Renault Latitude, Laguna Sedan
![]() ![]() ![]() |
Renault Latitude, Laguna Sedan
maddan |
![]()
|
||
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|||
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Laguna la inceput cel putin a fost un pic greu de digerat, dar acum mi se pare originala si are un design inchegat si elegant sa zicem.
Chestia asta e un mix de banal cu ..oriental. Nu ca e urata cumva...dar n-are personalitate. This post has been edited by Arhimede: 7 Jun 2010, 23:28 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
c'mon arhimede, aici esti iarasi contra ca sa fii contra. Cum sa aiba laguna 3 design original si inchegat? (la exterior? ). Iimi place (din poze) extrem de mult acest latittude comparat cu laguna 3 hatch, asta chiar ca are un design relativ inchegat (adica se pupa designul diferitelor elemente unul cu altul, vezi farurile lagunei 3 si felul cum se integreaza cu fata , sau stopurile sau cum se integreaza ele pe haion).
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
cand l-ati vazut cu stema de SM nu v-a placut ..... acum ca are rombu-n bot toata lumea e-n extaz.....
PS: la fel s-a intamplat cu lansarea Loganului hatchback.... ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
aphophis |
![]()
|
mie unuia mi-a placut sm5-ul. Cat despre sandero-ul , acuma really arata mai bine dacia sandero decat renault sandero
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
QUOTE(aphophis @ 7 Jun 2010, 23:33) c'mon arhimede, aici esti iarasi contra ca sa fii contra. Cum sa aiba laguna 3 design original si inchegat? (la exterior? ). Iimi place (din poze) extrem de mult acest latittude comparat cu laguna 3 hatch, asta chiar ca are un design relativ inchegat (adica se pupa designul diferitelor elemente unul cu altul, vezi farurile lagunei 3 si felul cum se integreaza cu fata , sau stopurile sau cum se integreaza ele pe haion). Pai da....o luam pe puncte daca vrei...Ce e mai original spoilerul de pe laguna 3 care e pe toata lungimea barii si cu "lama" aia sus sau asta de pe Latitude comun cu 99% din masini ....un spoiler pe centru si 2 mai mici in margini care includ si proiectoarele? Farurile de pe laguna sau astea care au un design aproape accidental(nu accidendat ![]() Grila asta care n-are nimic in comun cu gama renault sau cea de fapt inexistenta de pe Laguna care se incadreaza in limbajul renault incepand cu Clio..si terminand cu Scenic. Mi se pare ca au vrut o mica paralela spre lexus...Grila cromata cu "lame" si colturi ascutite, faruri romboidalo'-chinuite. Si la partea din spate poti sa regasesti ceva ....banda cromata intre stopuri, coltul exterior de sus al stopului prelungit un pic spre aripa.(Si pot sa fac foarte multe legaturi intre designul celor 2) N-am zis ca e urata, dar e ghiveci. This post has been edited by Arhimede: 8 Jun 2010, 00:16 Attached thumbnail(s) Lexus_LS_460_L_2010_800x600_wallpaper_01.jpg ( Size: 102.02k ) Number of downloads: 1301 Renault_Latitude_2011_800x600_wallpaper_02.jpg ( Size: 48.86k ) Number of downloads: 1374 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
aphophis |
![]()
|
macar ghiveciul ala arata bine la latitude spre deosebire de laguna 3. Desi.. pare-mi-se ca am vazut un laguna 3 gt, pe timp de noapte (
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(maddan @ 7 Jun 2010, 22:42) Adica? E-klasse, 5er sau A6? Ca Superb-ul desi e cat o zi de post are preturi mai mici decat unele versiuni de Passat! Masina asta, ca si Vel Satis de altfel, exista doar ca sa "gadile" un pic orgoliul celor de la Renault ca au si ei "o tentativa" de premium. Diferenta e ca Vel Satis era chiar radicala ca aspect, probabil de aia nici nu a prins prea mult in schimb asta nu va prinde pentru ca e absolut banala. This post has been edited by Garett: 8 Jun 2010, 06:07 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
aphophis |
![]()
|
de parca superbul nu e banal (chiar urat). Passatul de parca nu e banal. Si tot asa
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Pai n-am sustinut contrariul!
Megane 2 (hatch), Vel Satis sau Laguna 3 sunt masini cu un design distinct, love it or hate it, in schimb Megane 3 sau asta sunt absolut banale, sunt nspe modele la fel pe piata. |
--------------------
No
Reno
|
|
aphophis |
![]()
|
megane-ul 3 e chiar frumos, chiar daca e oarecum banal. Ca pana si la banalitatea aia, ai banal la care te ia somnul (golf VI de exemplu) sau banal ceva mai frumos (megane-ul 3 de care zici tu)
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Garett |
![]()
|
"Beauty is in the eyes of the beer holder"
![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
rs09 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 22 November 09 ![]() |
Masina arata mult mai bine decat Fluence.Cred ca se va lansa si in europa cu un nou interior mai luxos prin 2012.Daca pun si motorul de 3.5l V6 masina va fi super.
|
--------------------
renault
symbol 1.4 8v
2008
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
@Garett Mentionam pozitionarea in clasa mare pentru ca si pretul si motorizarile vor fi pe masura (macar cele din urma, sper
![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
zici tu ca asa vrea sa o faca concurenta cu c 6 si 607? masini care tocmai au fost trase pe linie moarta ca sunt neprofitabile?
sau o vand in alte zone astfel? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Garett |
![]()
|
Personal mi se pare o idee proasta.
