Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
![]() ![]() ![]() |
Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.214 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Acu si tu . Carpu si o atitudine franca. El e maestrul ascunderii dupa cires(rnp)
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(bygy007 @ 21 Feb 2016, 20:47) Nu pot sa cred, asta-i blasfemie.Daca nici Kum nu stie cum trebuie prajit un carnat la gratar, nimeni nu stie... QUOTE(dacis @ 21 Feb 2016, 21:40) Trece-te bre, ca nu-i pe bani. Sau oi fi fiind si tu o doamna si astepti sa faca domnii treaba... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Nu e dejeaba, dom' doftor. O sa vezi tu ca nu e. Forumul, pana la urma, suntem noi. A mai fost un episod d'asta acum cativa ani si n-a picat bine nimanui.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.214 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Asta e lista celor multi abuzati, de care zicea Dragos?
Ma trec si eu la nr. 14. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
O editează altii.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
Update:
1. Radian 2. mucix 3. M.C. 4. tony-s 5. mars 6. BN64FLO 7. Raduchu 8. Bicicleta galbena 9.marksman 10. Dan22Y 11. Iulia Boris 12. kato 13.bygy007 14. cdadan 15. dacis |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Deja-i de-un prim 15 la rugby.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Părerea mea-i că adevărul este mai la mijloc. Exces s-a făcut de ambele părți, care a făcut mai mult, nu mă pronunț aici
![]() Cu gura lui mare cu tot, kum ar trebui să se întoarcă și poate că acum va avea ceva mai multă ”cenzură„ ![]() 1. Radian 2. mucix 3. M.C. 4. tony-s 5. mars 6. BN64FLO 7. Raduchu 8. Bicicleta galbena 9. marksman 10. Dan22Y 11. Iulia Boris 12. kato 13. bygy007 14. cdadan 15. dacis 16. dr_mke PS: după punctul de la număr se lasă un spațiu liber, altfel arată urât, așa că am corectat ![]() This post has been edited by dr_mKe: 21 Feb 2016, 21:19 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.559 Joined: 3 January 05 ![]() |
QUOTE(dr_mKe @ 21 Feb 2016, 21:18) Părerea mea-i că adevărul este mai la mijloc. Exces s-a făcut de ambele părți, care a făcut mai mult, nu mă pronunț aici ![]() Cu gura lui mare cu tot, kum ar trebui să se întoarcă și poate că acum va avea ceva mai multă ”cenzură„ ![]() 1. Radian 2. mucix 3. M.C. 4. tony-s 5. mars 6. BN64FLO 7. Raduchu 8. Bicicleta galbena 9. marksman 10. Dan22Y 11. Iulia Boris 12. kato 13. bygy007 14. cdadan 15. dacis 16. dr_mke 17. Nasty |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(mars @ 21 Feb 2016, 20:17) Eu, de felul meu, sunt o persoană tolerantă și înțelegătoare. Atâta tot, că nu prea suport mârlănia și grobianismul. Să zicem că am trecut prin ce zice Liviu: QUOTE(Liviu @ 21 Feb 2016, 16:34) El a ales sa vina cu basculanta de kkt ... si nu, nu sunt simple injuraturi ci cel mai josnic mod posibil de a-i vorbi unui om caruia crezi ca ii stii punctele slabe din aparare. Nu intru in detalii caci e o chestie privata intre mine si el ... In urma acelei discutii private, Kum m-a convins ca si omul din spatele userului este josnic, mult prea josnic ca sa ii acord atentie. Și asta pentru că nu l-am luat în deltă, acum vreo 3-4 ani ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Măsura aplicată e tardivă. Ar fi trebuit instituită imediat după operațiunea GPL pe 2.0T.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
103.817
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
Și, dacă tot m-a "provocat" mars, mai zic ceva și închei definitiv subiectul.
În 48 de ani de viață, jur pe sănătatea fiicei mele că n-am mai întâlnit atâta ură, atâta răutate, atâtea lături abjecte per propoziție cum mi-a fost dat să citesc în mesajele alea private. Pur și simplu omul e campion național, fără rival. Acesta fiind realitatea, ar fi o mare prefăcătorie din partea mea să mă trec pe lista lui pește prăjit. Dar vă urez succes în demers, recunoscând totodată că mi-e indiferent rezultatul final. Nu sunt nici pro, nici contra. Doar scârbit definitiv, în ceea ce privește individul. Deci mi se rupe. Și încă o treabă, fără legătura directă cu subiectul arzător al zilei. Niciodată n-am înțeles treaba asta, pe un forum, cum că mesajele private n-au nicio legătură cu eventuala sancționare a unui user meltean și abject în respectivele mesaje. Din punctul meu de vedere, mesajele private trimise prin intermediul unui forum fac parte 100% din respectivul forum. Dar e doar părerea mea. Oricum, din PM-uri îți poți forma o părere destul de precisă despre caracterul unui individ. Individ care, odată ferit de orice posibilă sancțiune, de-abia atunci își dă arama pe față, cum popular se zice pe la noi. Adică ăla-i omul real, adevărat. Mult succes cu lista ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
OK, eu zic ca lista e destul de consistenta si asa.
