Fierul meu, megane sedan
![]() ![]() |
Fierul meu, megane sedan
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Scor: rezultat al unei competitii sportive (sa zicem fotbalistice) din strainatate (asta ca sa nu se confunde cumva cu Liga 1).
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
La ce-ti trebuie? Pentru piese?
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Manuel |
![]()
|
Nu ma, gluma-i gluma, dar chiar imi place. Arata impecabil, in ciuda faptului ca o spala de doua ori pe an.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
cdadan |
![]()
|
Am inteles, faci colectie.
Grecule, moldovenii sunt cumparatori buni. Recomand! |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Manuel |
![]()
|
Nu fac bre nicio colectie, eu n-o mai am de aproape 3 ani.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
cdadan |
![]()
|
Asa deci ...
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Manuel |
![]()
|
Stai linistit.
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Markos |
![]()
|
Apropo de spălat, io o spăl de două ori pe an (hai trei), nevastă-mea spală haudiul de două ori pe săptămână. Ca-i e jenă să bage agregatu murdar al multinaționalei în parcarea subterană a multinaționalei
![]() Cu toate astea, într-un uikend era mai jegos ca de obicei, că alergase cu el prin țară. Se trezește fii-mea să-i picteze cu dejtu' pe capotă SPALA-MA MAMI! Neștiind că praful zgârie lacul. Se duce consoarta duminică seara, spală agregatul, și-i zice băiatu' spălător: "Doamnă, avem o mică problemă aici!... ![]() Se vedea un discret SPALA-MA MAMI! pe capota curată ![]() Nevasta a băgat un poliș rapid și s-a crizat toată, io m-am defecat pe mine de râs, cupilul s-a cam speriat și a promis că nu mai face. This post has been edited by Markos: 28 Apr 2012, 21:40 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Manuel |
![]()
|
Adica ce vrei sa spui, audi nu se spala singur?
ps Bietul copil... ![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
'aima...cam ce kk de lac e ala de se zgarie de la atata lucru? Stiu ca s-a dat nu stiu ce directiva si au fost obligati sa schimbe tipul de vopsea/lac utilizat la vopsirea din fabrica, da' chiar in halul asta?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
Parol că se vedea!
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
bmwh548 |
![]()
|
Care venituri ca-s in concediu si am luat deja prima? Sau iar ai dat iama in frigiderul cu lichide esentiale supravieturii?
![]() @sefu': n-am zis ca nu te cred, doar ca mi se pare cam maro treaba, mai ales ca e vorba de un sedan premium (m-am molipsit de la 16). |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
cdadan |
![]()
|
Lacurile astea pe baza de apa sunt vai mama lor. Totusi, cred ca a scris cu dej'tu destul de apasat.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Are unghii tinere.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Io ii tai unghiile lu' Leo
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
ce iti mai place sa ii tai lu sereacu Leo !!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 28 Apr 2012, 19:09) 1405 lei ![]() Suma include manopera plus următoarele chestii: - doo bucăți bascule cu pivoți (erau varză, de aici și cloncănitul la denivelări) - ulei Total Quartz 700 Energy - filtru ulei - filtru benzină - filtru aer - filtru polen - garnitură D16 Grosul e reprezentat de bascule, dar am scăpat de gălăgia de la direcție ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
|
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
Markos |
![]()
|
Nu se dă șpagă la ăia. Adică au ei grijă s-o treacă pe factură.
Alt fier din servis: Attached thumbnail(s) 2012_05_04_14.49.16.jpg ( Size: 1.26mb ) Number of downloads: 338 2012_05_04_14.48.36.jpg ( Size: 1.27mb ) Number of downloads: 411 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Manuel |
![]()
|
Daca o antifonai cum trebuie, nu mai auzeai galagia de la directie.
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Markos |
![]()
|
chiar
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu mai auzea nici clancsonul. Avea masina!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
|
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
corbex |
![]()
|
Pentru aprindere a pus ulei Quartz.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 07:10 |