Impresii despre Dacia Duster, (de la posesori sau din drive test)
![]() ![]() ![]() |
Impresii despre Dacia Duster, (de la posesori sau din drive test)
CAR |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 18 April 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SANDERO STEPWAY Easy-R
2017
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
deci cum ramane cu diferenta de 5000 de euro?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
CAR |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 18 April 10 From: Bucuresti ![]() |
20 800 - 16 500 = 4 300
si mai usor cu vanzarile Duster , in vest , ia dati pe google "vanzari ix35 in europa" : 33 000 comenzi in prima luna .... comparabil nu ? intrebare : daca de maine Duter nu s-ar mai fabrica la Mioveni ci doar in Rusia / Magreb , v-ar mai place asa mult ? ![]() |
--------------------
DACIA
SANDERO STEPWAY Easy-R
2017
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
aham d
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Tot nu mi-ai raspun la intrebare , daca mai puneai cateva mii de euro iti luai o masina mai de doamne ajuta decat Kia aia , de ce nu ti-ai luat ?
|
--------------------
-
-
-
|
|
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
A ajuns si Hyundaiul mai nou observ o masina cautata.Se pare ca multi au uitat ca nu este decat o copie nesimtita dupa Mithubishi.Hyundaiul Galoper spre exemplu copie fidela dupa Pajero are bineinteles un motor tot de Pajero iar Ix30 asta dupa mine a fost facut sa il concureze mai mult pe Mithubishi ASX.Practic Hyundaiul in sine ca marca nu este altceva decat sclavul asiaticilor o copie fidela a marcilor renumite Toyota, Nissan ,Mithubishi in fata carora nici nu sufla.
Hai sa o luam altfel.Care este cel mai ieftin SUV in afara de Duster. Hyundaiul cumva? |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|
CAR |
![]()
|
si Duster dupa ce e copie ? daca duster full ar costa 14000 , o cumparam
dar 16 500 -17 000 !!!! prefer alt "low-cost" dar mai dotat, sigur, aratos ... ia mai verifica topurile fiabilitatii ...vezi ca a cam crescut grupul Hyundai iar Toyota a cam scazut .... Kia e mai de doamne ajuta decat Dacia ,crede-ma da-te cu un ceed si iti garantez ca nu mai vrei logan (repet merita 1800 eur in plus) |
--------------------
DACIA
SANDERO STEPWAY Easy-R
2017
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Tot ocolesti raspunsul , sunt masini care merita cateva mii de euro in plus fata de Kia , de ce ti-ai luat Kia ?
This post has been edited by CGDBZ: 7 Sep 2010, 16:17 |
--------------------
-
-
-
|
|
CAR |
![]()
|
ce nu se intelege din : "vroiam o masina relativ ieftina dar nu cu foarte multe compromisuri " ?
|
--------------------
DACIA
SANDERO STEPWAY Easy-R
2017
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
totusi cand se va testa euroncap dusteru?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
CGDBZ |
![]()
|
11800 e pretul unei masini ieftine ? Tata a dat 7900 pe un Logan fara nici-un compromis , de ce ar mai fi dat 3900 de euro in plus ? Era un Focus sedan 10.500 si nu a vrut sa-si ia si oricum cred ca Focus-ul este "peste " Kia .
In concluzie ceia ce vreau sa spun este ca fiecare om isi ia masina in functie de posibilitati , necesitati si nu in ultimul rand in functie de orgoliu altfel ne-am lua toti numai Mercedesuri . Cum tu nu ti-ai luat o masina mai "buna" decat Kia asa altul nu-si ia o masina mai "buna" decat Logan-ul de aceea Duster-ul va avea multi clienti indiferent unde se va fabrica . |
--------------------
-
-
-
|
|
CAR |
![]()
|
cand si-a luat loganul ? ca-n 2004 , da , cel mai scump logan era 8000 eur ...ia vezi acum cat e un laureate 1.6 90 cp + vopsea met + airbag lat + mp3 + garantie extinsa ... vreo 9 500 euro ; daca mai pui si jenti alum si geamuri elec spate ==> 10 000 !!! 10 000 low cost taticu ? pai mai bine iti iei accent ca arata mult mai bine si are si bancheta spate rabatabila si fractionabila ....
