vaucer rabla contra bmw rechin 81, motor 1,8injectie ,merita ?
![]() ![]() ![]() |
vaucer rabla contra bmw rechin 81, motor 1,8injectie ,merita ?
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Shhh. Prima poza. E un corp dintr-o alta poza, la cat de greu vin ne apuca dimineata. Deci scuzati calitatea, masinile erau in background.
122202504bc36e5a68d95.jpg |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
e aia din spate, nu?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
E de la departare prea mare poza, nu-mi dau seama...
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
Esti nebun? Dai frumusete de masina pe ragalia aia?
|
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
misto
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Merced |
![]()
|
Maine restu' de poze, ca a inchis cineva messengeru' amicului si nu ajunsese la pozele de aproape.
Daca va place asa de mult, nu dati un bon de rabla pe ea? ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Sa n-o dai la RABLA cu ochelarii aia de Renault 12
![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Filip @ 26 Mar 2010, 21:14) Stai linistit, eram si eu interesat, dar nu se merita, mai ales ca am bagat ceva bani in AUV-ul meu, am tabla inca buna, e terosonat, nu trage directia, frane am etc. Ar fi sinucidere financiara sa incerc sa intretin BMW-ul. AUV saracul a fost si el cu rugina, dar in prezent pedalierul arata asa la mine, multumita lui Kruger. Inca e in starea din 2008. Il tin fara mocheta pentru ca mai imi intra apa pe undeva, nu i-am dat de cap, dar sterg imediat, dupa ce conduc masina iau presul de cauciuc de la sofer, il scutur si-l pun in spate, pana oi rezolva cu apa nu ma gandesc sa pun mocheta la loc. Deci nu ma bag la BMW, oricum sunt colegi pe forum care au mai mare nevoie de el. Mah, imi pare rau ca n-am apucat sa-i fac si mai multe, dar la cate zeci de milioane am bagat in ea ar trebui sa fie deja hovercraft. Sa-ti mai dau poze cu ea cand om apuca. In diferite stadii. Cu femei in ea si fara. La un moment dat a borat o minora un litru de bere si 5 mici in spate....imi venea s-o ucid c-o maceta boanta. QUOTE(Filip @ 27 Mar 2010, 22:09) Cele mai bune motoare de BMW sunt cele cu 6 cilindrii in linie. Sa am bani de BMW nou, as lua ceva pe benzina, mai mult ca sigur un 325i. Eu asa vad automobilul clasic: motor fata - longitudinal, 6 in linie, cutie manuala, tractiune spate. Berlina. ![]() De acord cu tine. 325i, dar coupe sa fie. Am vrut 325, dar n-am gasit decat 320. |
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.042 Joined: 23 July 09 ![]() |
Merced - e GRI83 bijuteria ta de 1300!
![]() ![]() ![]() ![]() Kruger, cel putin d.p.d.v. al persoanelor care au acces la bijuterie, sunt foarte strict. Nici tata n-are voie sa vomite in masina fara permisiune scrisa din partea mea! ![]() This post has been edited by Filip: 13 Apr 2010, 08:17 Attached thumbnail(s) 01062009211.jpg ( Size: 1.1mb ) Number of downloads: 588 01062009212.jpg ( Size: 874.37k ) Number of downloads: 585 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
QUOTE(Executron @ 13 Apr 2010, 02:27) Ochelarii sunt de Renault Toros d-ala turcesc. ![]() O masca d-aia cu totu' e 20 de lei in targ. Maxim! Chestii pe care le-am dat jos deja, aerisirile cromate, le-am lasat in Bucuresti la un amic, sa le paseze gratis unui pasionat de pe topicul dedicat, si probabil ca o sa mai dau jos cine stie ce dracii, tot asa, de dat moka pentru cine are nevoie. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
Merced, intrebarea de baraj: cati bani castigi pe luna? Faci si tu vreo 1500 RON pe luna?
Dacia aia a ta e destul de cazuta dar daca te pui cu niste tabla si popnituri pe ea cred ca o mai poti tine pana la toamna, poate pana la primavara. Ai vreo 500-1000 EUR pusi deoparte ca sa pui cat de cat BMW pe picioare? Iti trebuie o revizie pe la frane, schimbat lichid de frana, zice cineva de decolmatat etrieri, poate schimbat garnituri. Avantajul e ca daca pui garnituri bune, probabil te mai tin vreo 5-6 ani pana mai umbli la ele. Verifica toate piesele de cacaciuc, schimba tot ce e imbatranit si crapat, in special tot ce are legatura cu siguranta: benzina, frane, ulei. Piesele de cauciuc ia-le noi, cele de metal e mai bine sa le iei SH. Pe unde vezi urme de rugina, dai rapid cu vaselina. Pe cat posibil, daca trebuie sa treci pe la ITP, le iei tu la smirghel pana scoti cancerul, grunduiesti si dai o vopsea oarecare cu pensula sau aerograful. Nu te costa mare lucru si e mai bine decat sa lasi boala acolo. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Pana la urma cum a ramas cu rechinu ?
|
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
Merced |
![]()
|
Daca castigam 1500 de lei pe luna nu stateam nici cu Dacia, nici nu ma uitam la rechin. Nu castig deloc mult, job-ul meu part-time a suferit o scadere drastica de salariu de cand cu "criza" si schimbarea locatiei, deci nu se pune problema.
