Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
![]() ![]() ![]() |
Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(AR-18-MOS @ 31 Aug 2012, 14:13) [...] m-am saturat de scandalul kum vs.... Poate asa o sa-l mai lasati in pace, ca vedeti ca se aprinde repede. Și eu m-am certat la început cu kum (deși nu-mi mai amintesc de ce), da' pana mea, parcă prea exagerează ambele tabere acum. Părerea mea (și doar a mea): - kum: nu ai mai multe minte ca ei, pentru că intrii în jocul ăsta și te agiți ampulea. E clar că Dragoș nu a scris mesajul ăla (se vedea de la "o poștă" că nu e scrisul lui). Personal, aș spune (bazându-mă pe felul de a scris) fie că a fost ăla de lucrează toată ziua la Megane (îmi scapă numele lui), fie că este o "farsă" de-a lui Markos. - restul: vedeți că nu mai știe de glumă, ce naiba aveți mă toți? Parcă aveți 2 ani ... |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE Parcă aveți 2 ani ... Cu suspendare? |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
|
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Eu nu mai înțeleg nimic
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 31 Aug 2012, 14:22) ![]() Ma, io nu tin minte decat ca am facut gluma aia cu deshtu' in nas. Nu tin minte de nici o culoare sa ma fi certat cu tine. <span class='edit'>31 Aug 2012, 14:32:</span> QUOTE(ady77 @ 31 Aug 2012, 14:31) Bine ma. Esti un manelist mamaligar prost. Glumeam, ofcors... ![]() This post has been edited by kum: 31 Aug 2012, 13:33 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(kum @ 31 Aug 2012, 14:12) Multe vorbe = 1 turchișdilait. 1. Ai scris mesajul cu pricina => esti de compatimit 2. N-ai scris mesajul cu pricina => mentionezi chestia asta (eventual insotit de un repros la adresa lu' grecu ca ti-a folosit "numele") Caz in care imi cer scuzele de rigoare. Pana una alta, desi se vede ca se poate mânari cu usurinta, grecu a afirmat ca tu ai trimis acel mesaj. In loc sa te lamentezi aruncand cu soparlite, clarifica situatia. Chiar daca asta ar insemna sa-l faci pe grecu de rahat. Nu l-ai scris tu da' nu dai nici o dezmintire => asuma-ti consecintele. Cred că tu frăție, nu eu. QUOTE Nope, am fost în Grecia. Săptămâna asta vedem ce și kum mai e pe la biserică. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(kum @ 31 Aug 2012, 14:31) ![]() Ma, io nu tin minte decat ca am facut gluma aia cu deshtu' in nas. Nu tin minte de nici o culoare sa ma fi certat cu tine. Stai mă așa, că atunci am glumit, nu ne-am certat. Cam când ți-ai făcut cont ne-am "contrat", că știu că ziceam de numele tău (semnificația lui în ingliș), da' cum nu "pun la suflet" certurile (mai ales cele pe net), nu îmi mai amintesc despre ce era vorba. |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(kum @ 31 Aug 2012, 14:48) Nu esti frăție cu mine. ![]() Ba da, mai rămâne să-ți dai și tu seama. QUOTE Eu ți-am spus la un moment dat să nu fii mârlan. Vrei să repet? Nu fi mârlan! This post has been edited by DragosP: 31 Aug 2012, 13:57 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ar trebui sa mergi mai des la biserica, pari stresat.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Intamplator, am bagat ceva marfa in fundatii la Catedrala Mantuirii Neamului. Si, da, Biserica plateste!
recomand ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
neumann |
![]()
|
puteai tu sa faci altceva decat o treaba de mantuiala?
|
--------------------
...
..
|
|
vijelie |
![]()
|
Mai conteaza ?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
daniM |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(DragosP @ 31 Aug 2012, 14:57) Lasa textele astea pentru babe si pentru idioti. Io cand m-am adresat tie cu "amice" mi-ai dat cu flit instantaneu. Asa ca bâști la alta masa. QUOTE(DragosP @ 31 Aug 2012, 14:57) Pai acelasi lucru iti repet si eu de mult. Da' se pare ca fara succes. Da' nu inteleg de ce te-ataci? Ca atunci cand ti-am atras atentia ca esti marlan: QUOTE(DragosP @ 30 Aug 2012, 14:28) Sunt câteva mici probleme: numărul de persoane e defekt; nu știu lokația, nu știu perioada și ce e mai nasol nu știu dacă reușesk să finalizez până atunci o lukrare mare pe care o am akum. Dar mai arunk kâte un oki pe aici. <span class='edit'>30 Aug 2012, 14:29:</span> S-o krezi tu. QUOTE(kum @ 30 Aug 2012, 18:56) In acest post (similar cu ala cu wi-fi-ul, pentru aia care nu pricep) ai vrut sa pari jmecher dar nu ai demonstrat decat ca esti un brailean sadea... Si un frustrat! Pentru chestii din astea m-a exmatriculat de la gradinita - grupa mijlocie. Da' nu-i nimic... cu postul asta ii dau apa la moara "anonimului" indignat. ![]() te-ai dat ranit in aripioara si ti-ai facut repede linii. Cu totul si cu totul nevinovat folosesti litera K in loc de c, nu? N-are nici o legatura cu nick-ul meu, nu? Pai si atunci de ce te enervezi? Ca eu ti-am zis sa te stergi de nick-ul meu la gura. Sau pot sa iti mai spun: sa te mut la marmacie! Asta ca sa nu iti explic cui sa-i spui cum... |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
![]() te umezisi, ă? |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
vijelie |
![]()
|
QUOTE(daniM @ 31 Aug 2012, 14:24) Mai, avand in vedere ca a fost si pt mine prima data cand am folosit tiranti pretensionati pt fundatii de astfel de dimensiuni, am avut si eu ceva emotii. Ma bazez pe DragosP la inaugurare. ![]() This post has been edited by vijelie: 31 Aug 2012, 14:31 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
kum |
![]()
|
Stai chill, ca iti aduce toata braila
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
daniM |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 31 Aug 2012, 15:30) Mai, avand in vedere ca a fost si pt mine prima data cand am folosit tiranti pretentionati pt fundatii de astfel de dimensiuni, am avut si eu ceva emotii. Ma bazez pe DragosP la inaugurare. ![]() Ai folosit pe dracu',ca la cum se lucra in Romania ati bagat telescoape de Dacie ca la reactorul de la Cernavoda.Dovada:"Ma bazez pe DragosP la inaugurare. ![]() |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
Pai de ce erai curios? Nu mai tii minte cui mi-ai zis sa-i zic modelator?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
DragosP |
![]()
|
Eu ție? Visezi frăție.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 09:52 |