Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
![]() ![]() ![]() |
Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
@bion: Nu asa a fost gandit sfatul, dumneavoastra sunteti pilonul de moralitate si integritate al forumului, era normal sa fiti si al acestui sfat, si evident ca avet un cuvant de spus, care are o mare greutate in fata celorlalti batranei simpatici.
This post has been edited by Merced: 27 May 2010, 17:23 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Markos @ 27 May 2010, 18:21) Desi functionam ca Sfat doar de cateva zile, poate ca este momentul unui scurt bilant, cu care personal ma mandresc: 1. Am reusit sa solutionam cu brio într-un timp record nu mai putin de patru cazuri complexe, iar al cincelea este în plina desfasurare. Rata apelurilor la verdictele formulate este de zero la suta. Ce alte instante din tara asta se pot mandri cu asemenea realizari?.. 2. Am stîrpit din fasa tentativa de subminare a Sfatului, initiata de elemente destabilizatoare. 3. Am adormit vigilenta aparatului de Partid represiv, în ciuda presiunilor mari la care am fost supusi. 4. Am primit sprijinul declarat si neconditionat al Presedintelui nostru de Onoare, întors printre noi dupa o lunga suferinta caracteristica varstei înaintate a Domniei Sale. Mult succes în continuare! Umor ieftin si retro pe deasupra! ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Tinere merced. Ca prezident sine die trebuie sa am grija ca valorile morale a la societatii si poprului sa fie promovate si pastrate la loc de cinste. Deci voi lupta neobosit pentru mentinerea coruptiei,mitei, traficului de influenta (de care sa benficieze democratic toti mebrii sfatului )fara de care fiinta natiunii noastre se afla in pericol de moarte.
Circumstante agravante pentru numitul dragoselu. NU ARE SIMTUL UMORULUI ![]() Daca are si unghie lunga la auricular si ciorapi sintetici sunt pentru lapidarea lui ![]() This post has been edited by bion: 27 May 2010, 17:32 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
dumneavaostra ce simt al umorului ati mai avea daca v-ar simti doamna bion ca mirositi zilnic a usturoi?
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Banuiesc ca doamna din Galati supusa toturii are sinuzita cronica sau ispaseste penitente
![]() This post has been edited by bion: 27 May 2010, 17:38 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Un roman, un american, un grec si un ungur intr-un compartiment de tren…drum lung plictiseala …pana cand scoate americanu o sticla de whiskey…ia o gura si o arunca pe geam…
Toti tipa la el : ce faci frate de ce o arunci??? Americanu: stati linistiti la mine in tara sunt destule … Astia zic : ahh ok ! ….dupa un timp scoate si grecu o sticla de ouzo(bautura traditionala) ia o gurasi o arunca pe geam Toti sar cu gura : ce faci frate ??? Grecu: stati linistiti ca la mine in tara sunt destule! Toti: ahhh ok! …. sta romanu se gandeste ,il ia pe ungur si il arunca pe geam la care grecu si americanu disperati bahhhhh ce faci de ce lai aruncat pe geam …. La care romanu calm :stati bai linistiti ca la mine in tara sunt destui!!! |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
bion |
![]()
|
Io cer lamuriri .Credeam ca dl. dragoselu e moldovean nu ungur
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
ahhh ok!
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.042 Joined: 23 July 09 ![]() |
V-am pus si poze cu AUV, ce mai vreti? Sa-mi fac copie dupa buletin?
![]() This post has been edited by Filip: 27 May 2010, 18:44 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pune un CNP, sa vedem daca incepe cu 5 si se termina in 666
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 27 May 2010, 15:39) Nu ai invatat la scoala sa faci diferenta intre un comerciant si un traficant ? QUOTE(dragoselu @ 27 May 2010, 18:39) …. sta romanu se gandeste ,il ia pe ungur si il arunca pe geam la care grecu si americanu disperati bahhhhh ce faci de ce lai aruncat pe geam …. La care romanu calm :stati bai linistiti ca la mine in tara sunt destui!!! Asa as face eu cu tine si cu moldovenii ca sunteti destui in Gl. |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dragoselu |
![]()
|
Fratiori, o dam in discutii sterile, orice gluma isi are farmecul ei, dar la un moment dat incepe sa plictiseasca... Nu il cunosc pe Markos, dar cred ca si-a "sarat inima" destul: eu propun sa mai faca o pauza in Sfatul batranilor...
