Imbecili autohtoni, de toate soiurile
![]() ![]() ![]() |
Imbecili autohtoni, de toate soiurile
wolfin |
![]()
|
||
![]() Haha Group: Members Posts: 8.793 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Si in RO in transportul de persoane autobuze ,taxiuri e interzis fumatul Parca si in masinile de servici. Legea e veche.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.793 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
eu o vad ca un act de civilizatie..nu de imbecilitate.
sunt ex fumator....de cc 2 ani dar in masina nu am fumat..poate de cateva ori..cand eram mai tanar si necopt.. singur...nicioadata cu pasageri. in suxi de ex nu s a fumat nociodata... si are 7 ani mint o data electronica la dab cand a dus o in service de la receptie baietu de acolo. This post has been edited by wolfin: 14 Jun 2023, 11:08 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.971 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
nici eu n as fi de acord , o tigara dureaza 5 minute sa o fumezi, te opresti intr o benzinarie si fumezi acolo. eventual la pompa cand pui benzina ca sa economisesti timp
Aaa uitasem. cand termini tigara o arunci in rezervor ca sa nu faci murdar pe jos This post has been edited by axabrt: 14 Jun 2023, 11:13 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
QUOTE(wolfin @ 14 Jun 2023, 10:55) ceva asemănător, la un control medical de rutina, cu ceva ani în urmă, o tanti doctoră mă întreabă dintr-o dată dacă am permis auto, senin ii zic ca da, la care îmi replică: știți ca va pot suspenda permisul fiindcă aveți probleme cu vederea?!! am rămas aaaa! nici nu-mi aduc aminte despre ce specialitate avea doamna, la ce mă controla, cred că într-o doară m-a pus să silabisesc ce văd pe un panou și dintr-o data, pac 🤕 am ceva miopie, nu port ochelari decit la PC însă pot conduce fără a fi un pericol pentru nimeni de atunci mi-am zis că la consultul medical nu-s șofer 😁 |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
wolfin |
![]()
|
e de topicul asta.
aveam 20 ani..intru la romperol de la dristor cu tigara n gura. baietu de acolo imi arata semnul de tigare..iar boul de mine...ii arat pachetul ...el rompetrolistul...am si eu tigari...doar stinge tigarea ca esti cu pompa n mana. ![]() <span class='edit'>14 Jun 2023, 11:17:</span> QUOTE(radian @ 14 Jun 2023, 11:15) 5 minute? Fumezi tranuc? M-ai vazut tu vreodata aruncand chiatocul pe geam afara? Hai sa vorbim pe concret nu pe ipoteze imaginare. pe d voastra/tine nu...pe altii da (inclusiv eu...cand inca ma radeam pe fata o data la ceva zile) This post has been edited by wolfin: 14 Jun 2023, 11:18 |
--------------------
pegas
3120
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Cosstel @ 14 Jun 2023, 11:16) ceva asemănător, la un control medical de rutina, cu ceva ani în urmă, o tanti doctoră mă întreabă dintr-o dată dacă am permis auto, senin ii zic ca da, la care îmi replică: știți ca va pot suspenda permisul fiindcă aveți probleme cu vederea?!! am rămas aaaa! nici nu-mi aduc aminte despre ce specialitate avea doamna, la ce mă controla, cred că într-o doară m-a pus să silabisesc ce văd pe un panou și dintr-o data, pac 🤕 am ceva miopie, nu port ochelari decit la PC însă pot conduce fără a fi un pericol pentru nimeni de atunci mi-am zis că la consultul medical nu-s șofer 😁 Asa zicea si tata socru, ca vede bine, poate conduce... Pana a fost la un control si descopera ca mai avea vreo 10% din vederea pe partea dreapta. S-a operat si e bine acu, dar eu cred ca medicul apreciaza mai bine ca tine cat de safe e sa conduci? 14 Jun 2023, 11:36: QUOTE(bion @ 14 Jun 2023, 10:53) Parca era odata ca nu ai voie sa transporti cetateni in stare de ebrietate. Soferul raspunde pentru tot ce e in conserva. In multe state USA e interzis sa fumzi daca in masina e o persoana sub 18 ani. Amenzi intre 25-250 parai. Si actul fumatului sa nu iti distraga atentia de la condus ![]() In sua nu ai voie sa ai o bere dechisa in masina.... chiar daca o bea pasagerul This post has been edited by einstein1984: 14 Jun 2023, 11:36 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Cosstel parca e musai sa faci examen medical periodic pentru permisul auto.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
pe el l-a prins ca nu vede cioara vopsita la medicina muncii probabil, ca ala e anual .
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Bucatel nu-i nevoie sa-i numeri pentru mine, stiu foarte bine cati ghiolbani exista in Ro, inclusiv in randul soferilor. Dar o astfel de lege ar fi total inutila. Pe de alta parte, stiu, exista in vigoare lege in baza careia pot fi sanctionati cei care o fac.
