Impresii despre Dacia Duster, (de la posesori sau din drive test)
![]() ![]() ![]() |
Impresii despre Dacia Duster, (de la posesori sau din drive test)
Michael |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 25 August 04 From: Bucharest ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Jetta
2008/Comfortline 1.4 TSI 122 CP DSG7
|
|||
tag21 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 4 February 10 ![]() |
Foarte buna initiativa ta
![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
D4D Excellence Dacia Duster (again) Duster 1.6 16v 4x4 ... made in "Sparta" :))
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
venusake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 280 Joined: 5 March 07 From: ARAD ![]() |
Mi se pare mie sau Taw ne promisese oaresce poze/video de pe cardurile colegilor ? Sa nu fiu "citit" rautacios .....
|
--------------------
DACIA
DUSTER
2011 - 1,5dci, 2x4 Laureate Black
- AR Rosu ======================
Visele ne ajuta sa pasim INAINTE! ====================== |
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
Ba da venusake... Imi cer scuze, dar m-am luat cu treaba, si am uitat... Si mai bine, ca ieri am primit pozele de alt coleg care s-a dat cu Dusteru' in conditii ceva mai dure decat am facut-o eu, si am inteles (si vazut in imagini) ca masina s-a comportat surprinzator de bine. Iata cateva exemple:
1.JPG ( Size: 251.23k ) Number of downloads: 26299 2.JPG ( Size: 227.71k ) Number of downloads: 21039 3.JPG ( Size: 364.88k ) Number of downloads: 20658 4.JPG ( Size: 319.84k ) Number of downloads: 20271 Masinile sunt echipate cu anvelope M+S Continental. Mocirla este in panta si masinile au urcat si au coborat fara probleme. This post has been edited by TAW: 1 Apr 2010, 13:20 |
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
alea sunt de la formari ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
Aha...
![]() |
--------------------
Renault
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
venusake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 280 Joined: 5 March 07 From: ARAD ![]() |
|
--------------------
DACIA
DUSTER
|
IRONICK |
![]()
|
Nici eu nu stiu ce spun.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
nicku01 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 18 March 10 From: Timisoara ![]() |
TAW....vad ca in poze apar mai multe masini.... presupun ca era si un benzinar 4x4. ii diferenta mare intre motorul benzina si cel diesel pe traseul parcurs (noroaie putina panta etc.) ???
|
--------------------
opel astra G OPC -
Dacia Papuc
2004
|
|
TAW |
![]()
|
Toate erau 1.5 dci 110 4x4... Din pacate, nu am putut face comparatie...
|
--------------------
Renault
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(TAW @ 1 Apr 2010, 13:18) Ba da venusake... Imi cer scuze, dar m-am luat cu treaba, si am uitat... Si mai bine, ca ieri am primit pozele de alt coleg care s-a dat cu Dusteru' in conditii ceva mai dure decat am facut-o eu, si am inteles (si vazut in imagini) ca masina s-a comportat surprinzator de bine. Iata cateva exemple: 1.JPG ( Size: 251.23k ) Number of downloads: 26299 2.JPG ( Size: 227.71k ) Number of downloads: 21039 3.JPG ( Size: 364.88k ) Number of downloads: 20658 4.JPG ( Size: 319.84k ) Number of downloads: 20271 Masinile sunt echipate cu anvelope M+S Continental. Mocirla este in panta si masinile au urcat si au coborat fara probleme. daca nu au ramas intepenite dupa ce s-au facut pozele, jos palaria pt dacia. Oricum, parca vad ca vor apare in curand cocalarii care vor incerca acelasi lucru cu cauciucuri all season si vor concluziona ca dacia e proasta dom'le ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
ce bucurie o fi pe catalizator si DPF sa se loveasca intruna de dunele acelea de namol (lut) uscat
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
venusake |
![]()
|
Io n-as baga mana in foc sa zic (,) ca e lut uscat!
