Angajatori, salariati din comert si aiure, topic splitat de la Selgros sux!
![]() ![]() ![]() |
Angajatori, salariati din comert si aiure, topic splitat de la Selgros sux!
Adrian_Solenza |
![]()
|
||
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
|
||
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|||
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Sau au salarii foarte bune pentru un vanzator si pleaca din cauza ca e mult de munca....Sa fii amabil cu cineva nu te costa nimic, chiar daca ai salariu mic.
Si, da, ma ocup si de comert printre altele... |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Mai razvi, ia mai citeste o data ce a zis omu:
QUOTE(asarban @ 12 Apr 2005, 06:56) dar sa intrebi daca au o marfa in magazin si sa nu stie...mi se pare total inadmisibil...ce dracu ma..folosesc abace sau raboaje sau un sitem centralizat/computerizat care sa le evidentieze stocurile in orice secunda? S-a mirat si el ca nu stiu aia daca au sau nu un produs, de parca n-ar fi informatizata toata treaba. O mirare cat se poate de indreptatita. Daca tu lucrezi la ei la dept IT, mai bine te-ai duce la ei sa-i instruiesti sa foloseasca computatoru, nu te mai musca aiurea. Adrian, m-am saturat de scuza ca sunt prost platiti sau ca clientii sunt de de vina. Pai daca facem toti asa unde ajungem? Daca ii apuca si pe doctori sa te taie doar pe juma ca sunt prost platiti sau sa-ti raspunda la misto la intrebari doar pentru ca au avut alti pacienti inainte care intrebau bazaconii, ar fi misto? Nu le convine sa isi dea demisia. Sau sa ceara marire. Nu ma intereseaza, io platesc pretul cerut pe produs, ma astept sa fiu servit asa cum trebuie. Ce vina am io ca a intrebat unu aberatii inaintea mea? O fi fost pe dinafara si vroia un sfat, daca stia poate ca nu mai intreba. Dai exemplul cu data expirarii. Acu te intreb si io asa ca si client, de ce pana mea trebuie sa faca clientu socoteala cand expira??? Poate ca e baba de 80 de ani si are doar 4 clase si a uitat tabla adunarii. In pielea mea, nu e mai normal sa scrie si data fabricarii, si data expirarii, mare, citet si in acelasi loc??? Pe mine unu chiar ma enerveaz aca trebuie sa ma uit in cele mai ciudate locuri ca sa gasesc daca e expirat sau nu: ba pe capac, ba pe fundu sticlei, ba pe eticheta pe un calendar compostat ca la abonament RATB, apoi caut termenul de valabilitate pe eticheta, ma tot coiesc aiurea in loc sa vad din prima ce ma intereseaza, sa scrie mare si citet pe eticheta ca nu e secret. ![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
skywalker |
![]()
|
![]() Calator printre stele Group: Members Posts: 153 Joined: 11 April 04 From: Brasov ![]() |
Din pacate, asupra factorului uman, ma vad nevoit sa fiu de acord cu toate parerile (sa zicem negative) anterioare...
