garda la sol, amortizoare sport, arcuri mai tari, suspensii
![]() ![]() ![]() |
garda la sol, amortizoare sport, arcuri mai tari, suspensii
SUPERCAR |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|||
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(stiancu @ 30 Mar 2007, 20:26) am fost la un mecanic de avea rampa in curte si am facut repozitionarea bucselor. aveati dreptate, chiar trebuie repozitionate!pe spate s-a lasat mai mult decat pe fata! care suruburi se desfac pe spate si pe fata...eventual niste poze ar fi foarte utile. multumesc! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
cristi_xp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(ThunderRa @ 25 Apr 2007, 18:47) Ce nu stiu este cam ce firma sunt arcurile din oferta Bilstein. Oricum avem si noi in tara 2 firme tari: Bielstein si Borla ... ar trebui sa le folosim produsele - strainii le apreciaza mai mult decat romanii... Acelasi lucru l-a patit si Loganul. "Nimeni nu e profet in tara lui". numai ca nu poti compara romcat borla cu alea americane sau unde s-or face ![]() La noi au fost cazuri cand ornamentele borla au ruginit ![]() |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
- Neinmatriculata Vand axa cu came sport de logan /solenza / supernova .
|
|
ThunderRa |
![]()
|
![]() posesor posedat Group: Members Posts: 412 Joined: 8 April 05 From: Piatra Neamt ![]() |
Eu am de aproape 2 ani un ornament Romcat Borla care se prezinta impecabil. Probabil au fost contrafacute. Si fazele de genul "La noi au fost cazuri cand ornamentele borla au ruginit" se contracareaza cu "am vazut si BMW ruginit in primul an" si tot asa .... Argumente de genul asta nu duc nicaieri. Sa-i lasam pe unguri sa se laude ca au Romcat Borla pe masini ... ca noi am vazut ornamente ruginite si mai bine luam "made in Vitan"...nu? Aveam pretentii de la tine.
Ontopic: Compa Bilstein furnizeaza elemente de suspensie pentru multe marci premium din Europa. Combinatia Elibach Bilstein cred ca e bestiala. Pacat ca nu stau bine cu finantele ![]() ![]() This post has been edited by ThunderRa: 6 May 2007, 12:01 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2008 - Lux Privilege 1.6 16v
- NT-23-DAC Dacia MCV Laureat 1.6 16v recolta 2007
http://radunastasa.com |
|
Dany_Ar |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 10 January 07 From: Arad ![]() |
Salut
As dori daca se poate sa imi dea cineva dimensiunile de la un arc sport care iti lasa loganu mai jos cu 5 cm.. as vrea sa stiu daca se poate dimensiunile si tot ce tine de elasticitate, rigiditatea si ce se mai poate afla pt ca eu as putea cumva sa mi le fabric eu Da-ti va rog un pm sau pe mail datele ! |
--------------------
Dacia Logan 1.4
Volvo S80
2005
- Ar-55-ROD
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Dany_Ar @ 20 Jun 2007, 22:29) Salut As dori daca se poate sa imi dea cineva dimensiunile de la un arc sport care iti lasa loganu mai jos cu 5 cm.. as vrea sa stiu daca se poate dimensiunile si tot ce tine de elasticitate, rigiditatea si ce se mai poate afla pt ca eu as putea cumva sa mi le fabric eu Da-ti va rog un pm sau pe mail datele ! dute si tu la racingnick si vorbeste cu aia de acolo. aaia au niste arcuri de logan facute de ei. poate iti dau ei detalii. nu cred ca stie nimeni sa-ti dea detalii dinastea aiaci pe forum. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
nu cred ca poate merge din arad tocmai la racing nick... poate doar sa-l sune
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Dany_Ar |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 10 January 07 From: Arad ![]() |
![]() am trimis un mail celor de la RacingNick dar slabe sanse sa primesc niste cifre concludente chiar daca am nevoie de acele date doar in interes personal. Cine are deja arcuri si le-a primit in cutie nu poate sa imi spuna daca pe cutie sunt scrise ceva dimensiuni ? |
--------------------
Dacia Logan 1.4
Volvo S80
2005
- Ar-55-ROD
|
|
rad.alex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 31 March 07 ![]() |
sal all.au auzit la niste prieteni care se ocupa de modificat masini ca exista la piese auto niste suporti speciali pentru comprimat arcuri.a-s vrea sa iau si eu sa imi cobor garda la loganul meu dar imi este frica sa nu sara de pe arc la socuri puternice sau sa le rupa.a incercat cineva asa ceva pana acum?tin sa precizez ca acei suporti comprima sau intind arcurile dupa caz.astept pareri.....
|
--------------------
dacia
logan
octombrie 2006.ambition
- b 55 zbf
|
|
sebi4fc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 13 October 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai incearca fa un experiment pe masina ta si zine si noua
![]() te sacrifici pentru colegi de pe forum ![]() |
--------------------
logan
preferance 1.4MPI-verede cameleon
2005
- cj 82 ebi
|
|
e.so!id |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 19 January 05 From: Roman City ![]() |
Pana la urma, exista amortizoare marca Koni pentru Logan? Eu am trimis un mail in care i-am intrebat aceasta, iar ei au raspuns:
"We have no application available for this vehicle. Stoney Hamilton Phone: 859-586-4100 x6 Toll Free: 800-922-2616 x6 Fax: 859-334-3340" ![]() |
--------------------
Logan Laureate
1.6 mpi
2005 Laureate
- NT - 45 - BOG Intotdeauna purtati centura si supuneti-va legilor drumului !
