DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages  1 2 3 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Platesc intretinerea ca la Castelul Peles, Cum scap practic si elegant?

Victoras2001
post 15 Apr 2010, 16:19
Post #1

Membru autentic

Group: Members

Nici nu stiu de unde dracu’ s-o incep.
Am un apartament intr-un bloc de 3 etaje, bloc care dispune de centrala proprie. Arzatorul e nou, dar cazanul e vechi. Blocul nu e prea tinerel, e din 1936 daca nu ma insel. Insa e un bloc extrem de solid, arhitectul si pictorul (Alexandru Zamfiropol) care-a proiectat intreaga intrarea (5 blocuri legate intre ele prin terase si garaje) a stat chiar deasupra actualului meu apartament.
Din mai multe motive, acest apartament e, in majoritatea timpului, inchiriat. Astfel ca nu m-a prea interesat ce se intampla cu cheltuielile de zi cu zi. E, de la o vreme, au cam inceput sa-mi plece clientii. Motivul? Intretineri abosolut fabuloase, lumina de pe scara (se opreste automat) 5-6 sute de mii/apartament si tot felul de trasnai, de parca-s la concurs intre ele.
Pe scurt, e un bloc cu 3 etaje plus etaj tehnic, 4 apartamente pe palier (2 apartamente si 2 garsoniere) si subsol in care se afla camarute locuibile dar si centrala termica.
Din cauza faptului ca l-a revendicat o baba care, mai apoi, a dat coltul, a venit randul altei babe sa-l revendice si tot asa (banuiesc ca sunteti la curent cu mafia testamentelor si cu modul in care echipe de avocati castiga blocuri si strazi cu care n-au nicio legatura), unii au pierdut si s-au carabanit (apartamentele si garsonierele ramanand goale si fiind debransate de la centrala), altii sunt in proces, altii au castigat. Asadar, din aproximativ 16 apartamente si garsoniere plus 10-15 camere la subsol si un apartament care se intinde pe toata suprafata blocului (la ultimul etaj), au mai ramas vreo 2 camarute locuite la subsol, 6 apartamente dintre care 2 castigate de chiriasi, restul in proces dar locuite tot de chiriasi, si cam atat.
Fiind in aceasta situatie, blocul nu are nici asociatie de proprietari, nici de locatari, nici de catei, nici de femei. Am incercat de nenumarate ori sa rezolv problema, le-am tot propus sa ne constituim in asociatie, dar se pare ca n-am cu cine, iar treburile sunt destul de evidente. Exista o persoana (vecina cu mine) care stabileste si strange darile si birurile. Ei, aici e marea buba. Persoana respectiva o face absolut benevol, fara a fi semnat vreo hartie. Incep sa-mi dau seama ca e ultima care-ar avea interesul sa ne constituim in asociatie, indiferent de care. Iar in favoarea mea vorbesc facturile pe care le voi atasa la sfarsit.
Am incercat in nenumarate randuri sa-i strang, sa discutam despre posibilitatea de-a ne moderniza centrala. Au venit, au fost de acord, dar tot ca-n tren a ramas. Si asta pentru ca asa zisul administrator umfla facturile de-ti sta inima, deasupra mea sta unu’ care nu mai stie ce sa faca cu banii, iar cele 3-4 apartamente ramase sunt inchiriate la diverse firme. Fiind presat de clienti si vazant cifrele uriase din facturi, i-am spus vecinului ca-mi voi pune centrala proprie si ma voi debransa inclusiv de la reteaua de apa, punandu-mi apometre separate de ei, pentru ca sunt absolut aberante facturile lui. Stiti ce mi-a raspuns? “Pai si noi, ca bloc, ce mai castigam daca faci asta?” Cu alte cuvinte ma va priva in viitor de consimtamantul lui de locatar daca vreau sa inchiriez spatiul, pentru ca m-am hotarat sa nu-i mai inghit lui potlogariile. Altfel nu vad cu ce m-ar incomoda, ca nu-i nici administrator, nici presedinte.

