Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
![]() ![]() ![]() |
Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
plm, in Elvetia a fost toata lumea...in Ghana numai Unul!
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
A devenit mistic. E'n campu' cu duamne...
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Când o avea succes actualul demers. Pentru a sărbători.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(neumann @ 22 Feb 2016, 14:38) Mi-a dat o lacrima. Un pic maronie. De unde ma decizie pripita? Tu ai fost p'aici? Ai vazut istoricul? Pana mea, ca vrei sa postezi la topicul cu biserica, si ca esti tu ala care intoarce obrazul (sanchi, multam pentru linkul din seinfeld) inteleg, da' vrajeala cu i-ai dat o sansa, cand ala a avut 1000 si istoricul de banari e unul de invidiat, n-o inteleg absolut deloc. Suna a fatarnicie dusa la extrem. Bine ca prinde, totusi, hai inca un pic si se fac 20 de grobieni. Din 100.000 de membri, e ceva totusi. Sa nu uit, citatul din Göbbels (Paul Joseph Goebbels - German politician and Reich Minister of Propaganda in Nazi Germany from 1933 to 1945) e absolut antologic. asta e o performanta........ sa fii de acord cu banarea unui coleg ca a fost nesimtit, si sa fii nesimtit cu cei care nu sunt de acord cu tine in privinta aceasta..... |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Kum si Neumann - as vrea sa-i vaz in meci direct
![]() |
--------------------
**
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
@Markos: am dat un exemplu, dar la modul general, fara nicio alta intentie. Eu nu stiu povestea dintre voi, nu stiu ce relatie ati avut si nici nu ar trebui sa ma priveasca pe mine, desigur.
Deja imi pare rau ca n-am stat cuminte pe Cafeneaua de pe reno.ro, habar n-aveam ce pasiuni (vechi si noi) se nasc pe aici. Poate m-a atras topicul ![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
20. DannyY. Alt grobian.
Scuzati intarzierea, am fost ocupat sa fac puncte pe Waze. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 22 Feb 2016, 13:45) uitucu-le fuseram si la voineasa, cand ai frut sa il imbraci pe rares in tricou cu dinamu, radian a fost trezit de alarma lu corbex din sifonier, sollenza sa pijat pe laguna pe serpentinele catre vidra etc. de aici Attached thumbnail(s) Dinamu.jpg ( Size: 711.93k ) Number of downloads: 397 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Am vorbit azi cu unul din admini, in ideea sa se uite pe topicul asta la lista cu semnatarii petitiei "free Kum" ... Mi s-a spus ca stiu despre asta si ca nu vor lua nici o masura. Kum va ramane banat si aceasta decizie a fost luata analizandu-i situatia de pe forum.
M-am gandit ca vreti sa stiti. This post has been edited by Liviu: 22 Feb 2016, 20:43 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Mda, frumos cuvant, "grobian" asta, mai ales ca e si o doamna pe lista.
@Liviu: normal ca vrem sa stim. Eu unul stiu deja mai multe decat mi-as fi dorit sa stiu, ca sa nu mai spun cate banuiesc. E si asta o lectie de viata. |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
@liviu.... multam de informatie. sper totusi ca lucrurile sa se schimbe....
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Mars: ?
This post has been edited by ady77: 22 Feb 2016, 20:36 |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
Se pare că mai e o singură soluție - toată lumea în stradă!
Știe careva unde-i sediul DC? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(mars @ 22 Feb 2016, 15:58) Recunosc, n-am stiut care-a fost motivul diferendului dintre voi. Acum, ca l-am aflat, sunt deja bulversat. Ma gandesc ca am trecut la milimetru pe langa o cearta cu cutite-nfipte-n ceafa, daca subiectele disputei erau altele… Gen, ce nasturi tre’ sa aiba un sacou barbatesc, de alama ori de os (stie toata lumea ca plasticu-i pentru sarantoci!). Ori, deja mult mai grav, daca in discutie era dilema ultima a masculului feroce: cum se fac adevaratii blugi barbatesti - cu prohab incheiat cu nasturi ori incheiat cu fermoar? QUOTE(Markos @ 22 Feb 2016, 20:19) ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(mars @ 22 Feb 2016, 19:57) Deja imi pare rau ca n-am stat cuminte pe Cafeneaua de pe reno.ro, habar n-aveam ce pasiuni (vechi si noi) se nasc pe aici. Doar dacia naste asemenea pasiuni, da' unii nu vor sa recunoasca. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
S-a imbatat dacis.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Ake @ 22 Feb 2016, 18:59) Bine te-am gasit! Vezi ca-i Gabon, nu Ghana.QUOTE(Han Solo @ 22 Feb 2016, 19:02) Mistic esti tu, ca vad ca nu mai raspunzi nici la telefoane, nici la meiluri, nici la YMQUOTE(gabize @ 22 Feb 2016, 20:02) Huh? Adica cum?QUOTE(Markos @ 22 Feb 2016, 20:19) Ba, inseamna ca chiar a fost linistit de nu-mi aduc aminte c-a fost acolo! Sau iar te-ai jucat cu fotoshopu'? Uite-o si pe Mitsa.... ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 22 Feb 2016, 20:53) În poza aia e belea, juri că stă pe budă turcească ![]() 22 Feb 2016, 20:57: QUOTE(mars @ 22 Feb 2016, 19:57) Aia e o ciorbă stătută, traficul vine de pe Cafeneaua asta ![]() This post has been edited by Markos: 22 Feb 2016, 20:57 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(Marty @ 22 Feb 2016, 20:53) Ți-ai ieșit din mână dacă nu dai cu anii p-aici. hint This post has been edited by gabize: 22 Feb 2016, 21:01 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
Acolo trăgea Băse Biruința
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
dacis |
![]()
|
Macar un lucru tre' sa recunoastem cu totii: kum pune o scanteie divina in injuraturile lui, de vreme ce a inviat atatia coforumisti pe care lumea ii credea plecati pe veci.
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
kato |
![]()
|
o exprimare mai nefericita greu de gasit......... crezi ca daca te spurca kum cum stie el mai bine, te simti mai aproape de divinitate????
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Eu nu-nteleg ce va agitati atat cu limbajul lui kum. Ce? Sunteti fecioare neprihanite?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
kato |
![]()
|
chestie de gust. eu unul prefer sa fiu salutat cu buna ziua, decat cu o injuratura....( stiu oameni care efectiv se injura in loc de salut si sunt foarte buni prieteni).
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:26 |