Am mai spus asta, oamenii pot fi dezinteresati,sau ,pur si simplu, miserupisti si n-au nici cea mai vaga idee ce ar trebui sa faca.Motivele sunt banii,poate, dar mai ales talentul unor firme ca odata ce au un om pregatit/cunoscator/... fie sa il mute in alta parte, fie sa nu stie sa il pastreze (adica omul sa caute ceva mai bun si sa plece). In romanica merge principiul conform caruia : " nu stai pe 3 milioane? du-te,tata, ca e coada afara de oameni care iti vor locul.." si asa ajung oamenii de care vorbeam. Eu intelesesem din afirmatia lui asarban ca nu au cum sa afle, ca e vai mama lor de organizare..si asta nu e asa.Daca am inteles gresit, mea culpa.Am subliniat,ma refeream strict la mijloace tehnice...dar omul,angajatul,vanzatorul, am mai spus parerea mea...are multe lacune...din pacate iar ma izbesc de partea subiectiva, si nu cred ca poate fi luata in calcul, dar ca si client sunt mai incantat de SLG decat de metro..aia chiar imi mananca ficatzii de cate ori merg...dar ,asa cum am spus,poate subiectiv deci =0.(apropo, de mijloace tehnice...la metro stocurile nu se stiu online, in orice secunda, ci doar la sfarsitul zilei se constata ce mai e, ce nu mai e....nu e nimeni de la metro sa ne lamureasca ?) Pt cei cu bani (da' multi, nu asa 2-3 lei in buz'nar) --> MALL, dar pe mine ma cam descumpanesc preturile,asa ca merg mai des la de-alde astialalti... Cum spunea un mare clasic in viata, Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.. |
--------------------
Dacia
Logan Prestige
2006
- RFC Kawasaki ZZR 500 BV SKY
BMW R1100 RT BV SKY |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
@razvi28, le cam amesteci! Daca vreau toale de firma merg in mall, dar daca vreau un frigider il pot lua din mall?
Observ ca ai intrat aici pentru a ne purta dintr-un colt in altul si a evita subiectul. De necontestat este faptul ca acei angajati se comporta deplorabil cu clientii! Daca eu ii vorbesc frumos individului iar el imi raspunde in doi peri nu ma incalzeste cu nimic faptul ca l-a scos din pepeni un imbecil inainte. Pentru asta este platit si trebuie sa isi faca treaba corect. Nu e multumit? Sa isi caute altceva! Toti ravnim la ceva mai bun, dar ne oprim cand ne atingem limitele. Daca acel lucrator nu are calificarea pentru a obtine un post mai bun, nu e vina clientilor! |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
draku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 3 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Adrian_Solenza @ 12 Apr 2005, 21:56) ... Cel mai mult imi plac oamenii aia care continua sa cumpere PROMOTII EXPIRATE de la Coca-Cola - adica sticle cu capac verde, cand scrie clar pe eticheta : VALABIL PANA LA 15.01.2005 si noi ne aflam in februarie.. Si au tupeu sa mai ceara spiridusi in martie.. ![]() daca lucrati in domeniu comercial si sunteti ca vanzatorii sunt oameni onesti, ce demonstreaza pasajul de mai sus? cum, in luna februarie, mai exista pe rafturile magazinelor produse EXPIRATE? nu cumva trebuiau retrase si inapoiate furnizorilor? si mai comentati mentalitatea romaneasca a cumparatorilor..... |
--------------------
ex Dacia Nova
Barkas B1000
1989
- Barkas Io stiu ca sunt prost, da' cand ma uit in jurul meu prind curaj...
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
NU ai inteles! Nu produsul este expirat, ci promotia.Adica produsul are termen de valabilitate 2 ani, dar are capac verde cu bulinute roz si pana pe 15 februarie poti castiga nu stiu ce daca duci 3 capace. Dupa 15 februarie, produsul este in termenul de valabilitate, nu este impropriu consumului uman, dar nu mai poti solicita premiul...
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Ce ma streseaza pe mine la Metro (mai mult) e cand, la raion fiind, am nevoie de o informatie si nu gasesc pe nimeni sa intreb. Ma las pagubas, imi vad de treaba si la un moment dat aud ca-l cheama pe un angajat in raion (adica il cheama la locul de munca?!) Fug repede, il gasesc, il intreb ce ma intereseaza si zice "nu stiu, stati putin ca trebuie sa vina colegul". In fine, stau, apare colegul, il intreb, se uita la mine dupa aia se uita pe raft, incepe sa caute disperat detalii pe cutia produsului, (pe care deja o citisem) se arata foarte preocupat de ceva(i se pare lui ceva in neregula pe raft) citeste codul de bare de la un produs cu jucaria aia a lui si PLEACA. Fara sa spuna nimic. Si-a gasit de lucru. Dupa un timp iar aud ca-l cheama in raion.