Acum, ce intrebari imi pun eu.
1. Tinant cont de faptul ca blocul are centrala lui (adica nu-i deservit de vreun CET), ce aprobari pentru centrala proprie mi-ar trebui?
2. E nevoie de consimtamantul tuturor locatarilor (adica si ai astora cu care ma cert pentru ca ma fura si nici macar nu-s proprietari ca mine, ci chiriasi)? Asta mi s-ar parea cea mai mare imbecilitate posibila.
3. Are cum sa ma incurce “acest tovaras”? Si pana la urma cum e posibil sa nu-mi pot pune centrala proprie din cauza unuia care vrea sa ma fure in continuare?
4. Cum il pot “dovedi” pe calic, atata timp cat n-a semnat nimic oficial, ci e pur si simplu omul care strange banii din bloc?
Cand s-a dus chiriasul meu si i-a cerut toate facturile blocului, sa priceapa de ce costa atat pe un apartament, s-a facut ca sfecla si i-a replicat “da ce te intereseaza pe dumneata?” Asta i-a spus “pai cat timp iti platesc, ma intereseaza”.
5. Imi dau foc la valiza punandu-mi centrala proprie (din punctul lui de vedere), dar nu pot accepta la infinit asemenea scoruri, traduse prin jaf. Mai ales ca la mine in apartament nu se gateste, nu se face baie… Raspundeti-mi, in masura in care va pricepeti sau ati mai trecut prin d-astea, ca sa stiu pe ce pozitie sa ma situez cand m-oi duce sa lamuresc problema.

Acum mi-au venit si copiile de pe intretinere, scanate de chirias. Te doare mintea. Uitati-va cat poate cere pe lumina din scara sau pe apa dintr-un apartament in care sunt birouri, nu spalatorie, in care nu se gateste si nu se face baie. Apartamentul meu e cel cu numarul 3.

nota1.JPG ( Size: 141k ) Number of downloads: 875
nota2.JPG ( Size: 133.81k ) Number of downloads: 937
nota3.JPG ( Size: 140.37k ) Number of downloads: 793
nota4.JPG ( Size: 155.88k ) Number of downloads: 785

In alta ordine de idei mi-a trimis si-o oferta gasita de el (chiriasul meu) pentru centrala termica, da am cam ametit cand am vazut-o.

mail_centrala.jpg ( Size: 56.41k ) Number of downloads: 806

Centrala_termica.jpg ( Size: 142.92k ) Number of downloads: 248

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
george_scala_2004
post 15 Apr 2010, 16:41
Post #2

Membru autentic

wacko.gif naspa rau de tot ! auzi 15 milioane !

in alta ordine de idei ar fi bine sa iei legatura cu primaria din caracal - serviciul de relatii cu asociatiile de proprietari sau cum s-o numi.

de asemenea, daca ai dubii asupra modului de calcul al facturilor poti sesiza politia si finantele pentru un control de fond.

pentru centrala termica trebuie luata legatura cu distigazul local sau cine imparte gazele.
mai multe detalii:
http://www.expertgaz.ro/dosar.php?p=dosar
http://www.anre.ro/activitati2.php?id=462&...0&ord=asc&pag=1

in ceea ce priveste asociatia legea 230/2007
http://www.administratordebloc.ro/index.ph...=download&ID=60

si normele de aplicare
http://www.administratordebloc.ro/index.ph...=article&ID=105

succes,

--------------------
... ... ...
+
vis-a-vis
post 15 Apr 2010, 16:44
Post #3

DaciaClubber

From: Bucuresti

'rati ai dreac de chiaburi, asa va trebe radmasa.gif

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
IRONICK
post 15 Apr 2010, 16:45
Post #4

-

From: Romania

QUOTE(vis-a-vis @ 15 Apr 2010, 17:44)
'rati ai dreac de chiaburi, asa va trebe
radmasa.gif

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
Victoras2001
post 15 Apr 2010, 16:49
Post #5

Membru autentic

Da de ce sa iau legatura cu primaria din Caracal? blink.gif

Ce sa sesizez? Ala e-n calitate de nimeni. N-are nicio treaba. Nu e administrator, nu e presedinte, nu e nimic. O sa rada aia de mine si-o sa ma intrebe de ce i-am dat atatia bani. Faza e ca l-au reclamat cativa si nu s-a intamplat absolut nimic. in schimb aia au fost nevoiti sa plece pentru ca nu mai suportau cheltuielile.

