Eurovision Song Contest 2010, Oslo, Norvegia
![]() ![]() ![]() |
Eurovision Song Contest 2010, Oslo, Norvegia
tony-s |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Nu inteleg de unde atata inversunare impotriva ouatului ...
El s-a prezentat la un concurs, cu ce-a avut si cum a putut, ca Ceahlaul Piatra Neamt in campionat. Apoi unii-altii l-au scos castigator, votat sau ales, pe bune sau nu. Aia ar trebui injurati. Aseara omul s-a prezentat cum a putut el mai bine. A prestat corect, n-a falsat, n-a uitat piesa. Daca cineva crede ca s-a imbract cum a vrut el, c-a ales coregrafia, scenografia sau dansatorii, atunci e cel putin naiv. Injurati tevereul pentru astea si echipa de "productie". |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
În plus, aia nu era rochie.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Dar ce era?
|
--------------------
|
vizitatorul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 10 May 09 ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- B453SCU
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.234 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Nu mai e nici muzica ce-a fost
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(cdadan @ 19 May 2013, 17:43) Nu inteleg de unde atata inversunare impotriva ouatului ... El s-a prezentat la un concurs, cu ce-a avut si cum a putut, ca Ceahlaul Piatra Neamt in campionat. Apoi unii-altii l-au scos castigator, votat sau ales, pe bune sau nu. Aia ar trebui injurati. Aseara omul s-a prezentat cum a putut el mai bine. A prestat corect, n-a falsat, n-a uitat piesa. Daca cineva crede ca s-a imbract cum a vrut el, c-a ales coregrafia, scenografia sau dansatorii, atunci e cel putin naiv. Injurati tevereul pentru astea si echipa de "productie". ![]() sad but true |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Recunoasteti, daca Cezar ar juca fotbal, ar fi la Dinamu!
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Vedeta echipei
![]() ![]() |
--------------------
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Bai,nene,ala se numeste caftan si nu rochie..
![]() CAFTÁN, caftane, s. n. (Înv.) Manta albă, lungă și largă, împodobită cu fire de aur sau de mătase, pe care o purtau domnitorii și demnitarii. ◊ Expr. A îmbrăca (cu sau în) caftan = a (se) ridica la rangul de domn sau de boier. ♦ Rang de boierie. Marty, si daneza fu desculta. Cred ca astea au avut bufeuri.. Sau or fi fane Cesaria Evora? Desi imi vine greu a crede.. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
vizitatorul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 10 May 09 ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- B453SCU
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(iulia_boris @ 19 May 2013, 20:21) CAFTÁN, caftane, s. n. (Înv.) Manta albă, lungă și largă, împodobită cu fire de aur sau de mătase, pe care o purtau domnitorii și demnitarii. ◊ Expr. A îmbrăca (cu sau în) caftan = a (se) ridica la rangul de domn sau de boier. Rang de boierie. Si boierii tot la chelea goala il purtau? |
--------------------
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Corect, nu e doar ouatu de vina insa un nu cred ca fost imbracat cu forta in rochia aia ....mi se pare ca romanika nu rateaza nici o sansa sa se faca de cacao.
Boierii purtau haine din alea acum 200-300 de ani .....in 2013 ce a purtat cezar se numeste rochie.... This post has been edited by tony-s: 19 May 2013, 20:49 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(tony-s @ 19 May 2013, 21:39) Pai sigur n-a fost imbracat cu forta. Da' cred ca, dupa ce a castigat etapa nationala, a semnat un contract cu tevereul. Vezi ca nici dodel nu-i obligat sa imbrace tricoul stelei, cand intra pe teren. Are in orice moment posibilitatea sa plece, cu penalitatile de rigoare. Conform contractului. Sa te legi de vestimentatia ouatului la neurovizion e ca si cum ai rade de baietii de la real madrid, ca intra pe teren imbracati in alb, ca miresele. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
tony-s |
![]()
|
Nu e acelasi lucru, de la un club iei salariu si ala e locul tau de munca si respecti regulile ca la orice alt job....din ce stiu eu tvr nu l-a angajat pe ouatu si nu-i da salariu in urmatorii 2,3-5 ani....
This post has been edited by tony-s: 19 May 2013, 20:53 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Fatuca care-a câștigat a intrat pe scenă desculță și cu o rochie simplă. Și asta pentru că avea o certitudine: șe afișează cu o melodie frumoasă, o voce bună și o interpretare gingașă. Nu avea nevoie de niciun fel de coregrafie, costume, etc care să mascheze lipsuri majore.