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
Kramer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
QUOTE(razvi28 @ 12 Apr 2005, 22:11) ... Si iti pot spune ca in orice clipa se stie fiecare produs unde este, pe ce palet, la ce nivel,cate mai sunt, cate s-au comandat, cate s-au vandut in ultima vreme. ... Pai daca e asa, de ce acum 2 ani cand am sunat sa intreb despre disponibilitatea unei orgi pe care o aveau in oferta mi-au spus ca au in stoc si cand am ajuns acolo au zis ca a fost numai una si s-a vandut de mult? Iar peste cateva zile au repetat schema. Din pacate/fericire de atunci nu mai pot spune nimic despre Selgros, ca n-am mai calcat pe acolo. |
-------------------- |
|
draku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 3 November 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() madalina, ai dreptate dar oricum, tot exista cazuri in care se vand produse expirate... |
--------------------
ex Dacia Nova
Barkas B1000
1989
- Barkas Io stiu ca sunt prost, da' cand ma uit in jurul meu prind curaj...
|
|
madalina |
![]()
|
Cine isi asuma riscul, pe langa lipsa de respect fata de client, denota si o mare prostie! Amenzile sunt uriase.
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu mai fiti asa de rai ca si razvi 28 are dreptate!
Cant iti vin in fiecare zi oameni PROSTI carora le e lene sa citeasca bine sau pun intrebari de te doare mintea este FOARTE greu sa nu ti se taie de toate aceste chestiuni..si hai sa fim seriosi ca asa ati face si voi...e la fel cu lucrul nou:il tii in puf si cu timpul deh te obisnuiescti...Si da respectul de client ar trebui sa fie dar este omenesc sa ti se taie,si sa mai ai puterea sau nu sa mai fii amabil/dragut.... Clientul nostru-STAPANUL NOSTRU! Da de acord. Dar atata timp cat aici din 50 posturi sa zicem potentiali clienti Selgros care se plang, 25 inca o sa cumpere in continuare...please ciocu mic! Ca noi suntem de vina...Noi suntem de vina ca se fura cdplayere si altele din masina.Ca altii le cumpara..asa ca...(era un exemplu-o paralela) Si inca ceva:romanul e mester sa se planga si sa se dea Victima!La asta se exceleaza! |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
eek |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 17 December 03 From: McTropolis ![]() |
@razvi28
In romanica merge principiul conform caruia : " nu stai pe 3 milioane? du-te,tata, ca e coada afara de oameni care iti vor locul.." si asa ajung oamenii de care vorbeam. Deci intelegeti? Tu ma platesti de kko, eu muncesc de kko ca sa fie si firma ta de kko si imi bat joc de tine ca patron cum iti bati tu joc de mine ca angajat. Nu-ti convine? Angajeaza tata altul ca gasesc in alta parte oricum... sa vedem cum ma dai afara, ce formalitati... birocratie. Pana vor trai si angajatii decent iar patronii nu se vor mai lafaii ca porcii, ii dau dreptate perfecta lui razvi28, la fel as face si eu, daca as munci 10 ore pe 3 milioane. Mi-as bare joc de munca. Nu-ti convine? Da-ma afara! |
--------------------
Oltena 12 TRS
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Aici nu's de acord.Nu-ti faci treaba bine?Pa!
