Eurovision Song Contest 2010, Oslo, Norvegia
![]() ![]() ![]() |
Eurovision Song Contest 2010, Oslo, Norvegia
Iulikk |
![]()
|
||
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
||
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Hm.... imi place cum suna norvegianca.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
jmie. Toma vroiam sa zic ca Norvegia castiga.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Mie mi-a placut danemarca.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.503 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Cezar!
Cezar Cezar! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Cum se dau punctele alea? Pe ce criterii? Sau ca asa vrea pllor?
Gata, se fini. Danemarca a castigat... Romania nu a primit 12 puncte de la nimeni, nici de la moldoveni ![]() ![]() This post has been edited by Iulikk: 19 May 2013, 00:28 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Am terminat ca Gloria Bistrita in vremea de glorie a lui tata Jean: la mijloc de clasament. Pacat de Moldova ca a dat-o in bara la interpretare. In fine, a castigat o melodie foarte eurovizionistica.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Marty |
![]()
|
Eu ma mir maxim de Spania, a obtinut doar 8 puncte si a terminat pe 25 din 26...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Mai da-i in chizda mamii lor,ca voturile se dau in functie de vecinatate,simpatii,antipatii..
![]() Asa-i in fiecare an. Poate n-o fi fost vreun hit ce-a cantat Cezar da' nici ailalti n-au fost neaparat interpreti care sa te lase cu gura cascata.. Cum bine zicea cine va mai sus a castigat o piesa Eurovizionistica. Bine c-a fost mai bun unguru' cu cantecelu' lui de gradinita. ![]() Sau frantuzoaica urlatoare cu vocea gajaita a la Patricia Kaas.. O fraza care m-a scos din sarite a fost a crainicului norvegian care la anuntarea acordarii celor 12 puncte a zis'and the 12 points goes to,OF COURSE,to Sweden'.. Asta ca sa mai radem de ouale lui Cezar. Nu stiu ce tara refuza ,de cativa ani,sa mai participe la canteceala asta.. Inteleg si de ce.. This post has been edited by iulia_boris: 19 May 2013, 11:34 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.234 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
@Iulia: țara aia care refuză e Italia. Care, ce să vezi, era moț anul ăsta la Neurovizion.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
iulia_boris |
![]()
|
Poi,fuse un italiano vero
![]() ![]() Au crezut ca dau lovitura,probabil.. Bine zis,Neurovizion.. This post has been edited by iulia_boris: 19 May 2013, 11:38 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
DragosP |
![]()
|
A fost interesant că n-a luat 12p nici măcar de la San Marino.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
iulia_boris |
![]()
|
Nu se mai au bine la granite..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(iulia_boris @ 19 May 2013, 11:34) Mai baga o visa, vezi daca merge....Italianu' chiar a avut piesa de piesa. 19 May 2013, 11:47: Oricum, anu' asta si prestatiile au fost slabe, dar si jurizarea zici c-a fost facuta de moculescu. This post has been edited by Marty: 19 May 2013, 11:47 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 19 May 2013, 10:44) O fraza care m-a scos din sarite a fost a crainicului norvegian care la anuntarea acordarii celor 12 puncte a zis'and the 12 points goes to,OF COURSE,to Sweden'.. De ce te-a scos din sarite? Mie mi s-a parut haios cu faza asta, a zis - ca de obicei, Suedia ne-a dat 12 puncte, asa ca le dam si noi lor. Acu' eo m-am mai dat prin tarisoarele astea doua, vreau sa spun ca oricum se respecta maxim intre ei ca vecini, ba chiar as zice ca se si plac unii pe altii. In plus, e muzica, e normal ca 2 tari cu background cultural apropriat sa se aprecieze una pe alta. *apropiat This post has been edited by neumann: 19 May 2013, 11:53 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Punctele-s la plural, forma verbului e la singular.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Pricepui..
![]() De,nu-s absolventa decat de liceu.. Da' nu intelegeam ce-i cu visa.. This post has been edited by iulia_boris: 19 May 2013, 13:34 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
1. Typo (f si v sunt relativ apropiate pe tastatura).
2. Inlocuitoare de fise. Alege varianta care-ti convine ![]() This post has been edited by bmwh548: 19 May 2013, 13:43 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Io cred ca femeile desculte au un farmec aparte..
D-acolo vine succesu'.. bmw,ma dusese capu' la fise da' am zis sa intreb mai bine.. Ca poate zic vreo trasnaie si ma compromit..Total.. ![]() This post has been edited by iulia_boris: 19 May 2013, 13:56 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ca deobicei eurovision e o chestie plictisitoare de cateva ore in care sunt prezentate tot felul de cantece de care nimeni n-a auzit si cu cateva mici exceptii nimeni nu va mai auzi niciodata de ele si unde se voteaza in functie de prieteniile dintre tari....din ce-am vazut pe youtube singura melodie mai de doamne-ajuta de anul asta a fost cea a Norvegiei.
ouatu ala a reprezentat perfect romanika - penibil...in afara de moldova, cu care traditional romanika isi imparte punctele, nu inteleg cine l-a putut vota pe ciudatul ala....cu peptul dezgolit cu cruce de manelist si cu rochie....de ziceai ca participa la vreun concurs de gay cu vocea aia de femeie. This post has been edited by tony-s: 19 May 2013, 16:10 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
DragosP |
![]()
|
Unde ai văzut tu rochie mă?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 19:36 |