Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
![]() ![]() ![]() |
Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
Lostboy |
![]()
|
||
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(Marty @ 27 May 2010, 10:31) O bateti in cap aiurea! Prea Enervant de Fericitu' e insurat? E o pla! Dupa ce termini seminaru' te-ntreaba ce doresti sa faci: te tragi pe cur in continuare sau te apuci sa dai la bucle? In functie de alegere, primesti parohie sau Catedrala Mintuiri neamului. eu nu vorbesc din auzite. acum ca Prea Fericitele Barbi din Catedrala Mantuirii or fi altfel nu stiu. eu cunosc pe cineva care a facut seminarul teologic in loc de liceu si pe urma facultatea de teologie ca sa devina popa. intre timp gasise pe una si erau ca si luati, dar el a cam facut cunostinta cu ![]() ![]() This post has been edited by slider2: 27 May 2010, 11:08 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Merced @ 27 May 2010, 11:46) Cazul urmator: dragoselu - dascal onest sau mic afacerist de succes? Ca domenii pentru care am primit semnale, as enumera: - vin (provenienta - randuri de cca 3 km) - alendeloane - frigidere - usturoi China Rog verdicte argumentate, multumesc. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
slider2, lasa-ma sa ghicesc, il cheama FreierChief?
![]() This post has been edited by Marty: 27 May 2010, 11:09 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Escape |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 16 April 10 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 27 May 2010, 08:40) Ba Mercede, care dracu' femeie cu bani crezi ca s-ar combina cu unu' care arata asa? thedrot013.jpg Adica sa-i manince cosurile de pe cur sau cum? ![]() il duci la frumusete pe muchie de cutit ![]() |
--------------------
Dacia
1310 Li
2000
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
@marty
![]() ![]() This post has been edited by slider2: 27 May 2010, 11:12 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.042 Joined: 23 July 09 ![]() |
Mai marty, ala e puloveru meu de ocazii speciale!
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Acum tind sa cred ca faci si tu misto...
![]() Legat de cazul dragoselu - dascal onest sau mic afacerist de succes?, revin dupa-masa cu un verdict. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
pe faise buck ?
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.042 Joined: 23 July 09 ![]() |
Domle` da Marty mi-a trucat poza, asta e originalul de fapt!
Attached thumbnail(s) thedrot013.jpg ( Size: 39.47k ) Number of downloads: 350 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nimic. Transparenta maxima.
27 May 2010, 13:00: In caz ca vreun membru a uitat ca face parte din sfat, pun din nou lista lor: QUOTE(Markos @ 25 May 2010, 00:17) This post has been edited by Merced: 27 May 2010, 12:00 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
de aia merge forumul prost, au uitat sa mai dea pe la serviciu
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
QUOTE(os @ 26 May 2010, 23:15) @Tiberiu-Andrei: nu doarme Partidul. Partidul (supra)vegheaza si cind voi nu stiti. Partidul vrea sa vada ce-s in stare "batranii" aia despre care-i vorba - poate topicul o fi degeaba in intregime... Ce zici? Stimate Domnule Presedinte, OS, as apara "batranii" prin faptul ca, desi la prima vedere topicu' seamana cu "Despre orice", pana acum s-au solutionat cateva cazuri privind:moralitatea unor useri, situatii conflictuale intre useri, probleme existentiale si precis ca vor mai urma si altele. Deasemeni, precizez ca frecventa verdictelor date va creste exponential dupa intoarcerea lu' nea Victoras de la vie. PS:atat vreme cat se respecta inalta CONSTITUTIE nu cred ca ar trebui sa existe probleme. ![]() |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
La Caracal deja s-au copt strugurii?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Propun urmatorul caz (inspirat de un topic proaspat deschis): personajul Diana este femeie sau barbat? Este clona altui user sau nu?
This post has been edited by marksman: 27 May 2010, 13:14 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Lostboy |
![]()
|
C@talin ne poate spune mai exact.
|
--------------------
.
.