Ce-i aia sa stai pe salariul care ti-l dau eu daca-i mizer?Nu-ti place?PA!Da nu, romanul sta si baga bete-n roate!Nu's de acord! Am fost la un cabnet din asta stomatologic sa-mi fac o radiografie.Nu va zic ca erau vreo 6 angajate si misunau pe acolo te preluau de la intrare si nici una nu statea si clientii veneau garla.Asa trebuie sa fie! Spirt!DAR AICI INTERVINE PATRONUL CARE TREBUIE SA MOTIVEZE angajatul dar si SA STEA CU OCHII PE EL!Leneveste altul la rand ca poate sunt oameni care n-au ce manca si ar muncii mai bine! |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Lexy, nu te supara, dar de ce angajatul este singurul care are obligatii? De ce nu ar putea si patronul sa ofere un salariu motivant? Esti liber sa pleci, sunt de acord, dar pana la urma este in detrimentul firmei sa schimbe angajatii in permanenta. Deci, daca nu-mi convine, nu am decat sa plec fara ca tu, ca patron sa te uiti macar cu coada ochiului sa vezi oare ce nu imi convine de vreau sa plec. In al doilea rand, nu e chiar atat de usor sa-ti gasesti un loc de munca. Si aici nu ma refer la Bucuresti, care-i plin de firme. Sa stii ca sunt zone in care daca prinzi un loc de munca, chiar si prost platit zici ca l-ai prins pe al` de sus de picioare. Si atunci stai si la 3 milioane nu ai ce face. Nu sunt de acord nici cu cei care-si bat joc de munca lor, de sursa lor de venit dar, cum ai spus si tu, asa-i romanu si nu se va schimba vreodata.
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
Lexy |
![]()
|
Romulus asa a fost de hat demult: joburi bune/joburi proaste...este in datoria ta de angajat care cerzi ca meriti/poti mai mult sa nu te multumesti cu ce ai si sa vrei mai mult.De acord ca patronul trebuie sa faca si sa dreaga..dar daca nu face,aia e!
Keep moving! Si stiu ca nu e usor sa gasesti un job,mai ales unul multimitor!Dar asta este !E de datoria noastra sa evoluam si sa cautam ceva mai bun~ |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
romulus |
![]()
|
Nu e datorie. As spune ca e obligatie, dar cand nu ai posibilitatea... Ca daca nu ai un banut care sa-l pui de-o parten nici sa pleci in alta localitate nu poti, ca sa zici ca te duci in alt oras unde se castiga mai bine. In fine, ideea e ca putine firme isi respecta angajatii si acele firme sunt sigur ca au angajati fideli si nu se intampla intamplari precum Metrou si Celgros.
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
madalina |
![]()
|
Lasati-ma cu faptul ca nu se gasesc slijbe bune. Angajez in noiembrie un absolvent de inginerie alimentara, sa fie director in firma, sa verifice angajatii - angajati pe care trebuia el sa si-i aleaga , sa nu spuna ca i-am bagat pe gat pe cineva lenes sau hot. Salariul 10.000.000 lei net+benzina+bonusuri in funcrtie de vanzari (ajungea undeva in jur de 15 milioane pe luna). A plecat dupa 2 luni ca e greu de munca, ca el nu stie sa verifice pe cineva etc. Acum lucreaza pe 4 milioane.
Angajez o fata absolventa de contabilitate, aceleasi conditii. Pleaca dupa 3 luni deoarece i se pare sub demnitatea ei sa fie sefa de magazin. Mai bine lucreaza undeva intr-un birou pe 3.500.000 decat sa lucreze pe 15.000.000 la mine. Angajez vanzatoare pe 14 martie, cu 10 clase, a plecat de la fostul loc de munca deoarece avea 3.500.000 salariu, iar banii nu ii erau niciodata dati la timp. A castigat in perioada 14-31.martie 7.500.000 lei (salariul 2.500.000 pe jumatate de luna+ bonusurile datorate vanzarilor foarte bune). Pleaca deoarece e mult de munca si sotului ei nu-i place ca mirose a peste. Asa ca se duce in alta parte unde lucreaza acelasi numar de ore, dar primeste 3.500.000 lei. Multa lene si prostie. Dar angajatii mei daca raspund obraznic unui client - chiar daca intreaba o chestie complet tampita - de genul rechin viu nu aveti de vanzare- au 5% penalizare, a doua oraa 10%, iar a treia oara afara. La fel daca nu verificafiecare produs zilnic - in ce stare este, care este termenul de valabilitate, cate mai avem in stoc si tot asa... This post has been edited by madalina: 13 Apr 2005, 08:56 |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
romulus |
![]()
|
Sa fi fost tu in Tg Mures, cu faza asta.... primul venit, never plecat. Am zis ca nu ma refer la Bucuresti, unde posibilitatile sunt total diferite.