da' motoru' , motoru' !? 1.6 - 90 cp ? de cand e ? 15 ani ? frane tambur pe spate , fara airbaguri cortina , tabla foita , comenzi geamuri pe centru etc deci voi preferati sa dati 20 - 25 % mai putin pe o masina cu tehnologie si design invechite ? e drept as prefera si eu , dar daca am vorbi de diferente de mai mult de 40 % concluzionand : pretul corect Logan full este 8 000 si nu 10 000 , Duster full 14 000 si nu 16 500 daca voi vreti sa dati mai mult treaba voastra doar vroiam sa atrag atentia ca exista alternative ... |
--------------------
DACIA
SANDERO STEPWAY Easy-R
2017
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Masina e din 2009 , Laureat + vopsea metalizata 1.4 mpi care costa 8300 , a primit reducere 400 euro ca a luat una de pe stoc . Masina are tot cei trebuie lui , nu tie , de ce ar plati mai mult pentru ceva ce nu are nevoie (ex. geamuri electrice spate , jante de aluminiu ,mp3 ,etc) .
Alternative exista din punctul tau de vedere si probabil si al altora dar nu al tuturor . Duster mi-as lua un Laureate 1.6 16V 105 CP 4x2 la 12800 EUR , alternativa ? , nu am , daca gasesti tu ceva mai ieftin poate , mai scump nu vreau . This post has been edited by CGDBZ: 7 Sep 2010, 17:46 |
--------------------
-
-
-
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Curand o sa ajunga si la ei si incearca sa-i faca reclama negativa dar or sa aiba o surpriza caci sunt sigur ca se va vinde destul de bine si la ei .
|
--------------------
-
-
-
|
|
kosta |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 17 July 10 ![]() |
|
--------------------
Ford
Fiesta
2003
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Asta imi place mult din articolul de mai sus : "El compară Duster-ul cu o pictură a lui Van Gogh - Dormitorul din Arles, care "este un loc simplu însă se poate vedea în el tot ceea ce este necesar pentru a fi fericit și mulțumit, și te duce cu gândul la ceea ce contează cu adevărat în viață".
|
--------------------
-
-
-
|
|
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
[quote=CAR,7 Sep 2010, 17:13]
si Duster dupa ce e copie ? daca duster full ar costa 14000 , o cumparam dar 16 500 -17 000 !!!! prefer alt "low-cost" dar mai dotat, sigur, aratos ... ia mai verifica topurile fiabilitatii ...vezi ca a cam crescut grupul Hyundai iar Toyota a cam scazut .... Dusterul nu este copiat dupa nimic chiar nu seamana cu nimic are motoare tot Renault nu capatate de la altii. La faza cu grupul Hyundai care a crescut si Toyota care a scazut m-ai dat pe spate ai fost maxim.Arata-mi si mie o masina de la Hyundai cu capacitati de offroad mai buna ca un Mithubishi sa nu mai zic de Toyota. Arata-mi si mie un filmulet ceva cu un Hyundai (in afara de Galoper) facand ''offroad''.Cu ce sa faca cu scuturile alea de plastic? Cum spunea si un coleg mai sus stati cu morcovul rau ca nu va mai scoateti comisioanele. Mdaaa m-am uitat eu acum nu am gasit decat 2 filmutele cu iX 30 asta unul de cateva secunde cu 2 masini care se chinuiau sa abordeze o inclinare laterala si unul in care masina alerga de nebuna pe o pajiste tare rau ce sa mai. M-am uitat mai bine si mi se pare ca seamana al dracu cu Nissan Qashqai cel putin din profil ![]() This post has been edited by caphonne: 8 Sep 2010, 08:50 |
--------------------
Dacia
Supernova
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.698 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(caphonne @ 8 Sep 2010, 09:41) Arata-mi si mie un filmulet ceva cu un Hyundai (in afara de Galoper) facand ''offroad''.Cu ce sa faca cu scuturile alea de plastic? Asta cu scutul de plastic pentru o masina din clasa Duster, nu are nici o valoare. Eu am inlocuit scutul metalic cu unu din fibra nu l-am lovit niciodata. Si nici pe cel metalic. Am mers prin diverse drumuri, trebuie sa nu ai nici o legatura cu condusul ca sa il lovesti sau sa exagerezi cu capacitatile de trecere ale unei masini.Cum spunea si un coleg mai sus stati cu morcovul rau ca nu va mai scoateti comisioanele |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
caphonne |
![]()
|
Depinde ce ''diverse drumuri''....eu zic ca scututl metalic este un aspect important.