Vorba lui b76bgaarh, modelele franceze din aceeasi categorie sunt niste esecuri comerciale, nu vad de ce ar fi altfel pentru Renault. Ar trebui sa se concentreze pe gama pe care o au deja in loc sa intre intr-un segment in care s-a dovedit deja ca nu prea au loc. |
--------------------
No
Reno
|
|
andreicri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 740 Joined: 5 September 04 From: Bucuresti ![]() |
eu sunt curios unde va fi produsa pentru piata europeana.intreb pentru ca ma gandesc ca ar fi costisitor sa o importe din Coreea si in franta am inteles ca nu e loc.Sa fie turcaletii in pole position?
This post has been edited by andreicri: 8 Jun 2010, 11:52 |
--------------------
Renault
megane 2 sedan
1,9dCi/2004 Laguna 3 Dynamique 2.0 dCi full (fara piele si trapa)(pe vine)
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Sau Spania
![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
aphophis |
![]()
|
eu cred ca va fi facuta in coreea, nu prea am vazut anunturi cum ca o fabrica europeana se va ocupa de latitude. Si mi se pare normal, nu stiu daca are rost o banda de asamblare pentru o linie de latitude, cand o pot face pe linie cu samsungul sm5. Oricum e ironic, ca masinile coreeni devin tot mai europene , iar cele frantuzesti tot mai coreene.
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
Daca baga preturi de 30.000 de euro o sa stea cu ea pe taraba in Romania ! Nu da nimeni banii astia pe un Renault.
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
multi nici macar nu stau sa se uite cat costa masina...vor limuzina...aleg ceva nemtesc si gata, dilema lor este a6, seria 5 sau E classe iar daca baga reduceri d=alea gen koleos, laguna 3...ajung clientii de megane privillege sa se gandeasca la un latitude d-asta...eu unu sper sa vanda si ei ceva masini, ca vechiul model o singura data l-am vazut pe strada...
|
--------------------
*
*
*
- *
|
|
rs09 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 22 November 09 ![]() |
Cred ca o sa coste vreo 25000.Sigur peste pretul unei Laguna.Concurenta o sa fie Volkswagen Passat, Peugeot 407, Citroen C5,nu cred ca o sa-i convinga pe posesorii de BMW si Audi sa schimbe marca.
|
--------------------
renault
symbol 1.4 8v
2008
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Parerea mea e ca si-au dat si cei de la Renault seama ca nu au nici o sansa pe piata continuand la fel de inovator ca si cu mizeriile pe care le-au desenat pana acum. Au inceput sa schimbe ceva cu Laguna 3, careia din pacate, in buna traditie, i-au gresit botul grav.
Acum cred ca au ales solutia cea mai buna: sa copieze desene care socheaza mai putin, dar care se vand foarte bine, cum sunt Passat sau Toyota Camry. Cel putin partea frontala zici ca e luata cu copy/paste de pe Camry: toyota-camry-new-02.jpg This post has been edited by adip: 8 Jun 2010, 14:48 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(maddan @ 8 Jun 2010, 09:54) ...motorizarile vor fi pe masura... Si ca romanii sa nu se grabeasca sa o compare cu Superb Pe ce masura? superb are v6 de 3.6 litri cu 260CP si cutie DSG. Da si tu exemple concrete, ca eu o vad comparabila cu skoda toata ziua, in ciuda pretului, care spui tu, va fi mai mare la renault. |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Va rog sa ramaneti la subiect. Lasati comparatiile care vor da nastere la flameuri.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
eu sunt curios de motorizari, trebuie sa intre in actiune alianta Renault - Nissan - Mercedes. Poate atunci o sa fie mai interesanta pentru unii dintre noi.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
daciafan |
![]() ![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
Latitude nu este altecva decat un Logan stilat
doar sigla Dacia mai trebuie plasata pe calandru... |
--------------------
/
/
/
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
pe ce te bazezi cand faci astfel de afirmatii?
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
La prima vedere am zis ca aduce in fata cu Phaeton! Acum mi se pare un Logan mai latit in fata!
Sa vedem a ce arata maine! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Bot de epica
http://www.zercustoms.com/news/images/Chev...Accessories.jpg Si fund de sonata http://imshopping.rediff.com/pixs/products...8Leather%29.jpg Mi se pare numai mie? |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 04:17 |