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
problema cu vanzatorii e sa nu tolerezi nesimtirea lor; i s-a intamplat neveste-mii in carrefour cand a vrut sa cumpere tigari, 1 top si un pachet si aia nu a vrut sa ii dea si pachetul ca cica nu are; cand a luat topul din raft, a mai aparut unul; roxana i-a zis ca uite mai aveti; aia, ca cica nu desface un top pentru un pachet; femeia mea s-a enervat si a intrebat unde face o reclamatie, a sunat la un nr., a venit un tip super amabil, i-a multumit pentru sesizare si a zis ca rezolva el; asta mica statea sa vada ce-i face, dar ala i-a zis multumim, lasati ca am io grija mai departe.. in fine. am inteles ca sunt destul de atenti la faze d-astea..
si cate si mai cate mi s-au intamplat; unii nu se linistesc nici cand vine superiorul, si atunci ala e incurabil; altii se calmeaza... asta e viata.. nu tre sa te enervezi, ci sa rezolvi cu calm... |
-------------------- |
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Vad ca ati luat-o pe aratura. Ati trecut de la Selgros la salarii si angajati.
Bobo, a spus foarte bine. Selgros si Metro se adreseaza firmelor si nu persoanelor fizice. Cel putin asa este definit conceptul in Vest. Ca vad ca la noi e putin altfel din moment ce ne umplu cutiile postale cu tot felul de pliante si cataloage. Insa ce este dureros este ca se face o reclama mincinoasa. Si dau exemplu Metro. Primesc o fituica in posta printre care erau la oferta printre altele si aragazuri. Si cum la vremea aia trebuia sa cumpar unul, oferta mi s-a parut interesanta prin faptul ca era mai ieftin cu vreun milion si ceva. OK,ma duc la sora-mea care are legitimatie si dau buzna in Metro Militari. Ma duc la aragazuri si surpriza.......la oferta era doar unul.....si ala era lovit pe lateral plus ca-i lipseau 2 butoane si trei "ochiuri". Intreb in stinga in dreapta ce si cum si mi se raspunde ca numai ala e si arata asa din cauza ca asa-i "romanul, nu fura ci completeaza". Le arat pliantul si-mi spun ca n-au ce-mi face. Bun, ma duc la Metro Berceni, acolo aia nici nu auzisera de asa ceva. Nu mi-am mai batut mintea cu ei, a fost prima si ultima data cind am calcat pe acolo, dar m-a deranjat mult faza cu reclama mincinoasa. Care la noi nu se prea pedepseste. Era defect, OK, scrie frate, acest produs e la oferta dar n-ar X, Y, Z. Ma intreb, ce putea face cineva, cu aragazul ala. Ca era Indesit si "ochiuri" sau cum se cheama capacele alea nu gasesti in veci. Ca la butoane s-or gasi destui care sa foloseasca patentul. |
--------------------
x
x
- x
|
|
jeffe |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 9 September 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bomicabomic @ 13 Apr 2005, 11:19) Ma intreb, ce putea face cineva, cu aragazul ala. Ca era Indesit si "ochiuri" sau cum se cheama capacele alea nu gasesti in veci. Ca la butoane s-or gasi destui care sa foloseasca patentul. ... poate ca tocmai de-aia lipseau, pentru ca nu se gasesc ![]() Selgros si Metro sunt intr-adevar destinate firmelor, nu zice nimeni nimic, este normal sa aiba oarece restrictii atata timp cat nu incalca legea. Dar atitudinea fata de clienti mi se pare inacceptabila, in ambele institutii. Si asta inseamna si faptul ca au angajati prosti si needucati (ma refer la cei care intra in contact cu clientul ...), si produse din ce in ce mai ieftine, si ca nu accepta carduri si asa mai departe. Eu am primit un bon de 1 milion de la firma, valabil doar la Metro si am facut prostia sa cumpar doar de 960 de mii. Ghinion, dobitoaca de la casa a marait ca tre' sa cumpar de un milion sau mai mult. Evident ca nu a fost o problema, mi-am mai luat doua cola, dar imbecilitatea celui care a luat o astfel de decizie mi se pare rara. |
