Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
![]() ![]() ![]() |
Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
N-a semnat lista, dar, daca dupa un an si jumatate de la ultima postare, o semneaza, eu zic ca avem cu ce sa ne prezentam la comenduire.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Rares Bogdan |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 21 February 16 ![]() |
QUOTE(dr_mKe @ 21 Feb 2016, 22:18) Părerea mea-i că adevărul este mai la mijloc. Exces s-a făcut de ambele părți, care a făcut mai mult, nu mă pronunț aici ![]() Cu gura lui mare cu tot, kum ar trebui să se întoarcă și poate că acum va avea ceva mai multă ”cenzură„ ![]() 1. Radian 2. mucix 3. M.C. 4. tony-s 5. mars 6. BN64FLO 7. Raduchu 8. Bicicleta galbena 9. marksman 10. Dan22Y 11. Iulia Boris 12. kato 13. bygy007 14. cdadan 15. dacis 16. dr_mke PS: după punctul de la număr se lasă un spațiu liber, altfel arată urât, așa că am corectat ![]() E divin ![]() Pe biguta 2003 nu-l cheama nimeni? |
--------------------
dacia
caruta
2020
- B OO RAR
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Rares Bogdan |
![]()
|
|
--------------------
dacia
caruta
2020
- B OO RAR
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(cdadan @ 21 Feb 2016, 23:50) Io din doua virgule si 4 cuvinte am inteles ca ai visuri umede cu grecu'. Va felicit si va doresc ce va doriti si voi! Ce nu-mi pot da eu seama, totusi: tu esti ironic vis-a-vis de mine sau mi-a cazut mie greu mierea din Jim? Daca rememorez eu bine (si la asta chiar sint tare), noi doi n-aveam nimic de impartit cind am dat ultima oara pe acilea, dar nu e nici o problema, daca insisti, te pot ignora cu mare gratie. Asta daca am inteles bine; daca am inteles gresit, imi cer scuze! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 21 Feb 2016, 23:58) QUOTE(Marty @ 21 Dec 2012, 12:00) A stat capră, îți explică Micuțu ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Raduchu |
![]()
|
![]() Nu-mi arde becu' Group: Members Posts: 1.453 Joined: 21 April 09 ![]() |
|
--------------------
Renault 25 '86
2 x Volkswagen Passat
'08 Highline '10 R-Line There is a light somewhere, it may not be much, but it beats the darkness!
Rage, rage against the dying of the light! 500.000 km and counting. |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Sa traiesti Marty. Ma uit la poza ta din avatar si imi amintesc cand iti venea sa-i spinetci pe bebelusii care te derenajau in avion ...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Rares Bogdan |
![]()
|
Zenella med, mirosuri intime, alea alea...
|
--------------------
dacia
caruta
2020
- B OO RAR
|
|
Marty |
![]()
|
Sa traiesti, Radiane!
Stai ca intre timp m-am mai radicalizat un pic, ca e ultra cool sa zbori 13 ore in urlete de borac. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Rares Bogdan |
![]()
|
Ba da si astia prosti. La ce dracu' fac boracii inainte de decolare? La aterizare ce are?
|
--------------------
dacia
caruta
2020
- B OO RAR
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Domnu' Rares Bogdan, cu tot respectul, astfel de lucruri se mai intampla. Da' nu-i de dorit.
Mi-aduc aminte de un băiat din Pitesti, Dragos pe numele lui. A stat la masa langa un onorabil domn Victoras, candva au fost pretini pe forum. Asta nu l-a salvat din gura lupului. Rahaturi se mai intampla. Parca brusc s-a transformat topicul in cenaclul flacăra. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
Auz' ma, da' data trecuta cind fusei p-aici, parca... scriaț' mai repede.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Rares Bogdan |
![]()
|
Baiatul din Pitesti s-a autovictimizat pana a dat p-afara. M-as mira sa nu fi sfarsit cu venele taiate. Numai eu si cu mesageria privata stim ce eforturi uriase am facut ca acel baiat sa inteleaga ca-i bagase cineva in cap tampenii. N-am reusit nici eu, nici mesageria.
A, s-ar putea sa si mai aduca vreunu' aminte cat am tras de el la munte sa scoata doua vorbe. El nu, ca era marty acolo. L-ai vazut tu fugind cu tigaia incinsa dupa el? Ba si-au mai facut si poxa in tricoul cenzurateilor. |
--------------------
dacia
caruta
2020
- B OO RAR
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Rares Bogdan @ 22 Feb 2016, 00:12) Baiatul din Pitesti s-a autovictimizat pana a dat p-afara. [...] A, s-ar putea sa si mai aduca vreunu' aminte cat am tras de el la munte sa scoata doua vorbe. El nu, ca era marty acolo. say_what.jpg ( Size: 10.11k ) Number of downloads: 306 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(bion @ 21 Feb 2016, 15:00) Chestia e sa citesti personajele si sa dai fiecaruia crezi ca merita. Toti sunt perfecti dar unii sunt si mai perfecti. Unii dau cu paru altii disimuleaza grotesc in moralitate , etica si alte chestii. Unii vor sa realizeza ce in real life n-ar putea realiza niciodata. Slava domnului majoritate celor care sunt din categoria useri vin aici sa se relaxeze sa glumeasca sa faca sarje sa se informeze. Sa va traiasca soacrele si sa aveti abonamete la vulcanizare. Ma intorc la rumegat RNP. ![]() Stimabile, cand o sa mai cresti, o sa vezi ca aparentele creeaza realitatea, si nu invers. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
cdadan |
![]()
|
A, deci practic i s-a dat o terapie. Si eu care trăiam cu impresia ca a fost o (cuvant din 4, in contradictie cu regulamentul).
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Marty |
![]()
|
Mai, baieti, luati-o usor ca nu mai sint asa sprinten.... Cine-i Dragos din Pitesti care se temea de mine la munte si si-a luat mure?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Chiar, ce-o mai face Merced?
This post has been edited by ady77: 22 Feb 2016, 00:31 |
--------------------
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
N-am caderea sa judec. Mi-e sa nu iasa ca si io am stat capra.
Free Gigi Becali! |
--------------------
...
..
|
|
Rares Bogdan |
![]()
|
Babaie-te, iar m-am murdarit grav.
![]() |
--------------------
dacia
caruta
2020
- B OO RAR
|
|
Marty |
![]()
|
emotionant.jpg ( Size: 7.87k )
Number of downloads: 268
Da' acu' zi-mi si mie cine pana mea e Dragos din Pitesti de care te rugai tu sa vorbeasca da el nu voia pentru ca-i era tirsala de mine! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
Verule, vezi c-ai uitat 2 poze la mine-n mobil.
This post has been edited by Markos: 22 Feb 2016, 00:49 Attached thumbnail(s) marty1.jpg ( Size: 680.75k ) Number of downloads: 262 marty2.jpg ( Size: 558.74k ) Number of downloads: 267 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
Rares Bogdan |
![]()
|
.....
This post has been edited by Rares Bogdan: 22 Feb 2016, 00:47 |
--------------------
dacia
caruta
2020
- B OO RAR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 03:11 |