Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
![]() ![]() ![]() |
Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Markos @ 22 May 2010, 19:23) Update: 1. bion - Presedinte de Onoare 2. Markos 3. DragosP 4. corbex 5. Marty 6. PaulT 7. kum 8. 9. Victoras2001 - derogare exceptionala ar mai fi un loc ![]() LISTA RUSINII. JOS MAIFIA COMUNISTO-SECURISTA! JOS COMUNISMUL! SUS DEMOCRATIA! Cate locuri ati alocat minoritatilor? NICIUNUL! TOTI SUNTETI NISTE DISCRIMINANTI! |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Prostata nu se vindeca in 12 zile.
12 Nov 2014, 22:12: Puneti-l pe Garett. E oltean. This post has been edited by corbex: 12 Nov 2014, 22:12 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Cine-i nuțu???
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Aphophis
|
--------------------
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Merci, da' era redundantă întrebarea, revine periodic pe forum.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(gabize @ 12 Nov 2014, 21:58) Au măsluit si lista! ![]() Iată ORIGINALUL: 1. gabize - Presedinte de Onoare 2. gabize 3. gabize 4. gabize 5. gabize 6. gabize 7. gabize 8. gabize - derogare exceptionala (varsta) 9. Sergiu Nicolaescu - derogare exceptionala (vechime forum) ![]() Domuuuu Ze....umblati cu erate? ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
gabize |
![]()
|
Absolut!
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
gabize |
![]()
|
?
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
nearienii?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ce-s alea jigniri, Horrorica? Ceva de felul asta?
QUOTE(Honorius @ 12 Nov 2014, 14:47) E un semnal excelent că aproape la fiecare postare a mea sare imediat în sus hodorogul securist într-un mod grobian pe care l-a învățat în primii 6-7 ani de viață și pe care l-a perfecționat in următoarea jumătate de secol. Atât poate, atât face! Doi bani găuriți. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
El o fi dat "report".
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Nu, dar ma distreaza prietenul asta al meu. Are un talent aparte sa se bage singur in gura lupului.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
I-am citit ultimele 30-40 de posturi. N-am gasit mai nimic iesit din comun. Probabil cei doi Sony l-au umplut de reporturi pe AlexV. Au si ei frustrarile lor. DNA-ul a intrat in mafia retetelor gratuite. E de inteles.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
bad post
![]() This post has been edited by neumann: 13 Nov 2014, 09:44 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Markos |
![]()
|
Ce-a mai făcut?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
S-a scapat c-ar putea vota cu Ponta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Honorius |
![]()
|
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
Horrorica, oricum ai suci-o, taragotul e tot instrument de suflat, dar instrument muzical. E rusine sa stii sa-l folosesti? Pentru ce scrii tu, nu exista interpretare.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Honorius |
![]()
|
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
cdadan |
![]()
|
Horica, uite, ca sa nu zici ca-s baiat rau, contrar principiilor mele, ti-am dat report.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
gabize |
![]()
|
Să dăm atunci toți câte un report grecului.
Zic. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 13:38 |