Intrebari diverse, la rubrica diverse
![]() ![]() ![]() |
Intrebari diverse, la rubrica diverse
x_dadu |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 27 April 08 From: Pecineaga (CT) ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
2021 Confort
|
|||
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
eu nu cred ca se pot folosi la sn, din cauza ca eu am montat cele originale de tabla si nu vad cum se pot aseza acestea de sarma, mi se pare ca nici nu incap deoarece cele de tabla se aduna si se fac mai subtiri
|
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
x_dadu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 27 April 08 From: Pecineaga (CT) ![]() |
pai asa e cand esti habarnist, iti dau astia la magazin ce vor ei
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
2021 Confort
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
sa nu crezi ca ai sa gasesti doar vanzatori mai stiutori ca tine, plus ca unii mai sufera de mania vandutului
|
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
sunt f bune agrafele acelea.sunt pt slz .asa am eu,si sunt mai bune decat cele de tabla!o sa iti fac o schema km se pun...
mmm...nu merge sa pun poza...ideea este k agrafa aceea se pune la placutele de solenza,cu portiunea unde face un unghi drept se aseaza unde este urechea placutei decupata...a.i.cand o pui pe suport,sa functioneze ca un arc. This post has been edited by cristi87: 23 Apr 2010, 18:18 |
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
tare, nu mi-ar fi trecut prin cap, merg si la sn? (ca atunci merg si la mine)
|
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
x_dadu |
![]()
|
deci totusi nu le-am luat chiar degeaba... Dar eu tot nu pricep, o poza ar face cat 1000 de cuvinte
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
2021 Confort
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
eu cred ca acolo unde am facut dreptunghiul rosu intra urechea de la placuta
merg si astea de slz ca doar etrierul si placuta e la fel ca la sn, si zic ca is mai bune decat tablitele de la sn, dinastea aveam si eu de gand sa bun cand o sa schimb placutele Attached thumbnail(s) 10gwsq1.jpg ( Size: 11.12k ) Number of downloads: 2212 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
QUOTE(Relu_GTT @ 24 Apr 2010, 21:30) eu cred ca acolo unde am facut dreptunghiul rosu intra urechea de la placuta Or intra mai usor decat clemele alea nenorocite ca ce m-am chinuit ? |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
daca nu am tablitele alea la ..placute se intampla ceva?..ca eu am numa la o placuta in partea de jos..
|
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
QUOTE(pician90 @ 5 May 2010, 11:14) daca nu am tablitele alea la .. Nu se intampla nimic doar ca uneori cel putin la mine tzacane destul de tare in general cand mergi prin oras pentru ca placuta are un mic joc. |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
deci aia e cauza ..de imi tacane..ok ms @caphonne
|
--------------------
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.357 Joined: 9 November 08 From: Satu Mare/Cluj Napoca ![]() |
da iti tacane si iti scartaie asa imi facea si mie si nu am stiut de ce, pana ce nu am schibat placutele si am pus tablite noi
|
--------------------
Skoda
Fabia
2005/Confort Pentru toti cei care ma irita am o vorba sa va spun inca: GURA MICA!!!
|
|
pician90 |
![]()
|
nu are cineva din intamplare o poza cu siguranta..montata ..ca am luat-o jos cand am schimbat placutele ..si nu sunt sigur ca am pus-o corect.
multumesc |
--------------------
super nova
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
de care siguranta ?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
pician90 |
![]()
|
acea lamela indoita.....nu stiu cum sa explic..un fel de siguranta..care are rolul de a tine placutele ..sa nu frece de disc sau ceva de genul asta..
|
--------------------
super nova
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
tine placutele sa nu zdrangane
|
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
x_dadu |
![]()
|
inca o intrebare...diversa :
De ce dupa ploaie la mine sta apa pe masina ? Si acum sa explic; dupa ce intr-o zi am spalat masina la spalatorie, a doua zi a plouat iar dupa ploaie alte masini erau uscate iar a mea era plina de broboane de apa, efectiv sta apa pe ea, nu se scurge ca la celelalte. Mai era o singura masina asa, culmea, un X5, deci nu m-am simtit chiar asa de prost ![]() This post has been edited by x_dadu: 28 May 2010, 15:42 |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
2021 Confort
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
poate din cauza ca alea straine au vopsea metalizata , nu stiu si la sn-ul meu la fel se intampla oricum nu-i dau atentie .
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Apa sta in "broboane" pe caroserie atunci cand masina este proaspat spalata (a fost data cu sampon la spalatorie) sau dupa ce este data cu polish, ceara. In timp, se depune praful pe masina, se duce polish-ul sau samponul si cand ploua, apa se "imbina" cu praful, si se scurge, drept urmare nu mai sta sub forma de picaturi...
Daca o dai cu polish o sa ai tot apa in broboane, dar se va depune praful mai greu. Pe mine unul nu ma deranjeaza broboanele de apa... asta dovedeste ca masina este curata, si a fost spalata cu sampon sau data cu polish/ceara. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
x_dadu |
![]()
|
inteles, pai daca e de bine o las in pace, va multumesc pentru raspunsuri, ma si gandeam sa sar cu ceara pe ea.
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
2021 Confort
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
De la ceara auto face asa.
Asa face si masina mea dupa ce o scot de la splatorie si de la "ceruit". This post has been edited by Iulikk: 28 May 2010, 17:15 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
GrOzOy |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie ! Group: Members Posts: 839 Joined: 8 September 09 From: Ramnicu Sarat,Buzau ! ![]() |
Din contra ... a mea de cate ori o spal la spalatorie si acasa cu un sampon auto fuge apa dupa ea doar daca o spal de 2-3 ori la furtun doar cu apa curata sta apa pe ea .
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 , fara piele :D
- BZ 52 MTG Cazan Romanesc !
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! |
|
x_dadu |
![]()
|
in mod corect si de dorit, daca ma chinui sa gandesc logic, ar fi sa fuga apa de pe ea, asa plina de broboane nu arata prea bine.
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
2021 Confort
|
|
GrOzOy |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie ! Group: Members Posts: 839 Joined: 8 September 09 From: Ramnicu Sarat,Buzau ! ![]() |
O intrebare : De ce a mea supernova nu are functia aia de blocat volanul atunci cand scoti cheia din contact?? Cel putin a mea nu are....
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Nu este nici o "functie". Este un fel de clenci care se afla dupa volan, cand pui contactul clenciul se retrage, cand scoti cheia din contact, clenciul intra pe "liber" iar daca misti de volan blocheaza axul.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
GrOzOy |
![]()
|
Si la mine de ce nu se blocheaza?? Care e secretul?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
|
Maskatu |
![]()
|
S-a stricat clenciul ala. Sau legatura de la contact.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
GrOzOy |
![]()
|
Aha, am inteles . Ms mult
|
--------------------
Dacia
SuperNova
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
puteti posta va rog o poza cu toate releele ce se afla in compartimentul motor??nu imi mai merge a.c. si e problema electrica si vreau sa vad exact kre e releul,k la mine,de knd s-a spart cutia si nu am inlocuit-o,s-au imprastiat releele.multumesc.
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:38 |