Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
![]() ![]() ![]() |
Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
DannyY |
![]()
|
||
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|||
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Nu suntem toti militieni pe aici...
![]() |
--------------------
**
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(AR-18-MOS @ 22 Feb 2016, 22:51) Da' chiar asa. Ne gasiram noi romanii sa impunem in toate mediile oficiale si oficioase limbajul academic in timp ce in particular, cei mai multi dintre noi nu avem nici o retinere sa ne exprimam "colorat". Ipocrizie cu specific latino-balcanic 100%. Fara sa injur pe cineva anume, am primit vreo 2 sau 3 avertismente pentru ca mai multe fecioare neprihanite mi-au dat report pentru limbaj vulgar. Ipocrizie ... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Limbajul colorat si jignirile directe, personale, nu sunt acelasi lucru...
|
--------------------
**
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
@ radian: n-ai vazut, domne', mai sus, ca noua societate tinde spre transparenta, control social si eliminarea elementelor ostile? Ma simt ca in Equilibrium, sa dea naiba!
This post has been edited by mars: 22 Feb 2016, 22:54 |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
luck33ro |
![]()
|
Nu ti-ai luat ban insa... Asta arata ca totusi arbitrul e impartial
This post has been edited by luck33ro: 22 Feb 2016, 23:07 |
--------------------
**
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(neumann @ 22 Feb 2016, 01:18) Asta suna a fatarnicie si lipsa de caracter. ![]() Depre crescut multam de gandul al bun dar io sunt mai vechi si pot creste cel mult la lunjimea flautului si a gusei ceea ce iti doresc si tie din tot sufletul ( ca masura reparatorie). Deci caz inchis in kum vs Livia. La palit de i-a stat ceasul ![]() Am gasit ultimul raport de service al gabonezului si manualul lui Attached thumbnail(s) military_humor_funny_aircraft_mechanics.jpg ( Size: 158.28k ) Number of downloads: 319 thI2JLOGZN.jpg ( Size: 12.7k ) Number of downloads: 325 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu mă întreb de ce toți refulații preferă să înjure aici unde nu e voie și când li s-a oferit loc pe piua.ro nu a durat prea mult până ce lumea s-a plictisit și de porcăială?
Nu zic că sunt eu vreun pudic. Dar dacă îmi iei morții la întrebări doar pentru că te-am deranjat, clar ai o problemă. Dacă o faci pe privat, e clar că nu ai sânge în instalație, dacă o faci pe forum și editezi apoi, ești și mai josnic. Dacă vezi că nu îți răspund cu aceeași monedă și insiști, e clar că ai leziuni grave pe creier... Radiane, sunt curios ce reacție ai avea dacă la o bere aș începe să te înjur ca la ușa cortului doar pentru că nu mi-a plăcut cum ai dus halba la gură. Eu ma salut cu înjurături dacă mă întâlnesc cu prietenii din copilărie. Dar dacă cineva pe care îl cunosc de curând nu mi-a zis nici dă-te mai încolo, îl respect ca atare. Sunt nuanțe și nuanțe. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 22 Feb 2016, 23:11) Eu mă întreb de ce toți refulații preferă să înjure aici unde nu e voie și când li s-a oferit loc pe piua.ro nu a durat prea mult până ce lumea s-a plictisit și de porcăială? Asta-i ca la ciorba de burta. Daca burta-i curatata perfect si n-are pic de "aroma", iese o zeama fada si fara nici o noima. Asta nu inseamna ca tre' sa ajungem sa mancam si ce-a continut burta... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 23 Feb 2016, 00:09) N-am idee cum te exprimi tu de fata cu ai tai. Probabil nu "grobian", nici n-ai avea motiv s-o faci. Dar, as zice, ca marea majoritate a soferilor, daca la o intersectie, un alt sofer mai grabit le taie fata, nu s-ar rezuma la un "fir-ar sa fie" ci s-ar grabi sa-i umple frigiderul cu carne respectivului si in plus sa-i ia in pwla toate rudele de gen feminin. Gresesc? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Dar aici suntem în intersecție?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Exagerat. Zic.
O-njuratură printre dinți, mai mult pentru mine, să mă răcoresc, scap. Da' mai mult de atât și eu consider că e exagerat. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pai cam da.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Trebuie doar sa ii dai ocazia
![]() |
--------------------
|
radian |
![]()
|
Avand in vedere gabaritul lui, cred ca as pleca din start cu o politica strategica de repliere ...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Era un exemplu. Ideea e căcam țineți cu ursu'. Timpul le rezolvă pe toate. Și eu am fost banat permanent pe daciaclub și mi-am rezolvat singur problema. Totul depinde doar de userul respectiv. Cât de mult contează forumul și comunitatea pentru el și dacă poate face compromisuri cu propriul ego...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Asta cam asa e.
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(mars @ 22 Feb 2016, 21:30) ![]() Adica doanna nu e oripilata de exprimarile gen "guleras, blanitza" dar e oripilata de "grobian", care mai e si pus la masculin? Mai intai am avut in cap alte adjective, apoi am decis pentru referinta la Saint Grobian, patronul petitiilor, am zis sa fiu bun crestin. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(maho @ 22 Feb 2016, 20:45) Aproape, iti explica mai jos colegul. QUOTE(mezym @ 22 Feb 2016, 09:59) Pe forumul reno probleme de scandal si mizerie apar din cauza a doua gasti: Prima gasca e cea a alora de au o ura maladiva, obsesiv-compulsiva fata de Renault. Astora le crapa venele in cap cand Renault are un produs bun sau rezultate bune, astia denigreaza Renault cu cele mai josnice minciuni si tertipule. A doua e a celor de pe jurnal de bord si cafenea. Oameni cu probleme grave de personalitate, de caracter, de bun simt. Doar harneala, cateringa ieftina, relatari imaginare despre produse Renault, pupat in fund al masinii germane second hand. Fac iesiri pe la munte impreuna, se lauda unul pe altul, se mai si balacaresc intre ei. Unul a afirmat singur ca e consumator de droguri si ca se urca drogat la volan. Se vede si din videoclipurile ce le posteaza ca nu e capabil sa ia un viraj fara sa intre pe sensul opus. Ceilalti il aplauda si* daca cineva nu e de aceeasi parere, e facut cu ou si ch otet. Injuratorul numaru unu era kum. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
radian |
![]()
|
![]() Cum mama dracului poate cineva sa urasca o marca de masina? Imi place un model sau altul, mi se par urate unele, dar sa urasc un morman de fier, plastic si cauciuc ... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Ehehei, dragu' mosului, daca ai sti ce rezerve de ura au niste unii!...
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.855 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:37 |