.
|
|
tribunul |
![]()
|
Daca s-au copt sau daca-i muiere?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Lostboy |
![]()
|
Doar bătrânii pot propune cazuri.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Merced |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 27 May 2010, 12:43) Legat de cazul dragoselu - dascal onest sau mic afacerist de succes?, revin dupa-masa cu un verdict. Nu e inca ora, dar mi-am facut putin timp si sunt pregatit sa dau verdictul. Inca o data intervin primul, si pentru o mai rapida desfasurare a evenimentelor as dori sa rog ceilalti membri ai sfatului sa grabeasca verdictul. In principiu dragoselu ar trebui sa poata face ambele activitati fara probleme. Fiind un profesor de limba franceza, de meditatii nu poate fi vorba. Fiind un bugetar, urmeaza sa i se reduca veniturile cu 25%. Asa ca as putea intelege eventualele afaceri. Chiar si traficul cu usturoi. Mai greu cu vanzarea frigiderelor de 30 de ani, p-asta nu o prea intelege. Nu poate nimeni sa spuna cat de mare este succesul lui in afaceri, si nici cat de onest este ca si dascal. Ceea ce pot spune cu mana pe inima este ca-i un grefier slab. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
tribunul |
![]()
|
Deci....DA
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Tiberiu-Andrei @ 27 May 2010, 13:47) dupa intoarcerea lu' nea Victoras de la vie. confunzi eronat, ala e dragoselu, cu randurile de vie cat centura Devei. Victoras e cu prunii si cu țuica. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
QUOTE(marksman @ 27 May 2010, 13:11) Propun urmatorul caz (inspirat de un topic proaspat deschis): personajul Diana este femeie sau barbat? Este clona altui user sau nu? e perechea lui argon |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu cred ca e benefica dezbaterea despre Diana. Personajul are un farmec aparte prin aura de mister - femeie sau barbat / clona sau nu. Asa ca e mai bine sa nu se aprofundeze problema... S-ar pierde... aroma...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Dragoselul, nascut si crescut pe faleza de linga micro 13, nu e un dascal nevoias. Smecher de cartier, cu indelunga experienta tzeparida, pescar care apasa rapid pe cocos la apropierea unei oportunitati, om cu simturi magnetice care-i permit sa stie unde-i nordul chiar si pe intuneric, bine infipt in realitatea morala nationala, cu accente locale moldovenesti, e omul emblematic al tranzitiei prelungite de la niciunde catre nicaieri.
Aia care le-au violat pe stramoasele frantuzilor ziceau ca "homo sum, humani nihil a me alienum puto", adica, in traducerea libera folosita pe linia Focsani-Namoloasa, asta ar insemna ca oricit de homo e cineva, cu talent nativ, abnegatie si discernamint lipsit de fineturi, Dragoselul poate fi oricind si mai homo decit ashela. Pentru aia mai tinerii, reamintesc intelesul vechi al lui homo: barbat, om! Gata oricind sa vinda o fata mare unui pinguin si un ou de cal muzeului Antipa, ma declar partizanul opiniei ca da, e un om de afaceri de succes, de mult mai mult succes decit ne lasa pe noi sa banuim prin transpiratii superficiale in topicuri. Dascal onest? ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Markos @ 27 May 2010, 12:08) Cazul urmator: dragoselu - dascal onest sau mic afacerist de succes? Ca domenii pentru care am primit semnale, as enumera: - vin (provenienta - randuri de cca 3 km) - alendeloane - frigidere - usturoi China Rog verdicte argumentate, multumesc. QUOTE(Merced @ 27 May 2010, 12:43) Acum tind sa cred ca faci si tu misto... ![]() Legat de cazul dragoselu - dascal onest sau mic afacerist de succes?, revin dupa-masa cu un verdict. De toate, ca doar nu oi vrea sa-mi fure Boc si Basescu din traista??! |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 27 May 2010, 15:31) "homo sum, humani nihil a me alienum puto" cu citate de-astea în latina nu faci decat sa îl provoci pe C@talin. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 14:49 |