La soferii amatori odata la 10 ani, dar is convins ca stii mai bine. Eu cu ochiul drept nu vad sa scriu, sa citesc nici cu ochelarii. aun medic oftalmologa mi-a explicat acum vreo 30 de ani, ca daca mi-ar da dioptrii sa vad cu dreptul ar fi diferena prea mare si mi-ar fwte ochiul relativ bun, stangul. Acum vreo 2, 3 ani, la schimbarea permisului, vizita medicala. La oftalmologie, pe perete doua panouri cu ltete, unul luminat. Pana imi trece doctoreasa datele in catastif ma apuc sa memorez literle de pe panoul cu lumina aprinsa. Teapa, n-a pus sa citesc de pe celalalt. Incepe cu ochiul drept, primul rand de jos. Nu vad. aAl doilea rand, al treilea rand, mai incearca cateva litere mai de sus: Pauza. Iritata imi sice tanti, spune-mi domnule de nde vezi. Am identificat prima litera de sus. Trece la ochiul stang. Spuneti-mi de unde vedeti. Distingeam literele pana pe la jumatea panoului. S-o minunat. Cum ati reusit sa va distrugeti vederea in halul asta? In fine, mi-o dat viza |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Tu esti in neregula si ne mai si povestesti?
![]() Ca si treaba aia cu accidentul de traseu.......... Deci carnetul, cam ilegal Iri trebuie un afis din acelea din camerele de camin This post has been edited by bgdrenault: 14 Jun 2023, 12:28 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
bion |
![]()
|
La oftalmolog. -Imi trebuiesc sticle mei tari?- Nu, mai putine,
BTW Am ochelari noi progresivi. La distanta vaz deficitar. A zis samsaru ca era o axa . A mai sucit la ei. Fix poola. vreau sa ma duc la colega care mi i-a prescris. Sau a gresit reteta sau a gresit la montaj. La consult am vazut ok cu corectii.O sa ii iau pe aia vechi . Bine ca nu i -am aruncat.Si bine ca au fost ieftini. 250o roni. un chilipir ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
Daca simti tu ca permisul meu este ilegal urmeaza-ti datoria civica si reclama autoritatilor:
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Normal ca i ilegal obtinut acum, dar chiar nu i treaba mea
Problema e nonsalanta cu care o spui. Si faptul ca se pare ca nu constientizezi ca a conduce inseamna a si vedea macar cu ambii ochi, macar de la jumatatea plansei in sus. Sunt niste bareme, nu toata lumea trebuie sa vada perfect, dar cred ca tu nu te incadrezi in acele bareme Bine, si doctorul acela e inconstient. Sper totusi ca nu esti si vitezist, desi bmw-ul acela are ce arata In alta ordine de idei, degenerescenta maculara ai studiat -o? Are mama asa ceva, dar din ce spui, vede la fel ca tine. E un tratament inovator acum, il tine de vreo 6 luni, putina imbunatatire este Bine, mama are 74 de ani si nu conduce This post has been edited by bgdrenault: 14 Jun 2023, 13:59 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
radian |
![]()
|
Cand o sa ai diploma de medic oftalmolog sa ma suni sa-mi faci o programare. Pana atunci ia o pauza, de lupi moralisti ca tine sunt satul.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.971 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(bion @ 14 Jun 2023, 12:29) La oftalmolog. -Imi trebuiesc sticle mei tari?- Nu, mai putine, BTW Am ochelari noi progresivi. La distanta vaz deficitar. A zis samsaru ca era o axa . A mai sucit la ei. Fix poola. vreau sa ma duc la colega care mi i-a prescris. Sau a gresit reteta sau a gresit la montaj. La consult am vazut ok cu corectii.O sa ii iau pe aia vechi . Bine ca nu i -am aruncat.Si bine ca au fost ieftini. 250o roni. un chilipir ![]() Nenea bion ai lentile progresive că s vedeți de aproape sânii la asistenta medicala și de departe cururi sau altfel? |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
bgdrenault |
![]()
|
QUOTE(radian @ 14 Jun 2023, 14:21) Cand o sa ai diploma de medic oftalmolog sa ma suni sa-mi faci o programare. Pana atunci ia o pauza, de lupi moralisti ca tine sunt satul. Pai deocamdata, moralistul din tine vad ca povesteste multe. Multe, care normal si legal ar fi trebuit sa fie altfel. Vrem o tara ca afara, stim Te superi, dar degeaba. Daca taceai, filozof erai ![]() |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Eu nu văd seara. Adică văd, dar am erori de perspectivă, nu percep corect adâncimea. O mașină cu farurile aprinse îmi pare mult mai departe decât este în realitate. De asta evit să conduc în amurg, sunt derutat maxim, iar când conduc nu depășesc și stau la distanță față de cel din față.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
bgdrenault |
![]()
|
Multumesc barbosului, vad foarte bine.
