Mi-am luat masina cu 750 de euro, Peugeot 405 1.9D 1988
![]() ![]() |
Mi-am luat masina cu 750 de euro, Peugeot 405 1.9D 1988
Richelieu |
![]()
|
||
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
||
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|||
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Nu lasa termostatul blocat pe deschis pe masina.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
tot e mai bine decat fara, mai gatuieste catusi de putin.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Daca nu se pot desface acele suruburi, nu prea am de ales. Macar sa-i pun termostat pe furtun cumva. Azi o sa incep "tratamentul" cu WD40. Am uitat sa-l iau dimineata cand am plecat. Sper ca o sa mearga.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Poti incerca si un degripant mai de marca, wd-40 e asa mai de telesoping, nu ca nu ar fi bun sa-ti ungi surubu, dar nu e ceva profesional.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.386 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, ca la Wurth nu tot ulei mineral si diluant pun in ele.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
pai si la mercedes si la logan tot tabla au pus pe ele nu?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.386 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si mercedesu o fi profesional sau ce?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Nu neaparat dar face diferenta nu crezi?
Oricum decat wd40 mai bine lichid de frana ca intra mai bine peste tot... si daca ala nu desface atunci la revedere. This post has been edited by sorin1983: 20 Oct 2010, 11:22 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(Merced @ 20 Oct 2010, 12:13) Daca nu se pot desface acele suruburi, nu prea am de ales. Macar sa-i pun termostat pe furtun cumva. Azi o sa incep "tratamentul" cu WD40. Am uitat sa-l iau dimineata cand am plecat. Sper ca o sa mearga. baga cola peste el cum faceau baietii dela mythbusters ![]() o carpa bine plasata peste surub imbibata in cola. ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
argon |
![]()
|
Cum sunt suruburile alea? ai incercat sa le desfaci, s-a dus hexagonul..sau?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sunt hexagon, de 11, ciudata alegere de dimensiune. Este foarte ok hexagonul la ele, dar ori se rupe cheia, Muttley stie, ori se rupe capul surubului. De desfacut, mici sanse. Tocmai ce i-am dat prima tura de WD40 si am ciocanit bine in ele. Nicio sansa.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
sorin1983 |
![]()
|
Tubulara
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Crezi ca nu se rupe surubul daca foloseste tubulara?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Tubulara sau inelara tot un drac in situatia asta.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ai loc acolo cu un pistol cu aer comprimat ?
ca ala poate reuseste sal desfaca,dand socuri scurte.destul deputernice. ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Merced |
![]()
|
Se rup sigur.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
argon |
![]()
|
Are el dreptate, cu o cheie cu impact ai mai multe sanse decat la mana
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
C@talin |
![]()
|
nu cred ca a vazut pe nimeni sa puna cheia pe surub si sa ea cu ciocanu in ea,
c-am asta face si pistolu da e mai finutz ![]() merced pai nu dai pistolu la maxim il dai la minim si icnerci asa,socurile il slabesc.si pe urma maresti cate o treapta pana se rupe ![]() This post has been edited by C@talin: 20 Oct 2010, 15:28 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
argon |
![]()
|
O fi ca suruburile lungi din pompa de apa de Dacie, cand se colmateaza si ruginesc, nu le mai scoti din chiulasa veci.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
C@talin |
![]()
|
am vazut si dalea sunt celemai a dracu.
se rupeau ca mamaliga ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
einstein1984 |
![]()
|
Pompa de apa la Dacie era in chiulasa??????
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
C@talin |
![]()
|
e prinsa de chiulasa si se rup mereu surburile. de prindere.
are niste suruburi lungi .facute din plastilina |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Sau daca nu se rup dupa un timp se face praf filetul si stai si plangi pe langa masina.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(Merced @ 20 Oct 2010, 14:25) Sunt hexagon, de 11, ciudata alegere de dimensiune. Este foarte ok hexagonul la ele, dar ori se rupe cheia, Muttley stie, ori se rupe capul surubului. De desfacut, mici sanse. Tocmai ce i-am dat prima tura de WD40 si am ciocanit bine in ele. Nicio sansa. Nu te mai chinui degeaba ![]() This post has been edited by vallyyy: 20 Oct 2010, 18:54 Attached thumbnail(s) 2989_1uyluhc4y.jpg ( Size: 68.27k ) Number of downloads: 314 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Merced |
![]()
|
Ma daca improvizam ceva ar fi super ok, nu ma deranjeaza nici termostatul ei daca e acolo, chiar si cu riscul ca o sa se inchida intr-o zi, desi daca nu s-a inchis pana acum, nu vad de ce ar mai face-o. Indicatorul e temperatura functioneaza perfect, si eu oricum sunt cu ochii pe el mereu, deci si daca s-ar inchide, as trage pe dreapta repejor.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Pai altfel mai simplu de atata nu vad cum ai putea , fara batai de cap si cred ca merge perfect pusa intre furtunul motor - radiator
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Merced |
![]()
|
Am fost nevoit sa sterg masiv. Pana la un punct conversatia a fost ok, dupaia a deviat.
