Caterinca zilei, topic cu replici amuzante
![]() ![]() ![]() |
Caterinca zilei, topic cu replici amuzante
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Calul Maro |
![]()
|
![]() Mârțoagă cu muște sub coadă Group: Members Posts: 74 Joined: 11 February 11 From: Grajd ![]() |
|
--------------------
Cal
Maro
...
- TC 144
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Nu inteleg!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(aditza579 @ 11 Apr 2011, 16:11) Tot site-ul ala m-a derutat si pe mine. Am masurat la fuzeta de dacie si distanta dintre prezoane e 130mm iar PCD-ul este 150mm. Conform site-ului ala cele de R17 nu merg pe dacie. O sa le dau un e-mail si o sa-i intreb <span class='edit'>11 Apr 2011, 16:20:</span> QUOTE Hello, I saw on your website that the R17 Gotti Rims fits well on R12 but the PCD that it's write there show's a wrong information. The R12's PCD is 150 mm, and the distance between the bolts is 130 mm. I want to ask you what are the right values for that informations and if that wheels fits on R12. I waint your answer. Adiel from Romania Astept raspunsul si va comunic QUOTE(aditza579 @ 11 Apr 2011, 16:28) Nu ma laud cu engleza. Punteam sa le trimit cu google translate sau ca alte moduri de a traduce. Franceza nu stio o boaba. Daca vor le scriu in germana ca pe aia o stiu. Sa vedem daca rsp e bn daca nu le trimit in franceza. Ms pt atentionare QUOTE(Muttley @ 11 Apr 2011, 17:07) Scrie-le asa: Bonjour J'ai vu sur votre sit votre offre et je voudrais acheter 130 pommes de terre et 150 oignons pour ma R12. Avec sincerite, aditza579 L.E. Si multumirea inocenta: QUOTE(aditza579 @ 11 Apr 2011, 18:29) This post has been edited by bucatzel: 11 Apr 2011, 19:07 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Trebuia si multumirea inocenta
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Muttley |
![]()
|
QUOTE(TXzamora88 @ 7 Dec 2010, 22:05) QUOTE(Marty @ 7 Dec 2010, 22:53) Stimate domn, intrucit prin mesaje subversive si directe ati intinat in mod direct si fara echivoc imaginea institutiei politiei romane si a lucratorilor acesteia, va aduc la cunostinta ca veti fi sanctionat contraventional pentru ultraj si ofensa adusa autoritatii. Totodata am cerut administratorilor forumului sa puna la dispozitie IP-ul dumneavoastra pentru a va trimite acasa procesul verbal precum si o invitatie ferma la cel mai apropiat sediu al RAR. In acelasi timp veti primi instiintarea de suspendare a certificatului de inmatriculare a autovehicolului pe care il aveti in posesie, urmind ca in termen de 24 de ore de la primirea respectivei instiintari sa va prezentati la sediul Serviciului Inmatriculari de care apartineti, pentru a preda Certificatul de Inmatriculare in original si pentru a va fi inminata Adeverinta pentru CIrculatia Provizorie pe drumurile publice. Cu speranta ca apreciati eforturile Ministerului de Interne si a Politiei Romane pentru asigurarea linistii si bunul mers al societatii si la combaterea criminalitatii, va asiguram de intreaga stima si consideratie. Cu respect! Asta tre' sa fi fost cel mai tare episod din istoria internetului. Mare lucru n-a ramas din el, da' amintirea nu va disparea vreodata ![]() 21 Apr 2011, 22:46: Hai si scurta sinteza: zamuora asta facuse topic la cafenea, ceva cu "ce parere aveti de politia romana, ieu una pruasta". Eu i-am zis sa stea dracu' potolit, ca e unu' Marty, politai sub acoperire pe forum. Asta a aparut si l-a luat tare, sa se prezinte la postul de politie, ancheta, etc. Zamorica s-a kkt tot pe el, si-a cerut scuze pe PM, l-a spamuit pe gabor de l-a zapacit. Ei, e in linkul cu patratelul o faza de tipul "din cauza unor probleme la calculatorul de evidenta populatiei, nu va putem identifica astazi. Pana maine sa scrieti pe forum de 50 de ori <<iubesc politia romana si ministerul de interne>>". Sa zica Marty cum a fost exact. Si uite asa ma trezesc eu a doua zi dimineata sa merg la munca, intru pe Cafenea si vad topic proaspat, facut de TX asta, in care scrisese de vreo 30 de ori sintagma ceruta. Si cica restu' dupa ora 15:00, cand vine de la munca. M-am deshidratat de ras la faza aia. Restul s-a sters. This post has been edited by Muttley: 21 Apr 2011, 21:46 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Initial il chemasem cu 5 pachete de Kent 4 la cea mai apropiata sectie de politie, sa le dea ofiterului de serviciu fara nici o vorba, ca stie ala despre ce-i vorba. Da' am zis ca-i prea prostan si poate chiar se duce bou', asa ca l-am pus sa scrie aia...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
De aici in jos...