Despre asociatie am scris mai sus. Majoritatea apartamentelor sun in litigiu si n-are nimeni chef de asa ceva pana nu afla daca a pierdut sau castigat. Mie mi-ar fi convenit din doua puncte de vedere. Primul pentru ca n-ar mai fi furat ala si al doilea pentru ca am fi putut sa-l impachetam in scartiitoare.

This post has been edited by Victoras2001: 15 Apr 2010, 16:57

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
Lostboy
post 15 Apr 2010, 16:54
Post #6

Finding my way!

QUOTE(george_scala_2004 @ 15 Apr 2010, 16:41)
wacko.gif naspa rau de tot ! auzi 15 milioane !

in alta ordine de idei ar fi bine sa iei legatura cu primaria din caracal - serviciul de relatii cu asociatiile de proprietari sau cum s-o numi.

*

radmasa.gif

--------------------
. . .
+
vis-a-vis
post 15 Apr 2010, 16:56
Post #7

DaciaClubber

Vezi ma daca scrii la profil date eronate, te trimite georgica de la ana la caiafa...

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
+
Victoras2001
post 15 Apr 2010, 16:59
Post #8

Membru autentic

N-am scris la profil unde se afla apartamentul.

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
argon
post 15 Apr 2010, 17:04
Post #9

Mesaj semiautomat

o centrala e 500 euro, nu in condensatie ce-i drept, dar si alea ajung pe la 1000, nu 2 wacko.gif nu ai nevoie de cazan si alte prostii.

Manopera + materialele iar sunt dublate ca pret in oferta aia.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
vis-a-vis
post 15 Apr 2010, 17:05
Post #10

DaciaClubber

Ma, iti zic eu cum scapi practic si elegant. De banii pe intretinere, sa zicem pe 6 luni, angajezi niste racheti (am inteles ca ai rude in Moldova) ori sa-l hacuiasca, ori sa-l stoarca de bani... pana se muta el singur...

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
+
SilviuB
post 15 Apr 2010, 17:08
Post #11

Membru de BUKOWINA

From: Suceava-Bukowina

Dar facturile de utilitati pe ce nume le factureaza furnizorii?
Nu mai plati nimic. Sa va taie de la utilitati. Te duci la toti furnizorii si zici ca vrei sa te bransezi individual si scapi de grija vecinilor.
Pretul la centrala (ala din deviz) e cam mare. Cu vreo 10.000 lei ar trebui sa rezolvi toata instalatia de incalzire in apartament (centrala, calorifere si tevi).

--------------------
VW POLO 2005 - 8XSYL
+
bion
post 15 Apr 2010, 17:09
Post #12

Membru autentic

From: TM

Se pare ca originea caracaliana e un blestem care se transmite din generatie in generatie la toti supravietuitorii catastrofei. biggrin.gif
Victory fa-te admin de bloc si ai rezolvat problema. Dupa lege din cate stiu io tre` sa va constituiti in asociatie.La apa poti sa iti faci bransament separat pentru apartamentul tau. smile.gif
Tu esti una din babele mostenitoare ? unsure.gif

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
Victoras2001
Post #13

Membru autentic

Pai si mie mi se pare smintita, ametitoare oferta aia. Nici macar nu stiu ce-i aia "in condensatie".

Visule, nu am rude ci frati de cruce pe unii care l-au rapit pe Smirnov. Asa ca...

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
ct-03-tvy
Post #14

ct_010

da apartamentele alea sunt mici tare,..la 4 camere radmasa.gif

--------------------
aro 10.4 1.6 D 1993
+
kog
post 15 Apr 2010, 17:10
Post #15

epuri orijinali

From: Lipova - Arad

ce scoruri aveti in voi. Io de 10.000 de euro ma incalzesc juma de viata

--------------------
Dacia 1310 1989 TLX - AR-05-DGF
Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos...
"ti ciuda ca consum putin?" by argon
+
Marty
post 15 Apr 2010, 17:16
Post #16

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Ba, tu vorbesti de Schiopu'? Ca p-ala parca-l bagasei in boala copiilor.

