Fierul meu, megane sedan
![]() ![]() |
Fierul meu, megane sedan
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
pai discurile le-a masurat cu sublerul sau asa ochiometric?
|
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Esti croit s-o tii pana la 90 k, este?
Delecour mai traieste? Sa mor ca nu stiam. Ba, da ce kkt de smartphone ai mah ca are o camera de sa muara masa........? Ai stricat frumusete de masina cu kktul ala de poza. ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
auzi bre, da' pe langa RS-u' ala nu era si un Sandero de cupa Joe?
apropo: rs.jpg ( Size: 9.46k ) Number of downloads: 661 |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Markos |
![]()
|
Nu era.
E servis Reno, nu Dacia ![]() This post has been edited by Markos: 4 May 2012, 19:50 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Markos @ 4 May 2012, 16:08) 1405 lei ![]() Suma include manopera plus următoarele chestii: - doo bucăți bascule cu pivoți (erau varză, de aici și cloncănitul la denivelări) - ulei Total Quartz 700 Energy - filtru ulei - filtru benzină - filtru aer - filtru polen - garnitură D16 Grosul e reprezentat de bascule, dar am scăpat de gălăgia de la direcție ![]() Doua bascule cu pivot Febi - 460 lei, filtrele alea si uleiul sunt vreo 300 de lei, diferenta de 645 lei reprezinta manopera sau taxa de fraer service Reno? |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Data viitoare sa-ti faci revizia la Deva, mai produci si niste benzina prin giratorii si te-ai scos.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Markos |
![]()
|
M-am gândit la asta. Pun distribuție Cici.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Febi este low cost adica un sh nou,de aia stie argon de marca asta ...reprezenta nu isi permite sa puna Febi pe troace.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
am dat un exemplu, eu nu le-am schimbat , sunt si mai ieftine si mai scumpe, Lemforder tot low cost e? Sunt cam 550 de lei 2 bucati, tot nu ajunge la scorul ala cu totul. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Lemforder /TRW sunt printre cele mai bune , in ceea ce priveste pretul,reprezentanta vinde si kkt la pret de aur asa ca ce te mai mira.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
Corect. 660 au fost basculele "de reprezentanță"
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu unul nu mă mai duc în servis Reno. Sunt niște ingineri tineri p'aci pe la mine-n sat (au lucrat și la Apan, da' asta nu'ș cât contează) și și-au făcut un servis destul de competent.
Anul trecut, la revizia de 60kkm am economisit cam 450..500 lei numai din diferența de preț de la manoperă și materiale. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Nu e mai ieftin in regim propriu la curte ?
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Te-ai gândit vreodată că poate unii nu știu să schimbe ceva la mașină? Sau poate se mulțumesc să plătească pe cineva să facă treaba decât să se murdărească ei pe mâini. Eu nu am făcut niciodată nimic la mașină. Dacă nu o face tata, o duc în service și-am rezolvat problema. Nu am timp/răbdare/cunoștințe tehnice să repar mașina. Tata în schimb, le are pe toate
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Nu trebuie sa fi vreun inginer sa schimbi filtrele si uleiul,2-3 chei si maxim o ora din viata pierduta,ora care o pierzi si la service in special daca il prinzi pe don' mecanic ocupat.
La celelalte operatiuni si eu calc pragul mecanicului/service-ului, dar revizia(ulei-filtre) o fac singur,daca nimeresc vreun mecanic care nu stie care e busonul de la motor ![]() ![]() This post has been edited by vallyyy: 5 May 2012, 11:53 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
In reprezentanta mergi daca ai garantie sau daca vrei stampile in carnetul de service.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Astea-s detalii pt majoritatea...
PS: era unu la bursa care punea stampile pe carnetul de garantie pentru ceva maruntis. ![]() This post has been edited by Iulikk: 5 May 2012, 18:41 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Stampila fara istoric in baza de date reno e apa de ploaie.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Nu intelegeti mai ca omu' a fost la Mach1, adica servis situat in parcarea de la ex-Sofitel, actualul Pullman. E jenant sa-i spui lui Markos ca ar fi economisit 2-3 milioane altundeva...
In alta ordine de idei, am un prieten inginer la un servis de reprezentanta si nu a schimbat personal niciodata nimic la masina...nici macar un bec de far. |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Markos |
![]()
|
Apropo de Mach1, i-am rugat să facă o verificare mecanică generală ca lumea, că oricum o bagă pe factură
![]() Au venit băieții cu o listă babană, de mi-au căzut plombele ![]() - bascule de direcție - amortizoare spate - flanșe amortizoare față - casetă de direcție - discuri de frână față Le-am zis "Bă, sunteți cu capu', vreți să dublez valoarea hârbului??!!" "Păi nu domnu', v-am trecut tot ce nu-i perfect în parametri, cu ușoare semne de oboseală, de schimbat într-un an-doi sau când o fi cazul! Acum trebuie musai basculele, că-s praf, restul mai merg." Mi-a mai venit inima la loc ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Raduchu |
![]()
|
![]() Nu-mi arde becu' Group: Members Posts: 1.453 Joined: 21 April 09 ![]() |
Pune niste perlandez si se rezolva
![]() |
--------------------
Renault 25 '86
2 x Volkswagen Passat
'08 Highline '10 R-Line There is a light somewhere, it may not be much, but it beats the darkness!
Rage, rage against the dying of the light! 500.000 km and counting. |
|
Markos |
![]()
|
Aia-i ultima soluție, de avarie. Mâine-mi cumpăr doo kile, să fie-n portbagaj.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 6 May 2012, 19:00) Fa un test de amortizoare si dup-aia vezi daca trebuie sa le schimbi sau nu. Pe Laguna mi-a zis si mie un dobitoc ca-s gata alea pe spate, ca sunt curse. Culmea ca la test au iesit ca-s bune bune si pe urma am aflat ca sunt pe gaz. ![]() De caseta nu stiu ce sa zic, dar vezi ca bieletele de directie se uzeaza destul de repede. Tot pe Laguna acelasi mecanic minunat a zis ca am oaresce joc in caseta, dar s-a dovedit ca hiba venea de la o bieleta de directie. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 6 May 2012, 19:41) Si daca-s pe gaz ce-i? Crezi ca alea nu au ulei in ele? Au la fel ca si celelalte , dar lucreaza la alta presiune, si la fel curg cand e sa curga. Amortizoare pe gaz fara ulei au doar camioanele, trenurile, etc. This post has been edited by argon: 6 May 2012, 18:45 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Markos |
![]()
|
Momentan, după revizie, mașina merge impecabil. Nu-s atât de tâmpit ca să pun botul la tot ce zic ăia, doar-doar le mai decartez niște bani, să aștepte până când le zic eu.
Oricum, mi-a zis gigel de la recepție "știți, puteți veni cu piesele dvs la noi, nu-i problem.. ![]() Basculele chiar erau praf, le-am văzut cu ochii mei, demontate de pe mașină. Bine, nici nu trebuia să le văd, am auzul destul de bun. Da-i normal, din 80K km, peste 60 i-a văzut fierul în orașul ăsta nenorocit. This post has been edited by Markos: 6 May 2012, 18:55 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Markos @ 6 May 2012, 19:45) Oricum, mi-a zis gigel de la recepție "știți, puteți veni cu piesele dvs la noi, nu-i problem.. ![]() Nu cred ca e de la foame, mai degraba de la Consiliul Concurentei sau de le OPC. Se vorbea, in iarna, ceva pe tema spargerii monopolului pieselor de origine. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 13:00 |