Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
![]() ![]() ![]() |
Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
Cosstel |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Culmea e că după atâția ani nu ați învățat că părerea voastră (noastră) nu contează pe forum în cazuri d-astea. Ce să zic? Succes!
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Rise and shine, boys! Hai, inca trei macar.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da' pe www.reno.ro de ce nu promovezi inițiativa? Fac bube "cafengiii" de acolo dacă s-ar înscrie pe o listă aici?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Aici parca e la priveghi. Vin si neamurile si cunoscutii care nu la-au mai vazut pe raposat de 50 de ani care s-au kkt unii in gura altora.Pe fata zambesc in spate refuleaza de frustari.
Vada ca-su rectivat brusc din umbra nelogarii toti zombii si atotstiutorii. O sa-l sufoce pe kosultant. Nici la domnu adoptat in Suedia nu o sa-i fie lesne. Io i-am sugerat discret sa se integreze in sotietatea de acolo si sa nu mai stea24din 24 pe forumuri romanesti dar el batman. ![]() Problema trebuia rezolvata intre cei doi protagonisti cu pixduiala paruiala si la urma shake hands.Dar orgoliile sunt prea mari si unii sunt mai mamosi. Ma duc sa vad de RNP ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Nu. Si eu tot de acolo vin. Nu e o idee rea. Thanks!
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
@bion - de substanta de contrast, ai auzit?
Hashtag free_cum (pardon de engleza, cam cum s-ar traduce fara sa iei ban? Slobozeste-te e corect? |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
mars |
![]()
|
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Erbeule si acum ma mai gandesc la oaia aia la groapa pe care ne-ai promis-o si ne-ai lasat cu cohii in soare...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Rubine, legatura cu SDC fiind ?
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Rares Bogdan @ 21 Feb 2016, 23:19) Daca n-ai ce face, roaga-te personal pentru nevertebrate. PS. Liviule, zice astia ca esti prin Suedia. Daca dai prin Goteborg, sa-i trimiti lu' Tony o felicitare cu IFK. O sa-i placa tare. Eu susțin un principiu,nu neaparat personajul care si pe mine m-a porcăit de mai multe ori doar pt. Ca aveam opinii diferite....nu-s de acord cu amenințări,injuraturi si sustin orice fel de amenzi (si alte tari doar prin amenzi s-au civilizat).....insa chiar si un personaj controversat are dreptul la libera exprimare. This post has been edited by tony-s: 22 Feb 2016, 11:51 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(mars @ 22 Feb 2016, 10:28) Era bancu ala cu 20 de blonde care strigau mereu: "mai dati-i o sansa!". Cam asa vad eu lucrurile. In rest, am prezis de vreo 2 ani ca o sa se ajunga aici, avand in vedere faptul ca personagiul de trista amintire se lua de toti, pe rand, motivul fiind cate o frustrare personala. Parerea mea e ca Liviu a avut prea multa rabdare. De ce trebuie sa ne schimbam noi, astia de furam porcaiti de personagiu in cauza, nu e mai simplu sa se schimbe el (nu e, a avut cel putin doi ani de avertizmente la dispozitie) sau pur si simplu sa dispara de pe forum, din proprie initiativa sau ajutat? Daca va e dor, vorbiti pe mesingiar. Puteti (fara cratima) sa va imprieteniti si pe feisbuc! Succiesuri! Free_cum! |
--------------------
...
..