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
Victoras2001
post 15 Apr 2010, 17:18
Post #17

Membru autentic

QUOTE(bion @ 15 Apr 2010, 18:09)
Tu esti una din babele mostenitoare ? unsure.gif
*

Nu. Io am o hotarare definitiva si irevocabila in care scrie negru pe alb ca am cumparat apartamentul de buna credinta. biggrin.gif
Ca o paranteza. Cat a scris in lege ca-si pot recupera casele nationalizate doar rudele de gradul unu si doi, nu se inghesuia nimeni, ca nu prea mai avea cine. Cum au bagat in lege si "testamentul", cum au aparut cate 10 mostenitori pentru absolut orice petic de pamant si ungher, plus inca 10 dispusi sa-ti cumpere litigiul pe motiv ca "oricum pierzi si nici n-ai bani sa te lupti". Ete ca s-au pus cu prostul.
Eu n-am nimic impotriva celor care chiar au ceva de mostenit si mi se pare firesc si normal sa li se dea proprietatile inapoi. Dar cand vorbesti cu proprietarul, iar ala-ti spune ca nu mai are mostenitori, apoi moare, si apar tot felul de babe mostenitoare... Ultima a sustinut in instanta ca e fosta femeie de servici a blocului si ca i-a lasat proprietarul blocul prin testament. Asta dupa ce-a murit prima baba "revendicatoare", iar intre ele nu era absolut nicio legatura.

LE. Schiopu' e din alt bloc. Ala n-are treaba aici.

This post has been edited by Victoras2001: 15 Apr 2010, 17:19

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
b34uen
post 15 Apr 2010, 17:31
Post #18

Membru autentic

pune centrala ca te omoara caldura aia. cred ca un pret corect ar fi 2000-2500 E cu tot cu montaj si dosar.

--------------------
dacia logan 2008 ambition 1,5dci - B 92 ELL
1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura
4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3
5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu
6) Zambesti.
+
DannyY
post 15 Apr 2010, 17:35
Post #19

Marele plictisit

1. Trebuie sa se faca asa-numita 'separare de gaze', pentru a putea monta contoare individuale la cei care doresc sau vor dori acest lucru. Lucrarea e scumpa si greu de suportat de unul singur. Dar daca o faci, iti vei recupera banii treptat, pe masura ce vor veni altii sa se racordeze. Daca nu faci asta si-ti pui, totusi, centrala, ti se va aplica o formula de calcul la gaze ca ai sa cazi in kour.

2. Fiind o lucrare care se face pe casa scarii (spatiu comun), cred ca iti trebuie consimtamantul tuturor. Daca le zici ca o faci pe banii tai, obtii mai usor consimtamantul. Poti profita de ocazie ca sa-l subminezi pe 'incasator'

3. Tocmai ti-am raspuns la ambele intrebari.

4. Ale cui sunt semnaturile de la 'administrator' si 'cenzor'? Si...cine semneaza chitantele de plata? Daca ala e 'neica nimeni', zi-i chiriasului tau sa nu-i mai dea nici un ban si te descurci tu cu individul, pe care va trebui sa-l iei mai tare: 'vrei bani, explica-mi cum i-ai calculat.'

Centrala plus montajul par cam scumpe, cauta si tu alte oferte. Iti trebuie centrala in condensatie (e un fel de turbo al centralelor termice)? Una obisnuita cu tiraj fortat e pe la 2000 RON.

Intamplator m-am ocupat de separarea de gaze pe scara mea si m-am jurat pe ce am mai sfant ca nu ma mai bag la actiuni 'in comun' cat oi trai.

Imi pare rau pentru tine, dar esti intr-o situatie tare tampita, intr-o tara asemenea.

--------------------
Opel/Honda/Opel Astra G/Civic 4D/Corsa E 2004/2015/2019 - 0T04```
Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc
+
Merced
post 15 Apr 2010, 18:00
Post #20

No fear. No limit. No equal.