Filip, printre altele a zis la un moment dat o fraza care lezeaza grav un alt membru al forumului. Presupun ca daca se gandeste isi va da seama despre ce e vorba. Nu vreau sa mai aduc vorba de asa ceva. De acolo, daca tot am sters postul ala mare, si chiar imi pare rau ca a muncit saracu' ceva la el, a trebuit sa sterg tot ca nu se mai intelegea nimic. Bun. Unele lucruri cred ca le-au lamurit altii inainte. Masina n-a avut servodirectie, e o imbunatatire pe care as fi dorit s-o adaug eu ulterior. N-am auzit de probleme la ITP pentru ca e alt radiator acolo. Nu aia e problema lor. Radiatorul original si cu cele doua electroventilatoare am vazut pe forumul Peugeot ca-s cauzatoare de probleme. Deci pana la urma mai bine asa. Supraincalzirea aia era de fapt o suta de grade. Si avand un buson de rahat pe Transfagarasan n-a tinut presiunea in sistem cum trebuie. Pe Transalpina busonu' am si uitat sa-l mai pun. Ca sa fiu mai explicit, "fiertul" motorului nu se petrece la o suta de grade, ci pe la vreo 110. Mie nu mi-a sarit de 100. Ca probabil Dacia lui Filip n-ar fi avut treaba, e posibil. Nici Dacia mea n-a avut. Dar in cazul lui e foarte posibil sa nu aflam niciodata, ca cine stie daca ajunge p-acolo pana chiar interzic astia Daciile. ![]() Cu frana s-a discutat si paradiscutat. Problema inchisa. La fel, problema mea daca ma opreste ARR-ul. Poti sa faci o sesizare daca iti face placere. Dar sa fi convins ca nici pe tine daca te opreste, nu scapi fara talon ridicat. Iar mistoul care se face eu consider ca-i constructiv. Sau ar trebui sa fie. Oricum eu de abia astept rk-ul la AUV, sa vad cum se va monta chiulasa nou nouta, originala, de uzina. Abia astept. E vorba de multi bani investiti intr-o masina absolut banala, fara macar valoare sentimentala, ca tot s-a dat exemplul Muttley, care oricum a facut ceva special pe deasupra. Daca unii considera ca sunt investitii bune, sa fie sanatosi. Eu n-o sa fiu vreodata de acord cu bagatul de bani intr-o Dacie care in nici 20 de ani a ramas cel putin o data fara pedalier, si care s-a reparat cum s-a reparat, sunt discutii p-aici pe forum si multi isi aduc aminte mahnirea lui Kruger. Pana la urma daca iesea de vis cum dorea omul, nici n-o vindea. A dat-o de pomana, proprietaru' intermediar a dat jos scaune meseriase de pe ea, si multe altele, a schimbat masca si faruri, si cine stie ce alte chestii si apoi l-a gasit pe Filip sa i-o dea, mai scump decat o cumparase. In acest moment eu va rog sa lasam acest versus, daca tot se doreste, pentru Cafenea. Pe mine nu ma intereseaza ca nu stiu ce masina e "impecabila din punct de vedere tehnic" cu piese noi pe ea de uzina, aduse din depozitele sulii, atata timp cat masina aia face drumuri la Kaufland pe banii vecinilor si iese din Bucuresti de doua ori pe an. Unii inteleg ca masina-i un obiect la care sa se uite vecinii, pe care sa-l imbunatatesti fara sa-l folosesti de fapt, sa-l speli in vazul tuturor si sa faci 10 km pe saptamana. Pentru mine masina e un mijloc de transport, cu bune si cu relele deja bine cunoscute. Si, desi are anumite hibe momentan, este peste o Dacie 13xx din aproape orice punct de vedere. Cand se vor pune la punct si hibele alea, nici nu se mai poate purta o discutie de genul asta. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 23:07 |