Revenind la reprezentantul nostru, cdadan a surprins esențialul în postul lui (212). Au încercat să vândă ceva greu vandabil, ambalat extravagant, cu speranța că vor lua ochii clienților. Măcar au creat o imagine sinistră, ce se potrivea cu interpretarea. This post has been edited by gabizegrean: 19 May 2013, 20:54 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
tony-s |
![]()
|
Mie Danemarca nu mi s-a parut nimic deosebit ...am mai spus doar Norvegia a avut o melodie ok...in plus o melodie trebuie sa-ti placa chiar si daca o ascultii la radio dupa mine n-ar trebui sa conteze in evaluarea unei melodii lucruri gen costumatii,dansatori....melodiile lui ABBA de ex. sunt foarte proaste pt. ca cei 4 cantau imbracati cu haine normale si nu aveau dansatori.
This post has been edited by tony-s: 19 May 2013, 21:01 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(gabizegrean @ 19 May 2013, 20:52) Revenind la reprezentantul nostru, cdadan a surprins esențialul în postul lui (212). Nunu, n-ai inteles! S-a aplicat tactica aplicata de fratii Becali la Dinamo: "ce daca-i varza, baga-l sa joace ca sa-l vindem dracu', ca asa nu-l cunoaste nimeni!". Au încercat să vândă ceva greu vandabil, ambalat extravagant, cu speranța că vor lua ochii clienților. 19 May 2013, 22:35: Sa nu uit... This post has been edited by Marty: 19 May 2013, 22:35 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Blasfemie!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Fascinant câtă energie se consumă pentru o pseudo-competiție fără prea mare importanță reală! Eu melodia o știu și mi s-a părut bunicică, dar nu m-am uitat, deci nu pot să mă pronunț vis-a-vis de show-ul ăluia, de țoale sau de competitori, dar în afară de show-ul propriu-zis de câte ori ați mai auzit după aia de câștigătorii de la neurovision? Ok, ABBA, dar ăia au fost înainte de "na votu' ca să-mi dai votu'! ".
E pur și simplu o circotecă pompoasă dar goală de conținut cam ca orice "construcție europeană"! This post has been edited by Garett: 20 May 2013, 05:56 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
Tu ai purta asa ceva?
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Garett @ 20 May 2013, 05:56) dar în afară de show-ul propriu-zis de câte ori ați mai auzit după aia de câștigătorii de la neurovision? Ok, ABBA Niciodata! Nici de Al Bano si Romica Puceanu, nici de Toto Cutugno, nici de Celinge Bion, nici de Olsen Brothers. Asta ca sa nu pomenesc decit dintre cistigatori, fara sa ma ating de melodiile sau de artisitii intrati in finala! Un alt exercitiu extrem de simplu, uita-te in cite tari a fost Loreen pe locul 1 in topuri anul trecut si cite saptamini a stat in topuri cu melodia aia. 20 May 2013, 08:32: QUOTE(iulia_boris @ 19 May 2013, 19:21) Bai,nene,ala se numeste caftan si nu rochie.. Pai atunci nu fuse-mbracat in caftan pentru ca era negru. Stii tu, ala negru, de tipa la greu... era ooatu!![]() CAFTÁN, caftane, s. n. (Înv.) Manta albă, lungă și largă, împodobită cu fire de aur sau de mătase, pe care o purtau domnitorii și demnitarii. This post has been edited by Marty: 20 May 2013, 08:32 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Sunteti rautaciosi.
Si invidiosi pt ca voi nu puteti tipa ca Ouatu.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
daca-mi iau un sut in cwaie cre'ca tip ca mariah carey. romanica a dat repede o limba de 12 puncte la curu' moldovenilor. iar aia au scapat o beshina de 10 puncte la adresa romaniei. urina-i-as in kur de moldoveni. This post has been edited by CGB: 20 May 2013, 09:23 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
tony-s |
![]()
|
Cel mai tare e faptul ca romanasii cam tot timpul voteaza cu ungaria iar ungurii nu voteaza NICIODATA melodia romaniei....si ca tot veni vorba de ungaria care s-a clasat mai sus decat romanika...fata de gunoiul de melodie cu care s-a prezentat ungaria, melodia lui ouatu pare super-hit international.
In rest eurovision e o competitie fara nici un rost...pana prin anii 80-90 mai era cate ceva de remarcat insa in ultimii 15-20 de ani a devenit un gunoi european frumos ambalat.....fostele tari din urss intotdeuna se voteaza intre ele, nordicii procedeaza cam la fel....romanika voteaza cam cu toata lumea si primeste voturi constant doar de la moldova, de data asta nu i-as acuza pe moldoveni ca ne-au dat doar 10 pct, ouatu et comp nu meritau nici macar 1 pct. This post has been edited by tony-s: 20 May 2013, 09:32 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
DragosP |
![]()
|
Ai mai zis asta de vreo 3 ori. Ai uitat?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 23:49 |