Crede-ma, am fost la viata mea si pe aratura (mai exact la arat) si stiu cum poate fi de "uscat" pamantul la 10 cm adancime, chiar daca la suprafata pare BETON! |
--------------------
DACIA
DUSTER
|
Daxidus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 11 February 10 ![]() |
QUOTE(TAW @ 1 Apr 2010, 13:18) Masinile sunt echipate cu anvelope M+S Continental. Mocirla este in panta si masinile au urcat si au coborat fara probleme. Daca vad bine la ultima poze la volan e o "caprioara/gazela" autohtona. Masina a trecut si a ei. In cazul asta ar trebui sa o fac fericita si pe "gazela" de acasa. Care dati urgent un credit? |
--------------------
Skoda
Octavia
2001
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
uadiv |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 114 Joined: 24 July 07 From: ... ![]() |
mie chiar imi place poza cu "gazela"
![]() |
--------------------
uuu
uuu
uuu
- ... Some people say, the day a black president was elected, pigs would fly.
100 days later - swine flu |
|
TAW |
![]()
|
|
--------------------
Renault
|
lacusta77 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 18 July 07 ![]() |
Azi am facut si eu un test cu un Duster 4x4, varianta de varf, dci 1.5 110Hp
![]() * Rularea pe sosea, in oras (mod automat), a mers....pot sa spun ca normal pt o masina de "marimea" asta. Demarajul este foarte bun multumita motorului. Insa in afara orasului nu am putut merge... ca eu consider ca este destul de importanta testarea la viteza mai mare (140km/h) * Rularea offroad m-a impresionat profund. Testarea am facut-o pe niste dealuri foarte abrupte. Am urcat cu el in rampa aprox. 100m. A urcat fara sa simt ca ar fi dat vreodata vreun semn de oboseala. La coborare, a caborat foarte linistit. Am citit pe undeva pe forumul asta ca masina ar avea Down Hill Control automat, "imprumutat". Nu este adevarat. La coborare trebuie sa te obisnuiesti un pic cu greutatea masinii. In concluzie ...... VREAU MASINA ASTA !!!! PS: bobo, intradevar, ai dreptate...am editat ![]() This post has been edited by lacusta77: 13 Apr 2010, 20:57 |
--------------------
DACIA
DUSTER
Laureate, 4x4, dci
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Care masina de gabarit bre? duster?
This post has been edited by bobo77: 13 Apr 2010, 20:45 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Este cu aproape 3(trei) cm mai lung decat Loganul si cu 100kg mai greu(varianta 4x4, ca aia 4x2 are o masa identica...) . Pai daca la Duster vorbim de "gabarit" si trebuie sa"ne obisnuim un pic cu greutatea" inseamna ca MCV-ul este un fel de Cadillac Escalade .
![]() This post has been edited by PaulT: 13 Apr 2010, 21:18 |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
IRONICK |
![]()
|
Pleaca cineva in Maroc? Hai ca maine incepe nebunia.
This post has been edited by IRONICK: 13 Apr 2010, 22:56 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
venusake |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 13 Apr 2010, 22:55) Da ce e acolo ? Sincer...... nu-s informat sau imi scapa! Se potrivesc cheile mai usor ? LE: Gata, m-am documentat! Sa vedeti ce o sa curga scribeleala din partea jurnalistilor nostri! Io, de fapt, daca e sa fiu curios, in de ce o sa scrie nemtii si englezii! Participa si jurnalistii teutoni si saxoni oare? This post has been edited by venusake: 13 Apr 2010, 23:30 |
--------------------
DACIA
DUSTER
|
nicku01 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 18 March 10 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(venusake @ 13 Apr 2010, 23:25) - LE: Gata, m-am documentat! Sa vedeti ce o sa curga scribeleala din partea jurnalistilor nostri! Io, de fapt, daca e sa fiu curios, in de ce o sa scrie nemtii si englezii! Participa si jurnalistii teutoni si saxoni oare? Previzibil ce or sa scrie.... ii de koko masina... normal... Ei nu vor sa protejeze productia lor interna oare????.... mai ales nemtii.. |
--------------------
opel astra G OPC -
Dacia Papuc
2004
|
|
mic&rau |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 16 January 05 ![]() |
Am facut astazi drive test la dacoserv militari cu duster-ul 4wd 1.5dci cu absolut toate optiunile puse pe el.La prima vedere arata bine din exterior cel putin mie mi-a placut dar cand intri in ea in afara de faptul ca stai mai sus si ca vizibilitatea este mai buna, ma simt ca si cum a-si sta in loganul meu adica totul este asemanator cu echipamentele de la logan, si ce avea in plus fata de logan este o maneta pentru reglarea spatarului adica in locul rotitei obisnuite pentru reglare este aceasta maneta.
