garda la sol, amortizoare sport, arcuri mai tari, suspensii
![]() ![]() ![]() |
garda la sol, amortizoare sport, arcuri mai tari, suspensii
cristi_xp |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
- Neinmatriculata Vand axa cu came sport de logan /solenza / supernova .
|
|||
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
sau modificarea amortizoarelor actuale
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
RS/STI |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 2 February 07 ![]() |
Niciodata un amortizor modificat din unul de serie nu o sa fie ca unul sport gandit de cel putin un inginer
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- dreptunghiular
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
normal ca se recomanda amortizoare noi, dar nu prea sunt bani nene.
|
--------------------
D
Logan
|
|
Dsign |
![]()
|
pt cei care aveti suspensii sport, mai joase, ati repozitionat bucsele de la basculele din fata? ca eu m-am certat o zi intreaga cu colegii mei din service, inclusiv cu seful de atelier, care sustineau ca unghiul facut de bascula cu verticala nu s-a schimbat dupa montarea suspensiei mai joase. Miker a fost martor
|
--------------------
D
Logan
|
|
Bujor Stefan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 17 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Dar e perfect adevarat ca unghiul se modifica iar bucsele trebuiesc repozitionate (desfacute suruburile de prindere - si fata si spate, apasat putin pe fiecare aripa in parte pentru a lucra putin suspensia iar apoi stranse suruburile - cu masina stand pe roti!).
Mecanicii aia sunt genul ala de "nea surub" care dupa ce schimbau bucsele si pivotii pe cate o Dacie, ziceau: "Uite nene, se vede ca i-am pus bucse noi, ia uite-o acum ce sus sta!" Ea saraca, de fapt tensiona bucsele care fusesera stranse cu masina stand suspendata, bucse care stand permanent tensionate crapau in cele din urma. Dar era si asta o modalitate a mecanicilor de a da vina pe bucse ca sunt proaste iar ei sa aiba mai multe operatii de schimbare => mai multi bani in buzunar. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6
- B
|
|
Miker |
![]()
|
![]() Pimpin Group: Members Posts: 279 Joined: 11 October 05 From: Bucharest ![]() |
Pai pana la urma chiar trebuie si pe spate facuta operatiunea ?
|
--------------------
Laureat 1.5 dCi
Dacia Logan
2006 Laureat
- B-85-MKR
|
|
Bujor Stefan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 17 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu parca stiam ca Dsign si-ar fi schimbat arcurile si pe spate.
Oricum, chiar daca sunt schimbate numai pe fata, tinand cont ca puntea spate se prinde numai in 2 bucsi iar accesul la ele e foarte bun, nu e prea mult de munca. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6
- B
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
le are pe toate schimbate
![]() si eu stiam ca trebuie facuta operatia asta...sa se faca mai cald si ma apuc de ele... |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
stiancu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 2 July 06 ![]() |
pai si cum se face?
|
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
Dsign |
![]()
|
se duce masina la mecanic, o suspenda pe rampa, slabeste bucsele, aseaza masina pe sol, te urci nitel pe masina sa se aseze bucsele bine, avantual dai o tura de bloc cu masina, si apoi trebuie sa stringa suruburile de la bucse CU MASINA STIND PE ROTI
|
--------------------
D
Logan
|
|
stiancu |
![]()
|
ok, merci!
|
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
GeKi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 19 July 06 ![]() |
referitor la bara de stabilitate intre amortizoare fata....
ca sa fie desfacuta carcasa motorului sau sa se faca un schimb de filtru aer(stock) ar trebui inlaturata ? This post has been edited by GeKi: 26 Mar 2007, 01:49 Attached thumbnail(s) dacia5.jpg ( Size: 52.08k ) Number of downloads: 679 |
--------------------
DACIA
PREFERANCE
1.5 DCI
- LOGAN
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
da
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
stiancu |
![]()
|
am fost la un mecanic de avea rampa in curte si am facut repozitionarea bucselor. aveati dreptate, chiar trebuie repozitionate!pe spate s-a lasat mai mult decat pe fata!
|
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
Miker |
![]()
|
![]() Pimpin Group: Members Posts: 279 Joined: 11 October 05 From: Bucharest ![]() |
stiancu pe spate nu stiu daca era nevoie dar jur de cand mi-am facut schema cu basculele poe langa faptul ca stau 3 spire de la arcuri lipite ating foarte usor cu rotile de aripi pe fata
|
--------------------
Laureat 1.5 dCi
Dacia Logan
2006 Laureat
- B-85-MKR
|
|
stiancu |
![]()
|
pai daca ai pus pneuri 205!