Ce facem mai departe? Zic ca initiatorul, caruia ii multumim, sa faca un mic text de doua fraze, sa alature lista noastra, si sa le dea pe PM - nu stiu exact cui, teoretic lui alex, adminul care a decis banarea. Si vedem. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Hai sa o mai lasam putin, ca sunt cativa care n-au intrat azi si stiu sigur ca ar vrea sa se vada pe lista.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
mars |
![]()
|
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(zax @ 21 Feb 2016, 21:58) Pentru astia de-au deschis televizoru tarziu si-au mai si plecat de langa el, unde se pot citi mesajele alea... ca n-am priceput o iota din toata tarasenia... Mesaje private primite de mine pe DC acum ceva vreme, am bănuit că se subînțelege. Dacă nu, am precizat acum. 21 Feb 2016, 22:04: QUOTE(mars @ 21 Feb 2016, 21:58) Corect, de la privată. Căcat la greu, adică. Mă rog, unora le place. This post has been edited by Markos: 21 Feb 2016, 22:04 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
mars |
![]()
|
Dar stai putin: tu ai fost cu el la intalniri, banuiesc ca ati schimbat numere de telefon, adrese de e-mail. Cu ce difera PM-urile de alte mijloace de comunicare, de alea sunt personale iar PM tin de forum? Adica ma gandesc ca nu te-a atacat pe PM din senin, de n-ai stiut de la cine vin cuvintele.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Neah. Eu n-aș avea nicio greață să public mesajele care au va singur scop să jignească sau să amenințe.
Secretul corespondenței la asta se aplică: corespondență - adică o relație epistolară dublu-asumata, nu la gunoi unidirecțional. Pe principiul asta, nu mai faceți mișto nici de scrisorile prinților nigerieni. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(mars @ 21 Feb 2016, 22:06) Era mai mult o viziune de-a mea de ordin tehnic. Dacă ai făcut greșeala să dai unui cretin numărul tău de telefon sau adresa de email, atunci ok, ți-ai făcut-o cu mâna ta, de acord. Dar să primești căcat cu basculanta via mesageria forumului, asta nu mi se mai pare chiar cușer. E mai clar acum? This post has been edited by Markos: 21 Feb 2016, 22:12 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
mars |
![]()
|
Mda. Eu am primit de la un user asemenea mesaje, ca n-am aparat reno-ul suficient in fata atacatorilor tedeisti, dar, chiar daca nu-l stiam personal, nu am facut nimic decat sa-i raspund politicos pana s-a linistit.
Dar un schimb de mesaje intre doi useri care se cunosc personal, indiferent ce ar contine, trebuie sa ramana privat. Asta daca vorbim de domni... |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Markos @ 21 Feb 2016, 21:47) Și, dacă tot m-a "provocat" mars, mai zic ceva și închei definitiv subiectul. În 48 de ani de viață, jur pe sănătatea fiicei mele că n-am mai întâlnit atâta ură, atâta răutate, atâtea lături abjecte per propoziție cum mi-a fost dat să citesc în mesajele alea private. Pur și simplu omul e campion național, fără rival. Acesta fiind realitatea, ar fi o mare prefăcătorie din partea mea să mă trec pe lista lui pește prăjit. Dar vă urez succes în demers, recunoscând totodată că mi-e indiferent rezultatul final. Nu sunt nici pro, nici contra. Doar scârbit definitiv, în ceea ce privește individul. Deci mi se rupe. Și încă o treabă, fără legătura directă cu subiectul arzător al zilei. Niciodată n-am înțeles treaba asta, pe un forum, cum că mesajele private n-au nicio legătură cu eventuala sancționare a unui user meltean și abject în respectivele mesaje. Din punctul meu de vedere, mesajele private trimise prin intermediul unui forum fac parte 100% din respectivul forum. Dar e doar părerea mea. Oricum, din PM-uri îți poți forma o părere destul de precisă despre caracterul unui individ. Individ care, odată ferit de orice posibilă sancțiune, de-abia atunci își dă arama pe față, cum popular se zice pe la noi. Adică ăla-i omul real, adevărat. Mult succes cu lista ![]() Eu cand ti-am zis ca mi-a luat mortii la control pe privat cand erati voi prieteni, ai zis ca-i baiat bun ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Schimb devine numai dacă îl injuri la rândul tău. Până atunci e spam.
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
A început contramanifestatia?
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 13:37 |