Accident stupid
![]() ![]() ![]() |
Accident stupid
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
xymzar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 3 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Vineri a venit usa spate.
![]() Sper ca saptamana viitoare sa ridic masina din service. Este incredibil ca o firma ca Renault, (nr 3 sau 4 mondial) sa nu aiba pe stoc un kkt de usa. ![]() PS Dupa la accident folosesc un Citroen C4 Coupe pe benzina, mama cat consuma asta, ma baga in faliment. ![]() Ma tot gandeam sa trec la benzina, nuuuuu raman la "tractorase". Revin cu detalii si ............ bere fara alcool/seminte/etc.... Seara buna |
--------------------
Renault
Megane II Estate
2006 / 1.5 dci-74KW
|
|
xymzar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 3 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Am fost sa vad masina reparata.
Pun o poza facuta cu telefonul. A iesit bine zic eu. LE A apraut o problema: puntea spate este stramba ![]() Asteptam acceptul asiguratorului pentru inlocuire. ![]() This post has been edited by xymzar: 26 Jul 2010, 13:27 Attached thumbnail(s) 072310160409.jpg ( Size: 299.47k ) Number of downloads: 968 |
--------------------
Renault
Megane II Estate
2006 / 1.5 dci-74KW
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Cum naiba s-a strambat puntea? Ca din poze nu pare sa fi lovit roata. Pana la urma la ce suma s-a ridicat reparatia?
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
xymzar |
![]()
|
Da pare cam ciudat, dar draq stie.
Cand am mers cu ea la constatare si la service nu am simtit ca "trage" din cauza puntii. Mai fac maine un drum la ei sa vad si eu rezultatele geometrie. Totusi nu cred ca ma mint, nu vad interesul. Acum cu puntea si cu "spira" de la airbag sofer (ca este dusa si asta) devizul este 23.500 lei adica peste 5500 eur si cum asigurarea este pe 6420, deja este mult si nu stiu daca accepta asigurarile. Puntea este aproape 1000 eur. Cam nasoala treaba. This post has been edited by xymzar: 26 Jul 2010, 18:13 |
--------------------
Renault
Megane II Estate
2006 / 1.5 dci-74KW
|
|
Cristi A |
![]()
|
![]() Impatimit Group: Members Posts: 410 Joined: 20 April 09 ![]() |
ti-a pus spira pe accident?
inainte sa iti predea masina de ce nu au facut si geometria la roti? fiind masina asa indoita. apropo de chestii pe stoc, usa ca usa dar la mine nu aveau bara fata pe stoc ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Privilege
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
nu mai au nici tampoane motor
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
alindrgn |
![]()
|
![]() mamut lânos Group: Members Posts: 1.347 Joined: 27 April 08 From: brasov ![]() |
pana la urma ce ai rezolvat azi?
|
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
2008 abs plus / 2017 black touch Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
|
|
xymzar |
![]()
|
Nu am ajuns azi, maine sunt calare pe ei.
Deja au intins mult prea mult coarda. Si eu am intrebat de ce nu a fost facuta geometria de la inceput, era specificat clar si in autorizatia de reparatie de la politie. Daca asiguratorul face figuri, o sa vad valoarea maxima pe care o accepta si restul il platesc eu, dupa care dau vinovatul in judecata pentru ce ramane. Nu conteaza cat dureaza, sa plateasca. Ma gandesc sa le cer astora de la service o masina sa ma folosesc de ea pana este gata a mea. ![]() O sa fie revopsita si usa spate ca are 3 mici denivelari. Abia astept sa ma sune cei de la vocea clientului. @Cristi, da au pus spira pe accident, cica era topita. Prin deducere simpla asta inseamna ca trebuia sa declanseze si airbag-ul meu. Deci acum asiguratorul trebuie sa isi dea acceptul ptr spira si punte, poate refuza spira si accepta puntea ![]() This post has been edited by xymzar: 27 Jul 2010, 22:57 |
--------------------
Renault
Megane II Estate
2006 / 1.5 dci-74KW
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
recomand sa stai langa masina cand se face geometria...daca nu stai sa o mai faci tu odata...asa pt verificare....Vinovatul este de vina pentru prostie...si da, prostia se plateste..dar , avand rca...nu cred ca mai are treaba..de la service nu cred ca sunt sanse sa primesti masina....iar daca suna pasarea de la vocea c...si o sa ai nemultumiri..prea putin o sa conteaze...îi doare la basca de parerea clientului....ăsta este unul dintre motivele pt care nu voi mai alege renault..pe viitor..