|
|
dydycom |
![]()
|
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
QUOTE(rad.alex @ 22 Jun 2007, 16:02) sal all.au auzit la niste prieteni care se ocupa de modificat masini ca exista la piese auto niste suporti speciali pentru comprimat arcuri.a-s vrea sa iau si eu sa imi cobor garda la loganul meu dar imi este frica sa nu sara de pe arc la socuri puternice sau sa le rupa.a incercat cineva asa ceva pana acum?tin sa precizez ca acei suporti comprima sau intind arcurile dupa caz.astept pareri..... pune banu la ciorap, si ia-ti ceva facut de unii care stiu. degeaba comprimi arcul daca acea constanta K este una ce pemite comprimare aiurea....adica o sa topaie ca drak pe drum cu toate amortizoarele sport si alte din astea. arcurile sunt doar 150 eur setul....amortizoarele sunt mai scumpe dar.....merita toti banii |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
2008 privilege Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709 |
|
tariwattaryl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 21 July 07 ![]() |
daca schimb arcurile pentru a cobori garda la sol a masinii este necesar si obligatoriu sa schimb si amortizoarele?
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambiance
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
depinde de arcuri... daca o cobori mult din arcuri (mai mult de 3.5 cm) e musai sa pui si alte amortixzoare, pentru ca cele normale nu vor face fata, vor sta prea comprimate.
Daca pui arcuri eibach, de -3.5cm, poti rula cu amortizoarele normale, insa ele vor produce un zgomot deranjant in capatul lor de cursa, atunci cind treci cu viteza peste denivelari ample. In plus, amortizoarele acestea se vor uza mai repede datirita faptului ca nu lucreaza in domeniul lor |
--------------------
D
Logan
|
|
cristi_xp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
eu am mers 30 mii cu alea vechi...si inca mai mergeau cred...
am eibach ... |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
tariwattaryl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 21 July 07 ![]() |
multumesc de raspunsuri....e vb. de arcurile ce echipeaza setul Bilstein, unde se gasesc si la ce pret. Multumesc
This post has been edited by tariwattaryl: 17 Dec 2007, 22:05 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambiance
|
|
Dsign |
![]()
|
fratica, sunt 12 pagini de discutii despre arcuri si amortizoare... Matale nu stii a citi? Te rog frumos, fa un mic efort...
|
--------------------
D
Logan
|
|
cristi_xp |
![]()
|
ce arcuri din setul bilstein ?
![]() bilstein eu stiu ca sunt amortizoarele... |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
Dany_Ar |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Logan 1.4
Volvo S80
2005
- Ar-55-ROD
|
|
ovimiha |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 20 September 06 ![]() |
Dany_Ar: sa intleg ca te-ai decis pt H&R? cu cat coboara, de unde le-ai laut, ce pret?
Cu ce difera de kitul bilstain (sunt din Sb si daca e bun ma tenteaza kitul lor) |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dci
2006 Preferance Artika
- SB 10 PHP 83cp from diesel-tuning
Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori". |
|
dydycom |
![]()
|
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
|
--------------------
laguna
2.0 dci cva
2008 privilege Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709 |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Off-Topic:
@Dany_Ar, poza a fost facuta la prima intalnire Logan**** Arad, inainte sa ajung eu? ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
W3f |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 22 July 07 ![]() |
poate sa o ofere cineva o informatie precisa unde poti sa fac o asemenea operatie
amortizoare + arcuri inafara de bucuresti ex cluj sau un oras in aria asta stie cineva ce tip de suspensie are loganul acume cea stock? http://www.koni.com/282.html?&no_cache=1 de la koni este si in romania un dealer in bucuresti desigur dar site-ul este ....lasa de dorit This post has been edited by W3f: 26 Jul 2008, 18:11 |
--------------------
Dacia
LGN ABS +
2008 (D)aca (A)i (C)ap (I)a-ti (A)lta
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Are cineva in Oradea arcuri si amortizoare sport?Daca da este dispus sa ma dea o tura?Nu as vrea sa iau si sa fie prea rigide ca nu sunt tocmai eftine.Merci
This post has been edited by juristul2000: 25 Oct 2008, 18:55 |
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
yir |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 30 August 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
Swift
2007 1.5 VVT
- BZ-oo-ooo
|
|
Thejock3r |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 30 November 06 ![]() |
Am impresia ca sunt jante pe 16 " cu cauciucuri de 55 , fata de jante tabla de 15" cu cauciucuri de 65 ! Adica cam pe acolo ! Diferenta oricum este foarte vizibila !
|
--------------------
Dacia Logan
shaved
2005 Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!
|
|
yir |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 30 August 07 From: Bucuresti ![]() |
Diferenta de diametru intre roata normala si cea de la loganul albastru e foarte mare... Un negativ la poza si un dreptunghi intre cele 2 roti si se vede diferenta "cam pe acolo".......
|
--------------------
Suzuki
Swift
2007 1.5 VVT
- BZ-oo-ooo
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Logan-ul acela albastru, acum nu mai are jantele alea.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
cornette |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 27 October 08 ![]() |
Sal la toti,
Eu am montat amortizoare Bilstein si arcuri Eibach cu cauciucuri Dunlop SP01 195/60/15. Si pot sa va spun din testate si nu din auzite ca este alta masina. Recomand cu incredere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Revin cu poze pentru curiosi. This post has been edited by cornette: 27 Oct 2008, 16:20 Attached thumbnail(s) logan.jpg ( Size: 85.36k ) Number of downloads: 1788 |
--------------------
VW
Passat
2008 id: dutiac
0741144122 |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Ok, am inteles, nu mai tipa.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 00:44 |