Mi-am luat masina cu 750 de euro, Peugeot 405 1.9D 1988
![]() ![]() |
Mi-am luat masina cu 750 de euro, Peugeot 405 1.9D 1988
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
O sa rog o verisoara care lucreaza la Ardaf sa intrebe pe cineva mai avizat. Dar nu vad de ce nu s-ar despagubi. Dimpotriva, mi se pare mai normal sa se faca asigurarea pentru persoana, cum e prin alte tari, nu pentru masina. Cum fac altii, iau masina, o trec pe talon pe bunica de la tara, platesc impozit derizoriu si asigurarea la juma' de pret. Eu platesc cat trebuie, poate si mai mult, de fapt sigur cu 20-30 de lei mai mult in cazul in care o iei pe seria de la sasiu.
In plus, in caz de dauna, adica daca dau intr-unul, cine e la volan? Ala din talon sau eu? Eu as zice ca eu. Oricum probabil o sa fac si identificarea pana la asigurare, deci n-ar trebui sa mai existe problema asta ulterior. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Si mai pui 140 ron pentru taxa inmatriculare+certificat+numere la rand si ai scapat de o grija.
PS: sau mai bine numere preferentiale, unui cunoscut ia venit la rand HDxxFAG, si a mai platit odata dupa sa-l schimbe. This post has been edited by argon: 8 Dec 2010, 15:17 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu stiam ca-i vreo 180.
![]() Evident ca numere la rand, ca nu stau sa iau personalizate, n-am de ce, sincer. Si de ce taxa de inmatriculare vorbesti? Am platit una deja la primarie. Poate taxa de identificare, care-i 100 de lei parca. Plus 40 de lei numerele, plus vreo 40 talonul. D-aia am zis ca stiam ca-i 180. Si ce mai dai la acte auto 10-20 de lei sa faca ai dosaru', ca nu stau sa imi bat capu', sunt vreo 200 de lei. This post has been edited by Merced: 8 Dec 2010, 15:18 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
argon |
![]()
|
RCA_ul si identificarea oricum ai zis ca le fai, mai era taxa de talon, taxa de inmatriculare(care ai zis ca ai platit-o) si numerele max 50 ron.
Si mai e si impozit in avans care e vreo 180 ron/an ![]() This post has been edited by argon: 8 Dec 2010, 15:21 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
kossak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 752 Joined: 27 May 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
L-am pus pe frate-meu sa se intereseze si mi-a zis ca mi-ar putea rezolva la Astra cu 260 de lei/ 6 luni, pt 2800cmc. Se pare ca se poate.
|
--------------------
Honda
Civic
1.8 Sport, ex Dacia Logan 1.4 Laureate "Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
|
|
Merced |
![]()
|
Nu ma, am zis ca nu am facut identificarea. Am tot amanat-o sa nu ma trezesc ca-mi face vreunu fente pe la Rar ca nu am pompa ai de vacuum, si uite ca s-au facut vreo 6 luni de atunci. Am platit inainte sa treaca 30 de zile taxa aia de inmatriculare la primarie, ca sa nu-mi dea amenda aia de 10 lei sau cat dracu' era
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
argon |
![]()
|
si cat ai pe an? mie mi se pare foarte mult la 1.8 180 ron, tinand cont ca la cel de 1.5 am e 52 ron..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Merced |
![]()
|
Tot am asa, vreo 190. Bine, eu cand am platit, am dat decat vreo 80 de lei, din iulie si pana la sfarsitul anului asta. D-aia mai repede ma duc si termin cu identificarea si o tin pe bara o perioada daca nu am bani si de asigurare, ca sa nu ma puna aia dupaia in ianuarie sa platesc impozitu' iar pe tot anu', probabil trebuie replatita dupa un an si taxa aia la primarie, cenzuraturi d-astea.
Ia sa-mi fac eu o programare la identificare pe net. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(Merced @ 8 Dec 2010, 15:14) Dimpotriva, mi se pare mai normal sa se faca asigurarea pentru persoana, cum e prin alte tari, nu pentru masina. In plus, in caz de dauna, adica daca dau intr-unul, cine e la volan? Ala din talon sau eu? Eu as zice ca eu. Ehh, traim in Romania. Asa ai putea sa te intrebi de ce un RCA pentru locuinta e cativa lei pe an, si acopera plasmele vecinului de dedesubt daca il inunzi, iar RCA-ul pentru masina e enorm, indiferent de ce istoric la daune ai. Sau iti fac si ei o reducere de 5% concomitent cu dublarea anuala a primelor. |
--------------------
.
.
.