--------------------
Ford
Mondeo
2007 Mk3
- B-51-WMx ignorance is bliss
|
|
skywalker |
![]()
|
![]() Calator printre stele Group: Members Posts: 153 Joined: 11 April 04 From: Brasov ![]() |
poate off topic, dar referitor la angajati, era o vorba care circula prin zona:
" Oricat de mica e leafa, noi tot putem munci mai putin decat ne dau ei ." O fi adevarata ? |
--------------------
Dacia
Logan Prestige
2006
- RFC Kawasaki ZZR 500 BV SKY
BMW R1100 RT BV SKY |
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
Am patit-om si eu la Metro Otopeni, acum vre-un an.
Produsul vizat - scaun bucatarie. Cantitate - 4 bucati. Vad in "standurile" cu mobilier, o masa de bucatarie rotunda, inconjurata de 3 scaune, acelasi model doar ca "sezuturile" aveau culori diferite. Spun responsabilului de raion ca doresc 4 scaune, culoarea x. Spune ca nu mai sunt decat alea de 4 luni. ( !? ) Raman interzis si il rog sa insiste. Verifica cu aparatul, dupa cod, si stupoare, a avut dreptate. Ma duc la informatii si cer datele producatorului ( care , in mod normal, nu sunt secrete si trebuiau afisate si pe produs ) ca aveam pata pe scaunele alea. Cica nu poate sa-mi spuna. Fac un scandal monstru, ca sunt nesimtiti, ca sunt obligati sa afiseze producatorul etc. Vine unu "mai mare in grad" si ma intreaba de ce sunt nemultumit, si ca sunt si alte modele de scaune, care sunt pe stoc. Am vazut rosu.... si i-am spus ceva despre prostia unui comerciant care expune 4 luni, 3 scaune de trei culori, ca poate vine cineva sa le ia asa sau vrea sa cumpere doar un scaun de bucatarie.... si ca nu alege el pentru mine ce scaune vreau sa cumpar, din ce este expus, fara anunt stoc 0 ( sau 3, de culori diferite )... Surprinzator, dupa 10 zile, scaunele erau inca acolo...in aceeasi formatie, si m-am interesat, in aceeasi cantitate... Am vrut sa repet figura si sa cer din nou 4 scaune, si apoi scandal...dar nu aveam timp.... This post has been edited by GABY IS BACK !: 13 Apr 2005, 10:08 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
OCEBE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
daca s-ar face un concurs cu cele mai penibile faze metro, cititi ce va ocupa locul 1 detasat:
dracu m-a pus sa cumpar din metro un sort-chilot; platesc la casa , imi verifica aia la usa cumparaturile si la revedere; a few months later: mama dracului ma pune sa ma duc la metro la cumparaturi: iau ce am de cumparat, ajung la casa unde coada era pentru o ora (chit ca erau si alte case nefolosite), mi se refuza la casa cateva produse ca nu puteau fi citite, s-a stricat casa de marcat si mai stau juma de ora sa o deblocheze (ca n-aveam chef sa iau alta coada de la capat), in sfarsit platesc (in timpul asta ma intrebam ce mi s-ar mai putea intampla?), imi verifica la usa cumparaturile/factura si dau sa ies cand s-a dezlantuit infernul: s-au pus alarmele sa sune, ma intorc astia inapoi, mai trec odata, iar suna alarma, astia cu paza chemasera deja prin statie "ajutoare" ca "sunt probleme", in paralel