. Pisicile se sterilizeaza? Ca n-am chef sa se transforme, mai tarziu, in fabricute de pisoi. Iar prin august as vrea sa iau un ciobanesc mioritic, aveti idee ce si cat mananca unul din asta? |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
DannyY |
![]()
|
Redeschid fosa
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pisicile se sterilizeaza. Mioriticii maninca mult dar, daca-i educi corespunzator, maninca cam orice.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Nu cred ca mananca mai mult decat orice alt caine de talie mare. Dar mi se pare o rasa greu de intretinut.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Corectez. Maninca mult daca le dai
![]() Ciobanestii adevarati, aia cu contract de munca la stina, maninca de doua ori pe zi cite un bulz, daca au stapini buni. Daca nu, mamaliga goala. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(DannyY @ 7 Jul 2011, 10:25) Logic că da. QUOTE(DannyY @ 7 Jul 2011, 10:25) Un Rottweiler mănâncă o oală de 10 kg de mâncare la 2 zile + "bobițe" ![]() Ținând cont că un ciobănesc are MINIM 45 de kilograme (conform google), fă calculele! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Nu am cântărit-o niciodată .... da' cred că în jur de 40
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
DannyY |
![]()
|
Fie-mii ii este o frica viscerala de caini. A avut parte de o muscatura cand era mica si de atunci tremura chiar cand se apropie de un pechinez. De pui insa nu-i este teama. Cred ca daca ii iau un pui care sa creasca sub ochii ei si cu care sa se imprieteneasca, va scapa de teama asta incredibila. In plus, o namila din asta langa tine impune respect
![]() Nu vreau Rotweiler, mi se pare un caine agresiv si nu prea controlabil. Ori ciobanesc mioritic, ori ciobanesc german. Mioriticul imi place mult de tot ca aspect si ca temperament. Si stiu ca adora copiii. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(DannyY @ 7 Jul 2011, 10:40) Cred ca daca ii iau un pui care sa creasca sub ochii ei si cu care sa se imprieteneasca, va scapa de teama asta incredibila. Un câine cu siguranță ajută! În jurul vârstei de 4 ani am fost mușcat de un câine de mâna stângă (am avut în jur de 15 copci, am semne -de 4-5 cm- și acum). Precum fata ta, nu mă apropiam de câine nici mort... nici pui să fie! Ai mei mi-au cumpărat câine (un pechinez) și ușor-ușor mi-a trecut frica. Acum mă bag printre ei fără probleme. QUOTE(DannyY @ 7 Jul 2011, 10:40) Nu vreau Rotweiler, mi se pare un caine agresiv si nu prea controlabil. Ori ciobanesc mioritic, ori ciobanesc german. Are sora mea Rottweiler (d-aia și știu cât mănâncă) și îți spun sincer că javră mai blândă ca aia nu am văzut în viața mea ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 7 Jul 2011, 09:44 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 7 Jul 2011, 09:34) Corectez. Maninca mult daca le dai ![]() Ciobanestii adevarati, aia cu contract de munca la stina, maninca de doua ori pe zi cite un bulz, daca au stapini buni. Daca nu, mamaliga goala. Fix asta mi-a spus o tanti intre Rucar si Bran, duminica. Avea o catea mioritica super faina legata in lant si cu un blid de ciorba cu paine in fata ![]() Era cam plina de noroi si am intrebat-o pe stapana cum o spala. Raspunsu' m-a lasat fara replica: "O spala ploaia " ![]() @Marty: Te inseli, nu seamana deloc cu tine ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Dacă vrei câine docil, iubitor de copii și bun paznic, vezi mai degrabă labrador (ce am eu) sau văr'-su golden retriever (ce are grecu').
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(DannyY @ 7 Jul 2011, 10:40) In plus, o namila din asta langa tine impune respect ![]() Respectul nu-l poti impune celor din jur. Poate doar teama. |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
corbex |
![]()
|
Teama induce respectul
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
DannyY |
![]()
|
Cred ca un derbedeu de pe strada are o mica retinere in a se lua (fie si verbal) de o fata insotita de o matahala de caine. Prefer sa numesc 'respect impus' acea retinere
![]() Sau 'indus' ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Sau inclus
![]() Recomand si dog-ul german in categoria cainilor care impun respect, dar sunt ok cu copiii. |
--------------------
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DannyY @ 7 Jul 2011, 10:25) Asta mananca o oala de pilaf de cca. 3-4 kg zilnic, facuta cu organe de vita/porc si multe legume. Multe oase de vita sa ii treaca plictiseala, si noaptea pe la 3 te panichezi ca a disparut javra din padoc si cand colo el se inghesuie in cusca celei mici ca se plictiseste. Demontezi cusca in jurul lui si te culci la loc. Renunti la flori, plante si iti iei o maidaneza care daca rezista sa o loveasca dacia ii va face si lui fata... Attached thumbnail(s) max1.jpg ( Size: 971.62k ) Number of downloads: 342 max12.jpg ( Size: 1.02mb ) Number of downloads: 337 max13.jpg ( Size: 1.18mb ) Number of downloads: 240 max134.jpg ( Size: 1.64mb ) Number of downloads: 224 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Cum naiba a intrat ăla acolo?
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu, ca eu am iesit sa fumez si am vazut lipsa animal in tarc. Dupa ce am dat alarma, l-am trezit pe socru-meu: "hai ca maine gasim vre-o baba cu stop cardiac!" si ne pregateam sa cautam prin vecini - nu de alta, ca nu e rau de nicio culoare dar le e o frica peizanilor de el de zici ca-l vad pe satan, am auzit un icnet. Cand i-am facut lui cusca aia (un cub cu latura de 1.3m) jarla aia mica dormea in ea si asta era cam ofuscat. Probabil ca a vrut sa ii arate ca si el poate sa ii ocupe vila. Ca nu a mai putut sa o si elibereze, e partea a 2-a...
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
DannyY |
![]()
|
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Markos |
![]()
|
a crescut acolo, în cusca.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 09:38 |