congresul PSDistilor, pariuri
![]() ![]() ![]() |
congresul PSDistilor, pariuri
Bobo |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
uiti ca-i senator si deci putin imun!
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
putin mai mult imun...
![]() |
--------------------
Seat
Leon
- B xx xxx
1P 2009 Sport Pack Curiozitatea omoara pisica !
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Uitati si un alt punct de vedere:
"De-abia acum imi dau seama ca este vorba de altceva. Dl Iliescu nu lasa politica activa de frica. D-sa e bintuit de teama isterica, cronicizata si exploziva, in acelasi timp, ca ar putea plati pentru ceea ce a facut, pentru crimele din timpul comunismului, de la Revolutie, din vremea mineriadelor. D-sa spera ca, daca va ramine in prim-planul vietii publice, justitia noastra il va face uitat ori il va exonera de pedepsele cuvenite. Ca va reusi s-o manevreze si s-o intimideze in continuare, ca pe vremea cind se afla in fruntea bucatelor, cind dispunea, discretionar, de destinele noastre. Cu drept de viata si de moarte. Caci are pe miini singe si de cind era demnitar comunist, si de la zavera din decembrie, si de la mineriade. In momentul de fata, ex-presedintele este anchetat in trei cauze. - Una privind revolutia, ancheta efectuata de procurorul Dan Voinea, cel pe care l-a zburat, in 2000, tocmai pentru ca se apropia de zonele sensibile. Daca altceva nu se va putea afla, ca a dat ordinul inarmarii civililor, in calitate de „ultimul pe lista“, e fapt documentat. Si de puscarie! In dosarul mineriadei din iunie 1990, lucrurile stau sa crape. Televiziunile au reluat scenele in care multumea minerilor pentru atrocitati, iar victimele mineriadelor au reinceput sa ridice glasul. Procurorii se trezesc din somnul politic. - Asta nu e nimic – audiat zilele trecute, Miron Cozma a declarat ca s-a saturat sa fie singurul vinovat pentru evenimente. Nu doar dl Iliescu va da cu subsemnatul, ci si dnii Voican-Voiculescu, Magureanu etc. Toti vor dori sa-si apere pielea – in dauna dlui Iliescu, desigur, ca era seful statului! - In fine, dl Iliescu mai este cercetat si intr-un dosar penal referitor la cumpararea voturilor in ultima campanie. Impreuna cu starul Vanghelie! Trei dosare deodata. Pentru cineva care se credea intangibil, deasupra legii, ca un fel de Dumnezeu ateu... Cum sa nu se enerveze? Cum sa nu moara de frica?" Liviu Antonesei - profesor la Universitatea din Iasi. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Mai Geoana nu va face mare lucru, ca oricit vrea el sa spuna ca va face echipa, nu-i asa.
Cu cine sa fac? Cu Mitrea? sa fim seriosi, peste 2 ani Manivela va avea pretentii la Presedentia partidului. Cu Nastase? La fel, peste 2 ani vrea sefia. Ce sprijin are el din partea vicepresedintilor? Nu prea mare. In afara de Rus si Tanasescu, altii nu mai sunt din barca lui. Vorba lui Manivela : "N-o sa-i fie usor !" stie el ce spune si care a devenit minarul, sforarul nr. 1 din partid. Oare de ce? This post has been edited by bomicabomic: 22 Apr 2005, 18:43 |
--------------------
x
x
- x
|
|
costi |
![]()
|
Intrebarea de baza este : cum va evolua PSD ca partid (va creste sau scadea in sondaje) si cum va afecta asta echilibrul scenei politice;
Deja Ciontu a spus ca PPRM si PSD pot forma o coalitie care sa conduca tara in caz de alegeri anticipate! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
He he he, ce copil e. Nu pot sa cred cat de papagali sunt astia de la Rom. Mare, inca nu si-au dat seama ca nu vor pupa guvernare in vecii vecilor?! Cu cat suntem mai aproape de UE, cu atat se indeparteaza ei de guvernare. Indiferent cum il impacheteaza pe vadim sau ce eticheta fancy ii mai pun partidului. Patetic...
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
- -
2002 Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Deja Ciontu viseaza aiurea sau stie el ce stie. Oamenii lui Nelu se vor duce la ei, ca in alta parte nu sunt primiti.
Nu vad sub nici o forma, o alianta PPRM-PSD, cu Geoana sau Nastase la conducerea partidului. De asta pot fi sigur. Inainte de evolutia din sondaje, intrebarea de baza este : ce pozitie vor lua oamenii lui Nelu, in parlament. Sigur sunt frictiuni intre ei si gruparile Geoana-Nastase-Mitrea si nu de alta dar numeric sunt cam egali. PS : Bai, da' daca ii tragea Marean un cap in gura lu Ponta? Il lasa fara aragaz. |
--------------------
x
x
- x
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
cum adica patetici? ridicoli io zic.. de rasul curcilor...
|
-------------------- |
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(bomicabomic @ 22 Apr 2005, 20:01) Chiar ma asteptam la asta. Imi place cum o intoarce PSDul in stilul carcateristic: nu a fost ales Iliescu = partidul s-a innoit si a scapat de coruptie. Adica s-a inoit cu Nastase, Mitrea si Geoana exact aceeasi 3 insi care au fost tot timpul din 2000 pana in 2004 la Guvernare, si 2 insi care nu au castigat votul populatiei (Geoana de 2 ori chiar!) si au bagat PSD in opozitie. Ce partidul a fost corupt cu Iliescu in 2000-2004! Culmea, relativ strict la PSD, cred ca cu Bunicuta la conducere nivelul de coruptie cred ca stagna la cel de azi. Cu geoana cam e mana libera ... |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Din ce stiu eu, dupa aderarea la UE guvernele din mai toate tarile in cauza (vorbesc de cele noi) au cazut datorita socului economic ...La cit de putin pregatita este Rom pentru aderare si la ce saracie se vainstala (pentru un timpmai scurt sau mai lung, in zonele rurale mai ales) puneti pariu ca stinga si extrema-stinga vor creste ca Fat-Frumos?! Mare lucru daca pina atunci Iliescu sa nu fie deja acolo cu o bucata din PDSR... In multe locuri din tara asta Iliescu este inca vazut ca Tatucul natiunii...
