Mi-am luat masina cu 750 de euro, Peugeot 405 1.9D 1988
![]() ![]() |
Mi-am luat masina cu 750 de euro, Peugeot 405 1.9D 1988
marian-j |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
||
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Daca are diesel gata intra ARR...mai ales ca e mare pejo-ul
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
E mare,coane,nu zic nu,da' nici camion nu-i chiar daca intentioneaza sa-l utilizeze ca transportor de baloti.
![]() Psst!Psst!Coane,io zic sa ne calmam. Merced a pus deja mana pe "maturoi" si ar fi pacat sa ne uzam tasturile de pomana. |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(Merced @ 20 Oct 2010, 21:52) Ești cel mai mare fraier din lume dacă mai pui botul la toate mitocăniile unui ofticat! Tu chiar n-ai altceva de făcut decât să te "uiți" în gura lui? Lasă-l în pace cu mașina lui cu tot ... atâta poate și pace! Dacă Pejoul tău era al lui, era cea mai bună și fiabilă mașină din lume! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
marian daca esti amabil sa-mi explici te rog(intr-un PM eventual ca sa nu poluam aici cu toate ca problema e similara cu a lui Merced) ce se intampla la ITP daca pompa de servofrana e defecta? Masina in cauza e o D®acie CN de prin '95 si are pompa originala cu 4 conducte (din cate am inteles un model foarte prost ca si fiabilitate). Se poate inlocui fara probleme cu una cu 3 conducte care a existat pe Dacie evident?
This post has been edited by bmwh548: 20 Oct 2010, 22:24 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Dacia nu are nicio pompa de servofrana, se ocupa stutul din galerie de treaba asta, de acolo vine vacuumul. In cel mai rau caz are o problema tulumba. In mod normal o masina trebuie sa aiba sistemul de frana cu care a venit din fabrica cand se prezinta la ITP.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Tulumba...eu ii zic pompa
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Tulumba in sine e independenta de pompa de frana, deci o inlocuiesti separat, din cate-mi aduc eu aminte. Oricum ar trebui sa geama Remat-urile de ele. N-ai de unde face rost de una? Spune-mi ca poate incerc eu daca nu.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Din câte știu eu (nu sunt sigur dacă e așa, marian poate să confirme/infirme), la ITP trebuie să ai sistemul de franare original sau un sistem de frânare mai performant (dar care să fi fost omologat RAR pentru acel tip de mașină).
Mai pe scurt, poți să pui pe o Dacie care a avut sistem de frânare cu un singur circuit, un sistem de franare cu dublu circuit, dar nu invers! ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 20 Oct 2010, 22:31 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
bmwh548 |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 20 Oct 2010, 23:30) Tulumba in sine e independenta de pompa de frana, deci o inlocuiesti separat, din cate-mi aduc eu aminte. Oricum ar trebui sa geama Remat-urile de ele. N-ai de unde face rost de una? Spune-mi ca poate incerc eu daca nu. Nu pot sa-ti spun exact acum pentru ca nu stiu 100% povestea. Am vorbit in treacat cu taica-meu despre problema (CN-ul de care vorbesc va fi viitorul cazan) si mi-a zis ca e o problema cu servofrana (deci cum ziceai tu cu tulumba), dar apoi cand i-am zis sa schimbe piesa defecta zicea ca e pompa cu 4 conducte si alea se strica repede si nu am mai intrat in amanunte... Nu am inteles exact care e legatura tulumba-pompa de frana (poate ajung zilele astea pe la masina ca tot vreau sa ma documentez pentru montarea centralizatei), am intrebat pentru ca nici el nu stie cam ce se va intampla la ITP si marian mi s-a parut in masura sa imi dea un raspuns clar. De gasit piesa cu probleme se rezolva si pe aici (multumesc frumos de oferta totusi) ca sunt destule Dacii pe la dezmembrari pe aici. Multumesc de raspunsuri, am sa mai caut si pe sectiunea dedicata (stiu ca mai erau niste topicuri pe acolo). |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
sorin1983 |
![]()
|
Pompa cu 4 conducte compatibila gasesti pe reno18... cauta.
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
marian-j |
![]()
|
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Multumesc, am sa ma informez mai bine asupra problemei pe care o are cazanul ca sa stiu care e procedura de urmat (in traducere cat trebuie sa umplu frigiderele celor de la Dacia cu piesele lor cu holograma).
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Da' ce-o zis Pilif de rabla mea, ca n-am prins discutia?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Merced |
![]()
|
A zis ca ai lucrat ca la carte si esti "nambăr oan".
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
N-a zis nimic rău de rabla ta, doar că lucrezi cu pasiune and șit
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Merced |
![]()
|
Desi daca stau sa ma gandesc, Doamne ce improvizatii ai tu acolo. Trebuia sa iei filtru de aer nou DE UZINA, DIN DEPOZIT, carburator Carfil de la Brasov, etc etc.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Pana sa-ti pui termostat pe furtun gandeste-te la urmatoarele: la Dacie, capul termostatului sta in chiulasa, scaldat de apa in miscare, sau oricum foarte aproape de sursa de caldura, pe cand daca il pui in furtun departe de motor fara a circula apa pe el, sunt foarte mari sanse sa nu se mai deschida sau sa se deschida cu maaaare intiziere (cand s-o incalzi si apa "statatoare"de linga el prin conductie).
Nu mai stiu daca noile termostate mai au acea gaurica in taler dar si atunci nu stiu cat de usor se incalzeste volumul de apa de pe furtun. |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Bine punctat, termostatul nu degeaba e pus constructiv la iesirea din chiulasa, si nu pe furtun pe undeva.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Orice parte ar lua-o ,tot va fi mai bine decat e acum , nu cred ca ar dura mult pana s-ar deschide ,pana la urma pompa aia lucreaza nu sta degeaba
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Si ce daca lucreaza? mai citeste odata atent ce a zis GIC.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
Pai unde-l pun e fix langa stutul de la chiulasa.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
nenea merced ,ce scrie pe cutia de la uleiu de cutie, w cat?
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Merced |
![]()
|
Te sun azi mai pe seara si te trimit in Militari dupa el. E un Elf d-ala 75W80.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
super exact cat scrie in manual.
![]() ca ticosenia are ungerea la pinionu 5 prin picurare si-i trebuie ulei subtire,huruie iarna ca draq pana se incalzeste uleiu din cutie. <span class='edit'>24 Oct 2010, 21:07:</span> upi gata inca odata sarmana merced pentru ulei, dau bere ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 24 Oct 2010, 20:07 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Merced |
![]()
|
Ma bucur ca l-ai ridicat fara incidente.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
C@talin |
![]()
|
pfoaa ce era la intrare in bucuresti veneau toti innapoi.
![]() erau numai in valea cascadelor 4 politisti. acuma sa vad cand il schimb . : c-am frig afara ![]() This post has been edited by C@talin: 24 Oct 2010, 20:16 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
bmwh548 |
![]()
|
Pai nu incape in casa micul gigant?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 23:12 |