Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
![]() ![]() ![]() |
Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Multumesc, si tu la fel, ca ai multa nevoie!
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
Vom trăi și vom vedea.
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pen`ca azi m-au resuscitat mai eficient venii sa vad ce mai e pe aici si vad ca e debandada miticista. Posteaza oricine si orice si mai ales au indraznit sa intineze topicul tot felul de tineri aflati in tranzitia dintre laba si dorinta de phootoot care dupa prima polutie au impresia ca stiu tot despre tot.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
De-aia v-am sunat, dom' presedinte.
Nu se mai poate asa. Pies: azi am pierdut un coleg pentru 30 de zile, ce facem? ![]() This post has been edited by Markos: 13 Nov 2014, 13:14 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
alegeri anticipate?
|
--------------------
...
..
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
pot sa ma prefac batran pentru 30 de zile?
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Honorius |
![]()
|
Vrei să înlocuiești mardeiașul?
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
S-ar putea sa ramai asa
![]() @marcu pai daca scoti din colegu danubian motivele enuntate pentru supendare ramne o forma fara fond deci supendarea e discriminatorie. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(bion @ 13 Nov 2014, 13:06) Pen`ca azi m-au resuscitat mai eficient venii sa vad ce mai e pe aici si vad ca e debandada miticista. Posteaza oricine si orice si mai ales au indraznit sa intineze topicul tot felul de tineri aflati in tranzitia dintre laba si dorinta de phootoot care dupa prima polutie au impresia ca stiu tot despre tot. ![]() Se recomandă și o cură la Vatra Dornei... Sesizez ceva tublu... tulub... tulburări... ![]() Părerea mea! ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 442 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Si ce, nu se poate amana cazul 30 de zile?
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Oricum s-a amânat.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Justitie basista. Vine el Johannis si face curatenie!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
parerea mea e ca va trebuie un patriarh, pentru fengshuiul comitetului.
|
--------------------
...
..
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
comitetul e sui sui si nu accepta...
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Pe surse, am aflat căcomitetu' togmai s-a îmbogățit cu-n meleu negru, cu număr RAI.
O fi decât o coincidență?? |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Nu-i negru, e gri.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Pensionarii forumului ce sfaturi au in aceste momente importante din viata noastra? inca se face dreptate cu pumnul in gura ... nazism curat
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Markos |
![]()
|
Sfatul meu este să taci din gură.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Nop.. mai incearca
![]() This post has been edited by UXE: 17 Nov 2014, 20:07 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
neumann |
![]()
|
io zic sa asculti de grec. Si ady77 a vociferat nu stiu ce despre un megan, si vezi ca nu mai stie nimeni de el.
|
--------------------
...
..
|
|
UXE |
![]()
|
O fi in portbagaju meganului...
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
L-am vazut in tirg la Vitan cu un reno gri.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
umblă vorbă prin sat c-o apucat a vinde fordu' și ceile di la megan nu le-o căpătat.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
UXE |
![]()
|
N-auzi ca are cartele?
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
gabize |
![]()
|
așa, și?
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
UXE |
![]()
|
ceile nu sunt bune
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 13:20 |