Fierul meu, megane sedan
![]() ![]() |
Fierul meu, megane sedan
turbodxman |
![]()
|
||
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
|
||
--------------------
---------
----------
------------
|
|||
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
E adevarat ca nu pleci din tara, dar sa tii in speed dial numarul platformei din bulgariacapoate pica iar ambreiajul. Mai ridica si tu cracul de pe pedala ca de aia se topeste.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Np, am învățat să schimb fără ambreiaj
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
ai hidramat-o?
![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Schimba la turatie.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Gata și concediul pe anul ăsta
![]() Fieru' a mers în parametri. Cam scârțâie din încheieturi pe drumuri nasoale (are totuși o vârstă), dar am deja un set de amortizoare spate pregătite (le-am găsit ieftin ![]() ![]() PieS: a trecut de 85K kmp. This post has been edited by Markos: 25 Aug 2012, 22:11 Attached thumbnail(s) 2012_08_25_18.58.28.jpg ( Size: 616.6k ) Number of downloads: 582 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
Da mă, se rezolvă
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
turbodxman |
![]()
|
Te'așteaptă brelocu'
![]() This post has been edited by turbodxman: 26 Aug 2012, 08:33 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Markos |
![]()
|
Mâine am în plan să schimb caseta de direcție
![]() TRW nouă, complet echipată, o mie de lei cu manopera inclusă. Vă țin la curent. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Complet echipata, adica are si bieletele de directie plus capete de bara? Unde la pretul asta?
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Markos |
![]()
|
Vezi la Bursă, autonicu.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
turbodxman |
![]()
|
Curat bulan la pretu asta!
![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Caseta existenta e din fabrica ?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
da ce a patit caseta grecule? ce smiptome (sau cum era trademarkul ala) are?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
O iei de la bursa? Era unu care vindea....
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ambreiaj, acum caseta, pana in 80.000 sau cat ai...ori ti-ai batut joc de ea, desi nu cred, ori meganu doi e ultimul rapci de masina
![]() Apropos, nu te complica, schimba bucsa si gata, alea de la bursa sunt copii chinezesti, desi scrie trw, asa au chinezii matrita. This post has been edited by argon: 28 Sep 2012, 18:19 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Si eu.
|
--------------------
.
.
.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Am avut un reno 19 europa la munca, astfel de interventii (amortizoare, articulatii, directie, evacuare) au fost necesare la 140 mii km.
Apropo, esapamentul in ce stare e? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
Ambreiajul si caseta tot din acelasi motiv in 85k circulatul in B cu gropile sau damburile din decor. Macar ai ceva KM cu ea, dar la 24k ambreiaj la Octavia 2.2 1.4/122cp, care face tara cu un sofer destul de experimentat e rusinos. Am sa retin pe cel ce reconditioneaza casetele de directie ca mai stiu si eu ca abia am trecut de 74k si garantia imi expira in aprilie la anul.
|
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
Omul a tot avut masini de seviciu in ultimii 10 ani incepand cu Cielo, Nubira, Vectra 3 si acum Octavia 2.2, dar asta poate a avut o hiba la ambreiaj.
Ce ma intereseaza este caseta de directie fiindca un var a avut aceiasi problema cu un megane aceiasi generatie cu a lui Marcos, dar dci, iar el in drumul de acasa si spre casa circula cam 2km pe macadam si asfalt gaurit. Diferenta dintre mine si el este ca eu merg mult pe E85, care este inca buna. This post has been edited by iulian'71: 28 Sep 2012, 20:41 |
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Grabeste-te incet. |
|
l@u |
![]()
|
Reno este o masina low cost ,mai devreme sau mai tarziu o sa dai de inevitabil,nu vreau sa te descurajez ci doar sa iti reamintesc adevarul !Probleme au toate masinile ,acum depinde si la ce rulaj sau varsta!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
iulian'71 |
![]()
|
Si la tancuri se mai strica cate ceva si alea nu cred ca trec in timpul exploatarii de 10k km, la turisme de ce nu s-ar uza cate ceva. Sunt diferente mari de calitate a pieselor in sensul rau de la un model la altul in cazul inlocuirii acestuia, exemplu fiind la Passat-ul tau care este mai fiabil de cat urmasul lui. Si la Megane e valabil eu avand un coleg cu unul din prima generatie, luat nou in dec. 2001 1.9 dti si care are peste 250k km fara interventii majore la partea mecanica, defapt doar bascule ,bielete, telescoape si discuri fata toate inlocuite la 200k.
