Eurovision Song Contest 2010, Oslo, Norvegia
![]() ![]() ![]() |
Eurovision Song Contest 2010, Oslo, Norvegia
dan22y |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 5.514 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
|
||
--------------------
R
M
8
- B
|
|||
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai eu tot ma mir de audienta pe care o face in europa eurovision-ul ..... in SUA de ex. daca s-ar prezenta asa ceva cred ca ar sforai toata lumea in fata televizorului....poate sunt eu subiectiv insa prefer intotdeuna show-urile,filmele,serialele...americane in fata celor cica de calitate din europa....sunt si lucruri de calitate in europa insa alea-s exceptiile (de ex. diverse emisiuni BBC).
This post has been edited by tony-s: 20 May 2013, 09:56 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Eurovision - aceasta Cupa muzicala degeaba...
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Bai, astia care rad de rochie, n-aveti gusturi.
![]() http://www.mediafax.ro/life-inedit/eurovis...eciala-10888095 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Da mă, știm că ție ți-a plăcut rochia
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ce repede trece timpu' grecule. Este?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
Zboara!
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(tony-s @ 19 May 2013, 16:07) Ca deobicei eurovision e o chestie plictisitoare de cateva ore in care sunt prezentate tot felul de cantece de care nimeni n-a auzit ![]() Parca trebuiau sa fie cantece in "prima auditie" la selectia nationala.. asa s-ar explica de ce nu a auzit nimeni de ele inainte de concurs. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Detalii...
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Detalii.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Am votat Moldova pentru ca mi-a placut melodia, punct. Mi-a placut ca e in limba romana si mi-au placut si versurile. Anul trecut nu am votat. Nu am avut nici o simpatie pentru Moldova. Poate asa se explica "prieteniile". Oamenii vor vota intotdeauna o melodie pe gustul lor, eventual in limba lor. Plus ca intreselectia nationala si finala, melodia este promovata la radio si tv. Normal ca daca esti suedez si auzi la radio zilnic melodia danemarcei sau a norvegiei, pana la urma iti va placea si o vei vota la finala.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Si mie mi-a placut interpretarea moldovencei.
A fost o piesa mai buna decat multe altele.. Zic io.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(cdadan @ 20 May 2013, 09:11) Nici nu sunt, doar euro-contra! ![]() QUOTE(Marty @ 20 May 2013, 09:28) Niciodata! Nici de Al Bano si Romica Puceanu, nici de Toto Cutugno, nici de Celinge Bion, nici de Olsen Brothers. Asta ca sa nu pomenesc decit dintre cistigatori, fara sa ma ating de melodiile sau de artisitii intrati in finala! Un alt exercitiu extrem de simplu, uita-te in cite tari a fost Loreen pe locul 1 in topuri anul trecut si cite saptamini a stat in topuri cu melodia aia. Mah, eu vorbesc de ultimii 20 de ani or something, cand s-a mers pe "te votez ca-mi esti vecin"! A participat Romica Puceanu?? ![]() This post has been edited by Garett: 20 May 2013, 11:35 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Vara trecuta cu Loreen la radio non stop intra la ultimii 20 de ani?
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
DragosP |
![]()
|
Depinde.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Si ai mai auzit si alte melodii in afara de "Euphoria"?
Ca "one hit wonders" am mai vazut, nimic nou sub soare! |
--------------------
No
Reno
|
|
Diac |
![]()
|
Lena - Satellite, mai din trecut nu mai tin minte.
rectific. mi-am adus aminte. mai sunt cateva care au avut succes in vara care a urmat. This post has been edited by Diac: 20 May 2013, 12:04 |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
cdadan |
![]()
|
Apropo, euphoria aia mi s-a parut un catec bashit, nici original si nici frumos.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Garett |
![]()
|
@Diac: alte cântece de la Loreen, mă refeream! Sau de la tipa din Azerbaijan? Sau de la Lordi??
|
--------------------
No
Reno
|
|
Diac |
![]()
|
Acu am inteles ideea......Asta nu face obiectul discutiei
![]() Ce-i drept, de multe ori nu s-a mai auzit de castigatori la cativa ani dupa. Adica nu au mai scos melodii noi. Probabil ca veniturile din drepturi de autor platite din toata Europa constituie un venit atat de sigur incat oamenii nu mai au chef sa munceasca ![]() |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Markos |
![]()
|
Mie mi-a plăcut englezoaica, promițătoare, o reală speranță.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
merge, e numa' un pic mai tanara ca tine!
![]() |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
cdadan |
![]()
|
Pacat ca s-a facut de kkt acu', la batranete.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.503 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Pai io tare am impresia ca pe la astia audienta la eurovizion are o medie de varsta de 1000 de ani. Ca si anul trecut, l-au trimis pe Engelbert Humperdink.
Si sincer, Bonnie Tyler avea o melodie faina, daca ar fi avut inca si vocea care-o facuse celebra mai era o treaba, dar asa, pacat de ambele. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE Dinamo a cântat? Nu de alta, dar singura lor șansă să mai joace în vreo cupă europeană este să câștige Eurovisionul. de aici ![]() 20 May 2013, 15:15: Plus: de ce îl apara cdadan pe Ouatu This post has been edited by Markos: 20 May 2013, 14:15 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Io cred că a vrut să pară un derviș căzut pe horn…nu prea a exersat piruetele însă…
520px-Whriling_dervishes,_Rumi_Fest_2007.jpg |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Adica pe Koiless asta chiar il cheama Ouatu?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 23:21 |