|
--------------------
Dacia
Supernova
|
|
CAR |
![]()
|
cati o sa-si ia Duster pt off-road ? maxim 15 % zic io
din ce am vazut pe strada , cam 70 % au " pack-look"... nu cred ca respectivii o sa le bage pe coclauri prea mult ... o sa vada preponderent asfalt Prafuitu' ....iar preturile actuale sunt prea mari pt. o masina cu care sa ergi 80 % din timp prin oras/drum national/european/autostrada .... |
--------------------
DACIA
SANDERO STEPWAY Easy-R
2017
|
|
saddan |
![]()
|
![]() .......... Group: Members Posts: 225 Joined: 15 August 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(CAR @ 8 Sep 2010, 11:08) cati o sa-si ia Duster pt off-road ? maxim 15 % zic io CAR ne lasi? cine e dobitocul (pe persoana fizica) care o sa isi ia un 4X4 nou (nu neaparat Duster) si sa il frece in offroad-ul veritabil (nu ma refer la masina urcata pe dealuri sau pe bordura de la trotuar)? Arata-mi unul care ar face asta. Revenind on-topic iata impresiile mele despre agregat (4X4 Laureat bnz): + tot ce s-a enumerat la capitolul plusuri pana aici; - un minus ar fi rezervorul de carburant care te fura pe fata. Am inteles ca deja se gandesc la o solutie la problema asta. Al doilea minus, cel putin in cazul meu, ar fi scaunul din dreapta care scartaie (daca nu sta nimeni pe el). In rest toate bune si la locul lor. |
--------------------
Dacia
Logan Preferance/Duster Laureat 4X4
2005/2010
- cj yz msd/cj zy dsm Nu Duster-ul e low-cost.... celelalte SUV-uri sunt exagerat de scumpe;)
|
|
venusake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 280 Joined: 5 March 07 From: ARAD ![]() |
QUOTE(saddan @ 9 Sep 2010, 13:41) CAR ne lasi? cine e dobitocul (pe persoana fizica) care o sa isi ia un 4X4 nou (nu neaparat Duster) si sa il frece in offroad-ul veritabil (nu ma refer la masina urcata pe dealuri sau pe bordura de la trotuar)? Arata-mi unul care ar face asta. ![]() Apai, daca s-o 'nervat ardeleanu, ii bai tare! Sa o folosesti sanatos, in continuare! |
--------------------
DACIA
DUSTER
2011 - 1,5dci, 2x4 Laureate Black
- AR Rosu ======================
Visele ne ajuta sa pasim INAINTE! ====================== |
|
caphonne |
![]()
|
@Saddan ia una cutie de vaselina una bucata spray WD40 si dai pe unde scartaie ca astia au facut economie mare.M-am uitat la Loganul cumnatului meu la balamalele de la usi nu avea pic de unsoare dar se rezolva cu putina rabdare
![]() Car nu cred ca este azi la birou o fi pe traseu baga fluturasi in cutiile postale sau la stergatoarele masinilor ![]() This post has been edited by caphonne: 9 Sep 2010, 13:50 |
--------------------
Dacia
Supernova
|
|
saddan |
![]()
|
![]() .......... Group: Members Posts: 225 Joined: 15 August 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
venusake, nu-s nervos, e distractiv pana la un punct...