In alta ordine de idei Iliescu a cazut tocmai pentru ca nu a inteles ca in partid se intra pentru a cistiga avantaje economice...vechii lui sustinatori fac parte deja dintre cei cu teschereaua plina care nu mai sunt ATIT DE STRESATI de acest aspect drept care nu s-au opus schimbarii lui. Cei noi, lupii tineri si flaminzi (Oprisan, Mazare etc) aveau nevoie de un presedinte slab la umbra caruia sa infulece si ei cit mai mult. This post has been edited by bflorian: 23 Apr 2005, 16:57 |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Mie-mi cam miroase a scindare in curand, nu stiu daca ma insel sau nu, dar parca asa vine un iz...
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Seat
Leon
- B xx xxx
1P 2009 Sport Pack Curiozitatea omoara pisica !
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Eu nu vad de fapt nici o innoire. Cine conducea partidul inainte de acest congres? Nastase presedinte, Geoana si Mitrea erau Vice-presedinti. Acuma cine il conduce? Nastase si Geoana presedinti si Mitrea Secretar General. Mi se pare EXACT acelasi lucru!
This post has been edited by Valentine: 23 Apr 2005, 20:21 |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Bobo |
![]()
|
parca il vad pe iliescu candidand pentru un loc in parlamentul europei peste cativa ani... e, sa nu te enervezi?
|
-------------------- |
|
OCEBE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
|
--------------------
dacia
1300 Am avut o DACIA 1300
|
|
costi |
![]()
|
Daca s-ar grabi PNA-ul putin ar putea planta flori impreuna cu Cosma in curte la Rahova
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu va faceti iluzii, Ilici nu are cum sa fie judecat. Stie mult prea multe. Indiferent cat de vinovat ar fi pentru o gramada de lucruri, oricand se vor gasi o multime de oameni care sa scoata in fata "succesele" sale.
Succese care dupa mine sunt exact de tipul marilor realizari ale lui Ceausescu . Adica inevitabile. Am auzit o multime de oameni spunand ca ce bun a fost Ceausescu pentru ca a facut Metrou in Bucuresti. Nimeni nu se gandeste ca putea fi si Angela Similea in fruntea tarii, ca metroul tot se facea. poate chiar mai devreme si mai ieftin. Asa si cu Ilici. I se atribuie o gramada de merite (Revolutia, NATO, etc..) Putina ume se gandeste ca e posibil ca astea se intamplau oricum. In alta ordine de idei, cred ca pentru imaginea PSD, in special cea internationala, schibmarea lui Ilici e fix vax. E atat de plin de pete partidul asta ca nici mama Dero-ului nu le mai scoate. In ultima saptamana am auzit de doua ori (la BBC si la Euronews) formularea, P.S.D. , the former comunist party |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
Apropo voi l-ati vazut la TV pe Ilici, cum a suportat socul, a zis ceva...?
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
costi |
![]()
|
pai cind sa-l vezi ca rezultatele au iesit noaptea iar din televiziuni mergea doar OTV; oricum eu unul nu am vazut; s-a spus insa ca 2-3 zile nu a raspuns la telefon dupa...
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Din Catavencu:
Iti dai seama cat de suparata este Bunicuta, daca a plecat cu tapul si cu iepurasul la plimbare si l-a lasat pe urs sa-si vopseasca singur ouale?... ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Sau:
De cit sa moara Dana, mai bine moare Nina. |
--------------------
x
x
- x
|
|
costi |
![]()
|
daca tot am ajuns la catavencu: banc in timpul congresului:
"daca iese fum rosu a iesit Iliescu dara iese fum negru ii ia pe toti PNA-ul" |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ake @ 27 Apr 2005, 11:45) Nu va faceti iluzii, Ilici nu are cum sa fie judecat. ...da' mai stii, poate ma insel. articol |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Mai nou, ieri Ilici si-a luat jucariile de la Senat si a plecat...
![]() S-a mutat in biroul lui din strada Atena, renuntand la pozitia de lider al grupului parlamentar... Cred ca are numai fiere-n gura.... ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Aseara chiar a participat la emisiunea de pe Realitatea Tv.
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
- CS-05-FUB
2005 / Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
costi |
![]()
|
_**^%$%%$ $#*& mii lui ! ;
da ce ne facem ca are imunitate dobitocul ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Mare tampenie si cu imunitatea asta , mai ales ca recunoaste cine l-a "rugat" sa vina in Bucuresti , sunt scarbit.
Zici bine Costi. ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
- CS-05-FUB
|
costi |
![]()
|
in cel mai bun caz se va ajunge la un troc : dosarul "flota" contra dosarul "mineriada (ele)"
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Charlton |
![]()
|
Si aici zici bine Costi
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
- CS-05-FUB
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Costi, tu ca esti mai in domeniu: chiar e vinovat Base in dosaru flota? Ca parerea mea sincera e ca omu n-are nici o vina, a fost doar un prilej sa-l frece astia la creieri atatia ani. Pe cand in cazul mineriadelor vina lu nea nelu e indiscutabila.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
- -
2002 Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 16:38 |