Accident stupid
![]() ![]() ![]() |
Accident stupid
L!nuX |
![]()
|
||
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|||
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
QUOTE(L!nuX @ 4 Jun 2010, 02:10) se taie si le inlocuieste la samsari poate, in service nu se face asa ceva nici macar in Romania.. ati vazut plafoane de masini de vanzare in alte parti decat la dezmembrari? am vazut masini lovite in aripa in fata, aveau far bara aripa si capota afectate, si era reparatia prin audatex 80-90 de mil., in conditiile in care n-a sarit niciun airbag. nu e de dauna totala, dar sunt niste banuti seriosi. nu va mai uitati ca pe net gasesti o aripa cu 2 mil noua, daca una de origine e 8, 8 se pune la deviz |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
m-am exprimat gresit
aici nu e plafonul afectat daca te uiti in poza asta : http://picasaweb.google.ro/xymzar/Accident...623794013068418 o sa vezi ca e afectata continuarea aripii spate ce ajunge pana in fata la parbrizsi aia se taie de unde e afectata si se inlocuieste cu tot cu aripa , la fel se face si in partea de jos daca e afectata si nu afecteaza structura de rezistenta a masinii |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Eu am avut parte de un impact in partea stanga, similar cu ce se intampla aici. Mi-au fost schimbate ambele portiere de pe stanga plus jumatatea din spate a pragului. Am vazut personal cum se decupeaza si se sudeaza inapoi cu elemente originale renault, conform stasului de fabrica. Devizul in cazul meu a fost de 11500 ron. Aici, fiind si airbagurile implicate, si geamurile .. cred ca o sa ajunga pe la 15-16000 ron ... deci undeva pe la 4000 euro.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Asa sa fie, Liviu!
Eu am ceva emotii cu airbagurile alea, centuri, capse ... sa nu-l arunce in dauna totala care, in functie de cat a mai ramas de plata, nu cred ca este de dorit ! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(Liviu @ 4 Jun 2010, 09:43) Am vazut personal cum se decupeaza si se sudeaza inapoi cu elemente originale renault, conform stasului de fabrica Asa se face... daca plafonul nu mai poate fi reparat..se taie..se sudeaza..etc... Din cate vad pe acolo...cred ca ajunge pe la 4500.5000 E..... pacat ca a facut poc airbagul.... This post has been edited by M i h a i: 4 Jun 2010, 09:20 |
--------------------
------
------
------
|
|
xymzar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 3 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Agentul a cerut deviz estimativ.
Tipul foarte OK, dar din pacate se indreapta catre dauna totala. ![]() La prima vedere inginerul de la caroserii a zis 15.000 lei. O sa vad, singurul lucru la care nu voi face compromis sunt airbag-uri, in rest ce se poate folosi se va recupera. Bine nu sa iasa o tiganeala dar nu este momentul sa fac fite. Poate gasesc si o usa de fata... De exemplu, nu mai schimb acum tapiteria de plafon, fata de usa din spate mai merge, etc |
--------------------
Renault
Megane II Estate
2006 / 1.5 dci-74KW
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
daca te impinge in dauna totala, merita sa iei in considerare si reparatia in regie proprie, daca stii pe cineva... iti cauti usi de la dezmembrari, chiar si airbagul ala cred ca poti sa l gasesti, ca in general sunt lovite in fata
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
Si cum iei in regie proprie masina fiind pe leasing? Crezi ca leasingul accepta?
Ar mai fi o varianta f buna pt pagubirt aceea de a fi dauna totala dar sa vorbeasca cu firma de leasing ca epava sa-i ramana lui. Unele contracte de leasing chiar specifica asta. Adica asigurarea practic ii plateste restul de rate iar pagubitul ramane cu masina + eventual o dif de bani daca suma platita de asigurare este mai mare decat restul de plata. Daca nu este stipulat in contractul de leasing faza cu epava (care ramane la pagibit) se poate incerca un deal cu cei de la leasing dar nu verbal, scris! Daca nu, cel mai bine ar fi sa vorbeasca cu cei de la renault sa-i indrepte plafonul si sa-i schimbe doar portierele + aripa spate + airbagul. |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
xymzar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 3 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Masina este perfect reparabila.
Am vazut poze cu ea "desfacuta". Doar tarifele din service o pot duce in dauna. Asteptam opinia asiguratorului si daca se considera dauna incepe "pieptanarea" devizului. Vedem saptamana viitoare raspunsul lor. Deja vad un razboi cu leasingul, ei ca este dauna, eu ca nu. Ca si astia de la leasing sunt niste samsari cu gulere albe. This post has been edited by xymzar: 4 Jun 2010, 21:46 |
--------------------
Renault
Megane II Estate
2006 / 1.5 dci-74KW
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Cei de la leasing nu trebuie sa stie nimic,daca e nasoala treaba dupa devizul estimativ,tu intreaba-i pe cei de la Uniqua in ce suma ar trebui sa te incadrezi cu reparatia pentru ca ei sa plateasca si toata lumea sa fie multumita.