Da' ce e si rechinu' asta sa bag 500 de euro in el? Imi aduc masina de rezerva de afara la banii aia. La etrieri probabil ca se curata, oricum un set de garnituri noi e cam scump, pompa de benzina in cazul nefericit in care e de vina pentru comportamentul dubios referitor la acceleratie e noua 300 de lei. Da' nu oi fi nebun sa pun noua. Si daca pun noua am de unde s-o iau si sa nu dau toti banii pe loc. Altceva ce sa-i mai fac, un schimb de ulei, ala oricum trebuia sa-l fac acum si la Dacie, ma costa 100 de lei si cine stie cand il mai fac(proprietarul zice ca n-a facut in doi ani schimbul, nu a completat, si acum era la jumate pe joja, deci nu cred ca mananca cine stie cat). Strangerea unor suruburi la timonierie e o joaca pana la urma... Oricum cu 10 lei in plus la ITP imi da fara grija la rechin. Da' cu Dacia ce sa fac, sa imi arate ala iar cum apasa in podeaua spate cu degetu' si ea se misca libera? Sa mentionez ca Dacia nu are contrapraguri, daca vrei sa ridici masina pe cric in spate, trebuie sa ridici in brat, ca in prag intra cricul si iese in interior? O carpeala la Dacie nici nu intra in discutie. Insa ar intra in discutie pastrarea ei inca o perioada, in caz ca miercuri imi zice tipu' de la remat ca-mi da bon peste doua saptamani, caz in care cumpar unul de la cineva ca sa iau rechinu'. Raman cu doua rable, poate la anu' daca continua programul, vrea frate-meu sa-si ia masina, are si el discount de aproape 8000 de lei din partea mea. ![]() This post has been edited by Merced: 13 Apr 2010, 12:19 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Poate 8.000 de lei
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Merced |
![]()
|
Sigur 8000 de lei. Suntem chit, tin minte ca si eu te-am corectat pe tine la o faza similara, un 0 in plus sau in minus. Cel putin asa cred.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
studioworks |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 2 February 10 From: de aici ![]() |
Mie imi plac aripile alea de 1310 in combinatie cu masca de 1300. Ai creat o fanta de racire pentru frane
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 editia cu frana de mana supt bord
|
|
TiL |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 31 March 10 ![]() |
Cu 500 E il face tehnic aproape nou, cu 1000 E chiar ca nou.
Dupa care ar ramane caroseria de facut. Dar nu-l vrea perfect, il vrea sa mearga bine. Si pentru asta nu are mult de investit. |
--------------------
| BMW : Toyota |
525i : Avensis 2.0i |
1985 : 2009 | BMW 525i E28, ex 524td , ex 318i E30, ex 525i E28
Lighean de plastic: Avensis 2.0i 2008 sau 2009 |
|
Kruger |
![]()
|
Hai sa vedem masinaria in actiune.
|
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Si-ar fi luat o limuzina la doomi de euro...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
sau o bicicleta electrica.
![]() ![]() ![]() ![]() premium.jpg star_tri.jpg This post has been edited by liviu2004: 13 Apr 2010, 19:58 |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
argon |
![]()
|
ideea era sa nu se mai ude, deci motobicicletele ies din discutie
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
Merced |
![]()
|
QUOTE(studioworks @ 13 Apr 2010, 19:10) Mie imi plac aripile alea de 1310 in combinatie cu masca de 1300. Ai creat o fanta de racire pentru frane ![]() Cu parere de rau te dezamagesc, doar pe dreapta e aripa de 1310, d-aia s-a gasit la momentu' respectiv, d-aia s-a montat... Ma bucur ca a vazut cineva ceva, ca erau unii cu "bijuteria", si asa mai departe. ![]() Apropo de motoare, nu am A-ul si sincer mi-e prea scarba ma apuc de o scoala de soferi acum. Plus ca pe la noi mai nasol cu motorul, lumea nu e obisnuita in trafic cu asa ceva... |
--------------------
Ford
Ka
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Mi se pare mie, sau incepi sa judeci precum un evreu?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Nu-l incuraja !!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Merced |
![]()
|
Haidi bre ca semnatura e dintr-o melodie.
![]() Vezi ca te fac o tura cu "pemfeu'" daca-l iau, si asa esti dator cu o vizita pe Transfagarasan daca-mi aduc bine aminte. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ai si memorie de evreu...
![]() Las' ca n-am uitat, se rezolva la momentul oportun. ![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 13:24 |