|
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
QUOTE(Miker @ 31 Mar 2007, 02:33) stiancu pe spate nu stiu daca era nevoie dar jur de cand mi-am facut schema cu basculele poe langa faptul ca stau 3 spire de la arcuri lipite ating foarte usor cu rotile de aripi pe fata inseamna ca daca tu ai luat o groapa mai adanca risti sa distrugi pivoti,bascule,etc pe langa faptul ca te druncina tare,practic amortizarea e la pamant daca e asa cum zici tu ca ai spirile de la arcuri lipite |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
blondu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 14 February 07 ![]() |
nu prea le am cu mecanica dar dupa reglarea bucselor se mai micsoreaza garda la sol?
|
--------------------
dacia
logan
2005 laureat
- b 24 blo
|
|
Dsign |
![]()
|
sa ne fie clar: amortizoarele nu au de-a face cu garda la sol... garda la sol este data de arcuri. Dupa repozitionarea bucselor, se modifica usor garda la sol, aproape insesizabil. Operatiunea este recomandata pentru prelungirea duratei de viata a articulatiilor
|
--------------------
D
Logan
|
|
blondu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 14 February 07 ![]() |
Merci pentru sfat Dsign ;tre sa caut un doctor.
|
--------------------
dacia
logan
2005 laureat
- b 24 blo
|
|
stiancu |
![]()
|
Dupa repozitionare, masina nu mai e asa de rigida(cea ce e bine)!
![]() |
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
dydycom |
![]()
|
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
Confirm si eu....masina parca nu mai e asa de rigida...
Eu am gasit arcurile sarite de pe taler.....a mai gasit cineva asta?(dintre cele schimbate) |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
2008 privilege Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709 |
|
stiancu |
![]()
|
parca razvant!
|
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
Miker |
![]()
|
eu de cand am facut treaba am laut o gropita sa zicem putin mai serioasa si deja imi torncane ceva la roata din dreapta
|
--------------------
Laureat 1.5 dCi
Dacia Logan
2006 Laureat
- B-85-MKR
|
|
Dsign |
![]()
|
arcurile sar din talere datorat montajului incorect
@miker, nu toata lumea are Lighean Dci Stage 3 ca tine, de fapt nimeni nu mai are lighean ca al tau care zboara... mergi cu atentie si n-o sa mai dai prin gropi. primele spire ale arcurilor eibach sunt intr-adevar lipite una de alta... nu sunt asa de cind ai repozitionat bucsele Banuiesc ca stii faptul ca articulatiile au mai mult de suferit cind arcurile si amortizoarele sunt tari (o mare parte din socuri este preluata de roti si articulatii) @SUPERCAR, daca arcurile au 3 spire lipite nu inseamna ca amortizarea este la pamint. Arcurile astea pot avea mai multe spire decit cele din fabrica si atunci este nevoie ca unele din tre ele sa stea lipite. Nu uita ca vorbim aici de alte arcuri decit cele de fabrica, arcuri care sunt facute sa fie mai scurte si mai tari. This post has been edited by Dsign: 2 Apr 2007, 16:16 |
--------------------
D
Logan
|
|
cristi_xp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
Sa ma bag si eu in seama...acu cu raliu banatului au fost si astia cu loganele de cupa.Si am vb cu nenea ala ce e pilot pe loganul B17 CUP care mi-a zis ca nu e voie sa schimbi arcurile inainte de amortizoare....a zis ca asta este regula.Trebuie schimbate neaparat amortizoarele..si arcurile cu unele sport... De ce ...nu mi-a mai zis
![]() Eu ai zis ca au pe logan suspensie de la reno sport...deci probabil ceva de la Clio Sport... This post has been edited by cristi_xp: 2 Apr 2007, 17:27 |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
- Neinmatriculata Vand axa cu came sport de logan /solenza / supernova .
|
|
Miker |
![]()
|
Atunci na intrebarea bomba noi ce-am facut acolo am slabit prinderea de la bascule si dupa stransa la loc bascula oricum are rolul sa joace in sus si in jos ca asta e rolul si definitiei ei de ce am mai face operatiunea asta crezi ca jocul iese din limitele normale de miscare a basculei ?
|
--------------------
Laureat 1.5 dCi
Dacia Logan
2006 Laureat
- B-85-MKR
|
|
razvant |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 237 Joined: 22 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
Dsign |
![]()
|
@miker, pe la scoala am invatat ce-s alea semne de punctuatie... printr-a doua parca
![]() de ce am repozitionat bucsele: PENTRU CA ASA TREBUIE! Daca ai sti cum este construita o bucsa din aia, ti-ai da seama de ce le-am repozitionat |
--------------------
D
Logan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 01:07 |