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(Merced @ 8 Dec 2010, 15:27) D-aia mai repede ma duc si termin cu identificarea si o tin pe bara o perioada daca nu am bani si de asigurare, ca sa nu ma puna aia dupaia in ianuarie sa platesc impozitu' iar pe tot anu', probabil trebuie replatita dupa un an si taxa aia la primarie, cenzuraturi d-astea. Ia sa-mi fac eu o programare la identificare pe net. ![]() Bine ca te-ai lalait pana acu'! Acuma mai prinzi tu programare ciuciu ca-i iures cu inmatricularile. Ai toate sansele ca Autentificarea s-o faci dupa Anul Nou. |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Merced |
![]()
|
Nu prea am vazut aglomeratie asa mare ca trec pe langa mereu. Nu stiu ce sa zic. Posibil sa am pe cineva sa ma ajute sa intru mai repede. Daca nu, si la anu'. Sau poate ma enervez si o vand.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
kossak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 752 Joined: 27 May 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Hai ma lasa povestile cu vandutul si bicicletele
![]() |
--------------------
Honda
Civic
1.8 Sport, ex Dacia Logan 1.4 Laureate "Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
|
|
Merced |
![]()
|
Mda. Nu e dracu' asa negru. Online si maine m-as fi putut duce, totusi am pus-o martea viitoare, ca poate nu-s in regula cu vreun act sau ceva si sa am timp sa le rezolv.
Programarea este valabila pentru CERTIFICAREA AUTENTICITATII VEHICULULUI in 14 DECEMBRIE 2010, ora 8:00 - 8:30 la R.A.R. ARGES. Apropo, deci cu ce tre sa ma duc la astia clar? |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Aici e un balamuc de nedescris la RAR. Si tare mi-e frica ca situatia e asemanatoare si in Pitesti.
LE: se pare ca ai noroc. ![]() This post has been edited by Danny_bb: 8 Dec 2010, 16:03 |
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
Merced |
![]()
|
Haosul e organizat. Daca era vorba de inmatriculat masina noua, de fapt de calculul deprecierii taxei, nu se punea problema sa prind anul asta. Insa-s impartiti bine, si pe site alegi. Ti-am zis, maine daca vroiam la 8 dimineata, ma ma programa.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Merced @ 8 Dec 2010, 17:02) Numarul programarii sau hartiuta cu programarea, cartea de identitate, buletinul si bani la tine. Vreo suta si 3 lei. EDIT: parca nu tin minte sa trebuiasca si altceva. This post has been edited by tatabobu: 8 Dec 2010, 16:07 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ia-ti si documentul de proprietate (factura, contract, ce ai tu acolo).
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Aveti grija cu asigurarea aia mica la Asirom. E cu utilizator unic.
Adica daca e condusa de altcineva decat merced, masina nu e asigurata. Eu unul nu m-as incurca cu astfel de clauze ciudate. |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
- BxxXXX Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
yon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 2 February 08 From: slatina ![]() |
Din ce cunosc eu, asigurarile pt masinile care nu sunt pe numele celui care o poseda in momentul respectiv se incheie pe numele propietarului de pe certificat si se trece ca utilizator persoana care conduce cel mai des masina respectiva. In schimb asigurarile in vederea inmatriculari se fac direct pe numele celui care poseda masina si care doreste sa o inscrie, aceste asigurari de regula sunt putin mai scumpe decat restul, am observat asta cand am calculat prima de asigurarea a unui amic. @MERCED vezi ca unele dintre cele mai ieftine rca-uri in perioada asta sunt la omniasig si astra, pot sa te ajut cu niste preturi informative daca doresti.
|
--------------------
Dacia
1310/Supernova
1995/2003
|
|
Merced |
![]()
|
QUOTE(marian-j @ 8 Dec 2010, 16:16) Nu stiu daca-i asa coane. Judet mic n-as zice. Intr-adevar, fiind mai departe de granita cu vestul nu se fac multe tranzactii, dar nu cred ca suntem nici la coada. Mai degraba Rar mare, ca au ditamai hala construita relativ recent, de cativa ani, si organizare buna. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Si-a vandut un prieten masina si mi-a spus ca a platit impozitul pana la data vanzarii, nu pe tot anul. Chiar ma interesa asta, ca io am de 6 ani un golf de 1.8 pe numele meu. N-am ajuns inca sa-l radiez si ma gandesc cu groaza cat am de platit.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Merced |
![]()
|
Eu iti spun ce mi-a zis proprietarul asteia. Ca a platit impozitul integral. Ca cica-i scade la anu' diferenta de cand a "radiat-o" fiscal. Bine, ca sa-ti zic cum a fost cand am radiat Dacia, parca sa zic ca am platit doar pana in momentul ala la ea, dar oricum nu era vorba de o suma mare, cum bine a zis si argon.
Cine te-a pus sa dai masina asa aiurea? |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Aiurea sau nu, cine m-a pus sa fiu asa delasator?
![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ia-ti una pe bulgaria.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
Cum adica, tu nici la Logan nu ai platit impozitul?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
daca l-ai cunoaste în realitate, nu te-ai mai mira.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
A baut banii.
![]() |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 12:17 |