Credeam ca la noi isi bat joc. Nu te supara frate, da' in primu' rand cred ca e timpu' sa treaca si ei in RON "scorul", apoi 1800 de lei intr-o luna? Am avut luna de ~800 de lei la 4 camere, asta datorita faptului ca am ramas cam putini(9 din 28 pe scara) bransati la termoficare.
Astia isi bat joc de voi. Si intr-o tara civilizata cine face calculele alea ar trebui sa intre la parnaie. Cam direct asa. La noi n-o sa fie cazul A vazut cineva factura de curent? Sau aia de gaze?
Ca tare mi-e ca de atata curent electric tineti juma' de cartier. Din nefericire si cand o sa erupa buboiul, o sa ramaneti cu banii dati si buza umflata, cine i-a tras o sa va rada in fata si dupa ani de zile de drumuri prin tribunale poate va mai alegeti cu ceva. Desi e putin probabil.
Tinand cont ca nu se pune problema sa fiti debransati de la ceva foarte important, eu n-as mai plati si as incuraja toti locatarii sa faca la fel. Eu zic ca pentru gaze factura e absolut sinistra.

Partea a doua e alta. Cum iti pui centrala. In principiu legea zice ca trebuie sa ai acordul vecinilor cu care ai legatura directa, din cate stiu eu. Dar cum suntem in Romania, se poate rezolva si asta usor. Dupaia iti trebuie bransament separat la gaze. Si ala da, vine pe scara, trebuie sa fie majoritatea de acord. Nu-s obligati sa-si bage si ei, da' tu platesti daca sa zicem ca prin minune sunt de acord oamenii.
Centrala in cazul asta te-ar duce cum a mai zis cineva la vreo 10.000 de lei, ce ai tu pe proforma aia e nesimtire financiara, plus ca e prea de tot pentru un "amarat" de apartament.
Da' cred ca bransamentu' mai costa cel putin inca pe atat, in ziua de azi sincer habar n-am cat mai costa, poa' sa fie si zeci de mii de lei pana la urma...

Solutia cea mai simpla era sa vinzi cand inca dadea lumea bani cu geamantanu' pe un apartament. Acum cred ca-i cam tarziu.

--------------------
Ford Ka 2012 1.2 benzina 69 cai Titanium
it's a kind of peace.
User is online!Galerie FotoPM
+
vijelie
post 15 Apr 2010, 18:04
Post #21

membru violet

Napalm.

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
Merced
post 15 Apr 2010, 18:09
Post #22

Io acu' am mai vazut ceva. Voi sa inteleg ca aveti repartitoare? Ca nu sunt nici macar asemanatoare "scorurile" la caldura pentru acelasi fel de locuinta.

Apropo, imi place titlul, e pus la misto cred: "Nota de plata" auzi...

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
it's a kind of peace.
+
C@talin
post 15 Apr 2010, 18:20
Post #23

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

pai se uita si la om,si victoras pare ca are de unde sa dea fara sa simta biggrin.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
Victoras2001
post 15 Apr 2010, 18:38
Post #24