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=2963083 Eu nu le mai pot face fata. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Marty |
![]()
|
'te-n cap cu afectiunile tale oculte.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Razi tu, dar, doar i-a putit unuia de afectiunile oculte. Si nici ala n-a fost sigur pana n-a dat cu Gogu. In schimb de controalele oftalmologice de la "Otto rinolaringologie" inca nu s-a pronuntat niciunu'.
This post has been edited by Victoras2001: 26 Apr 2011, 10:26 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Stai sa termin de ras, si ma pronunt.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Tu ar fi trebuit sa te pronunti cand i-ai vazut pe aia cum bat campii, cand le-ai constatat respectul fata de o lege in vigoare. Cand explicau cu lux de amanunte cat de vite sunt autoritatile pentru ca-i ard pe ei indreptatit.
Da poti sa te pronunti si acum, ca io-s obisnuit din viata de zi cu zi. Si astia la fel se pronunta. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
bucatzel |
![]()
|
Mno, scuza-ma ca nu monitorizez fiecare topic.
Oricum, le-am citat aici , ca sursa pleaca la plimbare. QUOTE(Raelpilotu @ 24 Apr 2011, 11:51) <span class='edit'>24 Apr 2011, 11:55:</span> intrebare pt Victoras2001 din ce cauza se resping multe dacii la "fum excesiv de orice culoare - constatare vizuală în timpul funcționării motorului;" si cam care ar fi parametri de incadrare minim - maxim de poluare. QUOTE(Victoras2001 @ 24 Apr 2011, 20:37) Ca reper recomandat RNTR-1 se tine cont de gradul de iritare al glandei lacrimare, calculat pe o scara de la 1 la 10. Pana in treapta 3 se trece, intre 3 si 5 se considera DMi (defect minor), iar peste 5 se da revenire. QUOTE(Razvan_Ionut @ 25 Apr 2011, 11:03) deci sta ala cu ochii beliti in teava de esapament si asteapta sa il usture ochii...mda ce metoda eficienta. daca omu e mai sensibil la ochi si il apuca usturimea imediat ce se intampla? QUOTE(Victoras2001 @ 25 Apr 2011, 15:05) Iti da "revenire". In cazul asta singura ta sansa este sa-l chemi in instanta. Ceri sa-l oblige sa aduca certificat medical (de la Otto rinolaringologie) in care sa scrie, in clar, ca nu sufera de afectiuni oculte, iar daca nu scrie asta te-ai scos. Astea-s legile si nu le-am facut eu. ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Ma mir cum de nu ti-a zis nimic ca te-ai bagat peste topicul lui .A deschis inca unu cu "Rugina nova" si cand i-am zis ca mai e unu "RUGINA SUPERNOVA" si mi-a zis ca eu sunt la Dacia Clasic si ce caut la sectiunea Nova si ca a deschis topicul ca si cei de la NOVA sa aibe unul cu rugina nu doar cei de la SN , de parca intre cele doua caroseriii ar fi existat cele mai ale dracu diferente in ceea ce priveste tabla sau reperele masinii
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(vallyyy @ 26 Apr 2011, 13:00) a deschis topicul ca si cei de la NOVA sa aibe unul cu rugina nu doar cei de la SN mor pe-aici ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
bucatzel |
![]()
|
Si de acolo se salveaza o replica prea buna
QUOTE(klaus @ 14 Apr 2011, 19:28) adevarul e ca dacia nova are o tabla generatia 4.7 care nu se comporta la rugina ca mai vechea generatie de tabla 3.2 de pe dacia clasica. De aici si procedeele diferite de tinere sub control a ruginii, cele aplicabile tablei tip 4.7 de pe nova fiind procedee bazate pe plasma si entropicitate ridicata in solventii cheratinosi ai izomerilor de hidrocarburi aromatice de dimetilbenzen, pe cand la dacia clasica lucrurile sunt mult mai simple. |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
Marty |
![]()
|
bucatzeeeeeel, sa nu ma-njuri, te rog frumos!!!!!!