This post has been edited by M i h a i: 28 Jul 2010, 08:02 |
--------------------
------
------
------
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Intre noi fie vorba Mihai, crezi ca altora le pasa?
![]() Nu ma refer la "cirese" de pe torturi mari. Si alora le pasa de buzunarul clientului, nu de client! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
alindrgn |
![]()
|
![]() mamut lânos Group: Members Posts: 1.347 Joined: 27 April 08 From: brasov ![]() |
degeaba dai vinovatul in judecata. o sa pierzi. atata timp cat el are asigurare nu mai are nici o treaba cu tine. indiferent unde e asigurarea. o faci pe casco daca se poate si pe urma sa se descurce asiguratorul tau cu cel al vinovatului pentru recuperarea banilor.
si un sfat, cand ii mai suni pe aia de la vocea clientului, intra tare cu gura pe ei ca altfel te iau de prost si nu se rezolva nimic. trebuie facut scandal peste tot ca altfel nu rezolvam nimic in tara asta de rahat. |
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
2008 abs plus / 2017 black touch Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
|
|
claudiu.manda |
![]()
|
![]() Think green! Group: Members Posts: 369 Joined: 19 July 10 From: Bucharest ![]() |
Nu cred ca cel asigurat nu mai are nicio treaba cu pagubitul, indiferent de situatie. Daca pagubitul nu accepta despagubirea din partea asiguratorului, se poate indrepta civil impotriva acestuia. Cei care si-au reparat masina pe RCA au observat probabil ca la finalizarea lucrarii semneaza o declaratie conform careia nu mai are nicio pretentie de la asiguratul lor.
Tu, pagubit, nu ai niciun raport cu asiguratorul celui care te-a lovit, decat in momentul in care ai un dosar de dauna deschis la ei. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2008 Dinamique 1.5 dCi 85 hp 10,000 km - 22.06.2009 / 20,000 km - 25.02.2010
30,000 km - 28.11.2010 / 40,000 km - 26.08.2011 50,000 km - 08.06.2012 / 60,000 km - 04.05.2013 |
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
ca sa il dea in judecata pe asigurat are doua posibilitati
1. plateste el repaatiile de pana acum si isi ia masina, urmand sa recupereze banii ulterior 2. masina ramane in service pana se termina procesul. vestea buna e ca cica statul a luat masuri in domeniul justitiei si s-au mai redus procesele cu 10%. adica in loc de doi ani, o sa termini in vre-o 22 de luni... o banala contestatie la un accident la care am fost considerat vinovat, a durat un an juma. in conditiile in care eu am facut-o doar sa iau permisul inapoi, nu am mai depus alte acte, nu m-am prezentat... |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
Cristi A |
![]()
|
teoretic e mai bine asa, daca pusca si cel de la sofer, sigur dadea dauna totala...
Blocul lumini e pe la 450 ron, daca nu il accepta, tot nu e cat puntea spate ![]() Lufturile la usi au iesit egale? |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Privilege
|
|
xymzar |
![]()
|
Azi au dat acceptul pentru suma finala.
Valoarea finala cu puntea inclusa este 21958.73 lei (la cursul de azi 5163.24 euro) Practic au platit 80% din valoarea asigurata. Nu am mai insistat cu spira. Pana la urma am avut ceva noroc ca nu au facut cei de la service geometria la inceput, ca se ducea in dauna fara discutii si nu mai aveam de unde sa trag ca sa iasa banii pentru punte. In fine, asta este cand e sa fie ghinion....... @Cristi, lufturile de la usi au iesit mai bine ca din fabrica ![]() This post has been edited by xymzar: 30 Jul 2010, 11:27 |
--------------------
Renault
Megane II Estate
2006 / 1.5 dci-74KW
|
|
Cristi A |
![]()
|
o ultima adaugare
![]() ![]() ![]() sa o folosesti sanatos si de acum inainte ![]() This post has been edited by Cristi A: 31 Jul 2010, 00:29 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Privilege
|
|
xymzar |
![]()
|
Ma gandesc ca la cati bani castiga cu reparatia masinii mele, pot sa faca si ei cadou o "spira" de 600 lei.
