Eurovision Song Contest 2010, Oslo, Norvegia
![]() ![]() ![]() |
Eurovision Song Contest 2010, Oslo, Norvegia
neumann |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
||
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|||
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
QUOTE(CGB @ 28 May 2012, 08:36) iar io nu intelegeam de ce-i da, intr-una, cu engelbert gianina.. ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Io am inteles ca Mandingoasa noastra a pierdut din cauza ca fusta i-a disimulat talentul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
ai inteles gresit, talentul ei era disimulat bine inca de la inceput.
|
--------------------
...
..
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(Marty @ 28 May 2012, 11:15) Personal la vremea aia mi-a placut mai mult asta ![]() Machedoana m-a facut sa ma cred pe vremea lui Tito cand canta Tereza Kesovia ![]() Ce e de remarcat la unele natii care au sange in instalatie ca sau au dat-o pe universala engleza sau in limba mamii lor. Noi mai nou prestam in un fel de italiana, spaniola la anu poate o dam in zulu. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
[Bre Lenin in Elvetia, cu poze ca sa retii:
punctu I ![]() punctu II si stimata tovarasa dupa care supinau unii tineri UTC -isti din vremea aia... ana_pauker.jpg ( Size: 16.58k ) Number of downloads: 471 ![]() punctu III daca tre sa lacrimez atunci poate la ferdinand.jpg ( Size: 137.31k ) Number of downloads: 499 Si io am aflat pe surse ca ai balit lcdeu la mandinga dar n-am zis nimic ![]() This post has been edited by bion: 29 May 2012, 17:48 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(bion @ 29 May 2012, 17:47) AI aflat gresit, n-am avut cum pentru ca era doamna linga mine! ![]() Iar Ana Pauker seamana de mare angajament cu sirboaica aia din '72. Acu', na, tre' sa privesti in perspectiva, ca ai pus si tu o poza a lu' Ana, care nu o avantajeaza. Sigur tocmai se spiralase intr-un anturaj comunist si pe urma participase toata noaptea la un bairam legionar, cu poolane pe circa si toate cele! Trebuia sa pui si tu poza aia de o tineai in carnetu' de ilegalist, de o pupai in fiecare dimineata dupa tigara si cafea, de-i facusei niste mustati de pina la urma ai pus-o-n vitrina cu discuri, ziceai la lume c-ai poza cu autograf d-alu Tudor Gheorghe. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bion |
![]()
|
Asa te inhiba doamna ca nici nu mai balesti? Floare albastra ,floare albastra
![]() ![]() Acu daca ai in albumu personal freo poza cu tov Hanna in care arata a femeie te rog sa-mi trimiti si mie o copie ca sa pot sa balesc ca deocamdata cand o vad borasc. Ce multe stii matale despre tov. Hanna. Interesant ![]() ![]() Cine e Tudor Gheorghe? On Topic. Suna ciudat dupa ataitia ani. Tanti asta umbla desculta ca cica avea copita cat Netzer si daca se incalta ii trebuiau gumari XXL. ![]() This post has been edited by bion: 30 May 2012, 17:32 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Marty |
![]()
|
Lasa vrajeala ca exista dovezi palpabile!! Poze cu tine la miting, strigind cit te tineau bojocii "Ana Paucar si cu Dej / A bagat spaima-n burghej"
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bion |
![]()
|
Alea-s poze facute de ala care a facut si aia cu Nicolae la mitingu din `33.Deci e falsha. L vremea aia io eram ainca membru al Spermatozoizilor Revolutionari.
Invata istoria corect. O lozinca nu stii :Ana, Luca, Teo, Dej - bagă spaima în burgheji", A scris-o corbex cu creionu chimic pe o bucata din Viata Studenteasca la sedinta UTM a brigazii de agitatie "Turnatorul" de la ISE Abacul. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Marty |
![]()
|
Hai, lasa, nu mai face pe reactionaru' ca nu tine.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bion |
![]()
|
Stii lozinca cu pendula?
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Anu asta Moldova ne cam da clasa. Pana si videoclipul e mai misto : Fata de: pe bune Mercedes decapotabil si esarfa roz? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
OOPS!
Eu am postat aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=3802531 din greseala Ma rog..putem continua la Cafenea |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Pai oricum vad ca sunt trei topicuri cu Eurovisionul.
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Doamne fereste! ati scos topicul cu ieurovision de la naftalina
![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
Diac |
![]()
|
O data pe an, ca impozitul.
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Hai Cezar!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
Parafrazindu-l pe Dinu, as zice ca ooatu' a intrat in finala prin efractie. Am vazut 3 melodii pina acum: Finlanda, Spania si Belgia. Pai, sa ma bata mama, tu chiar vezi undeva loc pentru spavanache ala al nostru? Asta e, la noi inca se merge pe pile si recomandari, sa vezi ce haios o sa fie la sfirsit cind se vor plinge ca a avut cineva ceva cu ei, d-aia n-a cistigat ptruptrucea...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Confirm, buuna spanioloaica.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
neumann |
![]()
|
votez Belarus, ce spanioloaica
|
--------------------
...
..
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
neumann |
![]()
|
Io am vazut-o din semifinala, da n-am apucat sa zic stopamia.
Nu-l mai baga pa grec la mijloc, ca stii ca are ban. |
--------------------
...
..
|
|
Marty |
![]()
|
Da-i pm!
E unu' care agita un duster cu steagu' Germaniei. Ia, intra bajitu'! 18 May 2013, 22:15: Doamne, cum mai ies eu miine din casa? ![]() This post has been edited by Marty: 18 May 2013, 22:15 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Pe din dos!
|
--------------------
.
.
.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Mie mi-a placut Cezarel...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Ma, privind detasat, nu pot sa nu remarc ca sunt o gramada mai penibili ca ouatu. Macar la ala te uiti ca la girafa: cum drac poa' sa existe asa ceva?
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Marty |
![]()
|
Alta bucaciune!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 19:19 |