Fierul meu, megane sedan
![]() ![]() |
Fierul meu, megane sedan
Laurentziu83 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Prin februarie, de ziua ei (8 anișori), îi fac cadou o d-asta. Merită și ea, nu?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
273 de lei?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Markos |
![]()
|
Pomană
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Markos @ 21 Oct 2012, 19:54) Eu am avut probleme cu el, murea cand ti-era lumea mai draga. Era de la motorasul pas cu pas, dar n-am vrut sa ma bag si am dus-o in service. S-a rezolvat ![]() Am dat de un site marfa, stau si ma uit la toate prostiile ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Vrei să o vinzi ?
Vezi că în clip la minutul 2.54 dispare scrumiera ! ![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
Markos |
![]()
|
Aia din clip nu-i a mea, e 2.2
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
de ce februarie? nu mai bine dupa ce iesi din iarna?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Markos |
![]()
|
Păi când se termină iarna aia?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
de paste.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Un aerograf serios nu si-ar fi luat si aia...
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 15 Nov 2012, 00:30) Mi se par suspect de mici prețurile ... ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Markos |
![]()
|
Asa-s piesele Daewoo, ieftine.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Am dat 110 lei pe un spoiler fata OEM (nevopsit) de Matiz acum vreo cativa ani, aveam doua zgarieturi pe el. La banii aia. Sunt foarte ieftine piesele.
![]() This post has been edited by MuciX: 15 Nov 2012, 15:34 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
La fier... daca de exemplu ramai fara bacterie deloc deloc... cum dracu descui usa? Ca m-am uitat azi la un megan si n-am vazut "gaura" pentru bagat cheia in usa
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Markos |
![]()
|
E un căpăcel de plastic care acoperă "gaura". Se scoate cu vârful cheii, cheie care iese din card. Apoi se descuie ușa.
A doua variantă e cărămida-n geam. This post has been edited by Markos: 5 Dec 2012, 20:00 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Daca n-ai audi...
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Mai mari sansele sa ramai fara baterie la cartela, de acolo rolul cheii , n'ai cum sa ramai fara baterie deloc la masina, pentru ca taie automat toti consumatorii/faruri pozitii etc cand scoti cartela si deschizi usa soferului. Si chiar daca nu scoti cartela, cu motorul oprit consumatori cum e muzica se sting automat dupa 15 minute.
This post has been edited by argon: 6 Dec 2012, 09:57 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Iulikk |
![]()
|
Ochei. Eu vroiam sa stiu daca este fro posibilitate sa descui usa "manual", in afara de caramida in jam.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Markos |
![]()
|
E mai probabil sa ramai undeva pe coclauri fara baterie la card. Trebuie sa poti descuia masina, nu?
Desi si bateria aia poate fi fentata, o scoti din card, o freci nitel între degete, dupa care aproape sigur mai merge de-un descuiat ![]() This post has been edited by Markos: 6 Dec 2012, 12:56 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Si daca scapi cardul in apa? Descuiatul e pa, dar cipul il simte si poti sa pleci cu masina.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Experiența vorbește!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
argon |
![]()
|
Corect, am patit la Logan, in masina de spalat, s-a prajit partea cu butoanele, dar cheia o recunostea ca inainte.
This post has been edited by argon: 6 Dec 2012, 14:05 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și logan ai avut mă?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Iulikk |
![]()
|
Ma, sigur nu era esteitu? Ca daca imi aduc bine aminte, pe cand mi-am facut eu contu aveai esteitu cu chei de logan?
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
E mai romantic, asa..
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(argon @ 6 Dec 2012, 08:49) Mai mari sansele sa ramai fara baterie la cartela, de acolo rolul cheii , n'ai cum sa ramai fara baterie deloc la masina, pentru ca taie automat toti consumatorii/faruri pozitii etc cand scoti cartela si deschizi usa soferului. Si chiar daca nu scoti cartela, cu motorul oprit consumatori cum e muzica se sting automat dupa 15 minute. mai ales daca ramani in masina si opresti motorul farurile raman aprinse daca nu deschizi usa, eu zic ca e destul de usor sa ramai fara baterie |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st May 2025 - 13:23 |