Fierul meu, megane sedan
![]() ![]() |
Fierul meu, megane sedan
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Tine la tine și un colac de sârmă.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
S4b1n |
![]()
|
![]() Membru Symbolist Group: Members Posts: 937 Joined: 27 February 10 From: Craiova/Bucuresti ![]() |
Nu cred ca e asa noua treaba asta ca poti veni cu piesele tale in reprezentanta ca sa ti le schimbe atata timp cat nu mai ai garantie la masina, nu vad de ce n-ar vrea sa incaseze reprezentanta banii pe orele de manopera.
|
--------------------
Renault Symbol
1.5 dCi 62 kW
2007
- ~ 155000 km
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(cdadan @ 5 May 2012, 19:37) In reprezentanta mergi daca ai garantie sau daca vrei stampile in carnetul de service. QUOTE(Iulikk @ 5 May 2012, 19:41) era unu la bursa care punea stampile pe carnetul de garantie pentru ceva maruntis. QUOTE(cdadan @ 5 May 2012, 19:44) Stampila fara istoric in baza de date reno e apa de ploaie. ce istoric in baza de date RENAULT ai vazut tu la revizie? ![]() in baza aia de date se opereaza doar cand se schimba ceva pe garantie ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Da' ce, la reno nu au sistem informatic in care opereaza revizii si interventii? Ca la bemeve am intrebat (telefonic) la Cluj daca pe masina mea s-au schimbat bujiile, a cautat nenea ala in calculator dupa VIN (ultimile 7 cifre) si a zis instant ce si cum.
Io stiu ca toate marcile au asa ceva. Iar cand vrei sa cumperi o masina, intrebi sau ceri un istoric si te prinzi rapid daca stampilele din carnet sunt pe bune sau nu. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pana mea, așa știam și eu, că se centralizează în baza de date și reviziile. De fapt, orice intervenție făcută la ei, indiferent că-i în perioada de garanție sau nu.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Intre 75 si 80% au iesit. Toate 4.
Inainte de test aveam deja oferta de amortizoare, mai-mai ca dadusem comanda. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ce erai ingrijorat, tu stai pe fata.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Valorile sint foarte OK. Nu-ti inchipui ca unul nou scoate 100%!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Azi am pățit un mare necaz cu fieru'
![]() Când am plecat de la firmă, am observat cu stupoare că beculețul dintr-o ușă era ars! Adică primul decedat, dintre alea 10 de interior, după 7 ani jumate! ![]() Mi-am zis "Drace! Alți bani băgați în fier!! ![]() Negru de supărare, m-am oprit, în drum spre casă, la Carfur (că oricum trebuia să iau uiski și bere) și am dat 2 lei pe-un set de doo beculețe W5W. Ceva franțuzești, făcute pentru Carfur. Mai ieftine nu erau.. L-am schimbat acolo în parcare, după care am realizat c-am fost bou că n-am făcut poze pentru tutorial! Adicăcum, numa' Sting să aibă tutoriale? ![]() Asta e, poate-l demontez iar și fac poze. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Poti sa faci tutorial schimband si becul de pe usa opusa. La fel ca si piesele pe directie, becurile din portiere se schimba pereche. Poti sa patesti sa ti se arda becul in seara cand vei parca in dreptul unui kkt de caine. La fel ca distributia, becurile se schimba preventiv.
This post has been edited by Laurentziu83: 5 Jun 2012, 19:12 |
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Pasla ai bagat? N-ai bagat. 'aide...
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
..plt
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
pentru pasla se face comanda speciala la sting.
|
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Nu el e dilaru, si el a luat-o de la cineva.
|
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(MuciX @ 5 Jun 2012, 20:24) M-am gândit o clipă să-ndes prin gaura aia un cearșaf și doo fețe de pernă. 5 Jun 2012, 20:37: Râdeți voi, dar mă gândesc cu groază că se vor arde și restul de 9 ![]() Înseamnă încă 8 lei duși pe apa sâmbetei. This post has been edited by Markos: 5 Jun 2012, 19:37 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
MuciX |
![]()
|
Daca ti-a trebuit masina scumpa de burgheji.
|
--------------------
-
-
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Markos |
![]()
|
Aia am spart-o pentru c-am mers 40 de kmp pe autostradă într-a doua cu ambreiajul dus, până am găsit ceva semne de civilizație
![]() Erau mișto semnalele sonore, ceva gen bip-bip-bip-bip, după care făcea biiiip continuu, lua o mică pauză și începea iar cu bip-bip-bip ![]() This post has been edited by Markos: 5 Jun 2012, 20:22 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(pishky @ 5 Jun 2012, 22:09) Ai dreptate, în locul unde m-a lăsat ambreiajul ieșisem de pe mizeria aia de autostradă, eram pe un câmp nenorocit, în plin soare. Am zis că prefer să ia fierul foc și să se dezintegreze, decât să stăm ca idioții acolo până ne dovedește insolația (eram cu cupilu'). Adică am luat decizia în cca 45 de secunde. Am mers fo 10 km, după care am reintrat pe gluma aia de autostradă. După încă vreo 30 de km am ajuns la marginea Varnei, la reprezentanța Mercedes Benz. Aveau răcoare înauntru și toalete supercurate ![]() Acolo i-am chemat pe băjeții din Varna, de m-au tractat și mi-au reparat-o. This post has been edited by Markos: 5 Jun 2012, 23:22 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Aia a fost anu' trecut! Sa revenim la becuri.
![]() Hai cu tutorialul. Se ridica pe rampa masina pentru operatia asta? Se face vreo resoftare ca poate se prinde cb ca-s becuri de carfur? |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
corbex |
![]()
|
Becurile insele sint soft. Ce resoftare mai trebuie? Hard e sa umbli cu surubelnita prin usa. Si toate astea fiindca 16 presupune c-ai putea cobori drept intr-un kkt de ciine nesemnalizat.
This post has been edited by corbex: 6 Jun 2012, 13:35 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
I-ai facut tortul de doi ani?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 11:45 |