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Ati facut aici o adevarata telenovela. Daca va place porcaiala propun un topic dedicat, aprobat de Alex - moderator free
![]() |
--------------------
**
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
rarese ce iti mai fac potarnichile?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Imi aduc aminte de maimutoiu de Sony - inegalabil baiatu
![]() |
--------------------
**
|
|
DragosP |
![]()
|
Am impresia că nici tu nu ești prea departe de el, dacă-l caracterizezi așa.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
1. Radian
2. mucix 3. M.C. 4. tony-s 5. mars 6. BN64FLO 7. Raduchu 8. Bicicleta galbena 9. marksman 10. Dan22Y 11. Iulia Boris 12. kato 13. bygy007 14. cdadan 15. dacis 16. dr_mke 17. Cosstel 18. marian-j This post has been edited by marian-j: 22 Feb 2016, 13:18 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma nene, io serios vorbesc: cine puii mei e Dragos din Pitesti caruia ii era frica ca-l alerg eu cu tigaia?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Marty, ti s-a raspuns mai sus: Merced.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(tatabobu @ 22 Feb 2016, 13:33) Merci de raspuns! Pe precedentul nu l-am observat. scuze.Oricum: 1. Habar n-aveam ca p-ala-l cheama Dragos 2. Ala nu tacea nici cind bea (si-mi aduc aminte ca le tragea substantial la masea) 3. Nu am fost impreuna decit la Rinca I (cind a vorbit si a baut cit tot Parlamentu-n ultimele 2 mandate), iar atunci n-a fost Rares Bogdan, deci..... |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
uitucu-le fuseram si la voineasa, cand ai frut sa il imbraci pe rares in tricou cu dinamu, radian a fost trezit de alarma lu corbex din sifonier, sollenza sa pijat pe laguna pe serpentinele catre vidra etc.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(mars @ 21 Feb 2016, 17:08) Tu n-ai, daca nu semnezi aici. Ai ocazia sa indrepti lucrurile, treci peste orgoliu, fii tu ala destept care cedeaza primul. N-o sa-ti para rau. Toti trebuie sa ne "mantuim" cumva. Am vazut mai devreme la TV un veterinar care a mancat intr-o cusca, cu un caine, ca sa-l convinga sa accepte mancarea, sa nu moara. O bila alba la carnetel nu strica, preventiv ![]() QUOTE(Han Solo @ 21 Feb 2016, 17:12) QUOTE(mars @ 21 Feb 2016, 17:59) Eu sunt ala cu somnul, de pe reno.ro. De ce o zic? Pentru ca, spune N. S. "crestinismul ne cheama [...] la toleranta, intelepciune, dreapta socotinta si inteligenta. [...] Altfel traim, dar tristi - si cu insomnii." De ce iti zic de petitie? "Mai bine e sa te inseli decat sa nu faci nimic." (Goebbels). Indiferent de ce va urma, daca va reveni si si-o va cere singur (banarea), prin comportamentul ulterior (desi ma indoiesc, ca nu'i capcaun), macar tu ai trai cu ideea ca ai incercat, i-ai dat o sansa, ai repara cumva decizia pripita, care a avut un rezultat atat de urat. Mi-a dat o lacrima. Un pic maronie. De unde ma decizie pripita? Tu ai fost p'aici? Ai vazut istoricul? Pana mea, ca vrei sa postezi la topicul cu biserica, si ca esti tu ala care intoarce obrazul (sanchi, multam pentru linkul din seinfeld) inteleg, da' vrajeala cu i-ai dat o sansa, cand ala a avut 1000 si istoricul de banari e unul de invidiat, n-o inteleg absolut deloc. Suna a fatarnicie dusa la extrem. Bine ca prinde, totusi, hai inca un pic si se fac 20 de grobieni. Din 100.000 de membri, e ceva totusi. Sa nu uit, citatul din Göbbels (Paul Joseph Goebbels - German politician and Reich Minister of Propaganda in Nazi Germany from 1933 to 1945) e absolut antologic. |
--------------------
...
..
|
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
mars |
![]()
|
Zici tu? Si daca fix kum e oaia ratacita? Nu e datoria noastra sa-l aducem inapoi? Btw, ma bucur ca apreciezi citatul.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
DragosP |
![]()
|
Ei da, că tu te pomenești căchiar ești vreun ninja!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(neumann @ 22 Feb 2016, 14:38) Mi-a dat o lacrima. Un pic maronie. De unde ma decizie pripita? Tu ai fost p'aici? Ai vazut istoricul? Pana mea, ca vrei sa postezi la topicul cu biserica, si ca esti tu ala care intoarce obrazul (sanchi, multam pentru linkul din seinfeld) inteleg, da' vrajeala cu i-ai dat o sansa, cand ala a avut 1000 si istoricul de banari e unul de invidiat, n-o inteleg absolut deloc. Suna a fatarnicie dusa la extrem. Bine ca prinde, totusi, hai inca un pic si se fac 20 de grobieni. Din 100.000 de membri, e ceva totusi. Sa nu uit, citatul din Göbbels (Paul Joseph Goebbels - German politician and Reich Minister of Propaganda in Nazi Germany from 1933 to 1945) e absolut antologic. Tu cum procedezi? Te treci cu minus sau faci o lista noua? |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 01:03 |