![]() <span class='edit'>27 May 2010, 19:57:</span> QUOTE(l@u @ 27 May 2010, 19:54) Nu ai invatat la scoala sa faci diferenta intre un comerciant si un traficant ? Asa as face eu cu tine si cu moldovenii ca sunteti destui in Gl. Da ai cumva dovezi clare ca sunt comerciant sau traficant, sau profesor? ![]() Da' tu ce esti? Nu tot moldovean? ![]() ![]() This post has been edited by dragoselu: 27 May 2010, 19:00 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Stimati stimabili: parerea mea.
... Nu ca ar fi foarte enervanta reclama. Attached thumbnail(s) ENERVARE.png ( Size: 351.65k ) Number of downloads: 238 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
l@u |
![]()
|
N-ai inteles nimic referitor la moldoveni
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(dragoselu @ 27 May 2010, 19:56) cum se numesc aia de vand vin cu litrul(adus de la MOLDOVENI) sau alte kkt-uri de care te tot lauzi fara a plati taxe ??????? cat despre meseria de dascal nu mai vorbesc la ce reclama ti-ai facut pe forum!!!! This post has been edited by l@u: 27 May 2010, 19:12 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dragoselu |
![]()
|
Aici e un loc unde fiecare face "gargara" de idei, orice fiinta plapanda devine un zmeu, tu chiar crezi tot ce zboara?
![]() Sa inteleg ca ti-e rusine ca esti moldovean? Mie chiar imi place sa spun ca traiesc in Galati, care e in Moldova... Cat despre limbile spilcuite din Muntenia, sa fie sanatoase, iar daca ii "mananca" undeva, le spunem bancul cu "sanii"? Il continuam, ce ziceti? ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(l@u @ 27 May 2010, 20:10) cum se numesc aia de vand vin cu litrul(adus de la MOLDOVENI) sau alte kkt-uri de care te tot lauzi fara a plati taxe ??????? cat despre meseria de dascal nu mai vorbesc la ce reclama ti-ai facut pe forum!!!! Sa inteleg ca ti-ar fi ciuda? Vad ca esti impotriva la : vin de casa, pasari de curte, oua de tara, lapte de la tata vacii si multe alte produse... Preferi vinul cu aditivi, pulpele alea albe si cu tot felul de rautati in ele, lapte UHT, mere care daca le mananci te doare stomacul? Fiti seriosi, oameni buni, am trait atata timp cu adevaratele produse, aduse in piata de oamenii simpli, sanatosi, de la tara... Ce inseamna sa ne manipuleze niste "rahati" din UE care vor sa ne indoape cu RAU... Unde este raul produs de mine? Eu zic sa te mai gandesti... |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 16 Feb 2010, 16:57) adresa mea de messenger: nunuismul wtf? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(l@u @ 27 May 2010, 20:19) http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=173042&hl= http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=173415&hl= mai vrei ? Abia acum am observat ca s-au inchis cele doua topic-uri... Sa inteleg ca ii deranjeaza pe moderatori? Dar cei care vand alte produse si nu ofera bonuri de ce sunt tolerati? |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
l@u |
![]()
|
pierd timpul cu tine asa ca am sa cobor la o bere
![]() This post has been edited by l@u: 27 May 2010, 19:25 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(l@u @ 27 May 2010, 20:23) Dar tu crezi ca eu ma stresez? ![]() 27 May 2010, 20:28: QUOTE(l@u @ 27 May 2010, 20:23) pierd timpul cu tine asa ca am sa cobor la o bere ![]() Atunci de ce mai exista conceptul de "micul trafic de frontiera"? De "fleurs de coucou"? Cand veneau taranii in piata centrala sa vanda gaini de curte, era bine?? Acum unde au disparut? Mancati in continuare gaini umplute cu hormoni si sa-i lingem si mai bine undeva pe cei de la FMI si UE... This post has been edited by dragoselu: 27 May 2010, 19:28 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bion |
![]()
|
Naturala curata dintr-o zona nepoluata dela Giurgiulesti?
![]() ![]() Marty mi-ai luat vorba ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 16:21 |