Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
![]() ![]() ![]() |
Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
kum |
![]()
|
||
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|||
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(ady77 @ 31 Aug 2012, 12:58) De la mine nu, ca io sigur nu-s in stare sa scriu asa. @kum. Amu' serios. Mai linisteste-te si tu un pic. Mie sincer, mi s-o parut o gluma decenta. Adicatelea, se putea inca muuuult pana sa ajunga la nivelul aleia cu care l-ati incaltat pe marty. Oricum, sincer, da' foarte sincer poate n-ar fi o idee rea sa intre tot grupul vesel al cafenelei intr-un concediu de cateva zile. Pentru ca atat ati ajuns sa puneti si unii si altii la suflet toate prostioarele ca parca orice se transforma in ditai telenovela. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Markos @ 31 Aug 2012, 11:33) Pune mesajul adevarat, ala pe care mi l-ai trimis pe mess nu falsul asta evident. LE : l-am pus eu PM.JPG ( Size: 252.03k ) Number of downloads: 520 This post has been edited by Shush: 31 Aug 2012, 12:18 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Shush cel Mic ca sa intri in Sfat tre sa treci proba( introdusa de CCR in vara asta), aka sa stai intr-o camera cu kum sa te uiti labeunusiantene o spatamana sa-i citesti toate postarile si sa iesi viu neumplut de scatol . Atunci ai promovat.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Membri actuali au trecut de proba asta ?
Aia cu iesirea nevatamat sigur o reusesc, in schimb sa ma uit o saptamana la TV nu prea ... |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Shush @ 31 Aug 2012, 13:16) Pune mesajul adevarat, ala pe care mi l-ai trimis pe mess nu falsul asta evident. LE : l-am pus eu PM.JPG ( Size: 252.03k ) Number of downloads: 520 ![]() Nu stiam de ficiăru' asta. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Shush cel Mic.Esti respins. Nu ai citit ce am scris aka de cand e proba si cine a introdus-o. O sa stai doua saptamani. Poti sa manci o sptamana dar in a doua tot mai dai pe tine
![]() Armaghedon curat p`aici ![]() This post has been edited by bion: 31 Aug 2012, 12:25 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Shush |
![]()
|
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Shush |
![]()
|
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
kum |
![]()
|
QUOTE(bucatzel @ 31 Aug 2012, 13:13) De la mine nu, ca io sigur nu-s in stare sa scriu asa. @kum. Amu' serios. Mai linisteste-te si tu un pic. Mie sincer, mi s-o parut o gluma decenta... Tot ce-i posibil. Numai ca mie nu, avand in vedere circumstantele. QUOTE(bucatzel @ 31 Aug 2012, 13:13) ...Adicatelea, se putea inca muuuult pana sa ajunga la nivelul aleia cu care l-ati incaltat pe marty... Perfect adevarat. De aia nici nu am reactionat cand marty mi-a dat-o peste bot. Am tacut si am inghitit-o. QUOTE(bucatzel @ 31 Aug 2012, 13:13) Oricum, sincer, da' foarte sincer poate n-ar fi o idee rea sa intre tot grupul vesel al cafenelei intr-un concediu de cateva zile. Pentru ca atat ati ajuns sa puneti si unii si altii la suflet toate prostioarele ca parca orice se transforma in ditai telenovela. Perfect adevarat. Sunt curios cum o sa intre in pauza popa, dat fiind statutul domniei sale de inalt dregator pe forum ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 31 Aug 2012, 12:13) Oricum, sincer, da' foarte sincer poate n-ar fi o idee rea sa intre tot grupul vesel al cafenelei intr-un concediu de cateva zile. Pentru ca atat ati ajuns sa puneti si unii si altii la suflet toate prostioarele ca parca orice se transforma in ditai telenovela. recomand..... si kum nu mai da replica la fiecare post, da-o dracu de treaba, prea de tot, nu poti sa ai tot timpul ultimul cuvant, mai lasa si pe altii |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
kum |
![]()
|
te-ai enervat?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 31 Aug 2012, 13:13) Care parte a lui "sa para" nu ai priceput-o? ![]() QUOTE(kum @ 31 Aug 2012, 13:24) Desi ti-am zis, mi-ai raspuns, tot nu stiai? QUOTE(ady77 @ 31 Aug 2012, 12:58) |
--------------------
|
kum |
![]()
|
Am crezut ca te referi la continutul mesajului: sa il scrii a.i. sa para ca a fost scris de tony-s (folosind expresii de-ale lui).
![]() Acu' daca grecu' ar pune un mesaj care sa para trimis de mine, as tipa si as face ca toti dracii! ![]() This post has been edited by kum: 31 Aug 2012, 12:37 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(kum @ 31 Aug 2012, 13:30) Sunt curios cum o sa intre in pauza dragosp, dat fiind statutul domniei sale de inalt dregator pe forum ![]() Daca se mai pun si altii de acord, la fel ca si mine, da cu ochiu' pe propria tarla de moderat, si poate pe la lista de banari ![]() This post has been edited by bucatzel: 31 Aug 2012, 12:38 |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
kum |
![]()
|
Atunci eu as fi de acord. Da-ne o pauza cat consideri tu ca este necesar. Chiar daca in aceasta problema nu consider ca am gresit cu ceva, poate oi fi gresit alte dati. Deci nu ar fi in van!