This post has been edited by iulian'71: 28 Sep 2012, 21:11 |
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Grabeste-te incet. |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(l@u @ 28 Sep 2012, 21:53) Nu este adevarat, ca are si modele lowcost e altceva. Un Megane 2 costa la vremea aia cat un Golf, cel mai chel cu motor de 1.4 era 14.000 euro, Laguna costa cat un Passat, si in ziua de azi preturile sunt tot pe acolo. Si in plus la un kkt de Logan care poti sa zici ca-i lowcost, nu-i pica ambreiaje si casete la km astia, nu i se indoaie jantele de aliaj la prima groapa ca la Megane 2, etc. This post has been edited by argon: 28 Sep 2012, 21:30 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(iulian'71 @ 28 Sep 2012, 21:18) Ambreiajul si caseta tot din acelasi motiv in 85k circulatul in B cu gropile sau damburile din decor. Așa e, Bucureștiul a rupt-o (oricum nu-i vreun monument de fiabilitate). Asta e. QUOTE(argon @ 28 Sep 2012, 22:24) Nu era chiar așa. Eu am luat 1.6, echipare Privilege (aia de top cică), plus fo trei opționale, cu 14.496 (am factura ![]() Erau patru mii de iepuroi diferență, ca popa. Plus că uitați un aspect: am folosit totuși fierul aproape 8 ani (și o să mai meargă). După cei doi ani cu garanție, am băgat, pe chestii "nefirești": 400 de euro pe ambreiaj (preț de Bulgaria), 400 pe distribuție+fulie (preț de reprezentanță), iar acum mai bag 200 pe caseta de direcție (preț de sector 3, la câmp). Deci o mie, în opt ani. This is Renault. This post has been edited by Markos: 28 Sep 2012, 22:04 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
iulian'71 |
![]()
|
Argon jantele indoite nu sunt problema masinii ci a celui care o conduce. O fi KKT de masini Loganul si Sandero dar sunt facute pentru drumurile noastre. Adu tu una din vest cu ceva km la bord si in maxim un an bagi deja banii in piese pentru suspensie. Cu aceiasi bani iti iei un Logan la promotie cu dotari oarecum similare si 3 ani de garantie. Ca nu stai ca intru-un Astra G sau Golf 5, dar ai AC, ABS si doua airbag-uri de care daca ai nororc si conduci preventiv nu o sa le folosesti niciodata, ca nu mergi cu 200km/h (nu vad la ce iti trebuie este 500e ora de zbor cu elicopterul), ca cica nu sta pe sosea (cat am avut L. nu mi-a sarit in sant de nebun), ca rugineste la doua saptamani dupa ce ai luat-o (vorbe de neposesor) si la final acelasi lucru il face te duce din punctul A in B.
M-am uitat de curiozitate la ofertele din anii din urma de la Renault, Opel, VW etc. si iti dau dreptate, a mea de exemplu a fost undeva pe la 17400e, iar cu reducere de 3900 a ajuns 13500e, minus rabla 900e s-a facut 12600e. Cele mai ieftine diesele le-am gasit cu tot cu rabla de la 14700 Focus 1.8TDCI sau Astra G 1.3, Octavia 2.1 15150e si Jetta peste 17000e, specific toate cu rabla si reducerile acordate. P.S. In cazul masinilor aduse de afara si scoase doar in unele week-end-uri si in concedii nu se pune ca ci propietarii merg doar cu RATB sau ce e local, eventual bicicleta. <span class='edit'>28 Sep 2012, 22:07:</span> Nu e mult Marcos. Altii baga mai mult si tac ca scroafa in popusoi - porumb (vorba de la nord de Milcov - Moldova). This post has been edited by iulian'71: 28 Sep 2012, 22:08 |
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Grabeste-te incet. |
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(iulian'71 @ 28 Sep 2012, 23:00) Io n-am ascuns nimic ![]() Dacă e s-o fac de râs, apoi n-am nicio jenă, că n-am acțiuni la Renault. Am fost sincer, zic eu. Dar am destui prieteni care au cotizat muuult peste suma asta, de o mie de iepuroi, într-un interval de timp mult mai scurt. Vorbesc despre mașini luate de noi. Repet, mă raportez la mașini rulate zi de zi în orașul ăsta infect. Nu la Gigel care are mașină de la firmă, iar cazanul din dotare îl scoate în uikenduri decât pe deneuri și autostrăzi. QUOTE(vijelie @ 28 Sep 2012, 21:06) Foarte bună. This post has been edited by Markos: 28 Sep 2012, 22:19 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 21:33 |