Salariile bugetarilor scad cu 25%, ... iar pensile cu 15%
![]() ![]() ![]() |
Salariile bugetarilor scad cu 25%, ... iar pensile cu 15%
dragoselu |
![]()
|
||
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|||
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
auzi, dar la bucuresti se mananca numai usturoi? sau il cumpara aia de deochi?
patron mare prietenul asta al tau. lui i-ai vandut frigiderul? |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Mai omule, vorbim de 120t/noapte din ce zici tu! Repet, cat usturoi ar trebui sa se consume in tara asta ca sa justifice cantitatea asta? Si presupun ca nu e un singur importator in tara asta.
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Om bun, tu crezi ca eu stiu unde dracu' "dispare" atata usturoi pe piata din Romania??
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
a, si prietenul asta aduce usturoiul la contrabanda, nu? asa, mai ferit, nu? sa nu-l vada, nimeni...
|
--------------------
dacia
1310
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
a zis parca Vladescu ca usturoiul nu ajunge pe taraba, ajunge la producatorii de mezeluri&shit. s-a exprimat însa hilar cu contrabandistul care trece granita cu 2 navete în brate, e clar ca tot cu tir-ul trece bine mersi prin vama, direct pana în curtea producatorului.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
slaiciprian |
![]()
|
nu cu tirul, cu 10 microbuze.
|
--------------------
dacia
1310
|
Garett |
![]()
|
Mai 120t/noapte inseamna al naibii de multe mezeluri! Presupunand ca ar folosi in proportie de 10% desi mi se pare exagerat ies 1200 tone de mezeluri pe zi!
|
--------------------
No
Reno
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
ma, io inca nu m-am lamurit. pe unde vine usturoiu' asta mai exact? pe drumul matasii sau pe drumu' ma-sii lu' vladescu?
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
pe la dragoselu cica.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 18 May 2010, 22:57) a zis parca Vladescu ca usturoiul nu ajunge pe taraba, ajunge la producatorii de mezeluri&shit. s-a exprimat însa hilar cu contrabandistul care trece granita cu 2 navete în brate, e clar ca tot cu tir-ul trece bine mersi prin vama, direct pana în curtea producatorului. Έχεις δίκιο! ![]() 18 May 2010, 23:29: QUOTE(Markos @ 18 May 2010, 23:25) Ma grecule, da' tu crezi ca eu mananc scrumbie cu usturoi chinezesc? ![]() Usturoi de asta mananca cei care baga in ei salam si carnati de fabrica! ![]() This post has been edited by dragoselu: 18 May 2010, 22:29 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
slaiciprian |
![]()
|
QUOTE(dragoselu @ 18 May 2010, 22:27) Έχεις δίκιο! ![]() Αλλά τι γίνεται με το ψυγείο? 18 May 2010, 22:32: QUOTE(dragoselu @ 18 May 2010, 22:27) <span class='edit'>18 May 2010, 23:29:</span> Ma grecule, da' tu crezi ca eu mananc scrumbie cu usturoi chinezesc? ![]() Usturoi de asta mananca cei care baga in ei salam si carnati de fabrica! ![]() tu mananci numai natur si proaspat? de aia ai vandut frigiderul? This post has been edited by slaiciprian: 18 May 2010, 22:32 |
--------------------
dacia
1310
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(slaiciprian @ 18 May 2010, 23:31) Αλλά τι γίνεται με το ψυγείο? <span class='edit'>18 May 2010, 22:32:</span> tu mananci numai natur si proaspat? de aia ai vandut frigiderul? Είμαι πολύ τσιγκούνης άνθρωπος, το πιο μίζερη ανθρώπου στη γη ... Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πωλείται ένα ψυγείο πολύ, πολύ παλιά ... Τώρα καταλαβαίνετε?? ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Markos |
![]()
|
Γαμήσου!
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
slaiciprian |
![]()
|
QUOTE(dragoselu @ 18 May 2010, 22:34) Είμαι πολύ τσιγκούνης άνθρωπος, το πιο μίζερη ανθρώπου στη γη ... Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πωλείται ένα ψυγείο πολύ, πολύ παλιά ... Τώρα καταλαβαίνετε?? ![]() ce-mi traduse mie gogu: Sunt foarte zgârcit, omul cel mai nefericit de pe pământ ... De aceea am vândut-un frigider timp, mult timp în urmă ... Acum ați înțeles?? ![]() |
--------------------
dacia
1310
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE "Cu pensionarii, problema este ca li s-au vandut iluzii in anii electorali 2007-2008, in sensul ca s-au suspendat legile aritmeticii de clasa a 4-a. Cand ai 4,5 milioane de contribuabili la sistemul de pensii si 4,8 milioane de pensionari, iar angajatii contribuie cu 32% din salariile lor, prin regula de trei simpla rezulta ca pensionarii nu pot primi mai mult de 30% din salariul mediu. Ca atare, atunci cand Parlamentul a decis ca punctul de pensie sa fie de 45% din salariul mediu, a suspendat legile aritmeticii", afirma Lazea. Hotzniuz.ro mai simplu de atit nu cred ca se poate explica! |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
QUOTE(radian @ 18 May 2010, 09:54) Ce-mi plac mie astia de le stiu pe toate, ii critica pe bugetari ca toti sunt incompetenti si puturosi, dar, ei, care duc tarisoara asta in spate spetind-se cu munca la patron au timp s-o frece pe forumuri in timpul programului de lucru... QUOTE(Garett @ 18 May 2010, 11:31) Asta cu adunatul bonurilor de masa la sertar e grandomanie tipic romaneasca! Sunt convins ca de fapt nu se intampla asa da' da bine pe forum! ![]() Nenea radian : la mine la firma este liber la internet, sa stea cine vrea, sa faca ce vrea. Dar... este atent monitorizat : daca utulizatorul x, a folosit in mod excesiv linkul y de a doua zi siteul respectiv nu mai poate fi accesat de nimeni. Da, la mine la munca nu e voie sa intru pe www.daciaclub.ro. Garett: Din cauza ca uneori iau si cate 2 mese pe zi la munca, bonurile de masa fiind in special ptr mancare, nu ptr benzina cum spunea argon pe alte topicuri eu acolo le pastrez. |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Markos |
![]()
|
7:07 - argon se trezeste, îi casca prelung în nas nevesti-sii, femeia sare ca arsa: "iar ai baut cocoshanel??!!"
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
![]() |
--------------------
.
.
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ma bucur ca sunt superstar, dar nu exagerati totusi.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
|
|
FLP |
![]()
|
Ce e ala un bastan argoane?
Tu esti Bastan la tine acolo cu 2 masini si 2 apartamente? |
--------------------
.
.
|
Markos |
![]()
|
hai ma la miting!
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
eu nu sunt, bastanii sunt bugetari, in administratia publica.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
FLP |
![]()
|
Markos, ce ai ma, ai baut apa de la caine?
Tre sa ma duc la munca, nu am timp de mers in piata victoriei sa strig ca vreau sa muncesc...... |
--------------------
.
.
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(FLP @ 18 May 2010, 23:54) Garett: Din cauza ca uneori iau si cate 2 mese pe zi la munca, bonurile de masa fiind in special ptr mancare, nu ptr benzina cum spunea argon pe alte topicuri eu acolo le pastrez. Mda, ma rog, nu te contrazic. Eu prefer sa le folosesc si sa folosesc banii efectivi pentru alte achizitii. Ar fi o chestie daca ar merge si pentru benzina! ![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
argon |
![]()
|
nu am mai luat benzina pe bonuri din 2007.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st May 2025 - 19:49 |