Insa am fost foarte mirat de motorul acesta in sensul ca nu se aude absolut de loc in interior la relanti, iar in mers ca sa fie deranjant trebuie sa depasesti 3500 de rot/min, drive test-ul l-am facut cu radio-ul oprit pentru a vedea izolarea fonica a masini.Franele mi se par mult mai bune ca la logan. Cutia de viteze cu 6 rapoarte dupa parerea mea este foarte reusita cursa de schimbare scurta, doar ca prima treapta mi se pare foarte scurta adica trebuie sa ii dai foarte repede a 2-a, in rest se schimba foarte usor. Motorul are un cuplu destul de bun si astfel impreuna cu cutia in 6 trepte se misca foarte bine masina chiar am fost umpic uimit de cateva reprize in a 4-a resppectiv a 5-a si a 6-a. Consumul pe care il afisa computerul de bord era de 9.1 in 75 de km efectuati doar in bucuresti si in regim de drive test, eu zic ca e o valoare foarte buna. In situatia in care a-si dispune de suma de 17000 de euro nu a-si ezita sa o achizitionez. |
--------------------
Dacia logan 1.6 16v
Dacia logan 1.6 16v
Prestige 2007
- B -- TOX
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
pai sa discuta dilerul se pare ca era c-am imcompetent.la 1.5 dci de 110 cai cu 6 trepte a 1-a e un fel de reductor mai preistoric,in manualu de utilizare si scrie ca se pleaca cu a 2 dupa loc.
1 e ptr urcari iesiri din noroaie etc . |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
TAW |
![]()
|
La ambele motorizari pe 4x4 tr.1 este un soi de reductor (ajutor pentru teren greu sau la urcare/coborare panta). Dar nu se pleaca de pe loc in tr.2. In manualul de utilizare nu se precizeaza asta nicaieri.
|
--------------------
Renault
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(mic&rau @ 15 Apr 2010, 17:06) Insa am fost foarte mirat de motorul acesta in sensul ca nu se aude absolut de loc in interior la relanti, iar in mers ca sa fie deranjant trebuie sa depasesti 3500 de rot/min, drive test-ul l-am facut cu radio-ul oprit pentru a vedea izolarea fonica a masini Alti producatori se chinuie sa puna destule materiale si sa blocheze propagarea sunetelor in habitaclu si dintr-o data Dusterul este silentios doar cu doua plastice suplimentare. Faptul ca s-a trecut la comenzi de schimbator pe cabluri, ambreiaj hidraulic si acc pe potentiometru, a fost cel mai de ajutor. Dar sa nu exageram.This post has been edited by IRONICK: 15 Apr 2010, 16:50 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(lacusta77 @ 13 Apr 2010, 20:27) Azi am facut si eu un test cu un Duster 4x4, varianta de varf, dci 1.5 110Hp ![]() In concluzie ...... VREAU MASINA ASTA !!!! Multa lumea vrea multe lucruri, dar in momentul in care le vrei trebuie sa ai si o justificare, fie ea cat de mica. Pt. ca urca si coboara, asta-i motivul pt. care o vrei? 15 Apr 2010, 17:56: QUOTE(mic&rau @ 15 Apr 2010, 17:06) Am facut astazi drive test la dacoserv militari cu duster-ul 4wd 1.5dci In situatia in care a-si dispune de suma de 17000 de euro nu a-si ezita sa o achizitionez. Eu daca as dispune de banii astia cred ca as alege un focus sedan, sau o octavia, un lancer....etc. This post has been edited by tribunul: 15 Apr 2010, 16:56 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
TAW |
![]()
|
<<Faptul ca s-a trecut la comenzi de schimbator pe cabluri, ambreiaj hidraulic si acc pe potentiometru, a fost cel mai de ajutor.>>
Astea erau si pe unele versiuni de MCV (1.5 7 locuri) si masina e mai zgomotoasa ca Duster. |
--------------------
Renault
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 08:19 |