Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
![]() ![]() ![]() |
Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Nu neaparat, inca mai au unii de aruncat mizerii, sa-i lasam sa se mai descarce.
Liviu, eu iti multumesc pentru proactivitate, ca ai atras atentia adminilor despre petitia noastra. Sunt convins ca ai facut-o la modul cel mai serios si impartial. Acum chiar ca nu mai ai ce sa faci, cred ca a fost si asa mai mult decat suficient. Succese nebanuite! |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(MuciX @ 23 Feb 2016, 07:33) Mdea, mezymu' pacii, la a x-a clona s-o gasit sa comenteze. Bine, probabil il deranjeaza sa stie ca daca mai zice lucruri nepotrivite pe la jurnal, ii trimit si clona aia in taramurile vanatorii vesnice. Cat despre kum, io mi-am mai spus parerea de destule ori, ca orice poate fi spus si agresiv, si politicos. Pot intelege de ce in discutii fata-n fata, poate sa sara siguranta inainte de a apuca sa-ti dai seama. Mi se intampla si mie de destule ori. Da' in scris, de cand scrii, pana duci mana la mouse sa dai si-un submit, te uiti sa vezi daca ai sadit si vreun typo, si sa nu vrei sa reformulezi, inseamna ca-ti asumi si consecintele. Imi pare rau ca i s-a intamplat asta lui kum, mi s-ar fi parut alti coforumisti mult mai degraba demni de asa ceva, dar sper ca macar restul o sa bage un pic de seama la ce scriu inainte de a plezni butonul de add reply. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Pai regulamentul zice asa:
QUOTE 3. B. Nu se accepta clonele . Nu se considera o clona un nou cont facut de un user al carui vechi cont a fost sters. Daca un user este restrictionat (ban, banned) si creeaza un cont pe care il foloseste pentru a ocoli respectiva sanctiune, ambele conturi vor fi banate si ip-ul va fi blocat. Stiu ca s-a discutat in trecut ca nu se practica stergerea conturilor, pentru a nu lasa postari "orfane", deci teoretic recomandarea catre kum de a reveni cu un alt user nu este una practica. Altceva vreau sa subliniez, teoretic, daca acum ii da cineva report lui mezym, indicand ca acesta este clona unui alt user (banat, sau nebanat - adica oltean ![]() ![]() P.S. de curiozitate, exista solutii impotriva acelora cu net care foloseste ip dinamic? |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
ady77 |
![]()
|
Atunci se baneaza tot orașul.
![]() |
--------------------
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Partea cu ban-ul pe ip e practica utila pentru spammeri de prin china & stuff.
Mai e utila pentru cate-unul care n-are ce face si posteaza balarii de la birou. si au ip fix. Daca te legi de ip-uri dinamice, nu mai merje. plus ca ce te faci daca posteaza de pe telefon? cat de mezym, omu' e la a x-a clona. daca i-o impusc pe asta, maine-si face alta noua. si-o ia de la inceput. Si n-am rezolvat nimic. Pi scurt, nu-i clona tolerata, doar ca am lucruri mai bune de facut cu viata decat sa ma joc prinsa cu el pe plantatie. |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(MuciX @ 23 Feb 2016, 10:23) teoretic, daca acum ii da cineva report lui mezym, indicand ca acesta este clona unui alt user (banat, sau nebanat - adica oltean ![]() Teoretic, evident. Depinde ce moderator impartial prinzi. Practic eu am luat 30 de zile de mod prev., in timp ce ala cu care ma pizdeam si-a tras clona (a-3-a, sau a-4-a) si-a postat bine mersi. |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
e nu e clona tolerata, daca dispare mezym si inca 2 clone ramane aria fluence fara useri, din pacate.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Vise.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Tu ce cauți pe topicul boșorogilor?
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Up datează lista pentru duba.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Ar trebui facut un proces cu jurati inainte de sentinta finala
![]() |
--------------------
**
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Chiar mosule, ia fa o lista cu cine vrei sa se urce in duba!
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Saitu de cultura e rezolvat...
|
--------------------
**
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
@ Mosu', e bine si asa depinde cum priveste lucrurile.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 22 Feb 2016, 20:53) Bine te-am gasit! Vezi ca-i Gabon, nu Ghana. Whatever...negri ie? Ie! Banane Ie? Ie!, Soparle si alte lighioane la tot pasul ie? Ie! restul ie detalii nesemnificative.... |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Refugiati veniti s-o viziteze pe Merkel e?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MuciX @ 23 Feb 2016, 10:23) ar trebui sa se sesizeze unul dintre moderatorii sectiunii respective si sa studieze daca intr-adevar e clona, iar daca intr-adevar e, sa fie banat acel ip, impreuna cu userul clona. Gresesc? nu QUOTE(AR-18-MOS @ 23 Feb 2016, 10:46) Practic eu am luat 30 de zile de mod prev., in timp ce ala si-a tras clona (a-3-a, sau a-4-a) si-a postat bine mersi. report ai dat? |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
ady77 |
![]()
|
La administrative, ți-am zis. Te rezolva Alex garantat.
|
--------------------
|
b76bgaarh |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
@b76bgaarh,
Nu vorbim despre acelasi personaj, dar da, si mezym intra la categroia asta. |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Bai astia sub `50 hai bashti d-acilea la gradi.Al dreac mucosi cum se baga ei in vorba la uamenii mari.
![]() Am scapat de plwele cu RNP.I-am facut. Dacis ia-ti alifia ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
stai sa primeasca fituica cu ordinea de zi.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
bucatzel |
![]()
|
QUOTE(b76bgaarh @ 23 Feb 2016, 12:11) tovarasu ake e ditamai discutia despre clona, a participat si bucatzel, bine imi place scuza aia ca imediat isi face alta. ![]() aia nu-i scuza, asa vad eu problema. daca din atatea banuri n-o priceput ca ar fi timpul sa incerce alte colturi de internet, inca un cont inchis n-o sa-l destepte brusc. Din punctul meu de vedere fisa postului zice sa incerc sa mentin ordinea si-o atmosfera calma, nu-i extras din Don Quijote, capitolul 8. |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:39 |