Fierul meu, megane sedan
![]() ![]() |
Fierul meu, megane sedan
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Eh, dacă insiști..
Attached thumbnail(s) 2012_10_15_19.14.51.jpg ( Size: 634.75k ) Number of downloads: 501 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Sincer sa fiu, am ramas doar de 2 ori cu Matizu impotmoliti iarna trecuta (vorbesc de masina de la munca), dar nu conduceam eu. E caterinca mare cum doi insi o salta de fund si o scot din sleau
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Markos |
![]()
|
Matizu-i beton pe nămeți, râde de orice Q7 sau X6
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Abia astept iarna asta, c-a ramas masina pe mana mea
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
E măi bun Tico!
![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
Nici unul nu se poate compara cu Espero
![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
de unde le-ai luat? ...ca 142 de lei e pomana!
i-as lua si io la gagica-mea la bani dinastia niste cizme pe 14' ... |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
Markos |
![]()
|
Din Carfur. Pe 15 nu-ți trebe?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Macione |
![]()
|
Membru cu RS Group: Members Posts: 820 Joined: 17 June 09 From: Bucuresti ![]() |
Oferta in CORA. Al 2-lea cauciuc cumparat la juma' de pret.
|
--------------------
Nissan
Renault CLIO/RS
Nissan Xtrail Tekna 2015 , Juke Nismo RS 2016
- B 169 RRS
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce dot au ?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
A503 2JRR 2012
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Eu citesc mai mereu pe aici dar n-am vazut/ auzit pana acum de vreun brotac verde...I-ai cumparat bebelul lui C@talin sa-l faci freza de zapada pentru la iarna?
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
Markos |
![]()
|
L-am recuperat prin primăvară.
Am mai povestit, l-am găsit într-o stare nesperat de bună. Da' cum sunt eu tipicar, am avut de rezolvat rapid câteva mărunțișuri: - am schimbat o conductă de la instalația de AC (fisurată, pierdea freonul), plus încărcare freon - am schimbat un furtun care pleacă din borcanul de lichid de parbriz (crăpat, curgea toată zeama pe jos) - am schimbat oglinda din stânga (doar geamul, era crăpat) - am cumpărat coarba de la cric (lipsea la apel, probabil se rupsese) - capace noi, ștergătoare noi - acum și gume de iarnă noi E chiar boboc jucăria ![]() This post has been edited by Markos: 15 Oct 2012, 23:00 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Bou is fu-ce-mas...da, imi aduc aminte, chiar radeam ca sfecla cand am vazut postarea aia.
Multi km fara incidente. This post has been edited by G I M: 15 Oct 2012, 23:07 |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
Markos |
![]()
|
Mersi
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Am vazut si eu gumele Debica la oferta, dar mi-au fugit ochii la eticheta, clasa 'energetica ' F sau ceva de genul, la coada clasamentului, aka consuma masina de rupe cu ele.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Macione |
![]()
|
Membru cu RS Group: Members Posts: 820 Joined: 17 June 09 From: Bucuresti ![]() |
La cat consuma brotacul, chiar nu conteaza clasa de consum. E o diferenta destul de mica intre clasele alea.
|
--------------------
Nissan
Renault CLIO/RS
- B 169 RRS
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
La motorul si greutatea lui, consuma mult, iar alea euro 3 sau 4 de dupa 2005 consuma si mai mult, cam cat un Logan 1.4.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
pentru consum optim recomand un M3 (pemfeul, nu meganu)!
This post has been edited by pishky: 16 Oct 2012, 08:10 |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 16 Oct 2012, 07:54) Am vazut si eu gumele Debica la oferta, dar mi-au fugit ochii la eticheta, clasa 'energetica ' F sau ceva de genul, la coada clasamentului, aka consuma masina de rupe cu ele. Pai ma gandesc ca mai mult de 1000 km in iarna nu va face, asa ca pb consumului pica. Banuiesc ca tu iti vei echipa bolidul numai cu A+++++,nu? Chiar daca va costa o bucata 3200 lei,nu? A se vedea ironia. ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
argon |
![]()
|
Debica alea stau prost si la zgomot, si pentru aia e o clasa separata, aia conteaza mai mult ca si consumul.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Macione |
![]()
|
Am inteles, trebuie cumparat Michelin care sta bine si la consum si la zgomot, dar costa cam un sfert de masina.
This post has been edited by Macione: 16 Oct 2012, 10:25 |
--------------------
Nissan
Renault CLIO/RS
- B 169 RRS
|
|
argon |
![]()
|
Eu aveam niste Yokohama A-drive la Matiz, luate de noi si zgomotul era ok vara, iar iarna niste FUlda, si de asemenea zgomotul nu era deranjant. Conteaza mult zgomotul ce-l fac, ca insonorizarea e varza, si e obositor sa mergi cu ea ...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.176 Joined: 13 October 06 ![]() |
Alpin A4 sunt chiar foarte misto, ceva mai scumpe, dar cum un set de iarna te tine 4-5 ani, eu zic ca merita.
Eu mai jos de nokian, bf goodrich, continental nu as lua, calitatea scazand exponential functie de pret de aici in jos. Chiar vedeam zilele trecute o reclama la praktiker, resapate din Germania la 189 de lei, culmea e ca au cumparatori. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
voi va dati seama ca vorbiti despre confort / zgomot - la un matiz? o masina gandita sa fie eftina, nu in mod deosebit confortabila / silentioasa etc?
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Daca lua gume scumpe, comentau ca a aruncat bani degeaba. Daca a luat ieftine, nu e bune caconsuma. Pe astia n-ai cum sa-i impaci.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Tu iti dai seama ca de fapt Argon vorbea despre chestiile alea ?
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Trebuia sa ia bune si eftine. Lassa rulz!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 08:57 |