![]() L.E.: Moooooaaaaaaaaaaa... e ala geana pe tot ce misca la Nova!!!! Ii zisesem plavanului ala, raspunzind la intrebarea "cum rezolv repede rugina si ce scule-mi trebuie?", ca cel mai repede rezolva cu 2 litri de benzina si un "cribit". NU cred c-a rezistat post-ul mai mult de 30 de secunde... Sa vedem in cit timp descopera post-ul de la ITP Nova. ![]() This post has been edited by Marty: 26 Apr 2011, 13:19 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE QUOTE(Raelpilotu @ 22 Apr 2011, 00:13) cat costa itp in alte judete. Cam cit costa si la mine. QUOTE merge si cu tuniing la itp? pareri pro / contra. Merge numai cu ciuning si ala doar autorizat cu actzipild forciuning.ro QUOTE ce verificari se fac mai amanuntite??? * Se verifica proprietarul masinii daca are si altceva intre urechi in afara de muci. QUOTE(Raelpilotu @ 22 Apr 2011, 14:17) ti-a dat cu revenire?? * I-a dat cu revenire, la frecat cu otet pe la miini, i-a dat si cu dedeochi... deh, daca i se facuse omului rau... QUOTE(Raelpilotu @ 22 Apr 2011, 14:47) cam ce probleme sa am la a mea??? In afara de tzacanitul de la volan? Cam de unde plm sa stim noi ce probleme sunt la cazanu' tau? QUOTE cam cat costa in alte orase un set ferodouri * Cam cit costa si la mine. QUOTE(Mita Becherescu @ 24 Apr 2011, 08:54) Salut sper sa nu supar pe nimeni mai ales astazi dar sunt foarte multi care prefera sa dea spaga decit sa-si repare masina si uita ca se urca cu cei dragi in ea si doamne fereste de ce e mai rau...parerea mea NU mai dati spaga, la banii de spaga mai puneti ceva si va reparati masina si plecati linistiti de acasa multa bafta tuturor... * 'tu-i mama ei de limba romana! QUOTE(Raelpilotu @ 24 Apr 2011, 11:51) Nu am incurajat si nu voi incuraja niciodata SPAGA! * Spaga nu, miloaga da! QUOTE(b 45 bwy @ 25 Apr 2011, 23:28) Eu l-am reglat la AMG si mi-au iesit bune la itp * La Brabus le-ai lasat asa? QUOTE(PH-06-BOA @ 26 Apr 2011, 10:34) Noxele ti le regleaza cel care-ti face verificarea, ca d-aia dai atatia bani * Nu-ti face si un masaj, daca tot dai o gramada de bani? Tu te duci la o statie de VERIFICARE, nu la un service auto! Iti regleaza noxele daca e el baiat bun, daca nu, te trimite-n service! ![]() ![]() |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
bucatzel |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
Marty |
![]()
|
Baaaaaaaaaaaaaaa..... l-am pierdut p-ala care vroia sa faca semne pe joja, sa stie cit ulei a pus in masina.... De unde naiba am dat quote????
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Din carciuma.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Va mai intrebati de ce nu va primeste astia la intilnirea nationala a daciilor-renoaie. Sinteti niste mistocari de cartier. daca-ti sti sa va bagati macar surubu-n piulita, ati posta pe ariile tehnice, unde se exprima oamenii cu intentii serioase.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(corbex @ 26 Apr 2011, 14:59) ati posta pe ariile tehnice glumesti, nu? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu! Cu tehnica nu se glumeste.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Sunt unii pe ariile tehnice care ar trebui scosi in afara legii.
QUOTE Offtopic pe topicul despre xenon pe SLZ. Post sters. I-am zis unuia "marius eugen" parca, nu mi-am incarcat memoria, ca e varza cu tot cu farurile lui reglate-n curte. Ei, mi-am luat-o. Eram off-topic. Culmea e, posturile aluia, cretine cum sunt, exista si azi pe forum, ca nu-s off-topic. This post has been edited by Victoras2001: 26 Apr 2011, 14:09 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
corbex |
![]()
|
Ce-ar ajunge tehnica fara ei? Trebuie incurajati. Parerea mea!
Edison a inventat becul asa, direct, s-a sculat dimineata si sa dus in sopron sa faca unul? De luni de zile se uita la mosorul de frina si nu stia de ce. A aflat. Era ideea filamentului. This post has been edited by corbex: 26 Apr 2011, 14:09 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
lupul-sur |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 21 September 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(corbex @ 26 Apr 2011, 14:06) Ce-ar ajunge tehnica fara ei? Trebuie incurajati. Parerea mea! Edison a inventat becul asa, direct, s-a sculat dimineata si sa dus in sopron sa faca unul? De luni de zile se uita la mosorul de frina si nu stia de ce. A aflat. Era ideea filamentului. Primul bec al lui Edison a fost cu filament de carbune, mai precis de carbune de bambus. Cu filament de frana ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Diesel 85 cp
2008 - echipare full option - model Partener
- B-92-SOD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 14:34 |