Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
![]() ![]() ![]() |
Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Am crezut ca se mai face o lista
![]() |
--------------------
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
opaaa... libertatea de exprimare e in pericol!!!
|
--------------------
**
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(ady77 @ 21 Feb 2016, 22:23) Există, mai trebuie doar să votăm (la cererea lui MuciX): QUOTE(Markos @ 22 May 2010, 18:28) Lista e completa, felicitari si mult succes! 1. bion - Presedinte de Onoare 2. Markos 3. DragosP 4. corbex 5. Marty 6. PaulT 7. kum 8. Filip - derogare exceptionala (varsta) 9. Victoras2001 - derogare exceptionala (vechime forum) Eu mă abțin. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Rares Bogdan |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 21 February 16 ![]() |
QUOTE(radian @ 21 Feb 2016, 09:32) Kum cu siguranta a fost "recidivistul" DC, dar e o figura pitoreasca, isi are sarmul sau si forumul fara Kum e mai sarac. Chiar daca se exprima mai putin academic e genul "ce-i in gusa si-n capusa". Rog administratorii sa revina asupra deciziei de banare definitiva. Radian, tu te uiti la A3 constant? |
--------------------
dacia
caruta
2020
- B OO RAR
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Markos @ 21 Feb 2016, 22:47) ...mai zic ceva și închei definitiv subiectul. În 48 de ani de viață, jur pe sănătatea fiicei mele ... Mai nene, e dreptul tau inalienabil sa te situezi de-o parte sau alta a "baricadei", dar sa mai zici ceva si sa inchei definitv subiectul dupa care mai postezi de 10 ori cam da cu virgula. Iar pe pustoaica ta, n-o implica in discutie. QUOTE(Bicicleta galbena @ 21 Feb 2016, 22:47) Eu sunt convins ca acest forum nu este un "sat fara caini". Adminii, cred, urmaresc evolutia acestui topic. Nu cred ca sunt necesare demersuri suplimentare. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Rares Bogdan |
![]()
|
QUOTE(radian @ 21 Feb 2016, 23:40) Asta e din Brancu. Antena Star. https://www.youtube.com/watch?v=yQ72W9dGFMU This post has been edited by Rares Bogdan: 21 Feb 2016, 22:48 |
--------------------
dacia
caruta
2020
- B OO RAR
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
Nu mai stau, că risc să trezesc amintiri neplăcute, cum ar fi aia în care inițiatorul listei era calificat drept alcoolic notoriu de către un anumit individ.
E prea complexă treaba, mai bine mă car. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Rares Bogdan @ 21 Feb 2016, 23:39) Tu cine esti? Ti-ai deschis cont pe forum si dupa patru minute imi dai mie la gioale... Bine ai venit pe forum! Nu, nu mai uit constant pe A3. Nici macar ocazional. Chiar nu-mi plac. Nu urmaresc nici B1. Alte curiozitati legate de persoana mea mai ai? P.S. Markos, nu-i frumos ce faci, dar de dragul discutiei, Kum m-a "catalogat" alcoolic trist, nu notoriu. Trist n-am fost in viata mea... This post has been edited by radian: 21 Feb 2016, 22:55 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Radian dă dovadă că e un bun creștin
![]() |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
Catolic, ungur, dar milos.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Nu e adevarat. E consumator inrait de ardei iute. Si, ca sa se linisteasca si noul venit, Rares Bogdan, radian se uita numai la Duna TV, asa ca poti sa-l lasi in pace.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Rares Bogdan |
![]()
|
QUOTE(radian @ 21 Feb 2016, 23:54) Ar mai fi ceva. Esti prima persoana careia i-am luat apararea deschis, fapt pentru care mi-am luat paule si la morti si la vii, blesteme, cancere, tot tacamul. Basculante pe forum, rabe in privat. De ce? Pentru ca n-am fost de acord cu ce ti-a tras tie respectivul. Acum deschizi lista si te pui primul in capul ei? Doar antenele puteau face asa ceva din tine, sincer. ![]() |
--------------------
dacia
caruta
2020
- B OO RAR
|
|
DragosP |
![]()
|
Catolic, ungur și ateu. Și totuși milos.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Rares Bogdan @ 21 Feb 2016, 23:00) Ar mai fi ceva. Esti prima persoana careia i-am luat apararea deschis, fapt pentru care mi-am luat paule si la morti si la vii, blesteme, cancere, tot tacamul. Basculante pe forum, rabe in privat. De ce? Pentru ca n-am fost de acord cu ce ti-a tras tie respectivul. Acum deschizi lista si te pui primul in capul ei? Doar antenele puteau face asa ceva din tine, sincer. ![]() Pictorașe, tu ejmăăăă??? ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
da....... a uitat cum altii s-au jertfit pentru el totusi.........
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
Între timp au mai fost niște ani de bibliotecă, mai uită omul, e firesc.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
QUOTE(Rares Bogdan @ 21 Feb 2016, 23:00) Da, asta face un OM. Asta a facut si Iisus Hristos, remember? Si asa ne-a si zis: "Iar Eu zic vouă: Iubiți pe vrăjmașii voștri, binecuvântați pe cei ce vă blestemă, faceți bine celor ce vă urăsc și rugați-vă pentru cei ce vă vatămă și vă prigonesc. (Matei, 5:44) |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(Markos @ 21 Feb 2016, 21:31) Da, daaaaa! O bomboană de băiat, un sfințișor, un fel de DragosP mai mic. Grecule, dacă zici c-ai pierdut meciul pe privat, așa o fi, tu știi mai bine. Dar la ce-a fost pe public, io zic c-ati luptat parte-n parte. Mi-aduc aminte niște chestii private din viața și familia omului, redactate cu mâna ta. A fost, a trecut, situația actuală nu-ti displace și pe bune ca nu pot să te condamn. Da' hai să rămânem realiști, nu mai zice p-aici c-ai stat capră. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
Sa fie binecuvântat!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Ce e ma cu lista rusinii de se face p'acilea?
Io vreau Hagi la nationala si mutu' la cielsi. Unde fac o petite? In rest numa' paradoxuri, Liviu e in Suedia si mars are impresia ca sufera de sindromul Stockholm. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Rares Bogdan |
![]()
|
QUOTE(mars @ 22 Feb 2016, 00:11) Daca n-ai ce face, roaga-te personal pentru nevertebrate. PS. Liviule, zice astia ca esti prin Suedia. Daca dai prin Goteborg, sa-i trimiti lu' Tony o felicitare cu IFK. O sa-i placa tare. This post has been edited by Rares Bogdan: 21 Feb 2016, 23:25 |
--------------------
dacia
caruta
2020
- B OO RAR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 13:15 |