Si apoi vezi cum te orientezi cu service-ul si cu unele piese. |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
QUOTE(BZN @ 4 Jun 2010, 20:53) Depinde....cum si cu cata seriozitate e tratat cazul la leasing. QUOTE(xymzar @ 4 Jun 2010, 21:44) Masina este perfect reparabila. Am vazut poze cu ea "desfacuta". Doar tarifele din service o pot duce in dauna. Asteptam opinia asiguratorului si daca se considera dauna incepe "pieptanarea" devizului. Vedem saptamana viitoare raspunsul lor. Deja vad un razboi cu leasingul, ei ca este dauna, eu ca nu. Ca si astia de la leasing sunt niste samsari cu gulere albe. Vezi cum este mai profitabil si citeste contractul de leasing. In multe cazuri se procedeaza cum ti-am spus. De ex. daca mai ai de platit 6000 Euro pt a se inchide leasingul maine si asigurarea plateste 8000 (de ex), tu ar trebui sa ramai cu epava si sa incasezi si 2000, bani cu care iti repari masina in proportie de 80-90%! O fi rau?? |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
xymzar |
![]()
|
Am cateva poze cu masina din service
060410153815.jpg ( Size: 369.71k ) Number of downloads: 1159 060410153831.jpg ( Size: 347.59k ) Number of downloads: 1221 060410170305.jpg ( Size: 326.92k ) Number of downloads: 1202 |
--------------------
Renault
Megane II Estate
2006 / 1.5 dci-74KW
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(prody @ 4 Jun 2010, 23:14) Cei de la leasing nu trebuie sa stie nimic,daca e nasoala treaba dupa devizul estimativ,tu intreaba-i pe cei de la Uniqua in ce suma ar trebui sa te incadrezi cu reparatia pentru ca ei sa plateasca si toata lumea sa fie multumita. Si apoi vezi cum te orientezi cu service-ul si cu unele piese. din ce stiu eu, toate actele trec pe la leasing (ei fiind proprietarii masinii ![]() |
-------------------- |
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Pentru inceput le spui ca ai o dauna si le ceri o imputernicire,atat, nu inra in discutie dauna toatala si alte minuni de genul asta.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
Marian66 |
![]()
|
oricum o dai, sunt reparatii nasoale, pragul de la stanga spate nu il vazusem. incearca sa tii leasingul cat de departe poti momentan si vezi la primul deviz, care, apropo, daca masina e in service si desfacuta, de ce nu vine?
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
xymzar |
![]()
|
Imputernicirea de reparatii o am deja.
Devizul estimativ a fost trimis catre Uniqa in ziua cand a ajuns masina in service. Azi, cel tarziu maine trebuie sa vina raspunsul de la Uniqa. Atunci vad ce si cum. Referitor la pragul spate, in realitate nu arata asa rau,oricum deja am facut rost de prag. Macaralel de la usi sunt OK. |
--------------------
Renault
Megane II Estate
2006 / 1.5 dci-74KW
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
tu ai spus ca papucul nu a dat prioritate, cine a pus pozele pe topicul celalalt a zis ca Mercedesul..cum e?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
xymzar |
![]()
|
Am facut o schita rapida a accidentului bazata pe o imagine de pe norc.
Papucul nu a dat prioritate, a fost lovit de Mercedes, din lovitura papucul a fost practic rasucit si rasturnat. Attached thumbnail(s) Intersectie.JPG ( Size: 48.4k ) Number of downloads: 973 |
--------------------
Renault
Megane II Estate
2006 / 1.5 dci-74KW
|
|
Marian66 |
![]()
|
da devizu domle, cat e devizu???
ca suntem la asigurari si daune, nu la legislatie Nota moderator: Acest post a fost sters dintr-o eroare, impreuna cu altele care erau offtopic! This post has been edited by adi_ar: 11 Jun 2010, 11:22 |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
Marian66 |
![]()
|
imi cer scuze, am pus si eu un reply cu "da devizu, cat e devizu?". poate a crezut cineva ca e la misto si l-a sters, dar eu chiar sunt curios cat e devizu, val. exacta, si e si f important pt problema
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
Rotty |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 15 June 10 ![]() |
Ce inseamna sa nu fi atent la volan ...
|
--------------------
DAEWOO
Cielo
2006 Executiv
- BZ-28-WMW
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
noutati?
|
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
Fre33lancer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 15 March 08 ![]() |
masinuta este la cobalcescu in service ca parca tocmai ce am vazut un Estate culoarea ta si se holbau 3-4 baieti la ea acum cateva zile
![]() |
--------------------
Megane
Sedan 2.2
2008
|
|
xymzar |
![]()
|
Imi cer scuze ca nu am venit cu noutati, dar am o "scutire" cat se poate de adevarata.
Sunt tata, am adus fetele acasa si masina a trecut pe planul doi. Freelacer, da masina este in service la Cobalcescu. Devizul initial a fost 33.000 lei ![]() Dupa pieptanare a ajuns la 18.700. Uniqa a acceptat valoarea, a fost data comanda de piese si vecinul deja s-a apucat de masina. Daca iese bine il recomand pentru cine are nevoie de tinichigerie, desi nu doresc nimanui. @Rotty, cu neatentia te referi cumva la mine? Daca da, esti intr-o eroare totala, sunt atent cand conduc, dar cand am copilul cu mine sunt chiar exagerat de atent. |
--------------------
Renault
Megane II Estate
2006 / 1.5 dci-74KW
|
|
Marian66 |
![]()
|
QUOTE(xymzar @ 19 Jun 2010, 19:43) Devizul initial a fost 33.000 lei ![]() Dupa pieptanare a ajuns la 18.700. Uniqa a acceptat valoarea, a fost data comanda de piese si vecinul deja s-a apucat de masina. Daca iese bine il recomand pentru cine are nevoie de tinichigerie, desi nu doresc nimanui. a se observa pt cine comenta ca era ditamai dauna totala stii care e partea proasta, ca 95% si daca o faceai cu tot ce era in devizul de 33.000 de lei, tot calitatea de 18.000 o aveai ![]() |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
xymzar |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane II Estate
2006 / 1.5 dci-74KW
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Sa-ti traiasca fetele si sa fie fericite si sanatoase
![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 21:28 |