mi-au luat cosul la scotocit cu boldul dar eram in legalitate cu tot ce aveam in cos; imi zic aia: - Treceti fara cos! trec fara cos iar suna alarma; -Va rugam sa ne urmati sa lamurim problema! ii urmez sub privirile intregului magazin; ajung intr-un vestiar si "strip" mi-au luat astia haina cu haina la verificat, tot nimic; - Domne' aveti vreo haina "metro"? pana la urma ii cade ochii unuia pe chilotii cumparati "a few months ago"; ii ia si pa astia la verificat si s-a deslusit enigma: in captusala era un rahat magnetic cre era pe "enabled" si care declansase tot taraboiul; cum era evident ca sortul-chilot nu era nou i-au dat "disable", m-am imbracat, mi-am luat cosul cu cumparaturi si-am plecat; intrucat astia de la paza s-au purtat foarte civilizat nu m-am dat la ei dar tare as fi vrut sa dau ochii cu vaca de la casa care ar fi trebuit la momentul cumpararii sa dezactiveze magnetul ala; curios ca la momentul cumpararii sortului, cand am plecat, n-a tiuit nimic! cam asta-i nivelul unor angajati (in speta vanzatoarea de la casa) metro; pe langa acesta patanie, lipsa de solicitudine, de informatii etc mi se par niste glume. P.S. scuze pentru postul cam lung. |
--------------------
dacia
1300 Am avut o DACIA 1300
|
|
romulus |
![]()
|
OCEBE, tare faza...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Vai, vai ... mai naspa de atat nu se putea .
Era mai misto daca te dezbracau aia in fata usii!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Acuma..intreb si eu ca prostul...
Si daca vin 100000000000000000000 de imbecili care pun 10000000000000000000000000 intrebari idioate...ce? NU ala e rostul gigelului cu salopeta de la SGS sau Metro? NU? Atunci sa scrie pe ei: NU MA INTREBA CA AM TREABA! Sau sa fie anunturi: pt intrebari aveti la dispozitie 5 minute sa parasiti incinta! Ete frate..tupeu! In afara te pupa si in cenzurat sa le calci pragul, ito raspund la 100000 de intrebari cretine si in timpul asta zambesc! La noi nooooooo vanzatorul e..cineva ma! Parca ai fi cu miloaga la el! Idiotul nu pricepe ca fiecare client care intreba e un potential cumparator...fa-l sa cumpere, o particica din leafa ta o plateste ala! Ai o leafa mizera? Go in alta parte! Asta se datoreaza si stilului comunist in care e "aparat" angajatul de concediere! In afara am asistat la o concediere pe motiv ca "mercendazaru" (ca asa le place sa li se spuna astora, nu "bagatori de marfa in raft" a cutezat sa-i spuna unei cucoane care daramase o gramada de cutii de lapte "vezi pe unde mergi cucoana"! Reactia managerului? La casierie sa-ti iei restanta la leafa si PA! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
OCEBE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
fratilor, eu mi-am expus aici amintirile in primul rand pentru a arata o mentalitate vis-a vis de clientul "stapan" intalnita in metro; amuzamentul ( atunci n-a fost deloc amuzant ; ma si minunam cat de calm pot fi) e partea a doua.
|
--------------------
dacia
1300 Am avut o DACIA 1300
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
acum haideti sa nu cadem intr-o extrema... evident ca probleme sunt, pe de o parte datorita natiei noastre pe de alta parte din lipsa de concurenta; ca la cat de pline sunt toate e clar ca mai loc berechet pe piata..
peste 3 ani o sa vedeti ca o sa fie altfel... |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 00:41 |