Membru autentic

Nu avem repartitoare, nu avem nimic.
Nu ma mai sfatuiti sa-l vand ca n-o fac. E intr-o zona prea misto si sunt prea legat sentimental de el, plus ca nu e un apartament tip "cutie de chibrituri".
Mai exista o centrala termica in bloc, montata prin 2000, iar eu nu-mi aduc aminte sa-mi fi cerut cineva acordul pentru a si-o monta. Gazele se pare ca si le-a tras de pe scara de serviciu (ca are o scara principala in mijloc si doua de servici in lateral), n-am inteles inca exact cum a facut, dar sigur n-a tras coloana d-aia ca la blocurile de 10 etaje.
Faza e ca teava principala de gaze, cu tot cu contorul, e la 4 metri in fata usii mele de la intrare, chiar cum intri in bloc. Nu prea inteleg de ce-ar trebui sa mai trag eu o teava pana la etajul 3 (sau 2, ca nici nu stiu exact cate are blush.gif, cred ca 2 plus unul tehnic ) cand mie-mi trebuie gazele la parter. Cel care si-a pus centrala am impresia c-a tras cumva gazul pe scara de servici pentru ca aia da la usa de la bucatarie si mai mult ca sigur ca acolo si-a montat-o.
In principal nu a luat banii nostri personali, ci p-ai firmelor carora le-am inchiriat apartamentele. Am mai spus ca-s si cativa care au facut plangere, pentru ca acolo locuiau, dar nu s-au ales cu nimic si-au fost obligati sa se mute, ca nu mai faceau fata cu cheltuielile.
Ciudatenia vine din faptul ca pana sa preia asta banii blocului, se traia omeneste acolo. Ca doar acolo m-am nascut si-am trait o gramada de ani. Acum, la asemenea sume, n-as mai putea locui acolo. Repet. Nu prea se omoara nimeni pentru ca multe spatii sunt goale, iar celelalte, in majoritate, sunt inchiriate unor firme.

Danny, nu-mi trebuie centrala-n condensatie. De fapt nu stiu daca-mi trebuie sau nu, ca nu stiu ce-i aia.
N-o sa pricep niciodata cum de-mi trebuie consimtamantul vecinilor ca sa-mi montez centrala proprie, mai ales cand unii te fura si n-ai cum sa-l obtii de la ei. Da unde-mi trebuie consimtamantul asta, ca io-s dispus s-o montez si fara el. Cum dracu ma? Aia stiu mai bine ca mine ce-mi trebuie mie-n casa? Cu ce-i incurca pe ei ca-mi pun eu centrala?

This post has been edited by Victoras2001: 15 Apr 2010, 18:51

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
Merced
post 15 Apr 2010, 19:05
Post #25

Pai poti sa le arunci cladirea in aer. Am si eu un vecin d-asta sub mine, da' a zis ca daca eu vreau sa pun, pentru mine face o exceptie ca l-am mai ajutat cu niste chestii. Da' pe un alt vecin l-a prevenit sa puna. Bine, ala nici n-avea nevoie neaparat, ca nu mai locuieste nimeni in apartamentu' ala de ani de zile, mai mult vroia sa se debranseze, ceea ce a si reusit.

--------------------
it's a kind of peace.
+
Marty
post 15 Apr 2010, 19:12
Post #26

Pictoras, daca te stringe de oo ca nu-ti semneaza diverse chestii pe tema ca blocu' nu cistiga nimic, da-i o flegma-n ochi si spune-i ca nu-i mai dai niciun ban pina nu-ti prezinta niste acte ca e indreptatit sa incaseze lovele si actele doveditoare pentru sumele cerute. Iar p-ailalti ii stringi si spune-le ca daca nu va constituiti in asociatie de proprietari, tu nu mai dai niciun ban.

--------------------
+
tonicelli
post 15 Apr 2010, 19:37
Post #27

Membru autentic

From: Valea Jiului

De acord cu Marty wink.gif
Si ca sa o faci elegant ii poti spune ca firma careia i-ai inchiriat apartamentul are nevoie de toate facturile pentru a-si deconta cheltuielile, nu la comun si direct pe numele firmei biggrin.gif
Sunt curios ce iti mai poate reprosa.

--------------------
Dacia Logan Laureate plus - HD-XX-XXX
România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
+
l@u
post 15 Apr 2010, 19:53
Post #28

Membru autentic

Bre' Victoras , chitante pentru sumele platite se emit ????

--------------------
Land Rover Freelander Td4, HSE -
+
C@talin
post 15 Apr 2010, 19:55
Post #29

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

ii ia doar banii si iti da o foaie scrisa cu pixu radmasa.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
Marty
post 15 Apr 2010, 20:00
Post #30

Si pe foaie scrie "Sam putsa ochiu daca na-m premit bani de la Victoraj Caracaleanu! Administrator: Chioru"

This post has been edited by Marty: 15 Apr 2010, 20:00

--------------------
+
4 Pages  1 2 3 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th June 2025 - 20:49
Forum Renault