![]() @CristiA, aha deci asta este pretul, ptobabil ca 150 lei este manopera ![]() Ma duc luni dimineata sa am o vorba cu ei. This post has been edited by xymzar: 1 Aug 2010, 08:11 |
--------------------
Renault
Megane II Estate
2006 / 1.5 dci-74KW
|
|
Cristi A |
![]()
|
Majoritatea reprezentantelor au spira la 450 lei
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Privilege
|
|
M i h a i |
![]()
|
despre care spira vorbiti voi? daca vorbiti de aia din volan..cu blocul de lumini..panglica...nu costa nici un 450 lei...la reprezentanta...costa 740 lei cum are xymzar..si pt masini care au cruise pe volan...aproape 900...
|
--------------------
------
------
------
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
vroiam sa spun ca daca era devizul facut pe bune, fara sa fie pieptanat ca sa folosim expresia colegului, masina era dauna totala. ca a vrut proprietarul sa faca niste compromisuri pt ca trebuia neaparat reparata, e altceva, dar ca avarii, era dauna totala. erau unii pe la inceput care spuneau ca se repara cu niste sume gen 12.000 lei
![]() |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
xymzar |
![]()
|
Si ca sa fie circul complet, puntea vine abia marti ca normal nici asta nu este pe stoc in tara.
![]() Cred ca nu au nimic pe stoc astia. |
--------------------
Renault
Megane II Estate
2006 / 1.5 dci-74KW
|
|
Marian66 |
![]()
|
crezi bine. sper din tot sufletul, la cat astepti, macar sa fie piesele de origine
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
xymzar |
![]()
|
Nuuu se poaaaaaateeee, azi cand au montat puntea noua este mai stramba ca cea veche .
![]() Am impresia ca nu este piesa de origine. ![]() Ceva nu este in regula cu oamenii astia. Maine dimineata ma duc iar, nu mai merge cu frumosul. ![]() |
--------------------
Renault
Megane II Estate
2006 / 1.5 dci-74KW
|
|
M i h a i |
![]()
|
clar nu este de origine...o piesa de origine pica la fix...garantat....reconditionare....mai nou am vazut ca mai toate firmele care vand piesa fac asta...in special autokarma...
|
--------------------
------
------
------
|
|
Marian66 |
![]()
|
chiar imi pare rau daca am cobit. acum, cu piesele de origine, am pus odata o aripa de "import" la un vw, la indemnul vopsitorului, care mi a spus ca pica bine si ca nu merita diferenta (nu la modul "am eu o aripa, e mai buna asta"; fara niciun interes, mi a spus ca sunt unele negre pe care scrie in chineza). in fine, a picat f bine, n am probleme pana acum cu ea; ideea e ca mi a spus ca la logan de ex, de cand au inceput sa faca cate 3-4 in aceeasi matrita pica mai bine astea de import.
in fine, daca nici la service nu vine piese cum trebuie.. |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Poate e greseala de montaj.
![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
xymzar |
![]()
|
Fost, vazut, enervat, ridicat tonul.
Din pacate nu este eroare de montaj. Am intrebat daca este venita din Franta pe filiera normala si au zis ca da. Din ce am prins din zbor cred ca este luata de la DAB, ![]() Concluzia: asteptam o punte noua. Cand vine? Nu se poate preciza exact. ![]() |
--------------------
Renault
Megane II Estate
2006 / 1.5 dci-74KW
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Ai grija la urmatorul test, (pentru urmatoarea punte?) vezi sa nu se faca "reglaje"...
This post has been edited by BZN: 12 Aug 2010, 21:12 |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 21:37 |