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
"Prefectul și oamenii lui trădează partidul pentru nifilistul Cațavencu, pe care vor să-l aleagă la colegiul II... Trădare! Trădare! De trei ori trădare!"
Brânzovenescu: (scurt) E tare! prea tare! N-o iscălesc. Farfuridi: (cu tărie, impunător) Trebuie să ai curaj ca mine! Trebuie s-o iscălești: o dăm anonimă! Brânzovenescu: Așa da, o iscălesc! Farfuridi: O iscălim: "Mai mulți membri ai partidului"... Brânzovenescu: Da' dacă ne cunoaște slova la telegraf? Farfuridi: Punem pe altcineva s-o scrie. Brânzovenescu: Pe cine? Farfuridi: Trebuie să găsim pe cineva să ni-o dea la telegraf! 'Aide, Brânzovenescule. Brânzovenescu: Numai să nu pățin ceva. Farfuridi: (impunător) Trebuie să ai curaj: anonimă. Câte ceasuri sunt? Brânzovenescu: Cinci. Farfuridi: 'Aide degrab', între cinci și șase fix se-nchide telegraful... (ies cu grabă.)" P.S Am pus ghilimelele de rigoare ... ! |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ce face băieții? Ce are cu mine? Le respir aieru'? Fraieru' se știe, nu încetează a mă surprinde pe zi ce trece.
Când am cetit de criza de patrujdeani am zis că e vrăjeală. Când din nefericire am trăit-o trecând în același timp prin niște experiențe tragice am zis că mai rău de atât nu se poate. Constat însă că mai rău este să-ți ia Dumnezeu mințile. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bucatzel |
![]()
|
Kum-ule, eu ma refeream ca sa ne luam toti cafegii constanti (sau grupul vesel, sau cum vrei) o pauza concomitenta, de bunavoie si nesiliti de warn.
In cazul meu (si al lui dragosp, daca se baga si el), va mai trebui sa dau pe tarlalele mele de moderat, dar in rest, promit sa nu mai intru pe nicaieri. This post has been edited by bucatzel: 31 Aug 2012, 12:54 |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
BUCĂȚELEEE, IARTĂ-NEEE
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
DragosP |
![]()
|
Iote băiet deștept.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 31 Aug 2012, 13:13) Bre , acolo a fost vorba de mult alcool ceea ce nu se pune la balacareala de aici.Dupa reactia martinezului multi si-au cerut scuze,ceea ce iar nu se pune in contextul de fata. Aici se aplica regula haitei,bineinteles ca si cu concursul victimei . ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 31 Aug 2012, 13:13) se putea inca muuuult pana sa ajunga la nivelul aleia cu care l-ati incaltat pe marty. ati ajuns sa puneti si unii si altii la suflet toate prostioarele Bucatzele, te contrazici singur in acelasi post. Ia zi (intre noi fie vorba) daca tu erai "robul lui Dumnezeu" din filmuletul ala te ofticai? Ce a fost ma atat de horror acolo? ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
si oricum a fost ideea lui kum cu filmu'.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 31 Aug 2012, 13:53) Ce face băieții? Ce are cu mine? Le respir aieru'? Fraieru' se știe, nu încetează a mă surprinde pe zi ce trece. Când am cetit de criza de patrujdeani am zis că e vrăjeală. Când din nefericire am trăit-o trecând în același timp prin niște experiențe tragice am zis că mai rău de atât nu se poate. Constat însă că mai rău este să-ți ia Dumnezeu mințile. Multe vorbe = 1 turchișdilait. 1. Ai scris mesajul cu pricina => esti de compatimit 2. N-ai scris mesajul cu pricina => mentionezi chestia asta (eventual insotit de un repros la adresa lu' grecu ca ti-a folosit "numele") Caz in care imi cer scuzele de rigoare. Pana una alta, desi se vede ca se poate mânari cu usurinta, grecu a afirmat ca tu ai trimis acel mesaj. In loc sa te lamentezi aruncand cu soparlite, clarifica situatia. Chiar daca asta ar insemna sa-l faci pe grecu de rahat. Nu l-ai scris tu da' nu dai nici o dezmintire => asuma-ti consecintele. Cum a fost la paradă duminica trecută? Ai stat mai in față macar? Te-au vazut toti vecinii? This post has been edited by kum: 31 Aug 2012, 13:14 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Cre' ca se impune o clona de tip rodi ori nea' Rumeo, daca nu o pauza, ca m-am saturat de scandalul kum vs.... Poate asa o sa-l mai lasati in pace, ca vedeti ca se aprinde repede.
This post has been edited by AR-18-MOS: 31 Aug 2012, 13:13 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 09:50 |