caphonne problema nu e chiar asa simpla, scartaitul scaunului este din inteior si nu ma arde sa ma apuc sa demontez scaunul, airbagul si ce dracovenii mai sunt pe acolo. Din 5 august mi se tot schimba scaunul respectiv (pana acum doar de 2 ori), urmeaza sa il mai schimbe o data (poate a treia oara va fi cu noroc). Ceea ce spui tu am facut la logan (spray la balamale) si se deschid impecabil (daca ar avea motoras s-ar deschide singure:))).... Si la Kevin am gresat un pic inchizatoarea de la portbagaj (nu cred ca era WD40 dar tot ceva de uns era:))) cu bine Completare informatii:)) l-au schimbat de 2X dar tot pe pe cel vechi l-au pus, asa ca scartaie in continuare... cred ca ar trebui sa imi angajez o bagaboanta , sa stea tot timpul pe scaunul respectiv ![]() This post has been edited by saddan: 9 Sep 2010, 15:03 |
--------------------
Dacia
2005/2010
- cj yz msd/cj zy dsm Nu Duster-ul e low-cost.... celelalte SUV-uri sunt exagerat de scumpe;)
|
|
caphonne |
![]()
|
Mama lui de scaun ce sa zic fate ca nu il mai auzi daca zici ca l-a schimbat de 2 ori
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
|
|
venusake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 280 Joined: 5 March 07 From: ARAD ![]() |
|
--------------------
DACIA
DUSTER
|
CAR |
![]()
|
pai ce face baietii , "e" dispusi sa de 16/17/18 000 pe o masina la care sa-i unga balamalele ,scaunele etc ... ii suflati si in "jigler" ??
![]() da' las ca voi aveti "SUV" cu piele ![]() ![]() saddan , da, tre' sa fii dobitoc sa dai 18 000 pe un Logan inaltat, in loc sa-ti iei cu banii astia un Forester SH .. |
--------------------
DACIA
SANDERO STEPWAY Easy-R
2017
|
|
venusake |
![]()
|
Maistore, cu tot riscu, dar nu ma pot opri:
Mai lasa-ne naibii si cautati alt mod de joaca! Esti de-a dreptul deplasat prin modul in care te exprimi. Ai noroc (poate d-aia si scri) ca nu e saddan in fata ta. Cred ca ai scartai tu acuma. Dar chiar crezi ca poti sa-i faci dobitoci si .... cum ti-o mai veni tie, pe toti ? Fa-ti viata mai usoara si meri la coreeni. PS. Sa nu se inteleaga ca am ceva cu alte masini, dar cu omu in cauza ..... sigur am! This post has been edited by venusake: 10 Sep 2010, 09:38 |
--------------------
DACIA
DUSTER
|
saddan |
![]()
|
Mercic venusake pentru gura de ajutor, dar nu e cazul. Ignora si tu individul si probabil o sa se alfabetizeze daca o sa doreasca sa vorbeasca aici civilizat. Cat despre consiliul de familie.... mai bine lasa.... prefer sa scartaie pana il vor mai schimba inca o data:)))). De altfel am mai spus: lasati-ma in pace sa imi cumpar ce masina doresc, nu imi impuneti ideiile voastre proprii, aplicati-le la voi.
Cateva precizari ontopic se impun insa pentru individul respectiv: 1. Nu are piele ca nu-mi place. 2. Nu a fost 16/17/18k doar 15,3k. 3. La o cautare lejera pe Google se poate observa ca scartaitul de scaun este semnalat si la VX si la BMW. 4. Balamalele usilor la Logan le-am gresat prima data dupa 3 ani. Passat 2008 gresat balamale dupa 2 ani. Nici macar nu ma deranjeaza sa dau cu spray daca mi se pare ca e necesar. La fel de bine puteam pierde vremea la concesionar sa le unga ei. Pentru ce?! 5. Daca vreau catarari pe munte aplic tactica lui caphone, imi iau un SH la 2-3k si fac offroad. 6. Cat despre coreeana nu pot decat sa iti doresc sa te bucuri de ea fara evenimente. Chiar de cate ori ai dus coreeana pe munte in trasee dedicate offroad? Banuiesc ca ai troliu pe ea?! pe cai sau pe curand |
--------------------
Dacia
2005/2010
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 21:56 |