Chiar prefer sa conduc noaptea, cand familia a fost dispusa, am plecat seara in concedii in vest, la ora 19-19.30. La ora 3 eram in vama la Bors. Si o noapte de genul nu o resimt daca, in seara urmatoare ma culc la 21 si ma trezesc la 6 This post has been edited by bgdrenault: 14 Jun 2023, 14:34 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Nu e musai sa vezi perfect clar la volan dar ajuta. Asta ziua. Noaptea e musai sa ai ochi buni ca sa distingi bețivii nesemnalizati de pe marginea drumului din timp. Eu am miopie medie spre forte, am -5 dioptrii dar cu ochelari vad toate literele. Ma bucur ca in ultimii 6 ani nu a mai avansat miopia. Nu vreau sa ma operez ca implica niste riscuri desi a avansat tehnologia.
La miopie forte tot asa, legal nu prea ai voie sa mai conduci. Dar nu respecta nimeni treaba asta. Eu sunt de parere ca macar cu ochelari sa vezi bine. |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(marksman @ 14 Jun 2023, 14:30) Eu nu văd seara. Adică văd, dar am erori de perspectivă, nu percep corect adâncimea. O mașină cu farurile aprinse îmi pare mult mai departe decât este în realitate. De asta evit să conduc în amurg, sunt derutat maxim, iar când conduc nu depășesc și stau la distanță față de cel din față. Suna a astigmatism. bgdrenault, ai fi surprins sa aflii ca poti conduce si cu un ochi in anumite conditii. This post has been edited by einstein1984: 14 Jun 2023, 14:43 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]()
|
Superman este un inocent pe langa tine.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
axabrt |
![]()
|
Nu mai vad bine noaptea. Mi au murit bastonașele
Daca ploua și totul e.negru in jur e horror. Umezeala aia absoarbe lumina la faruri și fuck nu vad prea bine. Pe timpuri când aveam opelul cu parbriz zgâriat și faruri halogen matuite eram la noroc. Acu deși fordul e mai bun pa parte de vizibilitate noaptea am mai îmbătrânit eu și tot acolo am ajuns. La Ford am și încălzire în parbriz și firicelele alea nu prea mă ajută. Teoretic ar trebui sa vad prin ele, dar îmi deranjează câmpul vizual și uneori focalizez aiurea. De aia nu vad bordurile? La Opel b aveam probleme |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
radian |
![]()
|
Mai n-ati invatat din lectia mea? Nu va mai plangeti de probleme cu ochii, ca vin bgdrenaul si va ia in pwla pe toti. aSontwto soferi ilgali.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bgdrenault |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 14 Jun 2023, 14:38) Da, dar ia povesteste ne conditiile. https://www.optisan.ro/poate-fi-ambliopia-o...i-de-conducere/ This post has been edited by bgdrenault: 14 Jun 2023, 14:45 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
"Conducătorii de autovehicule care au pierdut un glob ocular,
organic sau funcțional sub limitele baremului, nu au dreptul să conducă pe drumuri un autovehicul timp de 6 luni, iar după acest interval, numai cu condiția ca ochiul restant să aibă un câmp vizual normal și AV de cel puțin 0,6 cu corecție optică, dacă este cazul." |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bgdrenault |
![]()
|
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
e o întreagă poveste privind acuitatea vizuala și condusul
nu-s de specialitate deci nu emit sentințe dar niște păreri pot debita cind nu vezi CLAR numărul mașinii din fața ta dar în rest distingi toate elementele componente nu văd în ce consta oericolul mai intervine și cimpul vizual cit de bine funcționează și cît de ușor sesizezi o mișcare în acesta, asta nu presupune să vezi CLAR detaliile a ce se mișcă la periferie ci în primul rind că se mișcă ceva după care acționezi în consecință apoi mai intervine atenția la volan, degeaba ai ochi de vultur dacă nu te concentrezi pe ce se intimplă pe șosea sau mai rău te apuci sa-ți consulți telefonul dacă nu disting furnicile de pe planșă nu înseamnă că sînt un șofer prost, sigur sînt mai responsabil știind că stau prost în a distinge detaliile . am o colega ce la fiecare stop sare imediat pe telefon să consulte diverse 😁 și se face verde iar ea tot nu termină cu telefonul, pînă acum n-am auzit să-i de cineva un claxon după cum ar merita, semn ca șoferii sînt totuși civilizați 😆 precizez ca cu auzul stau foarte bine 😊 |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Atentie! Postarile din acest topic care fac referire la alti useri daciaclub se vor considera jignire sau atac la persoana (pct 2. e)) si se vor sanctiona conform regulamentului forumului (pct 7. e)) .
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 21:39 |