Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
![]() ![]() ![]() |
Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Rares Bogdan @ 22 Feb 2016, 00:00) ... Esti prima persoana careia i-am luat apararea deschis, fapt pentru care mi-am luat paule si la morti si la vii, blesteme, cancere, tot tacamul... Ca sa fiu sincer m-ai dezarmat complet. Cand si cum? Daca te referi la Kum, da m-am tiganit cu el, mi-a zis lucruri urate, Markos tocmai le-a reamintit... Dar pe acelasi Kum am avut ocazia sa-l cunosc si in viata reala si eu un tip de nota 10. Este un prieten de care nu m-as dezice niciodata, chiar daca la suparare se manifesta ca un vulcan. NU mi-as dori sa fiu in locul d-nei Kum ... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Zi tu totuși, ești cu lectura proaspătă, Mars.
This post has been edited by DragosP: 21 Feb 2016, 23:27 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Radian, ca să fim corecți, când te-a făcut alcoolic deja vă știați în viata reala.
|
--------------------
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Si eu am avut norocul asta. Si sper sa il am din nou cat de curand. Legat de curiozitatea ta: pe cruce, desigur. Credeam ca e evident.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
--------------------
**
|
|
Rares Bogdan |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 21 February 16 ![]() |
Radian, repet. Esti pe A3? Kum mi-a stat in dreapta la masa. Am ras cu el, am mancat cu el, m-am simtit bine cu el. Apoi, pt. ca ti-am luat tie apararea, mi-a luat mama si tata la vals? N-am cum sa reproduc cuvintele.
N-am sa raman pe forum cu nick-ul asta, si nici cu altul. Sub nicio forma. Am fost atentionat de cineva si, pur si simplu m-a cutremurat atitudinea ta, nimic mai mult. N-o sa fac valuri, n-o sa aiba moderatorii de sters, nu nimic. dar eu cred ca la tine acum se aud antenele. Altfel nu-mi explic. PS. Iar daca vrei sa stii parerea mea, Rares Bogdan e cocalarul sef. Da? ![]() This post has been edited by Rares Bogdan: 21 Feb 2016, 23:36 |
--------------------
dacia
caruta
2020
- B OO RAR
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Defineste mai exact termenul de alcoolic. Medicii zic ca daca, consumi 200 ml de tarie zilnic timp de un an de zile esti alcoolic. Eu consum mai mult, si nu de un an de zile ci de vreo 37. Pe mine m-a deranjat substantivul comun "trist"...
Lasand gluma de-o parte, nu-i accept nimanui dreptul sa ma judece. Cand ii voi bate cuiva la usa sa-i cer 2 lei de-o juma' de tuica da, dar pana atunci e problema mea strict personala, si oricui isi va mai permite sa faca apropouri imi rezerv dreptul sa i-o spun pe aia cu "ba pe-a ma-tii". |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
mars |
![]()
|
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Rares Bogdan |
![]()
|
Pai unu' singur te-a etichetat... Apropos, alcoolic e ala care nu se poate abtine 20 de zile
![]() |
--------------------
dacia
caruta
2020
- B OO RAR
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Rares Bogdan |
![]()
|
Eu sunt de acord cu tine, da sa nu incepi cu mircea badea
![]() |
--------------------
dacia
caruta
2020
- B OO RAR
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ce 'reaq faceț', tot pe forum? Nu va mai satura Dumnezeu!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(Liviu @ 21 Feb 2016, 18:07) Cand pe un topic cu subiect foarte bine determinat (ceasuri, de mana) eu te intreb A, la subiect si tu imi raspunzi B, fara legatura nici cu A si nici cu subiectul, trebuie moderat (prin stergere, fara alte repercursiuni, tinand cont de cadrul mai relaxat al cafenelei). Chiar asa, unde s-a mai auzit ca pe un forum cineva sa indrazneasca sa nu raspunda la subiect? ![]() Un asemena comportament este inacceptabil! N-ai sapca? Zbang... This post has been edited by paul_p: 21 Feb 2016, 23:45 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
mars |
![]()
|
Tot pe forum. Daca-s somer...
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
mars |
![]()
|
Da. Kum.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Domnu' Rares Bogdan, pe cardan te iau oricum, da' intreb ca sa stiu cum te asez: tu esti fata sau baiat?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Rares Bogdan |
![]()
|
|
--------------------
dacia
caruta
2020
- B OO RAR
|
|
Marty |
![]()
|
Ah, sa nu uit: Buna seara la toț' fanii mei (adica mie)!
This post has been edited by Marty: 21 Feb 2016, 23:49 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
Lasă vrăjeala. Ai semnat Lista?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
S-a refăcut trioul fantastic. Am onoarea!
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 07:17 |