Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
![]() ![]() ![]() |
Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
Liviu |
![]()
|
||
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Liviu,
1. Pe Softpedia, userii simpli/normali nu pot sterge topicurile initiate de ei; 2. Eu, de 7 ani de cand sunt moderator, nu am sanctionat pe nimeni pentru injuraturi pe MP; la fel cum eu am injurat useri pe MP si nu am fost sanctionat de catre admini. |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(AR-18-MOS @ 23 Feb 2016, 20:24) Nu e topic, e thread de discutii din MP. Uite, tocmai ce am incercat pe o conversatie privata inceputa de mine (e veche de cca un an) ... am un buton mare si rosu pe care scrie "Sterge". Am apasat pe el si ... Screen_Shot_2016_02_23_at_20.28.23.png ( Size: 56.63k ) Number of downloads: 344 L.E.: 7 ani si nu stiai de asta ? hmmm This post has been edited by Liviu: 23 Feb 2016, 21:30 |
--------------------
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
El stie sa injure pe MP.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(AR-18-MOS @ 23 Feb 2016, 21:24) Care mi-o șters, uăi, acu' 2 ani topicu' de Galaxy S4 i9506, pe motiv că-i fix ca i9505, nu diferă cu nimic între ele?? ![]() Serios vorbind, n-am dat-o atunci la pace cu respectivul (habar n-am cine, am uitat) că sunt platforme hardware total diferite, doar aspectul e identic. O ținea că abia o făcut curat la secțiunea cu smar'foane și să postez la grămadă cu celelalte S4 (unde se vorbește aproape exclusiv de i9505). |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Liviu,
Pai spune ca e vorba de o discutie pe privat, ca de alea stiam. Unde mai pui ca se mai pot adauga useri, ca se poata injura in grup. QUOTE(Markos @ 23 Feb 2016, 21:26) Te ovtich? Poate ca am iesit. Daca te-a deranjat atat de tare, de ce nu ati rezolvat-o parte in parte? This post has been edited by AR-18-MOS: 23 Feb 2016, 21:38 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Liviu |
![]()
|
Dar tu pe ce planeta ai fost cand eu mentionam ca dl Kum mi-a umplut frigiderul pe MP-ul de pe SP ?
|
--------------------
.
.
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Captivanta tema.
Care stii sa injuri in tiganeste? |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(AR-18-MOS @ 23 Feb 2016, 21:36) Păi am rezolvat-o, ignorând dejecțiile. Te lauzi că ești moderator pe alt forum, dar înjuri userii pe PM. Ești sculă, ce pot să zic? De-aia ziceam să faceți un club, vă potriviți. Iar apropo de fata virgină: există la ora asta 103.871 useri pe DC. Dacă reusești să găsești unul singur pe care l-am insultat/înjurat/porcăit pe PM, eu promit să cer ștergerea contului în secunda doi. Merge? This post has been edited by Markos: 23 Feb 2016, 21:40 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Markos |
![]()
|
Rezolv eu cumva.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 23 Feb 2016, 21:39) Pai eu vad ca nu, ca inca te roade. Daca o rezolvai, ii dadeai pace. QUOTE Te lauzi că ești moderator pe alt forum, dar înjuri userii pe PM. Ești sculă, ce pot să zic? De-aia ziceam să faceți un club, vă potriviți. E drept ca nici eu nu am specificat, singurii pe care eu am inceput sa-i injur (adica eu am trimis primul, mesaj privat cu injuraturi) sunt cei care fac laba trista cu reclama mascata la produse dovedind ca firma la care presteaza nu are un amarat de buget pentru publicitate platita. In rest, au fost aici pe DC care m-au injurat pe PM si le-am raspuns cu aceeasi moneda, si au fost care m-au injurat si le-am raspuns frumos. Ghici de ce? QUOTE Iar apropo de fata virgină: există la ora asta 103.871 useri pe DC. Dacă reusești să găsești unul singur pe care l-am insultat/înjurat/porcăit pe PM, eu promit să cer ștergerea contului în secunda doi. Eu n-am sustinut asta, dar trebuie sa recunosti ca nici tu nu esti sfant, si nu pe PM ci pe public. Revenind de la ceea ce s-a plecat, nu mi se pare normal ca alti membri de aici care au avut divergente cu kum sa-nceapa acum, aici, sa-si arate coltii impotriva lui sau a oricarui alt membru banat. (ex: ninja cu Sony) This post has been edited by AR-18-MOS: 23 Feb 2016, 21:50 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Hole ,trebuie sa îmi șterg contul de pe forumul ăla, dacă e moș moderator.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
gabize |
![]()
|
Ți-l șterge el, zi-i care.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
N-am cum, da' il banez daca nu ii mai trebuie.
This post has been edited by AR-18-MOS: 23 Feb 2016, 22:01 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
E cul, io ce-am zis?
Probabil că e o chestie orgasmică, în lipsă de mij. Îți etalezi tot repertoriul acumulat în timp de înjurături, de mizerii, de flegme. Te simti bărbat, te simți adevărat, ești zeu, ești cul. Ești sus. Destinatarul (așa îti imaginezi, cel puțin) e muci, e umilit, e călcat în picioare, e terminat. Tocmai l-ai dovedit. L-ai distrus, e plat. Mă rog, e un simplu exercițiu de imaginație (de virgin) din partea mea, luați-l ca atare. This post has been edited by Markos: 23 Feb 2016, 22:41 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Asa sa fie, ca tu stii cum te-ai simtit cand te-a injurat kum.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Markos @ 23 Feb 2016, 20:30) Nu, dar ar putea fi o sugestie buna. QUOTE(Markos @ 23 Feb 2016, 22:39) ... există la ora asta 103.871 useri pe DC. Dacă reusești să găsești unul singur pe care l-am insultat/înjurat/porcăit pe PM, eu promit să cer ștergerea contului în secunda doi. Merge? NU! Banuiesc ca asemeni tie, cam 98,04% nu au practicat asa ceva. E banala normalitate si nimeni nu cere monument in buricul targului pentru asa ceva. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
Dar n-am cerut monument.. Tocmai, că despre normalitate vorbeam. Dar unora li se pare ceva SF (vezi mai sus).
LE: atunci când am propus - ca exercițiu de imaginație, desigur - cenzurarea limbajului pe privat, au sărit câțiva ca să las glumele și caterinca This post has been edited by Markos: 23 Feb 2016, 22:54 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pai nu mai bine faci tu exercitii de imaginatie pe forumul Academiei Romane?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
Pot face și aici, doar e Cafenea. Am înțeles, nu ești un fan al ideii. E libertate.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Am si io nevoie de consultanta senectutii intr-o problema mai delicata: stie cineva unde sa dau mail ca sa returnez niste ciucalata Mars si Snickers aflata in loturile afectate de probleme?
Multumesc ancicipat! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Raduchu |
![]()
|
![]() Nu-mi arde becu' Group: Members Posts: 1.453 Joined: 21 April 09 ![]() |
La producator ai incercat?
|
--------------------
Renault 25 '86
2 x Volkswagen Passat
'08 Highline '10 R-Line There is a light somewhere, it may not be much, but it beats the darkness!
Rage, rage against the dying of the light! 500.000 km and counting. |
|
radian |
![]()
|
La comersant?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:30 |